10184
10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• Ashyn
    Megelőztél, pont most akartam linkelni. :)
    Ha már nosztalgia: a mai napig időnként vissza nézek a játékba, anno, amikor még fizetős volt, az első számú MMO volt számomra. Történt, ami történt, jelenleg legfőképp társaság hiánya miatt nem maradok hosszabb ideig Középföldén.
  • Daermon
    Na tessék :D
    Összes kieg leárazva!
  • Daermon
    Én 2005 óta WoW-ozok, úgyhogy emiatt nem is jutottam messze soha a LotRO-ban. De, ha tényleg gatyába rázzák, akkor adok neki megint esélyt, mert imádok Tolkien világát.
  • Daermon
    Sajnos nem tudom. Ha van eszük, akkor megcsinálják, hogy mindig csak az utolsót keljen meg venni. Azt is extra kedvezménnyel. De az egészet ingyenessé kéne tenni szerintem.
    Évek óta nincs fent, majd visszateszem és megnézem.
  • silencemonthy
    Ez volt a legjobb MMO amivel valaha játszottam, de sajnos elmentek az ismerősök és egyedül nem volt valami fun, ezért abbahagytam. Most visszatérnék, de úgy látom kb 100 eurót kéne fizetnem hogy felzárkózzak :S ( Mirkwood-ot vettem meg utoljára). Elképzelhető hogy a régi kiegészítő árakon változtat az új cég? Eddig nem találtam semmi infót erről.
  • Daermon
    Szerk.:
    Igy jó a link :)
  • Daermon
    Talán rendbe rakják a játékot.
    http://frostshock.eu/lotro/2016/12/21/lotro-uj-remeny/
  • Mazsola3018
    Végül is maradhat, mert amennyire a kineket nem ismeri a kezdő játékos, úgy a szervereket sem. Így amelyik klán leírása szimpatikusabb, oda megy, ha nem jön be neki, akkor is lesz ingyen lehetősége átmenni. Gondolom aki instázni, raidelni akar megy majd Laura Gondolin's-ba, aki meg ódzkodik a karakternevekre vonatkozó szabályoktól és casual játékos, ott van lehetőségként everen pl Erebor.
  • bunny
    Szerintem így is maradhat, vagy elég lenne csak a 2 szervernév, mert úgy vélem, ez a lista fog még módosulni. Emellett egy vadi új játékos úgysem tudja melyik kinship mi, és mivel két "nagyobb" mindkét szerveren van, így bármelyiket választja tud csatlakozni népes és kevésbé népeshez is. De végül is mindegy, max kérdez a fórumon aktuális infók után :)
  • Szaruman
    Voltam.
  • Lanters
    Bár lehet, tévedek.
  • Lanters
    Szaruman. Te nem voltál véletlenül a Warhammer Online "fedélzetén"? Mintha rémlene, hogy játszottunk ott együtt egy darabig.
  • Szaruman
    Átírtam. Igényesebbre csináljam, vagy maradhat így? :)
  • bunny
    Nem hiba volt az, direkt, csak nem gondolták végig a következményeit. Értelme nem sok volt, de legalább sokan spóroltak sokat egy darabig. De a megszüntetéséért hibáztatni a Turbine-t tényleg elég "lekvár teszi el a nagymamát" hozzáállás.

Mellesleg ha már lett némi kis mozgás ezen a fórumon (véletlen vettem észre, már nem LOTRO-zok, az oldalam azért megmarad, elfér a szerveren) jelzem a Snowbourn bezár, szóval ha valaki hozzáfér a fejléchez, átírhatná a szervert, lásd #9924 hsz.
    Utoljára szerkesztette: bunny, 2016.01.08. 22:50:25
  • Lanters
    Természetesen, tisztában vagyok. Játszottam én ezt anno. Még akkor a Codemasters égisze alatt futott a játék. Elég sok pénzt bele is öltem, de amikor meguntam a játékot, nem követtem az eseményeket. Így eshetett meg, hogy egy Warden és még más három nagy karakterem ott maradt, ragadt a leválasztott adatbázisukban. Nem emlékszem, hogy mennyit késtem, írtam is a cégnek, de már nem állt módjukban azt nekem transzferre visszaállítani. Ezért is nyilvánultam meg így. Természetes, hogy nem vágok jó arcot, ha ezek után (ami az én hibám, de nem kaptam figyelmeztető mail-t sem) nem áll szándékomban egy petákot sem újra fizetni ezért a cuccért. Igen, sok idő eltelt, néztem a lehetőségeket, úgy gondoltam, hogy lehet nosztalgiából, és az új területek végigbolyongása miatt belekezdenék újra. De így nem. Nem fokok naphosszat turbina pontokat farmolni. Szóval röviden ennyi. Jó játékot mindenkinek!

