The Lord of the Rings Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én az adott szintjéhez gondoltam. nem is értem ezt a magasabb szinten dolgot. Minek? Rohanunk, rohanunk?

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Sehogyan sem. Ha egyszer Mirkwoodos, akkor nem tudsz hozzájutni addig. Felhúztam már pár karaktert (szakácsom sem volt), szerintem megoldható ezen bizonyos kaja nélkül is. Ha nagyon kell out-combat regen, akkor vegyél Destiny Pontból; olcsó is és mindig kéznél van, gyártani sem kell. Ha nincs DP-d, ott a TP, store-ban is lehet olcsón venni.

ui.: Mirkwoodba pedig nem tud repuzni (nincs repuitem, csak quest), még ha lenne is rá "Fellow, Csapat, Party" vagy bármi, mert egyszerűen kicsi a szintje és nem tud belépni.
Fellow, Csapat, Party, hogy is írjam még?! <#alien> ( pszt! ez egy mmorpg )

Rászánnám én, nem rohanok sehova, csak ott lehet agyonvernének még.

Egyszerű. Repuzzál és lesz elég repu itemed hamarabb is kiváltani. Vagy ha találsz egy segítő guildet, hamar összeszedik neked a megfelelő területi reput és kész. Amugy ne akarj lépést tartani ha nem szánsz rá elég ( grind ) időt.

Tudok kaját gyártani, azért is a kérdésem, hogy hogyan lehetne az out of combat-os vehető receptekhez hamarabb hozzájutni. Pl a Potage of chicken and onion 45-ös szintől használható, de 60 felett leszek, mire megszerzem, mert a Malledhrimekkel kell barát szinten állni. Szóval a kérdés, hogy hogyan tudnám ezt a receptet mondjuk 50. szint környékén bezsebelni?

Szintezéssel lehet (pvp már nem ad), azonban csak VIP-ek költhetik el.
dave9004
DP-t lehet még szerezni, vagy már kivették a gameből?
Számos különféle kaja létezik, a gyárthatóak túlnyomó része in-combat hat. Moralt és powert egyik sem ad (ehhez scroll kell, pl hobbit giftből vagy destiny pontból perk), helyette incombat és outcombat regent adnak. Out-combatosat bárhol lehet venni úgy tudom (talán provisioner npctől), nem kell hozzá repu, in-combatosat pedig gyárhatsz, legtöbbhöz szintén nem kell repu, random drop vagy guildes receptek.
Egyébként kisebb szinten én mindig destiny pontból vettem 30 perces regent, talán 50 DP-be kerül, érdemes +1 hope és a 30 perces +moralt is venni szintén DP-ből, sokat segít.
Vannak olyan receptek szakácsnál, amikkel olyan kajákat lehet készíteni, amik a szokásos 10 perc helyett 30 percig hatnak. Ezek csak harcon kívül adnak morált és powert, viszont jól jönnek amikor nagyobb területet kell bejárni, és ritkábban vannak az ellenfelek. Viszont ezeket csak venni lehet a különböző frakcióktól, ha már legalább a barátjuk vagy. Ráadásul mire oda eljutsz, már jól meghaladtad azt a szintet, amilyen receptet ők adni tudnak. Van más lehetőségem a repus tárgyak vételén kívül, hogy ezekhez hozzájussak kb szinten?

ui1: teljesen jogos, csak gyorsan szerette mvolna munkában csinalni.

ui2: a pando van nekem is fent, igaz, hogy kacifantos par mukodesi dolog, es tudom, hogy ajanlottak, hogy le kell szedni, de nekem mukodik, es virusirto is van a gepemen. (de jobb mint hetekig varni a supportra)

ui3: bocsanat, hogy bunko voltam ,es meg ne mtettem fel a HD instakat, februar ota fent van a honlapunkon, ahogy felmentek a cimoldalon bele is utkoztok. Akit erdekel nezzen ra

http://ridersofstorm.wordpress.com/
Elkészült a Helm's Deep Big Battle solo/duo és fellowshipes insták küldetésleírása. A leírás alapjául a lotro.com fórumon lévő leírások, Atarandir és Feper játékostársak illetve a saját tapasztalataim szolgálnak. Lehet benne hiba, de azért mindenképp úgy gondolom, hogy segítség lehet annak, akit érdekel mi és hogyan zajlik.
A solo leírásban vannak általános ötletek, tanácsok is. Még gondolkozom, hogy csinálok egy rövidített csak lényeg zanza verziót arra az esetre, amikor az ember már csinálta és elég neki pár kulcsszó, hogy az a quest pontosan mit is takar. Ha megírom ez is rövidesen fel fog kerülni.

http://lotro.bunny.hu/bigbattle_solo.html
http://lotro.bunny.hu/bigbattle_group.html

Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.

