The Lord of the Rings Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van egy lvl 18-as minstrel-em, de van egy bandita tabor Bree-tol delre ahova tobb kuldi is szol, de meg nem sikerult mindet megcsinalnom, mert sikerul folyton kihalnom. A gyors respawn miatt mindig a kozelemben eled ujra 1-2 ellenfel mikozben epp egy vagy ket masikkal hadakozom.
Lehet, hogy en csinalok valamit rosszul. Az is lehet, hogy ilyenkor futni kene, de a hely jellegebol adodoan ez eleg nehezkesen kivitelezheto.
Eddig tetszik a minstrel, es ugy gondoltam, hogy egy healer-rel, ha eppen lassan is, de tudok majd szoloban is haladni, hiszen tudja magat gyogyitani, de most kicsit tanacstalan vagyok.
Ez a gyors respawn a jatek egeszere jellemzo, vagy esetleg csak bizonyos teruletek ilyenek?
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Azt szeretném megkérdezni, hogy ha most töltöm le a 14 napos trialt akkor lesz-e hátrányom késõbb a F2P bevezetésekor?
Olvastam például, hogy a trial alatt nem szerzek Turbine pontot amiért késõbb tudnék vásárolni.
Köszi elõre is a segítséget.
Már a 26. szintet taposon vele ismét... 😄
Van valami kinship, ami nem hátulról kicseszõs szarkavaró emberek nélkül mûködnek? 😄
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Plusz, utalni szerettem volna az emberi ostobaságra is, de az ugy is felesleges <#ticking>#ticking><#hehe>#hehe>
A rested XP mindenhol ugyanannyinak számít, de fontos tudni hogy a f2p bevezetése pillanatában, a rested xp NEM lesz engedélyezve a free játékosoknak, szal érdemes addig kihasználni.
A tapasztaltabbaktól kérdezném, hogy csak a Megyében nézik postásnak az embert /hobbitot/, vagy ez az egész játékra jellemzõ lesz? Gyakorlatilag ide-oda mászkálok a pitékkel meg a postás tatyókkal.. Igaz, hogy nagy szõrös 45ös lábam van, de lassan elkopik, annyit gyalogoltam (:
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
★ 汤姆 李
- pedig szerettem volna a kezdete elõtt a kezdõ területeken túljutni, bár én is alacsonynak számító helyeken mászkálok a 16-os szintemmel (elsõ kari ugye), de este berongyoltak 20+ meg 30+ szintû karakterek kiirtva a célterületet pillanatok alatt. Szerencsére hajnalban megtaláltam a hiányzó quest mobokat
- trialban kapok rested XP-t. Mindenhol ugyanannyit ad vagy érdemes inkább valami helységben kilépni a játékból?
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
LOTRO:Marteen ([EN] Snowbourn)
https://cogaccounts.codemasters.com/ és mégse enged be a belépésnél a játékba aztírja nem eus-acc vagynemtom"The username entered does not have an active "LOTROEU"subscription.Please try another username valaki sígtsen légyszíves
A DDO esetében az volt a helyzet hogy a CM szerzõdése lejárt és újítani akart. A Turbine meg azt mondta hogy nem lesz újítás mert a DDO -Eberron Unlimited az nem egyenlõ a DDO- Stormreach-el (a kis hamisak 😊. Ezért nincs új szerzõdés, tessék lelõni a szervereket. Természetesen ekkor már csak a legoptimistább réteg maradt az EU szervereken a többiek már régen átköltöztek VIP vagy F2P játékosként az USA szerverekre.
Ezt a lépést a Turbine azért lépte meg mert a DDO store bevétele az övé, mig a CM üzemeltetésû játékból nem sok pénzt látott, tehát egyértelmû pénzügyi oka volt a dolognak.
A LOTRO esetében a CMnek még tart a szerzõdése és gondolom csak azért ment bele a F2P-be és engedte be a LOTRO Store-t mert úgy gondolta ha osztozik a Turbine-vel, akkor nem jár úgy mint a DDO esetében.
A kérdés az hogy meddig fogja ezzel elhárítani a a szerzõdés felbontásának veszélyét.
GW2: Dragonknight.5302
De erre a game-re mindig nagyobb hangsúlyt fektettek, hogy kövessék és kiszolgálják a Turbine úgymond követeléseit az aktualitás céljainak kiszolgálása terén. Tehát nem NcWest módjára került fél év késéssel egy kieg a játékba. stb, stb.
a többi nekem krix-krax<#nevetes1>#nevetes1><#fejvakaras>#fejvakaras>
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
WoW: Ejbenjaro#2740, BDO: Ejbenjaro, TESO: #raqured13, Uplay: RESO-Ejbenjaro
LOTRO: Pumuklee ; TDU: KisvukHUN
LOTRO: Pumuklee ; TDU: KisvukHUN
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA