The Lord of the Rings Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
ui.: Mirkwoodba pedig nem tud repuzni (nincs repuitem, csak quest), még ha lenne is rá "Fellow, Csapat, Party" vagy bármi, mert egyszerűen kicsi a szintje és nem tud belépni.
Egyébként kisebb szinten én mindig destiny pontból vettem 30 perces regent, talán 50 DP-be kerül, érdemes +1 hope és a 30 perces +moralt is venni szintén DP-ből, sokat segít.
ui2: a pando van nekem is fent, igaz, hogy kacifantos par mukodesi dolog, es tudom, hogy ajanlottak, hogy le kell szedni, de nekem mukodik, es virusirto is van a gepemen. (de jobb mint hetekig varni a supportra)
ui3: bocsanat, hogy bunko voltam ,es meg ne mtettem fel a HD instakat, februar ota fent van a honlapunkon, ahogy felmentek a cimoldalon bele is utkoztok. Akit erdekel nezzen ra
http://ridersofstorm.wordpress.com/
A solo leírásban vannak általános ötletek, tanácsok is. Még gondolkozom, hogy csinálok egy rövidített csak lényeg zanza verziót arra az esetre, amikor az ember már csinálta és elég neki pár kulcsszó, hogy az a quest pontosan mit is takar. Ha megírom ez is rövidesen fel fog kerülni.
http://lotro.bunny.hu/bigbattle_solo.html
http://lotro.bunny.hu/bigbattle_group.html
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
Pandot pedig jobb ha nem használod, nem véletlenül törölték és tettek helyére újat (persza csak ha nem szeretnél fertőzést gépedre).
ui. használjuk a szerkesztés funkciót, ha lehet
https://www.lotro.com/forums/showthread.php?523348-Failed-to-start-client
Probald a pandoval leszedni, gondolom a teljes letoltest valsztottad es ne maz azonnali jatek lehetoseget
a kozepsot probald meg, hatha
Bár azt írtad, hogy a honlapra sikerült bejelentkeznek, szóval ez nem valószínű.
Ellenőrizd le a myaccount oldalon és nézd meg ott mi a helyzet.
No subsription for LOTRO found.
Már újra raktam kétszer, és újra reggeltem is, szóval nem vágom mi lehet a baj...
Win 7 64 bites a rendszer
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Magyar feliratos játékvideók: http://www.youtube.com/Magyarfeliratosjátékvideók
De ezt túltárgyaltuk.
Ami fontosabb most, hogy nem is szeretnék olyan klánt, amelyik minden igényt kielégít. De 50% ot mindenképp, ha a pve-pvmp oldalt nézzük.
Mert mi igyekszünk pve oldalról mindent megadni. Aki mp oldalra akar menni, abban sajnos nincs módunk segíteni, de ahogy hallom annyira gázos most az a része a játéknak, hogy inkább ESO ra mennek az emberek.
Ha csak a pve oldal erdekli valakit, akkor igyekszunk 100% ot adni(ami persze nem lehet, de igyekszunk tenni ezert), es nem legyinteni, hogy ugysem sikerul.
Azert hogy sikeres legyen ,es mindenk igenyet kielegitsuk(jatekbeli, mielott etetnem a trollokat), a kinship szervezete ugy epul fel, az officeri rangot kierdmelni kell ,es megtartani, nem pedig tombolan nyeri. Aktiv officerek kellenek, akik tesznek.
Ahhoz, hogy egy kinsip jol mukodjon nem kell minden igenyt kielegite, eleg, ha sokat megtesz.
Aki RPzni akar, az megy masik szerora, ala stoppos.
Pvp az hiany nalunk, de mashol is. Aki oda akar menni, annak angol kinship javasolt(asszem a blacklist ilyen, ami meg is szunt kb 1 het alatt.....)
Stb...stb...
Es a 3. tenyezo pedig nalunk mas, mint amit te irsz, ezert kulonbozunk. En nem szeretnek vezetni. Nalunk az lett a vezeto, akit az emberek szivesebben kovetnek. Akkor is ha nekem van a nagyobb hangom.
ui: csak a buta akar vezetni, hiszen ove a legnagyobb feleloseg...
ui2: ugytunik az utopia kezd letrejonni, ugyanis egyre tobb (inaktiv)klanbol jonnek hozzank.
Epilógus:
Még mindig várunk kor, szint, tapasztalatra való tekintet nélkül magyar játékosokat, akik aktív, segítõkész kinshipet keresnek.
Valamint olyan inaktív kinshipeket, akik akár együtt jönnének át hozzánk, hogy élvezetet nyújtson a lotro, és ne csak azt mondhassák, hogy leader vagyok, vagy saját kinshipem van.
