10184
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek
Magyar Fansite (hivatalos)
Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]
Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]
Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!
-
Norbi187 #7984 Mivel elég kezdő vagyok mmorpg téren,ismét segítségre lenne szükségem.Hogy tudok jelentkezni egy insta-ba?Gondolok itt arra,amikor a chat ablakban olvasom,hogy ilyen-olyan karaktereket keresnek pl gb quest-hez.Írnom kell a srácnak,hogy invitáljon engem?Ha én keresek társakat,akkor nekem kell a chat ablakba "hirdetnem"?Vagy ezt a social ablakban kell intézni?Vagy talán ideje lenne csatlakoznom egy klánhoz? :) -
Nephin #7983 Tőlem nem kért ilyet... -
foxxi #7982 A ló csak visz és dísz, igy semmit nem lehet rá rakni. És amiket a "ruházatod" ad statokat, természetesen mert outfitben vagy még aktívak maradnak. -
Norbi187 #7981 Sziasztok
Az lenne a kérdésem,hogy ha a karakterema kozmetikázott ruhát hordja,attól még a páncél is rajt van?És a páncél ekkor is aktív?A másik pedig,hogy hol lehet páncélt vagy ilyesmiket venni a pacira?
Előre is kösz a segítséget
-
seaedge #7980 Az egyik legjobb hazba rakhato cucc megtekintheto a kovetkezo cim bejaratanal.
3 Haven Way, Talad Ring, Falathlorn Homesteads, Snowbourn. -
MC Hapci #7979 TP-t szeretnék vásárolni Paypalról. Van rajta 73 USD... Be kéne állítanom a COG accountnál, hogy paypallal fizetek de bank kártya adatokat kér... Nekem Visa meg Mastercard meg ilyesmim nincsen... :S Nem tud valaki megoldást? :S :S Sűrgős :D Előre is köszi -
#7978 Gondolom megcsináltad a fesztiválos versenyt azért kaptad. Kell még 20 festival token + egy papír amit 200 silverért tudsz venni szintén a farmon, ha már van lovad és akkor kiveheted a fesztiválos pacit. 2 különbböző design-os van, lotrosteeds.com-on tudod megnézni. -
#7977 köszi a választ, még lenne egy kérdésem: kaptam egy Yule Horse Race Token-t és ezt kinél tudom leadni vagy beváltani? -
#7976 Bree-től északra a farmon tudsz pacit venni. -
#7975 hali!
nem tudja valaki, hogy shire-ben hol lehet lovat venni? a lovaglás képességet már megvettem, de lovam még nincs!!! -
Tusy #7974 - jó pénzért átviheted őket -
Norbi187 #7973 Átváltottam egy másik szerverre,de nem voltak ott a karaktereim,hanem a karakter létrehozása képernyő fogadott.???Újra kell kezdenem egy új karakterrel?Vagy át lehet vinni a meglévőket? -
Kheled #7972 hát pont tegnap olvastam hogy lotro játékosainak 40%-a női játékos is. ebből ugye hány % a az aki férfi és női karival van.kitudja:) bár én is női karival vagyok mint minden mmoba .mert nekik sokkal több és látványosabb armor van. és más mmo-kba is . nem mondok most más játékot de ott is pl volt hogy 5 armor férfi karinál ugyanugy nézett ki csak más szine volt.nőnél meg teljesen más ,hol itt hol ott volt kivágva.stb szóval itt is olyan.( persze kivágások nincsenek:)) -
Norbi187 #7971 Köszi a segítséget.
Egyébként rengeteg női karakterrel találkoztam a játékban.Azokkal tényleg csajok játszanak,vagy valaki itt éli ki a rejtett nőiességét? -
Kheled #7970 Szia, minden karakter megmarad addig a pillanatig amig nem zárnak be egyet:) szóval egy jó ideig nemkell ettől tartanod hogy eltűnik. lotro-hungary.hu nézz körbe ott vannak klánok is feltüntve az ott található officer/leader.nél lehet jelentkezni vagy a klán oldalukon, klán csatlakozáshoz egyszerűen elkell fogadni az vezetői meghívást. ehez mindkettőtöknek online kell lenni.és tökmindegy ki hol van épp.nemkell találkozni. -
Norbi187 #7969 Sziasztok
Az lenne a kérdésem,hogy ha szervert váltok,akkor minden marad ahogy volt(karakterek,stb).Lehet hülye kérdés,de én még soha nem játszottam mmorpg-vel és nem akarom,hogy mondjuk eltűnjön a karakterem.
Azt hallottam,hogy a snowburn szerveren elég sok magyar van.Szeretnék csatlakozni valamilyen közösséghez,mert néhány quest megoldhatatlan egyedül.És az innen-onnan begyűjtött alkalmi csapattársak sokszor nem tudják mi a feladatuk.Pl a healer gyógyítson,ne akciózzon.
A másik kérdésem az,hogy lehet csatlakozni egy klánhoz(magyar)?Ők hívnak meg,vagy szólítanak le valahol,vagy nekem kell elkutyagolnom valahova?Gondolok itt arra,hogy a pajkos póni előtt rendszeresen toboroznak,de én magyar klánba szeretnék belépni.
