10184
10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• Kheled
    még nem megy..javítják
  • sanyi83
    mennek már a szerverek?
  • Tenkory
    *mondani..
  • Tenkory
    Megtudná valaki miért fagy le a downloader? Tényleg nem vágom...
  • titani
    Mivan MÁÁÁNNN ? "még jó hogy őszi szünet van " :@
  • Fequs
    "All players with the hash code error, please close and restart your launchers. The files should now be fixed."
  • Nephin
    Persze, mert azt akarják, hogy a nagy tömeg a töküres új szerverekre menjen meg a gyéren lakott régiekre.
  • Gideon Wieth
    Látom, csak közbe meg már ajánlgatják h melyik szerón játsz .. :-)
  • Nephin
    Hash.hibásoknak: We are currently aware of an issue some players are seeing whereby a hash code error is presented during patching. We are currently working to resolve this issue. Thanks for your patience!
  • Nephin
    Nézd csak meg, még egyik sem megy. :)
  • Gideon Wieth
    ők am azt írják hírekben, hogy már jónéhány szerver megy :-) Szóval csak várni kell, remélem este felé lesz valami :-) Más nem holnap reggel :)
  • Andrews2007
    Mikor fognak vajon? Végén még nem ma indul a free to play nem csodálkoznék. :D
  • Gideon Wieth
    nekem is :)
  • Nephin
    Még nem mennek a szerverek.
  • Andrews2007
    nálam is HTTP Status 403 ERROR van még belépésnél
    http://lotroeugls.com/GLS.Auth.server/service.asmx.
  • Gideon Wieth
    beteg :D
  • Solid Snake
    Ez kész, ezért tart ilyen sokáig

• Gideon Wieth

Ez is beteg :D
  • Gideon Wieth
    Ez se rossz :D

Egy mai hobbit meséje...
    Nemrég meglátogatott egy barátom, aki hatalmas komputer-mágus, és sok titok tudója. Beszélgetés közben megemlítettem neki, hogy épp mostanában telepítettem egy Windows Rendszert. Megmutattam neki a telepítő CD-t is, amely tökéletesen kerek volt és csodálatosan fénylett.
    A barátom arca elsötétedett, amikor meglátta a korongot. Megdöbbenésemre kikapta a kezemből, és mielőtt tiltakozhattam volna, behajította a mikrosütőbe, majd a maximumon bekapcsolta a grillezést. Rémülten ugrottam volna a mikróhoz, de a komputermágus visszatartott. Bennakadt lélegzettel figyeltem, ahogy a CD a mikró belsejében forog. A mágus hirtelen kivette, majd a kezembe nyomta:
    - Egészen hideg! Fogd!
    A CD szemmel láthatóan sértetlen volt, hideg, és mintha megnőtt volna a súlya, ahogy a tenyeremen tartottam.
    - Tartsd fel! - szólt a mágus. - És nézd meg közelebbről!
    Szót fogadtam. Először semmi különöset nem láttam, de aztán mintha finom vonalak tűntek volna elő, valamiféle finom, apró betűs írás, amely a CD központi lyuka körül húzódott. A betűk szemkápráztatóan ragyogtak, mégis messziről, mint valami feneketlen kútból.
    4F6E-6520-4F53-2074-6F20-7275-6C65-2074-6865...
    - Nem tudom elolvasni ezeket a lángoló betűket - rebegtem remegő hangon.
    - Te nem - bólintott a barátom -, de én igen. A szöveg hexadecimális kódban van írva, régies írással, de Microsoft nyelven, amit most nem akarok használni. De a Közös Nyelven nagyjából ennyit jelent:
    "Egy Rendszer mind felett, Egy Rendszer kegyetlen,
    Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen."
    E sorok csak részei egy versnek, amelyet már régóta ismer a Rendszergazda-tudomány:
    "Három Rendszert használjanak multik irodái,
    Hét teremjen Szilícium Völgyének mélyében,
    Kilencet a halandó dotkom cégek gépén csillantson a fény,
    Egyet kínáljon a Sötét Gates, programozónyájat terelő,
    Redmond éjfekete földjén, sűrű árnyak mezején
    Egy Rendszer mind felett, Egy Rendszer kegyetlen,
    Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen.
    Redmond éjfekete földjén, sűrű árnyak mezején"
    Elhallgatott, majd lassan, mély hangon folytatta:
    - Ez itt a Nagy CD, az Egyetlen, a Windows eredeti forráskódját tartalmazó. A gazdája elveszítette, miáltal jócskán meggyengült a piaci befolyása. Rettenetesen vágyik rá - de nem szabad visszakapnia.

• Solid Snake
  • DonnieBrasco
    Innen már csak egy lépés az, amikor Gandalf Frodóhoz és Samuhoz fordul, és azt mondja:
    - "Hogy ti milyen szerencsések vagytok, nektek a munkátok a hobbitok."

