10184
10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• hkzonda
    Most láttam a játékot. Nem rossz. Valaki megtudná mondani, mennyit harap le a vinyómból ? :D
  • Andrews2007
    Igen nálam is updatel már!! :)
  • Kheled
    nah már tölti!!! is:D
  • Kheled
    mert még nem mennek a szerverek,durván 11:15-16:00 között tuti jólesz:)
  • Gideon Wieth
    Nem tudjátok durván mikortól lehet majd játszani megint? :-) Mert már írták h pár szerver újra Online, de frissíteni nem engedi a klienst mint ahogy előttem is írták már :-)
  • sanyi83
    Sziasztok!
    Honnét tudnám megrendelni a dobozos verziót olcsón,a hivatalos oldalon kivül?Láttam 5£-ért is de ott nincs készleten.Elég lenne az alapjáték is.
  • Kheled
    11 után probáld
  • Tatyla
    létezne hogy nem engedi felpatchelni a normál kliensemet?
  • McFrost
    Télleg? :D Most adtam el vagy 20at :D berögzülés.....
  • e57
    Szerintem a healing potiont félreértetted. Az nem arra jó, hogy az életcsíkodat (itt moral) visszatöltse, hanem arra, hogy bizonyos hatásokat semlegesítsen rajtad.

A Moral visszatöltésére pl. az athelas essence italok jók.
  • foxxi
    Vannak kaják amik bizonyos ideig hatnak, 10-15-30 perc stb.

A heal potiont meg megiszod oszt jólvan, lehet olyat próbálsz fogyasztani amihez a szinted kevés.
  • McFrost
    Lvl 14 lettem, lassan ráérzek a játékra, most már csak 1 küldetést veszek fel, nem 4et :)
    Vannak állandó hatást adó növények vagy hasonlóak? Hogy megeszem és +3 kitartás, vagy ilyesmi?
    Healing potion az működik? Mert rákattolok és semmi nem történik....
    Már csak 4 napom van a trialból :( Remélem hamar megjön a dobozos Gold Edition!
  • foxxi
    me jólesik
  • Nephin
    Nem ismered az embereket. :) Kifarmolod, persze, de ahhoz idő kell, meg munka, sokan azt mondják, hogy inkább megveszem 1-2 dollárért, nem szórakozok vele. Aztán ezt még elmondja 25 másik cuccról és kifizet három havidíjat egy hónap alatt, de ebbe nem gondol bele és örül, hogy f2p. :) Ráadásul kap is valamit a pénzéért, szóval nem áll az, amit mondasz. Aki használja az agyát, inkább kifizeti a havidíjat egyszer és megvan minden egy hónapig, de sokan csak azt nézik, hidd el, hogy 1 dollárt kell kiadni vagy 10et, ott, abban a pillanatban.
  • foxxi
    Jah, korlátok és hátrányok, amit PICI! ráfekvéssel röhögve "kitermelsz" magadnak és a pofájukba röhögsz azoknak akik pénzt áldoznak rá. gratulálok, sikeres hozzáállás. Igy az se fog fizetni aki eddig tette... az itemshop-os elmélkedésem meg fenttartom.

Az meg hogy egy cégről beszélünk még nem feltétlen azt jelenti hogy "add ide a pénzt és majd adunk egy adag jó nagy semmit és fogd be a pof@dat". Profitot meg amugyis nehéz ugy szerezni hogy senki nem "ad" bele.
  • Nephin
    Egy szolgáltató cégről, pontosabban, egy termékkel, amit úgy árulnak, ahogy szerintük a legtöbbet éri nekik.
  • Nephin
    Hmm, egy cégről beszélünk, nem egy szeretetszolgálatról. Profitot akarnak, de ha te nem akarsz fizetni, nem fizetsz. Az ingyenesség korlátokkal és hátrányokkal jár, de nem kötelez senki arra, hogy bármit is megvegyél. Etikátlan legfeljebb akkor lenne, de még akkor is gondolkodnék a jelzőn, ha mondjuk kikötnék, hogy negyedévente venned KELL valamit. Erről pedig szó sincs.
  • e57
    "Ez nem ciki, ez egy üzleti modell"

Na jó, én hagyom a fenébe. Egyszerűen nem azonos az értékrendünk.
    Neked üzleti modell, nekem meg etikátlan hozáállás.
  • DonnieBrasco
    Ez nem ciki, ez egy üzleti modell, lásd amit alább írtam.

DB
  • e57
    "Jó, de akkor is: mi ez már? Kezdik a nagyon ciki felé tolni ezt a játékot... "

Na ezt próbáltam tegnap magyarázni.