Ja! Próbáltam pár éve a DDO-t is. Az nekem nem való. Insták és insták. Pvp nem volt, se olyan jellegű (siege, bg. stb) ami engem ezekben a játékokban megfog. Magát a régi DDO világát szeretem. Azok single rpg formában terítékre is kerültek nálam mind. Vagy mi több, még dobókockával is.
  • fluency
    Azzal ugye tisztában vagy, hogy a játék F2P már kb. 5 éve (ezért farmolod a TP-t). Az igaz, hogy ha nem vagy vip sok a megkötés és nem mehetsz be mindenhova, nem csinálhatod az adott kieg quest-jeit, hacsak meg nem veszed azokat.
    Amugy a Turbine másik mmo-ja a DDO több tartalommal bír ennél, ráadásul ott negyedévente jönnek a kiegek...
    Ahogy figyelem ennek is, mint a DDO-nak van egy lelkes közönsége, és ha nem csinálnak valami egetverő baromságot, akkor simán eléldegél még sokáig.
    Megértem, hogy a hülye üzletpolikájuk miatt csalódott vagy, de haldoklásról egyenlőre még nem beszélhetünk ez esetben (igaz jelentős játékos szaporulatról sem) szerintem.
    Utoljára szerkesztette: fluency, 2016.01.07. 15:09:45
  • Lanters
    Ha valahol kevés kontent volt, (van) az nem ez a játék. De beszéljünk inkább magyarul. Azt hiszem sokkal több kiegészítő tartalom jött ehhez a játékhoz az elmúlt években, mint bármely más riválisához. Sőt! Globálisan, és a maga ciklusában sokkal magasabb tartalmi egységgel bír, mint bármely más mmo.

Valójában a f2p sem segítene már. Valljuk be őszintén, eme kicsit unalmas játék alapjául szolgáló Gyűrűk Ura, már nem sikk. (ilyen az élet)
  • Mazsola3018
    Sajnos Turbine nem az amerikai Charitas. Egyébként egy hiba miatt lehetett pár évig úgy TP-t szerezni, mert mindig szinthez volt kötve repu. Ettől függetlenül TP-t így is lehet farmolni, minstrel, rk, hnt a legjobb rá.

szerk.: Csak megjegyzem halkan, ha egy MMO haldokilk, akkor többnyire a csökkenő bevételek (ebből fakadóan a kevesebb kontent stb.) miatt van, így ezen az f2p-s játékmódod nem segítene :)
    Utoljára szerkesztette: Mazsola3018, 2016.01.05. 17:22:33
  • Lanters
    Bocs. Nem aktuális a kérdés. Most olvasom, hogy e pénzsóhár cég már megszüntette azt a lehetőséget, miszerint egy nagy karakterrel ha kifarmoltad a repu itemeket, azt átadhattad kis karakternek azt tp-re való beváltásra. Így további jó haldoklást a játéknak. Micsoda idióta üzemeltetők!
  • Lanters
    Halihó! Turbina pont farmoláshoz melyik karakter a legjobb? Nem hülye kérdés. :) Azért tettem fel így, mert időt szeretnék megtakarítani. Az lenne a lényeg, gyorsan menjen. Tehát egy optimális karakterre volna szükségem, amelyik jókora dps-el dolgozik.
  • Mazsola3018
    Hali!
    Itt egy lista a lotro.hu oldalról, hogy hova költöztek a magyar klánok (Snowbourn április 4-ével bezár):

Nagyobb Kinsipek
    Gondolin's Heritage - Laurelin
    Erebor szive - Evernight

Kisebb Kinsipek
    The Seven Gates of Gondolin - Laurelin
    Riders of the Storm - Laurelin és Evernight
    Last Enclave of Hope - Laurelin
    Szikra - Evernight
    Orkok Alkonya - Laurelin
    The Last Sanctuary - Laurelin
  • Mazsola3018
    Lotro.hu oldalon van róla számos cikk, itt nem lenne elég a hely mindent leírni, ott eltudod olvasni.
    Magyarok meg hát.... eddig úgy fest szakadnak, bár amennyire "jó" volt a klánok közti kapcsolat, teljesen mindegy.
  • b1988
    Valaki el tudja mondani, hogy hogyan működik a költöztetés folyamata?
    És hova költöznek a magyarok leginkább?
  • bunny
    Ha még nézi valaki ezt a fórumot, beírhatná, hogy a kinship-e melyik szerverre transzferel. Nem lenne baj látni, merre mennek a népek.
    A Gondolin's még nem döntött.
    Utoljára szerkesztette: bunny, 2015.09.04. 15:52:12
  • Kheledlire
    Vannak olyan cuccok, amik egész accountra érvényesek . Ezeket mindig feltünteti a szövegében. Viszont a legtöbb item, csak az adott karakternek jó. Mi volt az amit vettél?
  • Mazsola3018
    Fene tudja, szerintem attól függ, hogy miről van szó pontosan. De lehet érdemes lenne a lotro.hu fórumán megkérdezni, mert ahogy nézem itt nem folyik nagy csevej.
  • Evok
    Sziasztok.

