The Lord of the Rings Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azt tudom de mivel egyenlõre US Cliens megy...most azt szedtem le...majdha kijön a EU-s akkor megyek oda😊

angyal2232
snowbourn szerveren van sok magyar

Ugyan ez lenne a kérdésem, hogy hova menjek, 96%-nál jár a letöltés.
Én most szedem ezt a remek game-et...megkérdezhetem melyik szerveren van a többség?

Ok, megint lecsekkoltam és délelõtt óta most már felkerült. Nem túl gyors, de legalább már megy.
Hát odáig eljutok hogy felrakom a klienst, de az accounthoz már csak kódot enged tenni, trialt nem.
angyal2232
nah hagyjuk ezt a hasonlitgatast ez nem wow btw a champion szerintem inkább az arms warrira hasonlit.

Inkább a tank warriorra hasonlít a Guardian, a Paladinra nagy 2 kezes fegyvereivel a champion nem?
rendben köszi 😊

Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit

angyal2232
a guardian az tank a captain pedig ilyen buffer-dps ilyen bannereket stb rak le és plus moral, energy, dps ilyesmi szal mindenféle, elég jo team kellék van most már sok insta fõleg ezek az újabbak ami capt nélkül elég nehéz.

Esetleg a többi közül is szóba jöhetne még valamelyik ?

Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit

angyal2232
szerintem a közüled felsoroltak közül a legjobban a champion 😊

LOTRO online-ban melyik class hasonlít a wow-os warrior dps-re ? champion ? captain ? guardian ?

te most tényleg ezen akadsz fel? A lényeg és a különbség az általad prezentált adatból is látszik + ez nem passzív elérési idõ ( hanem terheléstõl és még számos dologtól függõen )hanem dinamikus ami változó. És az US elérés euban sose arról volt híres ( más játékoknál is! ) hogy alacsonyabb lenne.

De ezzel csak annyit akartam mondani hogy érdemesebb megvárni az eu-t, mert kényelmesebben, kevesebb csalódással játszhatja az ember a játékot. Persze ha valaki van olyan hülye hogy egy mmo-ban egyedül játszik, annak ez a latency is megfelel.

Amugy nem ezen kellene fennakadni ( vlt már 780ms is! ).

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Na végre tudtam regelni,már elis kezdtem telepiteni a game et😊
Milyen 600-as latency?

EU szerverek: www.lotroeugls.com - ping: 32ms
US szerverek: gls.lotro.com - ping: 120ms

Kozelebe sincs a 600-nak.

Nekem engedi...

lotro trial

Jól látom hogy most már nem lehet a 14 napos trialt elkezdeni?
Egyszerû addig a deedeket meg a fõ küldetést hanyagolni mármint az elvégzséüket legalábbis, amíg nincs FREE rendszer. A Volume 1 deedekért és küldikért is kapsz Turbine pontot, eddig csak a deedekért xp-t illetve címet és traitset kaptál. Most XP-t majd a Free rendszernél nem kapsz hanem Turbine pontot.
Vannak faji és kasztos deedek is szóval lehet új tulajdonságod vagy olyan amit akár egy másik kaszt/faj tud. Pl lehet hordani pajzsot olyan kasztnak aki nem is tudna de ha megvan a pajzsos traitse akkor már lehet neki. Ugyanígy van mindnek kasztnak jó pár deeed feladata mely Class traitseket ad.
Csak sajna le van korlátozva 5-rõl 2 re a free/premiumosoknak a traits slotok(helyek) száma. Tehát azt is venni kell meg a traits szinteket is mivel minden Stat/adat (moreale power stb) növelõ traitsnek 10 szintje van kb asszem.

S úgy vettem észre minden kasztnak van másodlagos energiája amit felhasznál a poweren kívül. pl : Hutner- Focus, Rune keeper - Attunement, Guardian - rage szerûség
Köszönöm a válaszokat. Ha majd még valami eszembe jut majd írok😄
lehet.