DB
  • Gideon Wieth
    Hehe ez jó :D Nekem fárasztóbb van :D

Bilbó és Frodó sétálnak az erdőben. Reggel indultak. Késő estére jár, de nem állnak meg, sétálgatnak tovább. Felkel a nap, Bilbó már fáradt, de Frodó zsebre dugott kézzel, fütyürészve sétál tovább. Lemegy a nap, Bilbónak már fájnak a bütykei, de Frodó csak megy tovább s tovább.
    Fel kel a nap, Bilbónak fáj mindene, mígnem leül egy kőre és hangosan kifakad:
    Tudod, Frodó fiam, igazán találhatnál magadnak valami új hobbit.

:D
  • DonnieBrasco
    "Az meg hogy egy cégről beszélünk még nem feltétlen azt jelenti hogy "add ide a pénzt és majd adunk egy adag jó nagy semmit és fogd be a pof@dat". Profitot meg amugyis nehéz ugy szerezni hogy senki nem "ad" bele."

Itt ugye most nem a Turbine-ról beszélsz, hiszen ők egy igazán szuper és mára már hatalmas játékot adnak, vagy korlátlanul havidíjért, vagy fizetős korlátokkal, ingyen.
    Amiről te beszélsz, az mondjuk a Centrum parkoló Kft, meg még egy rakás magyar "cég" :)

DB
  • Solid Snake
    Amíg nem megy addig olvassatok:

Gollam naplója:

7462. nap: Meeggggggggggyyyyyyyyeeeeee! Záákossssssszz...

8902. nap: Záákossssssszz... Affene. Eszt már mondtam.

9042. nap: Ma elengedtek Mordorból. Cúf orkok. Tiszta kosz lettem a kínszókamráckáikban. Nem mintha számítana. De a tangáckám igazán szexi.

9088. nap: Ma megnésztem magam egy pocolyában. Mekkora gülüszemeim vannak! így jár, akit számítógépen cinálnak. Szebaj. Hamarabb észreveszem a Drágaszágot. Ez akkor isz előnyösz lenne, ha köszgaszdász lennék.

5032. nap: Elbactam a napok számozászát. A picába.

9771. nap: Ma találkosztam a hobbitokkal. Kicit vitatkoztunk, de végülisz beláttam, hogy Frodó jó Gazda. ész milyen édesz kisz szájackája van. Lopva meg akartam szimogatni a fejét, de a hájasz hobbit tök féltékeny rám. Azt mondta, megöl, ha a Gazdához nyúlok.

9876. nap: Szokat vitatkozom magammal. érdekesz dolog. Cak nagyon kifáraszt, ahogy minden mondat után át kell ülnöm szembe.

9903. nap: Ma becapott a Gazda. Békészen halat loptam éppen valami szent tóból, de kicalt a parta ész átadott egy comó paszinak. Kámszát húztak a fejemre ész elhurcoltak. Félek, hogy valami szadomaszo társzaszágba keveredtem.

9989. nap: A Drágaszágot akarom! Szikerült megegyeznem a Banyával, aszt mondta, két ruganyosz húszú hobbitot minden bordélyban szíveszen fogadnak. A Drágaszágot meg lenyúlom magam, én leszek a leghatalamaszabb! A Nagy Gollam! ész akkor majd telik végre pszichológuszra!
  • Gideon Wieth
    nekem is fel lett patchelve :-) Már csak azt nem tudom eldönteni, hogy a jelszavamat feledtem el vagy tényleg nem működik :D
  • Fequs
    Jellemzően akkor szokta ezt a hibaüzenetet nekem kiírni amikor valamilyen gondja van a vírusírtó/tűzfal párossal. Kapcsold ki őket pár percre és szerintem menni fog a frissítés. Ha meg nem legalább ezt is megpróbáltad. :D
  • Faki
    Nekem felpatchelte, de csatlakozni nem tud még.
  • RexpecT
    A hivatalos fórum meg nem elérhető....

Lehet, hogy hülyeség de nem azért, mert használtam a lotro defragger progit?
  • Atwa
    Nekem is ugyanez van :S kicsit azért megnyugodtam hogy nem én vagyok az egyetlen ...
  • RexpecT
    Még változatlan a helyzet, gondolom a hivatalos fórumon kellene utánanézni.
  • Tatyla
    ja de igen,megoldottad már?
  • RexpecT
    Nem azt amit Nekem?
  • Tatyla
    nekem valami hibát ír a patch file-ra,és folyton retryzik...
  • Gideon Wieth
    Jah bár 64%nál nekem újból kezdte :D Mondjuk tudtuk hogy nem lesz egyszerű :-) De érdemes azért várni :D
  • RexpecT
    Nekem ezt írja:
    There was an error generating the hash code for a patch file...
  • Andrews2007
    Hát ja most meg a program datát patcheli meg betölti vagy 6800 file :D
  • Gideon Wieth
    nekem is, ha ez vigasztal :D
  • seaedge
    Be is fejezte az peccselest
  • hkzonda
    jajj 15 gbnek kell lenni. ugye 13 a minimum. az sajnos nem megy, mert Medieval IIzök is . az meg ugye 9 gb. majd ha elballagtam veszek egy másik pct :D
  • Andrews2007
    Mondjuk most hogy végzett a frissítéssel, egyfolytában waitingel örökké az Examine programsnál.