10184
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek
Magyar Fansite (hivatalos)
Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]
Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]
Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!
-
Kheled #7424 még nem megy..javítják -
sanyi83 #7423 mennek már a szerverek? -
Tenkory #7422 *mondani.. -
Tenkory #7421 Megtudná valaki miért fagy le a downloader? Tényleg nem vágom... -
titani #7420 Mivan MÁÁÁNNN ? "még jó hogy őszi szünet van " :@ -
Fequs #7419 "All players with the hash code error, please close and restart your launchers. The files should now be fixed." -
Nephin #7418 Persze, mert azt akarják, hogy a nagy tömeg a töküres új szerverekre menjen meg a gyéren lakott régiekre. -
#7417 Látom, csak közbe meg már ajánlgatják h melyik szerón játsz .. :-) -
Nephin #7416 Hash.hibásoknak: We are currently aware of an issue some players are seeing whereby a hash code error is presented during patching. We are currently working to resolve this issue. Thanks for your patience! -
Nephin #7415 Nézd csak meg, még egyik sem megy. :) -
#7414 ők am azt írják hírekben, hogy már jónéhány szerver megy :-) Szóval csak várni kell, remélem este felé lesz valami :-) Más nem holnap reggel :) -
Andrews2007 #7413 Mikor fognak vajon? Végén még nem ma indul a free to play nem csodálkoznék. :D -
#7412 nekem is :) -
Nephin #7411 Még nem mennek a szerverek. -
Andrews2007 #7410 nálam is HTTP Status 403 ERROR van még belépésnél
http://lotroeugls.com/GLS.Auth.server/service.asmx. -
#7409 beteg :D -
#7408 Ez kész, ezért tart ilyen sokáig
-
Ez is beteg :D -
#7406 Ez se rossz :D
Egy mai hobbit meséje...
Nemrég meglátogatott egy barátom, aki hatalmas komputer-mágus, és sok titok tudója. Beszélgetés közben megemlítettem neki, hogy épp mostanában telepítettem egy Windows Rendszert. Megmutattam neki a telepítő CD-t is, amely tökéletesen kerek volt és csodálatosan fénylett.
A barátom arca elsötétedett, amikor meglátta a korongot. Megdöbbenésemre kikapta a kezemből, és mielőtt tiltakozhattam volna, behajította a mikrosütőbe, majd a maximumon bekapcsolta a grillezést. Rémülten ugrottam volna a mikróhoz, de a komputermágus visszatartott. Bennakadt lélegzettel figyeltem, ahogy a CD a mikró belsejében forog. A mágus hirtelen kivette, majd a kezembe nyomta:
- Egészen hideg! Fogd!
A CD szemmel láthatóan sértetlen volt, hideg, és mintha megnőtt volna a súlya, ahogy a tenyeremen tartottam.
- Tartsd fel! - szólt a mágus. - És nézd meg közelebbről!
Szót fogadtam. Először semmi különöset nem láttam, de aztán mintha finom vonalak tűntek volna elő, valamiféle finom, apró betűs írás, amely a CD központi lyuka körül húzódott. A betűk szemkápráztatóan ragyogtak, mégis messziről, mint valami feneketlen kútból.
4F6E-6520-4F53-2074-6F20-7275-6C65-2074-6865...
- Nem tudom elolvasni ezeket a lángoló betűket - rebegtem remegő hangon.
- Te nem - bólintott a barátom -, de én igen. A szöveg hexadecimális kódban van írva, régies írással, de Microsoft nyelven, amit most nem akarok használni. De a Közös Nyelven nagyjából ennyit jelent:
"Egy Rendszer mind felett, Egy Rendszer kegyetlen,
Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen."
E sorok csak részei egy versnek, amelyet már régóta ismer a Rendszergazda-tudomány:
"Három Rendszert használjanak multik irodái,
Hét teremjen Szilícium Völgyének mélyében,
Kilencet a halandó dotkom cégek gépén csillantson a fény,
Egyet kínáljon a Sötét Gates, programozónyájat terelő,
Redmond éjfekete földjén, sűrű árnyak mezején
Egy Rendszer mind felett, Egy Rendszer kegyetlen,
Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen.
Redmond éjfekete földjén, sűrű árnyak mezején"
Elhallgatott, majd lassan, mély hangon folytatta:
- Ez itt a Nagy CD, az Egyetlen, a Windows eredeti forráskódját tartalmazó. A gazdája elveszítette, miáltal jócskán meggyengült a piaci befolyása. Rettenetesen vágyik rá - de nem szabad visszakapnia.
-
#7405 -
#7404 Innen már csak egy lépés az, amikor Gandalf Frodóhoz és Samuhoz fordul, és azt mondja:
- "Hogy ti milyen szerencsések vagytok, nektek a munkátok a hobbitok."
