10184
10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• Ashyn
    Köszönöm, de nagyon jól érzem magam itt :)
  • Tomy Lee
    No,akkor keress más mmo-t nub
  • Ashyn
    No, én ezért nem örülök az F2P-nek. Köszönöjük Emese!
  • foxxi
    gratulálok...
  • Tyler Durden
    Elkerülte a figyelmemet, akkor még lvl up van, jelenleg 18on vagyok.
  • MrStokes
    En annyit olvastam rola, hogy 20+, de mint Foxxi irta: 20-24.
    Ezt az elokuldit viszont jo lesz megkeresni minnel elobb, mert mindjart 23 vagyok.
  • Tomy Lee
    Hónap vége van.Hol francba van már F2P kezdés??
  • Tyler Durden
    Hányas szinttől lehet menni oda? Nekem is ez a bajom, hogy tank lennék de a terepet nem ismerem, azt heveny anyázást el szeretném kerülni :D
  • foxxi
    Nem nagyon lehet eltévedni. Great Barrow lvl 20-24 közötti, és egy elő quest line-t kell megcsinálni. Érdemes öregerdő szélénél kezdeni a küldizést.

Amugyan full fellow kell a kipucolásához Magas karit nem érdmes vinni magatokkal, me elveszik a varázsa. Főleg ha először mentek
  • MrStokes
    Great Barrows-ba szolo kuldik nincsenek?

Lvl 22 vagyok es kicsit furcsallom, hogy semmi GB-vel kapcsolatos kuldivel nem talalkoztam meg, pedig mar tervezem oda a latogatast.
    Epic kuldivel vol. 1 book 2 elejen tartok.

Mondjuk lehet nem guardian-nal kene odamenni elsokent, ugy hogy meg azt sem tudom mi fan terem az az instance, nem hogy majd en vezessem a csapatot(, mert ugye jellemzoen a tank megy elol es ha o nem tudja merre kell menni, azt sokan zokon szoktak venni).
  • foxxi
    vannak olyan hardver elemek amiket nem vagy nagy mókolással támogat csak a játék. lehet hogy pont egy ilyenbe futott bele. Én azért egy velős posztot írnék a communityn
  • Sáska
    nekem is azon fut, es nincs is semmi gondom vele. viszont a srac feladta, mondvan, hogy tobb idot mar nem akar ezzel foglalkozni, szinte mindent megprobaltunk.
  • foxxi
    dehogy, ő csak olvasgat
  • vzajcev
    .....meg foxxi
  • foxxi
    volt. szeptember 10-e. De ha lentebb olvasod a leírásom ( #6874 ). akkor láthatod hogy amcsiba se fenékig tejfel az élet.. sőt! bosszantóbb mintha kise adták volna. Igy legalább ( reményeink szerint ) mi már kigyomlált, bugmentes frissítést és f2p-t kapunk. De ehhez idő kell. És egyenlőre nem mondanak semmit, gonolom okulva a nagy dirr-durr szept 10 minden fasza lesz beégés után már óvatosabbak. Ennyi. Fölösleges boncolgatni, hisz a valós tényeket csak a fejlesztő és a cm tudja.
  • MrStokes
    De valami hivatalos bejelentes gondolom volt mar rola, nem csak a forumon tejengo szobeszed?
  • foxxi
    komoly. nézd a hivatalos community-t...
  • MrStokes
    Ez komoly? jonni fog ki egy nagy content update hamarosan es meg nem tudni rola semmit?
  • foxxi
    mivel együtt jön a f2p-el ezért semmi.
  • MaRee
    Az új rohanos(asszem) kieg-ről van valami infó, megjelenési pletyka, stb?
  • foxxi
  • Tusy
    - tudom, hogy ez nem vigasztal, de nekem 64 bites win7-el jól megy a játék
  • Sáska
    Koszi MrStokes - bar mar mi is annyit keresgeltunk, hogy mar ezt is probaltuk tegnap, persze nem segitett semmit sajnos :)

@ Walkyre: megnezzuk, majd szolok, hogy jutottunk-e vmire.
  • Walkyre
    Esetleg probálja meg másik Microsoft.NET Framework verzióval nekem a legújabbal pl hasonló dolgot produkált win7tel.
  • MrStokes
    Annyit modositanek az elozo hsz-emen, hogy DDO-val kapcsolatban talaltam egy ilyet. Azert batorkodom ezt ide belinkelni, mert tudtommal DDO is Turbine produkcio, es hat ki tudja, hatha.
  • MrStokes
    Hat ez bizony kemeny dio, mar legalabb 1 oraja keresgelek ez ugyben a kulonbozo forumokon, de meg nem nagyon talaltam ra semmi ertelmeset. A hivatalos forumon is irtak mar paran ezt a dolgot, de megoldast meg nem irt senki.
  • Sáska
    nem, ugyanazt a verziot toltotte le, amit en is. nalam gond nelkul megy (enGB). meg a hivatalos oldalrol szedte le, a szerverlistaig meg el sem jut, mert a launcher az examine game data / update game data-nal beadja a kulcsot, azzal a hibauzenettel, amit irtam lentebb (cannot find language data file).
  • MrStokes
    Az nem lehet, hogy nem a megfelelo verziohoz telepitete fel a klienst, tudom is en, usa klienst telepitett es az europai szerverekre akar vele felmenni?
  • Sáska
    most hogy ujra elofizettem, az egyik baratom is jonne jatszani, de valamiert nem sikerul a jatekot raeroszakolni a gepere.. Mar megneztunk kismillio forumot, a hivatalos support oldalt, de sehol nem bukkantunk ra a megoldasra; gondoltam rakerdezek itt is, hatha valakinek van tippje, vagy talalkozott mar ezzel a jelenseggel:
    A jatek felinstalalasa utan amikor a launchert elinditja, megakad a tortenet az "examine game data" pontnal, es azt az uzenetet kapja, hogy "cannot find language data file, installation may be corrupt", ezutan retry utan elakad az examine core data-nal, es ennyi.
    64bit-es win7et futtat, van a gepen tobb jatek, koztuk mmo-k is, mind gond nelkul megy.
    mar letoltotte 2x is kulonbozo helyrol az install file-okat(hivatalos downloader illetve torrent), valamint tobbszor ujrainstalalta a jatekot (ami sosem jelzett problemat), ezen kivul probalta adminkent futtatni mind az installt, mind a launchert, probalt tuzfalat kikapcsolni, virusirtot kiiktatni, routert kikotni a rendszerbol, es a tobbi tippet is megprobaltuk, amit mas forumokon irnak, de mind hiaba, a problema meg mindig jelen van.
    Ha valaki tudja a megoldast, pls help! :)
    tx
  • Tyler Durden
    óbazd, agyfaszt kapok..
  • foxxi
    Érdekes beszélgetések/kijelentések látnak napvilágot