Tessék, itt nézelõdj:

lotro music faq

és itt:

lotro music play

angyal2232
lehet betenni saját zenét lotroba? ha igen hogy???

és persze most is pofázok, mint hogy játszanék... jellemzõ...<#ticking>

Ja, trial alatt nem jár semmilyen TP mivel a rendszer még NEM mûködik!

Nem muszáj abbahagynod a trialt... azt a szintet amit elérsz kb a 2 hét játék alatt ( tételezzük fel casual üzemmódban ), kb f2p alatt hamar visszanyered. Pölö: elérsz 24es szintet ( össz játékidõben: 25 óra alatt) , az f2p-ben kevesebb idõbe kerül mivel már ismerni fogod az oda vezetõ utat, igy sok idõt megtakarítva magadnak ( és gyorsabban fog jönni a TP is amit hamarabb költhetsz el )...

A f2p-ben pedig nem kell beszarni, a sokan tévesen mondott 1 karakter slot helyett 2 lesz ( + ugye nyitogatható TP-ért majd ).

Szóval, van itt lehetõség elütni unalmasabb esõs óráidat <#ticking>

És igen: a deed-ekért meg ugy minden másért is majd TP-t kapsz, aminek örülhetsz és költheted majd.

Igen, megmarad.

Az introt megcsinálhatod ( lvl 7-8 a vége ).
Ahogy írtad, próbálgasd a kasztokat, aztán ha élesedik az update, tolhatod tovább.
A deedekért kapsz majd TP-t, de csak ha elindul a F2P.

WoW: Ejbenjaro#2740, BDO: Ejbenjaro, TESO: #raqured13, Uplay: RESO-Ejbenjaro

Bocsánat a sok kérdésért,csak tisztában szeretnél lenni a dolgokkal.
És akkor ha most elkezdem a trailt,a karakterem megmarad f2p-ben is?

Meg még annyi,hogy ez a deedekért lehet majd kapni turbine pontot? És ha trialban érem el a 7-8 szintet, akkor nem kapom meg a pontokat?

Ergó, akkor játszak 6-7 szintig trialban,próbálgassam a kasztokat és majd f2p-ben mehet élesen nem igaz?
Tömören: karaktered tulajdonságait növeli ilyen-olyan módon ( pl: plussz morale, power, stb. )

Itt egy összesítõ táblázat: lotro trait and deed faq

Valaki megtudja mondani,hogy mi az a Deed?

Most fogom elkezdeni a játékot,egyenlõre a Trial verzióval,amíg nem lesz f2p.
Amugy ha infó kell, tessék már ezt átolvasni ( mindenre van válasz ):

Lotro free2play info

Egyenlõre CSAk fizetõ játékosok érhetik ez a monsterplay-t.

És még egy érdekesség: "az amerikai szervereken sor van"

helosztok. az lenne a kérdésem hogy monster play ezni mikor lehet? vagy fizetni kell érte vagy mi?
free lesz, mivel a trial is az "ingyenes kipróbálást" prezentálta eddig is <#ticking>

Egyáltalán nem gáz, mivel nem ugy kell elkezdeni ( ha már nincs rá lehetõség) hogy a karakteredet véglegesnek szánod. Vagy lvl 7-8ig nincs is deed. Amugy engem messze nem érdekel hogy ki mit szenved, csak alternatívát írtam. Mivel gondolom a legtöbben nem volt aktív játékosok, és az a 2 hét pont elég arra hogy kiismerje bárki is a játékot. A store meg egyáltalán nincs, ugyhogy az us-ra írj mondandóm pedig tartja magát.. senki nem fog beinvelni olyan embert partyba akinek 600-as a latency-je... Szal csak óvatosan!

Amugymeg.. lehet ez idõ alatt tanulni is pölö...

Akinek van egy 14 napos próba accja , az a Prémium listába fog kerülni , vagy õ is csak a Free listába rakják be amikor a játék ingyenes lesz ?