A játék az teljesen rendben van. Csak a Warner Brosnak kár volt eladni a Turbinet. Így a WB-nek nem a játék színvonala számít, hanem hogy minnél több pénzt kivegyen belőle minnél rövidebb idő alatt.
    Azt látom hogy a VIP játék nem is nagyon van eröltetve. Pl. Nincs közvetlen link az account oldalra, vagy ami igen furcsa, sehol nem látok egy linket ahol meg lehetne venni a klienset.
  • Nephin
    Így van.
  • DonnieBrasco
    Nem is ilyenekkel lesz az item shopos bevétel, hanem inkább a fő emberi gyengeségekre alapoznak, mint a türelmetlenség. Ha már valaki nagyon menni Angmarba, mert már a haverok ott tartanak, de neki nem volt ideje, akkor ő meg fogja venni a shopban az ottani quest packet is, hogy tudjon velük menni, stb, stb. Meg hogy a traitek gyorsabban jöjjenek, stb.
    9Dragonsban is mindent el lehet érni cash shop nélkül, csak fele olyan gyorsan. Lotro shopban is lesz majd rested XP, mivel ez az F2P-ben nem létezik.. stb stb. Egyáltalán nem kell, hogy olyasmik legyenek, amit írsz, egész más jellegű dolgokkal is lehet ott kasználni. Apró boostok, gyorsabb elérése az újabb lehetőségeknek játékon belül. A tipikus répa a horgászboton a ló (játékos) elé lógatva.
    Az okosabbak előbb-utóbb rájönnek, hogy esetleg jobban megéri, de tutira sokkal egyszerűbb előfizetni, a buták meg az item shopban még többet is költenek majd esetleg, és észre sem veszik. Hát ezért sikeres ez a modell.

DB
  • foxxi
    Egy ilyen kaliberű játékban szerintem sose lesz az itemshop az elsődleges anyagi forrás... márcsak a játék mivolta miatt is. Nehezen hiehető hogy olyan potiont vehetsz ami a hp-dat 25k-ra növeli és 340% resistet ad, vagy olyan fegyó ami 970-1650 ig sebez stb...

Szal pont a Te általad is vázol gondolkodásmód jöhet be, vagyis hogy: "megéri az a 10 dolcsi"
  • Tomy Lee
    Ok értem,akkor ez nem az a játék lesz ahogy gondoltam:((
    Azért köszi nektek jó game-t!
  • foxxi
    Hála égnek.. legalább azzal nem baxták el
  • Nephin
    Teljesen. A monsterplay csak vip usereknek érhető el. A Lotro pve játék amúgy is, ne számíts wowos vagy aionos vagy warhammeres (vagy bármilyen más játékos) pvpre...
  • Tomy Lee
    Ez most komoly?
  • DonnieBrasco
    Hát ezt buktad sajnos, lásd seaedge kommentje.

DB
  • DonnieBrasco
    Egyáltalán nem érzem problémának a dolgot semmilyen szinten. Nyilván próbálják belőni azt a szintet, hogy mennyire legyen csábító az F2P, mennyire lehessen elérni annyira sokmindent, hogy bevonzza a maximális embert akit lehet, de ugyanakkor mégis legyen benne fizetésre ösztönző dolog. Teljesen érthető, és főleg nem tudom, miért lenne ciki.
    A legrosszabb ami történhet velünk, hogy meg fogja érni teljesen ingyen nyomni. Ezt csak túlzásnak írom, nekem a 9 karakterslot, a saját lovak, korlátlan quick travel, bag slotok, AH használat stb stb. azaz a VIP előnyei egyelőre bőven megérik a havi 10 dolcsit. Ha majd nem így érzem, esetleg áttérek Premiumra. Amíg VIP vagyok, úgyis gyűlik havonta a TP.... és az elején is kapok egy vödörrel, mert founder voltam.

DB
  • seaedge
    F2P accounttal nem lehet pvp-zni.
  • Tomy Lee
    Holnaptól vagy mikor a napokban kezdődik a F2P jönnénk egy kimondott pvp guild-be.Sok gyenge insta nem nagyon érdekel esetleg csak a fontosabb ahol meg lehet szerezni jó szettet lényeg,hogy pvp legyen dögivel:D
    Pm nekem légyszi a szerver tök mind1,köszi
  • foxxi
    Jó, de akkor is: mi ez már? Kezdik a nagyon ciki felé tolni ezt a játékot... és ahogy olvasom, hivatalos fórumon is egyre többen és többen emelik fel a szavukat.
  • DonnieBrasco
    Nem tudom, hogy ez így van-e. Szerintem inkább arról lehet szó, hogy az Epic questek lehetségesek F2P játékosoknak is, a kieg.-ek megvásárlása nélkül is.
    Ez az EU-ban is ugyanígy lesz! De ettől még a 60-as és 65-ös szintek unlockolásához meg kell venni a kiegeket is!

DB
  • foxxi
    ügyes gyerekek ezek
  • Andrews2007
    Elvileg az USÁ-ban novembertől lesz egy újabb frissítés amely elhozza azt is hogy Móriába és Mirkwoodba is elmehet bárki már. Csak a küldetéseket kell Turbine pontokért megvenni majd ezeken a helyeken.
  • Anthrax
    Köszi ,erre voltam kíváncsi
  • DonnieBrasco
    Játékban is tudsz szerezni pontokat, amikkel megvehetsz mindent (questek, kiegészítők).

DB
  • Anthrax
    A kieges területekre meg plusz dogokat csak pénzért vehetsz vagy ingame valamit szerezve is tudsz ? Kicsit rosszul fogalmaztam meg,de remélem érthető :D
  • landor00
    azt írja ki h Login Server Error és utánna hogy mondja h mennyek valami weboldalra utánna meg hogy The underlying connection was closed: Unable to connect to the remote server.

Am sztem lehet nemtom átfogok menni eu-ra csak nem szeretem ráhagyni amit elértem idáig...:S
  • DonnieBrasco
    Hagy a francba, szedd le az EU-sat, és holnaptól nyomhatod velünk meg még pár száz magyarral a Snowbourn-on :)

DB