10184
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek
Magyar Fansite (hivatalos)
Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]
Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]
Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!
-
foxxi #7104 ez hülyeség.. a pont az accounthoz íródik hozzá, és pont a f2p az értelme... -
Andrews2007 #7103 Ja állítólag a hétfői indulás egy külön dedikált szerveren lesz és le kell tölteni egy másik 10 GB-os klienst és az 500 pontot nem lehet átvinni majd az éles free to playbe. Remélem ezek nem igazak. Egyik angol gyerkőc írta. -
foxxi #7102 +t.. na inkább mára ennyi.. aszem szétesett a fejem.. a sörtöl is berugtam ingame.. szal GN ME! -
foxxi #7101 Turbine Poin, aliasz TP -
Andrews2007 #7100 Ja és LOTRO pont vagy Turbine pont a pontok neve most akkor? :) -
Andrews2007 #7099 Oks köszike. És akkor hétfőtől lesz a teszt? Ja látom az e-mailnél mindjárt tovább dobott. :D -
foxxi #7098 azért mert azt amikor "regisztráltál2 a csatornára, kiosztotta neked: plö.: channel 1, 2 vagy 3.. igy ha tudod melyikre osztotta akkor chatba beírod hogy /2 (ha oda) és írod a mondandód. Ha nem tudod csináld előről. Leíratkozni igy: /leavechannel hungaryan majd újra és figyelj! -
ricsa008 #7097 már látok magyar mondatokat cseten de hiába nyomom be a /joinchannel hungaryan nem tudok azon a csatornán írni
-
foxxi #7096 sehol, csak egy értesítést kapsz hogy köszönik a jelentkezésed ( + ha megkaptad a mailt az autómatikusan azt is jelenti hogy jóváíródik az 500 pont, persze majd akkor ha elkezdődik a f2p). -
ricsa008 #7095 és hol tudom megnézni hogy megkaptam -e? -
foxxi #7094 jah, regizhetsz, és azt a mailt add meg ( ha még él) amin anno a lotrot is reggelted, és hozzáadja az 500 pontot. Ez esetben csak a mailt kell megadni. -
Andrews2007 #7093 Bárki regisztrálhat? Nem kell kezdő free játékosnak lennie ehhez? Én pl 2007 májusa óta játszok vele 3 hónapig előfizettem megvannak a kiegek én is regelhetek a tesztre? De nem fizettem elő vagy 2 éve már. -
MC Hapci #7092 na reggeltem is erre a baromságra :D :D :D 500 pont az azért kell ... hátha meg tom majd venni belőle mirkwood-ot :D vagy majd farmolok rá egy kicsit ... :D -
foxxi #7091 -
Kheled #7090 nembaj.de jövőhéten valószinü már élesbe is fog menni.meg regisztráljatok rá.és kaptok 500pontot.nemmuszáj új accot csinálni -
#7089 hehe
hehehe
hehehehe -
Kheled #7088 jah.ez csak beta vagy mi a szösz -
Kheled #7087 HÉTFŐN KEZDŐDIK A F2P EUBA!!!!!! -
sanyi83 #7086 Kösz az infót,majd kipróbálom -
foxxi #7085 Áhám, igy már nagyjából értem. Ha lotro.com-on csináltál accountot akkor ingyenesen tudsz játszani, ha pedig lotor-europe.com-on csináltál akkor trial-t nyomhatsz ( 14 nap, karakter utána nem veszik el stb.)
Akik pedig az ingyenesség után epekednek európában, azok menjenek stressszzz tesztre: lotro stressz teszt -
sanyi83 #7084 Szia foxxi!
Nálam a launchernél lehet választani, amikor elinditom a játékot, nem a weboldalon.Pontosan igy van irva:
Free trial account creation
LOTRO free to play
és ezután adja be a szervereket. -
ricsa008 #7083 oké akkor értem
köszönet -
foxxi #7082 Az első pár szint alatt ( intró) instance jelleggel el vagy különítve a "külvilágtól", szal majd utánna számíts csacsogásra. Amugyan pedig: /joinchannel globallff, /joinchannel hungaryan a két fontosabb.. de van még... -
ricsa008 #7081 ok fentvagyok
és akkor az utcsó kérdés és utánna nem idegelek senkit ennyire nincs fenn senki vagy nekem rossz a chat ablak mer nincs semmi irogatás Wow ba alig lehet követni itt meg nuku -
foxxi #7080 Semmilyen trial nincs US szervereken. Egyszerüen az us oldalon ( lotro.com) ha fent kattingatsz a zászlókra átvált régióra, logikusan angol zászló alatt trial van, us alatt f2p, eu alatt trial stb... -
sanyi83 #7079 Sziasztok!
Az Us kliensen tegnap óta trial verzió és f2p is van,a trial mit takar pontosan,hogyha már eddig is f2p volt?
Mert a karaktereim most a trial serveren vannak,ebből lesz valami hátrányom? -
foxxi #7078 ... na jó, utóljára: SNOWBURN!!! -
ricsa008 #7077 na megy! melyik szerveren vannak magyarok? -
foxxi #7076 Ez bejövős -
#7075 -
Kheled #7074 igen.irja is ott launchernél.csütörtökönként van mindig szerver leállás -
ricsa008 #7073 na minden megvan tehát akkor du 3 fele jó lesz? -
Kheled #7072 jah elfelejtettem irni, hogy persze ezek nálunk változnak:D GMT + 'soon'(1-3months) -
foxxi #7071 Nehogy hamar megöregedj! -
Kheled #7070 végre több content lesz évente:) ennek nagyon örülök.és már novemberbe is kapunk újat.kiváncsi vagyok -
Kheled #7069 Drága Kate levele! -
ricsa008 #7068 okés reméljük sikerül
köszönet -
foxxi #7067 beregisztrálsz, majd vársz délután 3ig, mivel addig tart a heti karbantartás -
ricsa008 #7066 letöltöttem a triált feltelpítem utánna mi jön? -
foxxi #7065