Ezzel csak az a gáz, hogy a trialban nem kapod meg a deedekért a turbine pontot, visszamenõleg meg nem hiszem, hogy odaadja, úgyhogy ezzel csak óvatosan.
Amugy nem értem a nagy felháborodást... jó persze, csúszik. De akit a f2p érdekel az rinyálhatna a legkevésbé, mivel kb 2 hét van a kezdésig, és pölö a trial míly véletlen, pont 2 hétig tart... szóval.

Az US szerverrel meg csak annyi baj van hogy ha szépen kezdenek megtelni és a napi stressz szintet elérni, európai bélácskának olyan disznó lagja lesz hogy már rég meghal mire egy skillt eltudna nyomni.

Szal aki most kezdené, az trial ( 14 nap ), majd ezután folytathatja f2p. Ez aszem egyszerübb mint az 1X1 <#ticking>

igen WB hétvan ezt vhol megemlítették.bár most voltam ingame.általába szokott lenni egy buff rajtunk.de most ez sincs.de mások mondták hogy az van xy ideig.gondolom ezzel akarják kárpótolni a csúszást

Megnéztem nálam is újra él az account (e-mailt nem küldtek pedig szoktak Welcome back hétnél) hát gyorsan indítottam egy 2. karaktert a jövõre nézve : (törp-Rune keeper ehhez kell a Mória kieg ugye de megvan nékem akciósan vettem annó kb 3 ezerért))) (sok megszerzett turbine pont összefog adódni karaktereinknél sokféle tárgy illetve lehetõségnél a Turbine Storeban) Addig pihen az 55-ös elf hunterem.

Most még viszont nem érdemes a deedeket megcsinálni mivel nem kapunk értük Turbine pontokat majd ha elkezdõdik a free rendszer akkor kell addig XP-t adnak érte azt meg kapunk dögivel a milliónyi küldetésért is.
Panzeradler
Nekem is aktív az accom pedig nem játszottam már vele több mint egy éve.
Acc managerbe statusnal Welcome Back hétvége van írva, idáig mindig jött email ha ilyen event vagy most az se jött, szal nem értem. Mind1 elkezdem telepíteni😊
Csak annyit írtak hogy lesznek új események enyhítve a várakozást. (pl valami tyúkos esemény stb. 😊 )

Sokan arra gondolnak hogy a trial verzió lett átrakva tehát már nem kell fizetni havonta a belépésért, de Turbine pontokat még nem kap senki.
Vagy Weolcome back hét van régebben sokszor volt. Ha free lesz persze már nem lesz értelme. 😊
Én se t'om mi van..nekem v'miért aktív az acc.-om ,de se hírekbe se fórumon nem találok rá magyarázatot.Talán v'ki tudja itt mi lehet.

Töltöm a játékot, kiváncsi vagyok. High res mennyivel szebb a standard-nál? High res-t töltöm, ha mafia 2 maxon futott gondoltam ez is fog.
angyal2232
LOL az hogy lehet? mert ingyenes csak a hónap végétöl lesz, de amúgy ponotsan hanyadikától?..

Üdv! Az US elendilmir serveren az Inconvenience kinship szívesen fogad minden magyar playert! ( 12 éves emósok kíméljenek )

Akit érdekel ingame keresse: Mantha-t, Haaradan-t vagy Tamina-t.

Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com

Nem'tom mi van ,de engem eu-ra most beengedett sose fizettem a játékért 1x próbáltam ki..úgy 2 éve a trial-t most meg aktív az acc..holott elvileg csúszik a f2p...

shaba23
az a baj, hogy nem viccnek szántam😊
Tõlem ide is eljöhet az illetõ, és megvárja amíg telepítem.
BoneDragon
Vicces vagy 😊

shaba23
lakik valaki Dunaharasztiban, aki kölcsönadná a telepítõ CDket?😊 Leszedtem a klienst és hibás a rar...