(felölünk lehet jönni egyetlen alttal is!)
Nevet nem írok, de nálam lehet érdeklõdni.
Ha lehet egy megjegyzésem, ne vegyél mindent személyes támadásnak. Nem hiszem hogy minden egyet nem értés támadás lenne és minden sor mögött valami gonosz szándék húzódna meg.
Szakíva egy kis idõt, átfutottam a hozzászólásaidat. Kétlem, hogy bárki készakarva törölne egy hozzászólást, ha utánna ott hagy annyi személyeskedõt. De kitudja, lehet ennyire megátalkodott moderátorok vannak.
Ami pedig a játékbeli kinekre vonatkozó célodat illeti, hát szép szép, csak kicsit utópisztikus. Nem lesz soha egy olyan klán, ami minden igényt lefdejen (RP, raid, pvp, casual, stb..) és meggyõzõdésem, nem is kell, hogy legyen. A játékosok sokfélék, játékbeli célok különbözõek, így ezen célok szerint rendezõdnek. Ráadásul ott van a 3. tényezõ is; mindenki szeretne vezetni <#bee1>#bee1>. Egy klánban pedig csak 1 poszt van rá. De ahogy átnéztem ezt a fórumot, nem egyszer felmerült már és át lett beszélve is.
Tökmindegy.
Az a lényeg, hogy a játékosok szórakozzanak, és akik valamennyire vezetõ pozíciót látnak el, azok segítsék ezt, és ne hátráltassák. Ezt kellene szem elõtt tartani.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Ezt a lotro.hu-n is láthattad, ha olvastad.
És azért nem magyarázkodtam többet, mert aki olvasta ezeket a fórumokat, vagy régebb óta itt van, akkor tudja mirõl beszélek, és nem lesz ezen a fórumon is 'véletlenül' törölve a mai összes bejegyzés...(részrehajlósági okokból).
Csak eszembe juttattad miért hagytam ott a magyar kineket már régen.
Transfer árával kapcsolatban igazad van, 25 $.
Ezzel pedig én le is zártam a dolgot.
A részrehajlóság az, amikor valami azt mondja, hogy semleges, és közben sugallja valamelyik oldalt. Nálunk legalább tudod, hogy magunk fele evezünk.
"Ha beleírod, hogy az a DW vagy mi, ami most készül, csak az adott csapattal fog sikerülni? " ezt a mondatodat legalább te érted ? 😄 Kicsit kifejtenéd bõvebben ?😄 Vagy ha az összetételre gondolsz, akkor az adott csapat az r3+ mondjuk, 1 tank +2 heal, 1 burg vagy lm a többi dps.
De arra gondolok, hogy lesz egy leiras arrol, hogy a kuldeteseknel mire kell figyelni, hogy kell epiteni, helyezkedni, milyen csapatok kellenek, stb... Erre gondoltal?
ui.: a részlehajlóságot nem vágom, egy kinoldalnál mi lehet még részlehajóbb? Ha beleírod, hogy az a DW vagy mi, ami most készül, csak az adott csapattal fog sikerülni? <#nyes>#nyes>
http://ridersofstorm.wordpress.com/
ui és nem részrehajló, mint egy másik oldal 😛
Kis unalomûzõ jópofa szórakozás, minden esetre ügyesek a linkelt videón <#bee1>#bee1>.
A skill target forwarding pedig combat settings, felülrõl a negyedik.
Én eddig csak a lovaknak toltam AC/DC-t. Meg egy törpének, aki arra tévedt. 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Csak már a profilom nem az enyém , me feltörték :S
- régi, de a mai napig heti szinten valamely kin tolja <#alien>#alien>
Ezt a feared dolgot a warden csinálja a wiki szerint. Ezek barrow wardenek voltak.
No mindegy, majd figyelek, ha újra megtörténik, hogy ír-e valamit a karakter alatt.
Egyébként a fearelés amit írtam az nem leszedhetõ ilyen módon. Feared szóval tudsz rákeresni.
Még van egy érdekes eset, bár leírásod alapján biztosan nem az történt, humanoid mobok elvehetik a fegyveredet (disarm), ez ellen wound potit vagy skillt is használhatsz.
Félelem ellen ilyenekbõl van betárazva.
Nagy volt a kavarodás, sok ellenfelet húztam magamra és lehet, hogy messzebb lévõt akartam ütni, mint amit tudtam. Mondjuk nem írta ki, hogy messze van. Ezért is kérdeztem, hogy erlõfordul-e, mert simán lehet, hogy egyszerûen elidétlenkedtem.