10184
10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• DonnieBrasco
    Szerintem 3-4 nap lehet, hétvégére sanszos hogy beröffentik az F2P-t....

DB
  • MC Hapci
    hát ha csak egy napig tart ez a teszt akkor én tuti nem fogok részt venni rajta.. mire lejönn :S :S
  • Kheled
    háát ráadásul lassabban is .irja is hogy kb 8 óra mulva jön le..200al szedi legrosszabbik esetbe.ugyhogy inkább ezt kihagyom.legalább nemlövöm le a poént.ugyis nagyrészét már láttam.csak arra voltam kiváncsi hogy a hangulat milyen ott:)noh mindegy majd meséljétek el milyen volt aki játszott vele:)
  • MC Hapci
    fasza koliban le vannak tiltva a proxyk így nem installja :S :S:S:
  • Kheled
    atyaég 13giga..nah én ezt hagyom:).várok pár napot inkább
  • Kheled
    itt van egy link kicsit lejjebb
  • Kheled
    háát gondolom majd 1-2 óra körül.ha arra nemjön ki semmit.akkor megint aggódhatunk:D
  • MC Hapci
    nem igazán jön a kliens linkje mailban :D :D :D ... lehet végül a teszt is csúszik majd 1 hónapot :O :D :D Amúgy ok tudom majd csak jön... csak vicces az egész...
  • MC Hapci
    csak kiadtam volna már ma ezt a tesztes klienst... ne holnap keljen cseszekedni vele :D de mekkoa fail lenne ha ez is késne XD
  • hanta
    Ja semmi, látom FAQ-ban, hogy Snowbourn :)
  • hanta
    Sziasztok!