DB -
#7403 Hehe ez jó :D Nekem fárasztóbb van :D
Bilbó és Frodó sétálnak az erdőben. Reggel indultak. Késő estére jár, de nem állnak meg, sétálgatnak tovább. Felkel a nap, Bilbó már fáradt, de Frodó zsebre dugott kézzel, fütyürészve sétál tovább. Lemegy a nap, Bilbónak már fájnak a bütykei, de Frodó csak megy tovább s tovább.
Fel kel a nap, Bilbónak fáj mindene, mígnem leül egy kőre és hangosan kifakad:
Tudod, Frodó fiam, igazán találhatnál magadnak valami új hobbit.
:D -
#7402 "Az meg hogy egy cégről beszélünk még nem feltétlen azt jelenti hogy "add ide a pénzt és majd adunk egy adag jó nagy semmit és fogd be a pof@dat". Profitot meg amugyis nehéz ugy szerezni hogy senki nem "ad" bele."
Itt ugye most nem a Turbine-ról beszélsz, hiszen ők egy igazán szuper és mára már hatalmas játékot adnak, vagy korlátlanul havidíjért, vagy fizetős korlátokkal, ingyen.
Amiről te beszélsz, az mondjuk a Centrum parkoló Kft, meg még egy rakás magyar "cég" :)
DB -
#7401 Amíg nem megy addig olvassatok:
Gollam naplója:
7462. nap: Meeggggggggggyyyyyyyyeeeeee! Záákossssssszz...
8902. nap: Záákossssssszz... Affene. Eszt már mondtam.
9042. nap: Ma elengedtek Mordorból. Cúf orkok. Tiszta kosz lettem a kínszókamráckáikban. Nem mintha számítana. De a tangáckám igazán szexi.
9088. nap: Ma megnésztem magam egy pocolyában. Mekkora gülüszemeim vannak! így jár, akit számítógépen cinálnak. Szebaj. Hamarabb észreveszem a Drágaszágot. Ez akkor isz előnyösz lenne, ha köszgaszdász lennék.
5032. nap: Elbactam a napok számozászát. A picába.
9771. nap: Ma találkosztam a hobbitokkal. Kicit vitatkoztunk, de végülisz beláttam, hogy Frodó jó Gazda. ész milyen édesz kisz szájackája van. Lopva meg akartam szimogatni a fejét, de a hájasz hobbit tök féltékeny rám. Azt mondta, megöl, ha a Gazdához nyúlok.
9876. nap: Szokat vitatkozom magammal. érdekesz dolog. Cak nagyon kifáraszt, ahogy minden mondat után át kell ülnöm szembe.
9903. nap: Ma becapott a Gazda. Békészen halat loptam éppen valami szent tóból, de kicalt a parta ész átadott egy comó paszinak. Kámszát húztak a fejemre ész elhurcoltak. Félek, hogy valami szadomaszo társzaszágba keveredtem.
9989. nap: A Drágaszágot akarom! Szikerült megegyeznem a Banyával, aszt mondta, két ruganyosz húszú hobbitot minden bordélyban szíveszen fogadnak. A Drágaszágot meg lenyúlom magam, én leszek a leghatalamaszabb! A Nagy Gollam! ész akkor majd telik végre pszichológuszra! -
#7400 nekem is fel lett patchelve :-) Már csak azt nem tudom eldönteni, hogy a jelszavamat feledtem el vagy tényleg nem működik :D -
Fequs #7399 Jellemzően akkor szokta ezt a hibaüzenetet nekem kiírni amikor valamilyen gondja van a vírusírtó/tűzfal párossal. Kapcsold ki őket pár percre és szerintem menni fog a frissítés. Ha meg nem legalább ezt is megpróbáltad. :D -
#7398 Nekem felpatchelte, de csatlakozni nem tud még. -
RexpecT #7397 A hivatalos fórum meg nem elérhető....
Lehet, hogy hülyeség de nem azért, mert használtam a lotro defragger progit? -
#7396 Nekem is ugyanez van :S kicsit azért megnyugodtam hogy nem én vagyok az egyetlen ... -
RexpecT #7395 Még változatlan a helyzet, gondolom a hivatalos fórumon kellene utánanézni. -
#7394 ja de igen,megoldottad már? -
RexpecT #7393 Nem azt amit Nekem? -
#7392 nekem valami hibát ír a patch file-ra,és folyton retryzik... -
#7391 Jah bár 64%nál nekem újból kezdte :D Mondjuk tudtuk hogy nem lesz egyszerű :-) De érdemes azért várni :D -
RexpecT #7390 Nekem ezt írja:
There was an error generating the hash code for a patch file... -
Andrews2007 #7389 Hát ja most meg a program datát patcheli meg betölti vagy 6800 file :D -
#7388 nekem is, ha ez vigasztal :D -
seaedge #7387 Be is fejezte az peccselest -
hkzonda #7386 jajj 15 gbnek kell lenni. ugye 13 a minimum. az sajnos nem megy, mert Medieval IIzök is . az meg ugye 9 gb. majd ha elballagtam veszek egy másik pct :D -
Andrews2007 #7385 Mondjuk most hogy végzett a frissítéssel, egyfolytában waitingel örökké az Examine programsnál.