The Lord of the Rings Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ki akarom próbálni hónap vége még messze van egyébként meg már leszedtem. De hibába ütköztem ismét amikor indítom ezt a hiba üzit kapom.
can't find local data file 'English'

Minek regisztrálsz US szerverre? Kibírod még azt a pár napot amíg EUn is elrendezik, jobb lesz hidd el.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Us szerveren van valaki?

oké megvan

Valaki tudna segíteni az US oldalon http://www.lotro.com/ akarok regisztrálni de az username nél valami nem stimmel bármit írok nem akarja elfogadni valakinek ötlet?

Ahogy a facebook kommenteket olvasom, amcsiban is megzuhant az account management és a letöltés. Komolyan nem értem ezeket a cégeket, nagy tapasztalatuk van mmo-ban, évek óta üzemeltetik õket, nem számítanak erre?
Miért nem lehet 2 héttel az indulás elõtt kandúr betûkkel kiírni a fõoldalra, hogy indulás x nap múlva, gyere barom csinálj accountot, töltsd a klienst, ha nem akarsz majd akkor kínlódni?

Az eu kliens is hét végén még max sebességgel jött, gondolom mindenki most cuppant rá.
angyal2232
amúgy kiderült már hogy pontosan hanyadikától ingyenes az EU?

hááát lehet direkt azért hogy mindenkinek lejöjjön idõre..tudják hogy ennyivel jöN😊 de komoyan hogy lehetnek ilyenek,, és még hozzáteszik hogy "bocsi hogy nem elõbbszoltunk"-ha tudták elõre hogy csúszni fog.akkor miért adtak ki fix idõpontot??? .jah meg hogy jóhír hogy a + szervereket elõbb hozzáadják.. miértelme???? és miben a jóhír..lol. 3 év játszok, eltudok addig lenni, mindig ezt csinálják európai megjelenéseknél hogy csúsztatják.de lassan kezd betelni a pohár.. (US-be meg nagyban játszanak már)

angyal2232
na zimmezumm leszophat az egész univerzum meg a lotro fogok én ittsozpni ezzel a szarral 25kb/s el tölt a szaros downloader meg az összes többi mirroros faszság mind lassú plusz most olvasom hogy még 1 hónapig elhúzták ezt a szart szánalmas fog a .... szarakodni vele rohadjanak meg

Áhh most már nemis tudok be irni semmit a regnél mert állandóan azt a "13 évesnek kell lenni" szarságot irja:S
rossz hír..elhúzták a hónap végéig az eus f2p-t.. nem normálisak komolyan..mit csinálnak ezek?? anno 3 havonta adtak ki új dolgokat.új terület.jöttek a kiegészítõk. book-ok most meg lassan eltelik 1 év és semmi.és ezt az 1 dolgot is húzzák. nemértem mitcsináltak eddig. jóvoltak üzleti bonyodalmak.de akkor is..hihetetlen..

EU-s Lotroba tudtam belépni!!!
Na most végre bejött az oldal és regisztráltam is az ingyenesre de azt írta 13 évesnek kell lennem... Na vissza léptem mert ki akartam cserélni és megint nem jött be😞
Üdv mindenkinek.

Lol miért tudok belépni a Lotroba?

Nemrég be tudtam de most inkább kiléptem, mivel úgy láttam az a régi verzió. Ott volt a régi 55-ös szintû karakterem.
Amcsi verza már 7.-e óta megy eu-ra kell csak várni.

angyal2232
gondoltam free trialozok addig amig nem lesz ingyenes tölteném le de mindenhonnan lassan jön, még a downloaderrel al eg gyorsabb az legalább tölt kb 100kb/s-el.. szánalmas ez az egész

helosztok!

íén is olvastam hogy az európai megjelenés csúszik. 😞
De az amerikai az 10.-tõl menni fog ?
- én is vásárláson gondolkodok (persze elõtte azért kipróbálom, tetszik-e egyáltalán) és ezzel kapcsolatban érdeklõdöm. A hivatalos oldalt nézegetve nekem az tûnt fel, hogy az alap megvétele nélkül nem tudok egyetlen kiegészítõt sem aktiválni, hiába veszem meg õket. Ennek a változtatásáról volt szó, vagy ebbe inkább ne bízzak?

