The Lord of the Rings Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MrStokes
Velemenyetek szerint minstrel-lel mennyire lehet szolozni?

Van egy lvl 18-as minstrel-em, de van egy bandita tabor Bree-tol delre ahova tobb kuldi is szol, de meg nem sikerult mindet megcsinalnom, mert sikerul folyton kihalnom. A gyors respawn miatt mindig a kozelemben eled ujra 1-2 ellenfel mikozben epp egy vagy ket masikkal hadakozom.
Lehet, hogy en csinalok valamit rosszul. Az is lehet, hogy ilyenkor futni kene, de a hely jellegebol adodoan ez eleg nehezkesen kivitelezheto.

Eddig tetszik a minstrel, es ugy gondoltam, hogy egy healer-rel, ha eppen lassan is, de tudok majd szoloban is haladni, hiszen tudja magat gyogyitani, de most kicsit tanacstalan vagyok.

Ez a gyors respawn a jatek egeszere jellemzo, vagy esetleg csak bizonyos teruletek ilyenek?

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy ha most töltöm le a 14 napos trialt akkor lesz-e hátrányom késõbb a F2P bevezetésekor?
Olvastam például, hogy a trial alatt nem szerzek Turbine pontot amiért késõbb tudnék vásárolni.
Köszi elõre is a segítséget.

amúgy olyan 1 évvel ezelõtti idõkhöz képest, mennyire lett lebutítvaa captain? Már abszolút nem alkalmas solozásra? 😄
Már a 26. szintet taposon vele ismét... 😄

Van valami kinship, ami nem hátulról kicseszõs szarkavaró emberek nélkül mûködnek? 😄
Tyler Durden
Éreztem, hogy az erõ velem van (: Mind1 már kezdem megszokni, lassan csak véget ér a pite és postáspakk mizéria <#zavart1>

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

Csak a Megyében lévõ questekre igaz ez fõleg, jót választottál <#vigyor>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Nem, nem ( nektek sajnos ); nem a f2p kezdõdik, hanem a vele járõ szerver crash, lagg, fagyás stb... szeressem <#duma>

Plusz, utalni szerettem volna az emberi ostobaságra is, de az ugy is felesleges <#ticking><#hehe>

A rested XP mindenhol ugyanannyinak számít, de fontos tudni hogy a f2p bevezetése pillanatában, a rested xp NEM lesz engedélyezve a free játékosoknak, szal érdemes addig kihasználni.

Tyler Durden
Ezt én is néztem tegnap, 20-30as karik /volt velük egy 60 körüli is/ Shire-nél 1-2 terepet fullra ledarált.
A tapasztaltabbaktól kérdezném, hogy csak a Megyében nézik postásnak az embert /hobbitot/, vagy ez az egész játékra jellemzõ lesz? Gyakorlatilag ide-oda mászkálok a pitékkel meg a postás tatyókkal.. Igaz, hogy nagy szõrös 45ös lábam van, de lassan elkopik, annyit gyalogoltam (:

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

Kezdõdik Free 2 Play?<#miaz>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

- mi kezdõdik? f2p?
- pedig szerettem volna a kezdete elõtt a kezdõ területeken túljutni, bár én is alacsonynak számító helyeken mászkálok a 16-os szintemmel (elsõ kari ugye), de este berongyoltak 20+ meg 30+ szintû karakterek kiirtva a célterületet pillanatok alatt. Szerencsére hajnalban megtaláltam a hiányzó quest mobokat
- trialban kapok rested XP-t. Mindenhol ugyanannyit ad vagy érdemes inkább valami helységben kilépni a játékból?