A segítséget előre is köszönöm
Üdv Norb
-
#7968 Köszönöm a gyors segítséget! -
#7967 #7851 -
#7966 Ma akciós áron volt a lovaglás skill meg is vettem. (95turbine gold volt)
Vettem pacót is 500ezüst pénzért... de hogyan tudom használni?
passzív képességeim közt ott a lovaglás.
valami olyasmit irt hogy nyomjak K-t azt ott válaszak vmit... de
amúgy jók ezek az akciók 1 turbine pontért vettem meg egy 250küldit tartalmazó pakkot. -
#7965 Bocsi a sok kérdésért,de szerintetek megéri turbine pontért megvenni mines of moria kiegészítőt ? Vagy próbáljam megrendelni valahonnan ? Mert most le van árazva mára 50%-kal,ami azért elég sok.De nincs elég turbine pontom.Gondoltam rá ,hogy veszek,de nem tudom mennyi idő alatt zajlik le a pénz levonás,és a turbine pont megkapása. -
#7964 OFF:
Hasznalta mar vki a G2Play oldalt rendeleshez? Mi ez a faszsag, hogy elso rendeles elott kuldjek nekik fotot, vagy scannelt kepet valamelyik ervenyes igazolvanyomrol? Persze a lovet mar levontak, hogy dogoljenek meg. Ekkora egy faszsagot! -
MC Hapci #7963 Ha paypalra rakok fel pénzt, itthoni bankszámláról, akkor tudok venni Tp-t, vagy akkor is kéne hitelkártya vagy ilyesmi? -
#7962 Eladó egy lord of the rings LIFETIME! Mines of moria kiegészítővel+Siege of mirkwood!
Van az accon pár karakter is! Akit érdekel írjon privátot!
Pesten vehető át!
Ára:35000Ft picit alku képes!
-
e57 #7961 Ha megveszed a moriát, az még közel nem minden.
3 szintje van az accnak. A legalacsonyabb ugye a free. Van egy középső, a premium. Ha ilyened van akkor már több mindent megkapsz unlockolás nélkül. Végül van a VIP acc, ami szinte fullos. Azért csak szinte, mert vannak a storeban olyan tárgyak amit a VIP-nek is meg kell vennie pontból. Viszont VIP acchoz minden hónapban jár 500 turbine pont is.
Részleetsebben itt nézhetsz utána:
Free 2 Play info
Vagyis ezen az oldalon a füleknél válts a Details-ra
A táblázat egyébként a 2 kiegészítő nélkül értendő. Azokat külön kell megvenni.
-
#7960 megkapsz mindent -
#7959 Szevasztok ! Mines of Moria-t hol tudom aktiválni ? -
#7958 Értem. Köszönöm szépen a választ!
Még akkor annyit kérdeznék, hogy ha megveszem a moria kieget. Akkor mehetek arra a területekre küldikre, + mident megkapok free accal is vagy elő kell fizetni rá havonta? -
e57 #7957 Az első kérdésedre... A "early third age relic" abból konkrétan a scholar szakmával rendelkező karakterek tudnak dolgokat gyártani. Tehát ha te tervezel ilyen szakmát felvenni, akkor tedd el késöbbre, ha nem akkor meg add el boltosnál, esetleg aukciós házban.
Általánosságban... azok a tárgyak amik nem viselhető vagy fogyaszthatók és barna az alapszíne a kis kockának amire rá van rajzolva az ikonja, akkor az "szemét", tehát nyugodtan eladható boltosnál. Ugyan ezen tárgyak használhatóak fel a napi taskoknál, amik a reputationt adják majd. Erre nem kell félretenned őket, mert nagy számban található úgy is.
Azok a tárgyak amik szintén nem viselhetőek/fogyaszthatóak és az alapszíne zöld, alapanyagok. Ezeket valamilyen szakmával fel lehet használni valaminek a gyártására.
A második kérdésedre... Úgy tudom, hogy a legendás tárgyakhoz minimum Moria kiegészítő kell, így az alap free accban nincs, de biztosan feloldható. -
#7956 Üdv.
Tegnap előtt kezdtem a játékot. Eddig nagyon tetszik, bár nem sok mmoval játszottam, meg max1-2 hónapig bírom és megunom, de ez tetszik.
Két dolgot szeretnék kérdezni.
1. Van pár "papírom" ezek mire jók? (nem adnak küldit) ill van olyanom is hogy "early third age relic" ezeket meg kell valakivel nézetni/feloldani? vagy....?
2. Olvastam hogy prológusban mikor törpöknek segítek akkor kapok elvileg egy legendás tárgyat... Ill hogy itt kéne fejleszteni. Nekem nincs ilyen legendary menüpontom. Miért nincs, vagy magasabb szinten oldja csak fel? Esetleg free accba nincs? -
Kheled #7955 nagyjából igen.van pár dolog amit nem.és ha az élvezet számodra hogy 10szintet csak mob ölésből szerzed meg, háát nemsok értelme van sztem.hisz lemaradsz a területekről.legalább 1 hónapot mindenképp érdemes befizetni. ennyit megér :) oh amugy boldog karácsonyt mindenkinek!!:) -
Royalkrisz #7954 Üdvözletem minden kalandornak.Abban szeretnék érdeklődni hogy a játék küldetései során kapok e riot pontot?Ha igen akkor végülis ha nem fizetek rá elő azaz nem leszek vip tag elérhetek ugyan úgy mindent nem ?? -
#7953 Mikortól és hogy lehet nyílpuskám? -
#7952 Nekem egy hollóm van. -
Kheled #7951 lehet venni talistmant ah-ba illetve csinálni,vagy épp valamely mob dobja, és ezt egy új skillként teszi majd be -
#7950 Az hogy milyen petje van egy lore-masternek mitől függ ? Mert pl. én láttam már fekete,barna medvét,és jegesmedvét is . -
foxxi #7949 Karak Azgal -off OFF -
#7948 Melyik szerverre? :D -
foxxi #7947 , hamarosan én is visszatérek -
Kheled #7946 tudom.csak megsajnáltam:) ígyis kb 1 percig néztem.hogy most irjam vagy ne:)) nekem is ezvolt az utolsó:) -
foxxi #7945 Még egyszer le ne merd írni, mert el dádázom a kezed! ( )