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Ez jó😄D

★ 汤姆 李

Ezt ragoztam bakker mi francnak kezdik el venni most játékot a sok okoska<#wilting>
Nem lesz itt start ezmiatt már látom OMG

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

angyal2232
nem lesz még ingyenes 10.tõl halasztják ez egy marketing fogás szerintem, most megvették páran a játékot aztán gondolom várnak hogy lejárjon az accountjuk és még1x feltöltsék, na majd azután lesz ingyenes szerintem, ilyen a világ csak a pénz csak a pénz

shaba23
valami ötlet arra, hogy ha az amcsi klienst leszedtem a betához és most megvettem az EU-t, akkor megoldható-e, hogy a már meglévõben kelljen cserélni valamit?😊 sokáû jön le az EU
Sziasztok.

Most szeretném elkezdeni a játékot 10.-tõl,és az lenne a kérdésem,hogy hová kell majd accot regiznem,és hogy a játék kliensét azt mikor szedjem le,értem ezalatt,hogy gondolom lesz f2p kliens stb.

Elõre is köszönöm a válaszokat.
Csak nekem nemjön be a hivatalos website??
csak abba szoktam hagyni 2 hónapkra most vissza akaratam menni és nem engedett be a jó jelszóval
miótza lotro van megvan az acc és minden hónapba feltöltöttem most nemtudom lehet kel máshol regisztrálnom az újítás miatt és turbines accal belépni vagy hogy?
ez egy trial acc? játszottál már vele és utána nemenged?

nah mpost nemcsinálja azt csak aztírja ki hogy nemjó a jelszó meg felhasználónév de annak tuttira jónak kell lennie mert codemasternél be tudok lépni az accomhoz
ugyan azt csinálja nemlehet hogy szar a kliensem? amit leszedtem?
Karbantartás volt, de már elvileg mennek a szerverek.

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

vaki ha tudna segíteni miabaj megköszönném
Sziasztok amikor be akaraok lépni gameba kiír ilyet hogy retry 1/2 2/2 és utánna hibát ír ki biztos hogy jól írok be minden és fel is van töltve az acc
Hmmm nyami Aranymag 😄 Én vaalhogy nem így képzeltem el a könyvek alapján 😄DDDD

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Ettõl féltem, köszönöm

WoW: Ejbenjaro#2740, BDO: Ejbenjaro, TESO: #raqured13, Uplay: RESO-Ejbenjaro

van! Delayed <#ticking>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Van már valami konkrét idõpont az Update-rõl? Melóban sajnos nem érem el a hivatalos fórumot.

WoW: Ejbenjaro#2740, BDO: Ejbenjaro, TESO: #raqured13, Uplay: RESO-Ejbenjaro

Igen, õ Bombadil Toma felesége😊

egy kis vicces off a grafikai látványról, old forestben találkoztam vele 😄DD

LOTRO: Pumuklee ; TDU: KisvukHUN

Player Account System Maintenance - Thursday 9th September ezt most irja a laucnher.szal várnod kell kicsit. azirja 11.tõl már jó

egyébként nem kaptam a codemasterstol e-mailt sem, tehát nincs kulcs sem. Bankot felhívtam, megnézték sikeres volt a tranzakció levették a pénzt. Mennyi idõ a digitális vásárlásnál az átfutási idõ ?

Intel Core i5 4x2.67 , 4x2GB Corsair XMS3 DDR3-1333 , EVGA Geforce GTX 465

Megvettem digitálisban az alapjátékot /engb/ verziót leszedtem a klienst de nem lehet feltelepíteni, mert befejezés elött 2-es lemezt kér.... és nincs ilyen. Valakinek van valami ötlete ?

Intel Core i5 4x2.67 , 4x2GB Corsair XMS3 DDR3-1333 , EVGA Geforce GTX 465

Szerintem jobban jársz ha használtan keresel belõle, van eladó ( prohardver apró, stb. ). Tuti találsz. 4-6k között mozognak, bontatlan, vagy fel nem használt stb. Sasolj szét mielõtt veszel.

Amugyan pedig nem hülyeség startkor fullos verzióval indulni ( persze, pénzbe kerül ), de már kezdéskor kapod a plussz turbine pontokat, lehet okoskodni az arannyal, + ló stb...

Ha igy állnék én is, és lenne pénzem kb igy cselekednék.

Most akarsz érte pénzt adni?Ráadásul 10K-t lol

shaba23
A Compilation Pack egész jó áron van!
Tessék. Bár nem értem mi az az elérhetõség 5 napig.

shaba23
nekem a trialos telepítés már el sem indul😊
Trial verziós karaktert lehet majd továbbvinni mikor free lesz?

shaba23
van bolt, ahol meg lehet venni a dobozos verziót?
Mármint itthon😊
Az általam használt beszerzési helyeken nem kapható😞
pár nap elvileg...