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

kezdõdik.... <#ticking>

angyal2232
dettó énis skirmishelni voltam😄😄😄

shaba23
Ez megy most sajnos, és én is ilyenkor mentem skirmiselni😊
angyal2232
laggol

MrStokes
Masnak nem szorakozik a szerver? Mar masodszorra ragad be a karakterem kozvetlen teruletvaltas elott, egyszeruen nem tudok vele mozogni, mintha odaragasztottak volna. Aztan ezt kovetoen ha kilogolok (megvarom a 25 mp-et), akkor kiirja, hogy varja h a logout befejezodjon, es nem tudok ujra belogolni, csak a restart segit ideg-oraig, amig megint el nem kezdi csinalni.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Accomneve: Marteen

LOTRO:Marteen ([EN] Snowbourn)

Amúgy melyik karakter lenne jó számomra? szeretek inkább közelharcban játszani

mind1 mostmár jó lett köszi!ezerhála omg

de vmi kódot nemkell aktiválni?

de omg ez alapján csináltam és a clientem pedig a linkelt oldalról van amit a F.A.Q ba találtam

MrStokes
Ez alapjan probald meg:
LOTRO 14 napos trial

A klienst talan mar nem kell ujra leszedned.

valaki segítsen plsss

ja és még valamiXD hol lehet lovat venni?😄
köszi a helpet
valszeg aktiválnom kéne 1kóddal a lotrot de olyat meg hol lehet szerezni?

Beregisztráltam (EU clientet)töltöttem le és beregisztráltam ezen a feltüntetett weboldalon
https://cogaccounts.codemasters.com/ és mégse enged be a belépésnél a játékba aztírja nem eus-acc vagynemtom"The username entered does not have an active "LOTROEU"subscription.Please try another username valaki sígtsen légyszíves

Igen nem láthatunk bele.
A DDO esetében az volt a helyzet hogy a CM szerzõdése lejárt és újítani akart. A Turbine meg azt mondta hogy nem lesz újítás mert a DDO -Eberron Unlimited az nem egyenlõ a DDO- Stormreach-el (a kis hamisak 😊. Ezért nincs új szerzõdés, tessék lelõni a szervereket. Természetesen ekkor már csak a legoptimistább réteg maradt az EU szervereken a többiek már régen átköltöztek VIP vagy F2P játékosként az USA szerverekre.
Ezt a lépést a Turbine azért lépte meg mert a DDO store bevétele az övé, mig a CM üzemeltetésû játékból nem sok pénzt látott, tehát egyértelmû pénzügyi oka volt a dolognak.

A LOTRO esetében a CMnek még tart a szerzõdése és gondolom csak azért ment bele a F2P-be és engedte be a LOTRO Store-t mert úgy gondolta ha osztozik a Turbine-vel, akkor nem jár úgy mint a DDO esetében.

A kérdés az hogy meddig fogja ezzel elhárítani a a szerzõdés felbontásának veszélyét.

GW2: Dragonknight.5302

Pedig mindent úgy csináltam ahogy leirták.Jó helyen regisztráltam,Jó EU-s flienst telepitettem.....Sajnos nembiztos hogy tudok játszani eme nagyszerünek tünõ Játékkal<#schmoll2><#schmoll2><#schmoll2>
Valaki írja le legyenszives pontossan mit hol kell regisztrálás meg ilyenek...... Please! https://cogaccounts.codemasters.com Itt regisztráltam.
Bár igaz ami igaz, a felszín alatti jogi precedúrákba nem láthatunk bele. Utalok ezzel arra, hogy jópár fullszerveres játék üzemeltetési jogát bukta már el a CM amiknek én is szenvedõ alanya voltam.
De erre a game-re mindig nagyobb hangsúlyt fektettek, hogy kövessék és kiszolgálják a Turbine úgymond követeléseit az aktualitás céljainak kiszolgálása terén. Tehát nem NcWest módjára került fél év késéssel egy kieg a játékba. stb, stb.
xD System.ArgumentException:The path is not of a legal form.......
a többi nekem krix-krax<#nevetes1><#fejvakaras>
Tatyla
igyekszek felnõni és megyünk együtt,tankolok mint az állat 😊