Írj levelet a supportnak, ebben csak ők tudnak segíteni. Egyébként első google találat nekem ezt hozta ki, sőt 2 supportos is írt a témában: https://www.lotro.com/forums/showthread.php?524491-quot-No-subscription-for-LOTRO-found-quot

Pandot pedig jobb ha nem használod, nem véletlenül törölték és tettek helyére újat (persza csak ha nem szeretnél fertőzést gépedre).

ui. használjuk a szerkesztés funkciót, ha lehet
Itt megjavult:
https://www.lotro.com/forums/showthread.php?523348-Failed-to-start-client

Probald a pandoval leszedni, gondolom a teljes letoltest valsztottad es ne maz azonnali jatek lehetoseget
https://www.lotro.com/forums/showthread.php?519319-Failed-to-launch-client-Error

a kozepsot probald meg, hatha
Nekem is elveszett minden a migraciokor, de ez azt jelentette, hogy a karakterek, kiegeszitok vesztek, az account megvolt. Ha nem lenne meg, akkor rossz uservnev/jelszora panaszkodna szerintem.
Szerver pucolás nem volt (egy accountot sem töröltek), viszont ha nem migráltál kb 3 éve, amikor Turbine visszavettem CM-től az EU szervereket, akkor már nem férhetsz hozzá az accountodhoz.
Bár azt írtad, hogy a honlapra sikerült bejelentkeznek, szóval ez nem valószínű.

Ellenőrizd le a myaccount oldalon és nézd meg ott mi a helyzet.
Azóta volt migrálás, szerver pucolások, kiadó váltás stb. Ha a továbbikaban sem tudsz bejelntkezni akkor kérj live helpet vagy ha az sem segít könnyes bucsúval készíts új accot.

Prince23
Pedig 5-6 éve vagyok tag, csak most újra elővettem. A honlapra betudok jelentkezni, csak a kliensbe nem.

A hiba nem a játékkal van, hanem az "előfizetésed" nem található. Vagyis nincs accountod a játékhoz, vagy nem erősítetted meg a mail címet stb.

Prince23
Indításkor nálam ezt írja: failed to launch client

No subsription for LOTRO found.

Már újra raktam kétszer, és újra reggeltem is, szóval nem vágom mi lehet a baj...

Win 7 64 bites a rendszer

Terawatt
Komoly 😊

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

naná 😊) persze kisebb szünetekkel 😊

Szaruman
Sztem hamarabb kap választ, ha supportnak ír.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Terawatt
Az igen... még mindig nyomod a gamet? 😊)

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Mostanába egy ismerõsömet, folyton kidobja a játék, nemtudtok vmi megoldást rá? újra rakta a játékot is, minden driver frissitve van, high-on futott neki minden, de most very lowon is kidobálja, memória van elég

Errõl lemaradtam.. nem engedett belépni :S

FEARka

Magyar feliratos játékvideók: http://www.youtube.com/Magyarfeliratosjátékvideók

FEARka

Magyar feliratos játékvideók: http://www.youtube.com/Magyarfeliratosjátékvideók

ha érdekel egy 95-ös champ Isen és HD kiegészítõkkel, minden régióval (kivéve RoR) és 1450 TP-vel, küldj privát üzenetet
Ha otthagytad a magyar kineket valami miatt, akkor biztosra veszem, hogy az egyik ok az volt, hogy a sorok között kb minden második esetben más jelentés húzódik, mint a sorokban. Azért mert paranoiás vagyok, még lehet, hogy üldöznek 😛 (nem is csodaálnám, mert az õszinteség szabaddá tesz, de magányossá is, és én sem tudom a számat befogni, fõleg ha igazságtalanság van a dologban).
De ezt túltárgyaltuk.

Ami fontosabb most, hogy nem is szeretnék olyan klánt, amelyik minden igényt kielégít. De 50% ot mindenképp, ha a pve-pvmp oldalt nézzük.
Mert mi igyekszünk pve oldalról mindent megadni. Aki mp oldalra akar menni, abban sajnos nincs módunk segíteni, de ahogy hallom annyira gázos most az a része a játéknak, hogy inkább ESO ra mennek az emberek.

