The Lord of the Rings Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Mellesleg ha már lett némi kis mozgás ezen a fórumon (véletlen vettem észre, már nem LOTRO-zok, az oldalam azért megmarad, elfér a szerveren) jelzem a Snowbourn bezár, szóval ha valaki hozzáfér a fejléchez, átírhatná a szervert, lásd #9924 hsz.
Utoljára szerkesztette: bunny, 2016.01.08. 22:50:25
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
Ja! Próbáltam pár éve a DDO-t is. Az nekem nem való. Insták és insták. Pvp nem volt, se olyan jellegű (siege, bg. stb) ami engem ezekben a játékokban megfog. Magát a régi DDO világát szeretem. Azok single rpg formában terítékre is kerültek nálam mind. Vagy mi több, még dobókockával is.
Amugy a Turbine másik mmo-ja a DDO több tartalommal bír ennél, ráadásul ott negyedévente jönnek a kiegek...
Ahogy figyelem ennek is, mint a DDO-nak van egy lelkes közönsége, és ha nem csinálnak valami egetverő baromságot, akkor simán eléldegél még sokáig.
Megértem, hogy a hülye üzletpolikájuk miatt csalódott vagy, de haldoklásról egyenlőre még nem beszélhetünk ez esetben (igaz jelentős játékos szaporulatról sem) szerintem.
Utoljára szerkesztette: fluency, 2016.01.07. 15:09:45
Valójában a f2p sem segítene már. Valljuk be őszintén, eme kicsit unalmas játék alapjául szolgáló Gyűrűk Ura, már nem sikk. (ilyen az élet)
szerk.: Csak megjegyzem halkan, ha egy MMO haldokilk, akkor többnyire a csökkenő bevételek (ebből fakadóan a kevesebb kontent stb.) miatt van, így ezen az f2p-s játékmódod nem segítene 😊
Utoljára szerkesztette: Mazsola3018, 2016.01.05. 17:22:33
Itt egy lista a lotro.hu oldalról, hogy hova költöztek a magyar klánok (Snowbourn április 4-ével bezár):
Nagyobb Kinsipek
Gondolin's Heritage - Laurelin
Erebor szive - Evernight
Kisebb Kinsipek
The Seven Gates of Gondolin - Laurelin
Riders of the Storm - Laurelin és Evernight
Last Enclave of Hope - Laurelin
Szikra - Evernight
Orkok Alkonya - Laurelin
The Last Sanctuary - Laurelin
Magyarok meg hát.... eddig úgy fest szakadnak, bár amennyire "jó" volt a klánok közti kapcsolat, teljesen mindegy.
És hova költöznek a magyarok leginkább?
A Gondolin's még nem döntött.
Utoljára szerkesztette: bunny, 2015.09.04. 15:52:12
A lotro store-ban vásárolt cuccaink eltűnnek vagy megmaradnak, ha azt a karaktert töröljük amely viselte azokat?
Mert töröltem egy karimat, és bíztam benne, hogy amiért egyszer már pénzt adtam nem kell újból megvásárolnom.
Erre kiderül, hogy semmim nincs meg.
Vagy megvan csak én keresem rossz helyen?
Megválnék fullos (összes kiegészítő, összes terület Helm's deepig) Lotro accountomtól.
Rajta 2db 100 as karakter(Champion, Minstrel), 1db 85 ös és 1-2db kisebb.
Ha érdekel írd meg mit ér meg neked privátban és mondok rá valamit.
Csere is érdekelhet steames dolgokra (pl cs:go skinek) vagy starcraft2 és kiegészítője példának kedvéért.
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2015.06.23. 08:25:52
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
WoW: Ejbenjaro#2740, BDO: Ejbenjaro, TESO: #raqured13, Uplay: RESO-Ejbenjaro
Esetleg más T-Home felhasználónak van ilyen gondja?
Jól gondolod, hogy egy idő után HD és QP (ez a kettő együtt az 5 kiegészítő) nélkül nem fogsz tudni haladni, de ezeket az in-game store-ban is megveheted TP-ért, amit kifarmolhatsz a játékban. Persze ez nem olyan dolog, ami pár óra alatt összejön. De vannak sokan akik megcsinálták, nem lehetetlen.
Ha megtetszik a játék, ami erősen javallot az 1 hó VIP legalább, előnyeit nem ecsetelem, megtalálhatod pl a lotro.hu oldalon is. Illetve ha akciós, akkor QP (első 4 kieg) ált. 20$, annyit pedig megér. És nem a steamen, hanem a hivatalos oldalon.
Még régebben kipróbálás szinten játszottam a játékkal. Viszont most megint megjött a kedvem hozzá.
Annyi kérdésem lenne, hogy steam felajánlja hogy éljek az alábbiak megvételével:
Helm Deep
Quad Pack
Steely Dawn
Nem élnék vele, ennek ellenére élvezhető a játék? Vagy inkább neki se álljak, mert egy idő után nem fogok tudni haladni ezek nélkül vele.
Ha lore szempontból nézed, akkor a championt Gimliről mintázták, a guardiant pedig Samuról, aki hobbit.
Ha inkább hiány karaktert kezdenél, akkor guardiannel jobban jársz, champion elég sok szaladgál.
Intel Core i7-4770 CPU @3.4GHz 16GB RAM NVIDIA GeForce GTX 970
Ha beleváksz, akkor gyere a snowbourn szerverre, ott elég sokan vagyunk.
Sokan játsszák még a játékot? Érdemes belevágni, ha vágyom egy kis MMO játékra, de em mindig egyedül? Tehát ne kongjon a szerver az ürességtől. Köszönöm!
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
http://lotro.bunny.hu/altwallet.html
A hivatalos lotro interface oldalon is fent van.
http://www.lotrointerface.com/downloads/fileinfo.php?id=904
Utoljára szerkesztette: bunny, 2015.01.10. 11:05:07
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
http://lotro.bunny.hu/
Jobb oldalt friss tartalom alatt mindig látod épp mi frissült 😊
http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"
Amennyiben aktív játékosok vannak itt akkor tudják, hogy jelenleg a Gondolin's Heritage, és a Riders of the Storm a legnagyobb és legaktívabb.(nem biztos, hogy ebben a sorrendben, de udvariasságot betartom).
A masodik linken levő kineket nagyon nem is ismerem, pedig nem 2 hete vagyok Snowon.
Utoljára szerkesztette: foxxi, 2014.08.27. 07:34:38
A honlap pedig szerintem jó, ha valaki nem szereti a ninja inveket. Körbe tud nézni mi a felhozatal és csatlakozik egy olyanhoz, ami tetszik neki.
/joinchannel globallff /joinchannel hungaryan - és ha ez megvan akkor már kiabálhat is, és kb 1 perc mulva megy az invite. nem bonyolult. Nem kell honlap hozzá.
ha nem megy a chat command, itt a segítség: chat command
Utoljára szerkesztette: Mazsola3018, 2014.08.26. 19:32:23
Intel Core i7-4770 CPU @3.4GHz 16GB RAM NVIDIA GeForce GTX 970
foxxi, nem rohanok, nem szintem felett, a recept amit ott adnak van szint alatt. <#vigyor5>#vigyor5> Az járt az eszemben, hogy hátha csak elnéztem valamit és lehet pl valahol repus cuccokat/küldetéseket találni a területen kívül, ahogy pl lehet reput szerezni küldetésekkel Torin Hallhoz mindenfelé.