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

"DragonKnight" Félre ne érts, nem lehúzni akarom a DDO-t, magam is játszottam vele, de szerintem az egy erõsen rétegjáték volt a LOTRO-hoz képest. Ez egy befogadóbbszellemû, sok mmo-bol merített jól összegyúrt anyag, ami mégis szintén egyedi.(akár a DDO, csak másként). Én nem hiszem, hogy (fõleg most a free után) annyira megcsappa a játékosállomány az EU piacon, szervereken, hogy "be kellene zárni a bazárt". Sõt erõteljes fellendülés várható. Ez a game még jópár évig mûködni fog ebben a régióban. Az Aion esetében inkább vannak kétségeim. Fõleg a Tera, a Star Wars The Old Republic, és a GW2 megjelenése után.
Blob
bõvebben? Mert erre szerintem te is rájöttél? 😄
An error has occured.
Launcher.exe Hiba.
Mi a hibaüzenet?

WoW: Ejbenjaro#2740, BDO: Ejbenjaro, TESO: #raqured13, Uplay: RESO-Ejbenjaro

Hi! Segitsetek!!<#conf>Amikor elakarom inditani a játékot kiir valamilyen hibát meg hogy vegyem fel a kapcsolatot a Technical Supportal!!!!! Márt ez a Harmadik Kliens és mind EU-s csak más helyröl. Próbáltam a hivatalos oldalról is de ugyanaz a probléma.VALAKI segitsen.<#felkialtas> Köszönöm!
ez aggaszt engem is:s remélem nem következik be.. mert most akkor 3 napnyi melóm oda😄
szeeeeeeeeeeeeeemi <#hehe> ( játszani kéne... de még meló 😞 ) <#falbav>

mi ez a sanda nézés foxxi?😄

LOTRO: Pumuklee ; TDU: KisvukHUN

<#ticking>

valamikor mehetnénk egy GA-t is, mondjuk én 33 vagyok, de még megvan az összes GA quest.

LOTRO: Pumuklee ; TDU: KisvukHUN

- én 2-rõl tudok, bár kiírva csak 1 van

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Szia, lvl 30 után megnyílik a Skrimish lehetõség. Kapsz egy quest indító itemet amire ráklikkelve kapsz egy questet, na ezután ezt az itemet kihajítod a zsákodból mert bugos 😊 Ha ez megvan csak beszélsz egy skrimish kapitánnyal és õ fogja adni az elsõ questet. Ha ezzel megvagy akkor végig kell tolnod a skrimish gyakorló questet és ha azokkal végzel mehetsz rendes skrimishbe (bárhonnan be tudsz lépni skrimishbe, csak megnyomod a ctrl+j billentyûket és máris elõjön a skrimish ablak). A lényege hogy középfölde különbözõ pontjait kell megvédened, felszabadítanod skrimishtõl függõen. Csinálhatod egyedül, illetve csapatban is (2 fõ, 3 fõ, 6 fõ, 12 fõ). Kapsz egy npc segítõt is, amit csak skrimishekben tudsz használni. Ezt az npc-t te fejlesztheted, te döntöd el mihez értsen (tankolás, heal, ranged dps stb.). Körülbelül ennyi, remélem segítettem.

helosztok. ezt a skirmish es dolgot valaki eltudja magyarázni? vagyis hol lehet ezt csinálni és hogyan?
angyal2232
detto 29,5 vagyok és champion, küldizgethetnénk együtt😄 Skyisthelimit a nevem majd irj ram ha latsz online 😊

shaba23
29,5 csak most nagyon összegyûltek a group questek...minstrellel nem tudom szólózni õket😊 Nagut meg hiába kérem, hogy segítsen, õ Móriában haldoklik😊
Tatyla
gyorsan kell tolni a szintet mielõtt a szellemi fogyatékosok ideérnek 😄

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

shaba23
ma már láttam Kurvaa nevû karaktert.
Tatyla
ohh tényleg vak vagyok bocsánat...