A lotro store-ban vásárolt cuccaink eltűnnek vagy megmaradnak, ha azt a karaktert töröljük amely viselte azokat?
    Mert töröltem egy karimat, és bíztam benne, hogy amiért egyszer már pénzt adtam nem kell újból megvásárolnom.
    Erre kiderül, hogy semmim nincs meg.
    Vagy megvan csak én keresem rossz helyen?
  • Sheltem
    Sziasztok

Megválnék fullos (összes kiegészítő, összes terület Helm's deepig) Lotro accountomtól.
    Rajta 2db 100 as karakter(Champion, Minstrel), 1db 85 ös és 1-2db kisebb.
    Ha érdekel írd meg mit ér meg neked privátban és mondok rá valamit.

Csere is érdekelhet steames dolgokra (pl cs:go skinek) vagy starcraft2 és kiegészítője példának kedvéért.
    Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2015.06.23. 08:25:52
  • MrPredator
    Bocs de borzalmas. Főleg a "zene"
  • Kheledlire
    Sziasztok! Elkészült egy új "They're taking the hobbits to Isengard" video! Remélem tetszik :)
  • dave9004
    reddit nekem se. telekom szintén
  • e57
    Azóta beszéltem a Telekom hibabejelentővel, és tudják, hogy bizonyos "oldalak" nem elérhetőek a hálózatukból, csak még azt nem tudják, hogy miért nem. Pl. a reddit sem elérhető.
  • Ashyn
    Nekem is T-home netem van, lecsekkoltam, a helyzet ugyanaz, mint nálad.
  • e57
    T-Home-os ADSL netem van. Neked milyen?
    Esetleg más T-Home felhasználónak van ilyen gondja?
  • Mazsola3018
    Nálam minden rendben
  • e57
    őőőő.... Turbine-nál lekapcsolták a netet? Se a lotro se a ddo nem indul és a weblapjaik sem érhetőek el nekem. Másnál is fent áll ez a probléma?
  • Mazsola3018
    Ha a steam ajánlja fel én nem élnék vele, általában a hivatalos oldalon olcsóbban kilehet fogni, így fölösleges közbeiktatni a sorba egy viszonteladót is.
    Jól gondolod, hogy egy idő után HD és QP (ez a kettő együtt az 5 kiegészítő) nélkül nem fogsz tudni haladni, de ezeket az in-game store-ban is megveheted TP-ért, amit kifarmolhatsz a játékban. Persze ez nem olyan dolog, ami pár óra alatt összejön. De vannak sokan akik megcsinálták, nem lehetetlen.
    Ha megtetszik a játék, ami erősen javallot az 1 hó VIP legalább, előnyeit nem ecsetelem, megtalálhatod pl a lotro.hu oldalon is. Illetve ha akciós, akkor QP (első 4 kieg) ált. 20$, annyit pedig megér. És nem a steamen, hanem a hivatalos oldalon.
  • Csibusz
    Sziasztok!
    Még régebben kipróbálás szinten játszottam a játékkal. Viszont most megint megjött a kedvem hozzá.
    Annyi kérdésem lenne, hogy steam felajánlja hogy éljek az alábbiak megvételével:
    Helm Deep
    Quad Pack
    Steely Dawn
    Nem élnék vele, ennek ellenére élvezhető a játék? Vagy inkább neki se álljak, mert egy idő után nem fogok tudni haladni ezek nélkül vele.
  • Mazsola3018
    Amelyiket szeretnéd :)
    Ha lore szempontból nézed, akkor a championt Gimliről mintázták, a guardiant pedig Samuról, aki hobbit.
    Ha inkább hiány karaktert kezdenél, akkor guardiannel jobban jársz, champion elég sok szaladgál.
  • Niflheim87
    Sziasztok segitséget kérnék egy választásban mindneképpen törp karaktert szeretnék és nemtudom eldönteni hogy guardian vagy champion törpöt csináljak mondanátok véleményt hogy melyiket ajánlanátok jobban?