Ha csak a pve oldal erdekli valakit, akkor igyekszunk 100% ot adni(ami persze nem lehet, de igyekszunk tenni ezert), es nem legyinteni, hogy ugysem sikerul.
Azert hogy sikeres legyen ,es mindenk igenyet kielegitsuk(jatekbeli, mielott etetnem a trollokat), a kinship szervezete ugy epul fel, az officeri rangot kierdmelni kell ,es megtartani, nem pedig tombolan nyeri. Aktiv officerek kellenek, akik tesznek.
Ahhoz, hogy egy kinsip jol mukodjon nem kell minden igenyt kielegite, eleg, ha sokat megtesz.
Aki RPzni akar, az megy masik szerora, ala stoppos.
Pvp az hiany nalunk, de mashol is. Aki oda akar menni, annak angol kinship javasolt(asszem a blacklist ilyen, ami meg is szunt kb 1 het alatt.....)
Stb...stb...

Es a 3. tenyezo pedig nalunk mas, mint amit te irsz, ezert kulonbozunk. En nem szeretnek vezetni. Nalunk az lett a vezeto, akit az emberek szivesebben kovetnek. Akkor is ha nekem van a nagyobb hangom.
ui: csak a buta akar vezetni, hiszen ove a legnagyobb feleloseg...
ui2: ugytunik az utopia kezd letrejonni, ugyanis egyre tobb (inaktiv)klanbol jonnek hozzank.

Epilógus:
Még mindig várunk kor, szint, tapasztalatra való tekintet nélkül magyar játékosokat, akik aktív, segítõkész kinshipet keresnek.
Valamint olyan inaktív kinshipeket, akik akár együtt jönnének át hozzánk, hogy élvezetet nyújtson a lotro, és ne csak azt mondhassák, hogy leader vagyok, vagy saját kinshipem van.
(felölünk lehet jönni egyetlen alttal is!)
Nevet nem írok, de nálam lehet érdeklõdni.
Igaz írtam nem szólok többet hozzá, csak sajnos ilyen vagyok és nem tudom megállni...

Ha lehet egy megjegyzésem, ne vegyél mindent személyes támadásnak. Nem hiszem hogy minden egyet nem értés támadás lenne és minden sor mögött valami gonosz szándék húzódna meg.
Szakíva egy kis idõt, átfutottam a hozzászólásaidat. Kétlem, hogy bárki készakarva törölne egy hozzászólást, ha utánna ott hagy annyi személyeskedõt. De kitudja, lehet ennyire megátalkodott moderátorok vannak.

Ami pedig a játékbeli kinekre vonatkozó célodat illeti, hát szép szép, csak kicsit utópisztikus. Nem lesz soha egy olyan klán, ami minden igényt lefdejen (RP, raid, pvp, casual, stb..) és meggyõzõdésem, nem is kell, hogy legyen. A játékosok sokfélék, játékbeli célok különbözõek, így ezen célok szerint rendezõdnek. Ráadásul ott van a 3. tényezõ is; mindenki szeretne vezetni <#bee1>. Egy klánban pedig csak 1 poszt van rá. De ahogy átnéztem ezt a fórumot, nem egyszer felmerült már és át lett beszélve is.
... nem tudom ki tette, nem is érdekel. Elõfordul az olyan. Csak annyira ritka, hogy pont olyan üzenet után, pont minden törlõdik, és kiderül, hogy pont ugyanilyen eset pár évvel korábban mással is megesett.
Tökmindegy.

Az a lényeg, hogy a játékosok szórakozzanak, és akik valamennyire vezetõ pozíciót látnak el, azok segítsék ezt, és ne hátráltassák. Ezt kellene szem elõtt tartani.
Szaruman
Mintha eddig is összevissza törölgettem volna az üzeneteket...

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Lezárhatjuk, de nem trollkodásnak szántam. Én vagyok pontosan az az ember aki össze szeretné fogni amagyarokat, hogy együtt játszunk, és nem pedig ezer kicsi (leginkább inaktív) kinship legyen.
Ezt a lotro.hu-n is láthattad, ha olvastad.
És azért nem magyarázkodtam többet, mert aki olvasta ezeket a fórumokat, vagy régebb óta itt van, akkor tudja mirõl beszélek, és nem lesz ezen a fórumon is 'véletlenül' törölve a mai összes bejegyzés...(részrehajlósági okokból).
Mivel kiragadtál egy mondatot a szövegkörnyezetbõl, így vagy értelmét veszti, vagy változik az értelme. Ha nem értetted eredeti célzást, akkor magyarázkodni nem fogok.

Csak eszembe juttattad miért hagytam ott a magyar kineket már régen.

Transfer árával kapcsolatban igazad van, 25 $.