Melyik szerverre érdemes menni, ha sok magyarral szeretnék együtt játszani?
  • shaba23 #7173
    Szerintem az adja a questet, aki a skill-t tanítja.
  • McFrost
    Igen én voltam a balf@sz, mert el kellett kocognom érte a szomszéd városba és megvenni.
  • Kheled
    háát ujonnan kaptad.ha meg nincs akkor megkell venni a saját trainerednél.automatikusan ledobja a skillbarra.most sztem van 3-4 skilled.probálgasd mindegyikel:)
  • McFrost
    Igen a bábú megvan, ezt a skill-t nem találom....
  • shaba23 #7169
    vagy mit nem találsz?:) a bábut vagy a skillt?
  • shaba23 #7168
    ahol felveszed a questet, ott van az NPC közelében (kb 5 lépésre) és azon kell kipróbálni a kapott skillt.
  • foxxi
    mi a fax van a bábúkkal? elvesztem!
  • McFrost
    Nem tudom még, a bábut?
  • vzajcev
    A bábut?
  • McFrost
    Letöltöttem, kipróbáltam, vaskos 12 giga :O Elf hunter lettem, elértem az 5-ös szintet.
    Szépes, az elején valami bábut kellene szétvernem egy skillel? De nem találom :D
  • McFrost
    Megteszem.
  • shaba23 #7162
    Próbáld ki. lvl20ig elvagy pont nélkül, és addig kiderül, hogy kell vagy sem.
  • McFrost
    Hozzám közalálló játékok: Diablo, Sacred, Mass Effect, Mafia, Elder Scroll, Gothic, Fallout, Two Worlds, Risen...tehát kő rpg-k. Olyan játékot keresek, ami hasonló élményeket nyújt, de csak arra kell koncentrálni, nem kell lesni mikor jön újabb.....arra gondoltam ez olyan lehet, de a havi 3k az nekem sok.....
  • shaba23 #7160
    ha ingyenes, akkor ahhoz, hogy fejlődhess lvl20 fölé questekkel, már farmolni kell ezerrel 8vagy TP-t venni), mivel fizetned kell, hogy felvehesd a 20+ területeken a questeket. De szinte minden másért is fizetni kell. Ha pedig előfizetsz, akkor ezeket megkapod. Azt hiszem a nagyon extra dolgokért kell majd fizetni TP-vel, de azok oylan dolgok, amik a játékhoz nem kellenek.
  • McFrost
    Ha ingyenes, akkor csak ez a farmolásos dolog működik? Ha fizetek, akkor meg a történetet játszhatom?
  • foxxi
    nos, azzal csak 30 nap ( vagy 45-60) játékidő jár. Ha vége akkora már kint lesz f2p-ben, szóval folytathatod vagy ingyen ( korlátozásokkal), vagy fizeted tovább a havi díjat ( 3.000 HUF max), vagy uccsó opcióként ha van pénzed, kifizeted a lifetime-ot ( 2070ig játszatsz, mindenféle korlát nélkül, havidíjmentesen )- bár utóbi meggondolását érdemes egy akcióra időzíteni ( volt már a lifetime 22k is a 60k helyett ). Kb. ennyi.
  • McFrost
    Értem, és ha megveszem mondjuk a Special Edition-t 50 euroért, akkor nem kell előfizetni?
  • shaba23 #7156
    farmolás itt is van, de itt ha megölsz 200-300 farkast, akkor nem csak egy "farkasölő" elnevezést kaphatsz, hanem a karaktered is erősödik az így elnyert trait által. és nagyon sok ilyen van.
  • shaba23 #7155
    Az instákon és a party questeken kívül mindent meg tudsz csinálni egyedül, és folyamatosan van mivel foglalkozni. Amiben tényleg más, az az, hogy nincs worldpvp (hiszen csak 1 frakció van), viszont van lehetőség pvp-re egy országnyi részen, ahol vagy a saját karaktereddel, vagy 65-ös "sötét oldal" lényekkel, amiket ott tudsz szépen fejlesztgetni, ahogy azon a területen questelgetsz, meg írtod az ellent.
    Ami még jó, az a book questek, azaz szépen lvl5től nyomod a regény szálat végig és ezáltal sokkal jobban megismered a miérteket és a hátterét a sztorinak (és persze jók a rewardok is:)
  • McFrost
    Akkor az érdekelne, miben más?
    Én magam nagy LOTR rajongó vagyok: könyvek,filmek,játékok. Kipróbálnám ezt a játékot is, de nem ismerem, annyit tudok róla, ez egy mmorpg. Mit lehet benne csinálni? Csak megyek előre és ész nélkül gyilkolom az ellent, vagy van benne másfajta kihívás is? Egyedül is el lehet-e vele bíbelődni?
  • shaba23 #7153
    Media Markt-ban szoktam látni pl.
    Nem több és nem kevesebb, mint a wow, mivel teljesen más.
    (na jó, a fishing itt szarabb, konkrétan értelme sem sok van, kivéve a trófea, meg egy quest, amihez halat kell fogni, na jó, meg minimális mértékben a cooking)
    Én szerettem a wow-t, és ezt is szeretem.
    Ja nem, bocs! Ezt több, mint a wow, mivel nem kell hozzá excel táblázat, meg kalkulátor, és mindenféle képlet, ha akarsz valamire jutni)
  • McFrost
    Helló!
    Meg lehet venni valahol ezt a játékot, nem netes formában?
    Mivel több vagy esetleg kevesebb ez mint a WoW?
  • foxxi
    Kár hogy "rühellem" ezt a kasztot ( bár többszöri próbálkozásra eljutottam vele lvl 29ig, és kb 1 éve ott pihen :D ), de ez a videó nagyon faxás

Jöhetne valami ilyen vagy ütősebb kedvencemről ( LM, RK )
  • vzajcev
  • foxxi
    vannak ám problémátok nekem is a tányér szélén van, mégsincs "lag"-om. Van ilyen.
  • RexpecT
    Nekem a Ph!-s és a Te teszted között van az eredményem.Amire viszont nem gondoltam eddig az az hogy nem mindegy hogy melyik partíción van a játék.
    Konkrétan nekem a F: meghajtón van ami ha nem tévedek pontosan a legtávolabb helyezkedik el az maximális olvasástól(vagyis a tányér legszélén van) ami ugye nem túl jó dolog.
  • seaedge
    OS, programok es 1-2 jatek kenyelmesen elfer 60GB-on.
  • MrStokes
    Csak 60 GB vajmi kevesre elegendo, gondolom ugy lenne idealis ha a jatszani akart jatek(ok) fajljai az SSD-n lennenek.
  • Jakuza001
    31.5 az uj SandForce SF-1200-es chipes 60GB-s SSD (285 read, 275 write) szerintem az mar nem olyan veszes.