"Legal aspect may require a more solid launch. We having a lot of issues with the Turbine billing system, buying Turbine points, spending Turbine points. They are all things like pay for 30 days of game time. Get 3 hours. Buy Turbine Points do not get your points. Buy something from the store. Do not get your stuff.

Here in the USA, our legal code is heavily weighted in favor of the business. Customers have very few rights. Very few options to get back at a company. Government will not intervene until a company starts screwing over hundreds of thousands of customers. Or the monetary total is the 10 - 100 million dollar range. Even then it takes years for the system to grind.

Codemasters has to obey EU and British law. What little I've ready about EU law. It is the other way around. The EU has no problem with wrestling with companies like Microsoft beating them up. USA government has no stomach to fight with a behemoth like Microsoft.

If this is the issue. Codemasters is afraid of what going to happen to them live launching F2P. Legal disaster. Customers go nuts. They are not going to say anything. Codemasters can not say something like - Turbine launched F2P too early. With too many defects. We can not launch a product that is in such horrid shape.

If this is the problem. Turbine not going to provide an answer like - we screwed the NA customers with a buggy launch. EU and British law does not let get away with kind of behavior / product.
    Last edited by Yula_the_Mighty; Sep 25 2010 at 02:35 PM. "

Szánalom.. azt se tudják mit akarnak
  • MrStokes
    Nem ertem ezt a sok sirast.

Elvileg az a welcome back week igazabol welcome back weekend, legalabb is a buff tooltip-je szerint, es hat azert sokkal tobb ideig volt ingyenenes a jatek (az ingyen lovastaxirol nem is beszelve), mint egy hosszu hetvege.

De meg ha nincs is igazam es valoban welcome back week volt, akkor is legalabb 2 hetig ment a moka.

OK, F2P eu-ban kesik, nem tudtak az USA verzioval egy idoben inditani, ezt el lehet fogadni, vagy sem, ez van.
  • MC Hapci
    de játszani kéne már... :D tök nyolc hogy... akkor legalább nyomják be a welcome back hétvégét addig amíg meg nincs a f2p... addig is ingyen lehet nyomni......
  • foxxi
    ne tedd, me elpitsáznak

CM nagytesó figyel! (( csak nem arra amire kéne ))
  • Kheled
    de annyira nevetséges máskor ugye content updatek előtt vagy 1 hónapja kiszokták rakni loadingnál hogy xy coming soon.-de most még ez sincs.ez is már egy kis megkönnyebülés lenne hogy tényleg hamarosan, vagy ez hogy képzelik? megvan a dátum és akkor gyors felraknak egy képet majd odairjak "holnap" :D ..meg nemtudom enedwaith-ot simán odaadnám a népnek sok közük ugye nincs egymáshoz a f2p-el.max annyi pontok miatt,de akkor utólag adnak 300pontot mindenkinek.azt ennyi..sztem nagyon sokan ellenének vele addig. én se reklamálnék:))
  • MC Hapci
    de.. ááá .. induljon már... Welcome bcak week vége... erre most már nem veszek gc-t... várok az iréra-re... a f2p-re....

fene enné meg...
  • Tyler Durden
    Hát hja, én mondjuk nem szeretnék pesszimista lenni, de ennek fényében az októberi indulás eléggé esélytelennek tűnik.
  • foxxi
    De mindenképpen több mint a nagy kuss...
  • Tyler Durden
    Hát ez kb fos habbal (: Reménykedünk, majd lesz vmi stb stb, benyomták a bullshit generátor és ezt dobta ki
  • foxxi
    Mai nyitó infó:

"Welcome back update27-Sep-2010

Dear Players,

We would like to advise that the Welcome Back will come to a close today. We would like to thank you for your participation and hope you have had a fun time reacquainting yourself with Middle-earth.

We hope to launch Free to Play soon in Europe - we are working hard with Turbine to get the new LOTRO Free to Play update as quickly as we are able to.

We look forward to seeing you there!

The Codemasters Online Team."