Ezzel pedig én le is zártam a dolgot.
Jan 13.án még lehetett. Ha 4 hónap régen volt, akkor régóta nem lehet. 25 dollár egy transfer most.
A részrehajlóság az, amikor valami azt mondja, hogy semleges, és közben sugallja valamelyik oldalt. Nálunk legalább tudod, hogy magunk fele evezünk.

"Ha beleírod, hogy az a DW vagy mi, ami most készül, csak az adott csapattal fog sikerülni? " ezt a mondatodat legalább te érted ? 😄 Kicsit kifejtenéd bõvebben ?😄 Vagy ha az összetételre gondolsz, akkor az adott csapat az r3+ mondjuk, 1 tank +2 heal, 1 burg vagy lm a többi dps.
De arra gondolok, hogy lesz egy leiras arrol, hogy a kuldeteseknel mire kell figyelni, hogy kell epiteni, helyezkedni, milyen csapatok kellenek, stb... Erre gondoltal?
TP-ért már régóta nem lehet átvinni karaktert. Jelenleg egy transfer költsége 15 dollár körül van.

ui.: a részlehajlóságot nem vágom, egy kinoldalnál mi lehet még részlehajóbb? Ha beleírod, hogy az a DW vagy mi, ami most készül, csak az adott csapattal fog sikerülni? <#nyes>
Én ajánlom a mi oldalunkat, sok nagyonnaprakész infó van. pl DW most készül:
http://ridersofstorm.wordpress.com/

ui és nem részrehajló, mint egy másik oldal 😛
Azert Snown is lattam mar nem egy kettõ olyat, hogy beálltak zenélni bree nyugati kapuhoz. De valószínû, hogy rp szerveren sokkal több az ilyen esemény.
Én TP ért IS vittem át a karakterem.
Teljesen jó hangulatjavítók. Nagyon sokáig nem játszottam számítógépen szerepjátékokkal, mert az asztalihoz képest nekem teljesen visszalépésnek tûnt. Viszont az ilyen hangulati elemek és ötletek nagyon sokat dobnak rajta.

És az régi. Volt ennél egy komolyabb is ( nem az ah hanem a póni elõtt ), igen nagy tömeg hallattán <#alien> Az RP meg persze hogy nem ez, csak arra reagáltam hogy azért RP-n kívül is zenélgetnek és koncerteznek az emberek <#hehe>

Azért az közel se Role Play. Én is zenélgettem régen alkalomadtán, sõt 3 éve emlékszem volt egy kis banda is, külön díszruha hozzá stb..., de azt se tartom szerepjátéknak.
Kis unalomûzõ jópofa szórakozás, minden esetre ügyesek a linkelt videón <#bee1>.

A skill target forwarding pedig combat settings, felülrõl a negyedik.
<#taps>

Én eddig csak a lovaknak toltam AC/DC-t. Meg egy törpének, aki arra tévedt. 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Meg is van <#alien>

Csak már a profilom nem az enyém , me feltörték :S

- régi, de a mai napig heti szinten valamely kin tolja <#alien>

Jogos. Azt használom, rosszat linkeltem. Viszont ezt a skill target forwardingot még nem láttam. Settings?

Ezt a feared dolgot a warden csinálja a wiki szerint. Ezek barrow wardenek voltak.
No mindegy, majd figyelek, ha újra megtörténik, hogy ír-e valamit a karakter alatt.

Azért ez nem igaz. Még nekem is van fraps videóim amikor mi a kinship pöcsölés közben a Póni elõtt zenélgettünk ( Snowburn ) <#alien>

Salve helyett Draught potikat érdemes használni, ugyan is ha a "skill target forwarding" opció ki van pipálva (insták, pvp miatt késõbb érdemes lesz), akkor könnyen magad helyett máson használod.

Egyébként a fearelés amit írtam az nem leszedhetõ ilyen módon. Feared szóval tudsz rákeresni.

Még van egy érdekes eset, bár leírásod alapján biztosan nem az történt, humanoid mobok elvehetik a fegyveredet (disarm), ez ellen wound potit vagy skillt is használhatsz.
Azt használom is becsülettel. Olyankor szürke lesz az összes támadás, itt ez nem volt.

Félelem ellen ilyenekbõl van betárazva.

Nagy volt a kavarodás, sok ellenfelet húztam magamra és lehet, hogy messzebb lévõt akartam ütni, mint amit tudtam. Mondjuk nem írta ki, hogy messze van. Ezért is kérdeztem, hogy erlõfordul-e, mert simán lehet, hogy egyszerûen elidétlenkedtem.