10184
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek
Magyar Fansite (hivatalos)
Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]
Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]
Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!
-
e57 #7944 Ha a klienset a pando media boosterrel töltötted le (99% hogy azzal), akkor a PANDO MEDIA BOOSTERT AZONNAL UNINSTALLÁLD A GÉPEDRŐL! Ugyanis az utána torrentezi vissza a klienset másoknak, így a letöltési sebességed erősen csökkenhet.
-
#7943 És? Mennyél addig diszkóba.... -
#7942 Hát skacok ez beszarás!!! A játék kb. másfél óra alatt lejött, max sebességgel, de a frissítés meg max 20 kb/s-sel jön. Komolyan mondom ez vicc, lassan 3 órája frissít!!! -
Kheled #7941 Snowbourn -
davee16 #7940 hi melyik szerveren van a legtöbb magyar ? ti hol nyomjátok ? -
#7939 Sziasztok ! Mines of Moria kieget honnan tudnám megrendelni ?Vagy csak turbine pontért lehet már unlockolni ? -
Andrews2007 #7938 Nekem is küldtek de azt már rég megkapta és csak most küldték a 2000 pontot igazoló e-mailt. -
Kheled #7937 háát a poén hogy mindenkinek kiküldték hogy kinek mennyi jár.nekem is küldtek mailt hogy 5000pont járna nekem.de továbbra sincs semmi. majd lassan idővel. bár nemtom ..ezt ugycsinálják hogy van a többmillió játékos és mindenkit egyesével ellenőrzinek hogy ez most vip-es nem vipes.mióta játszik.mikor hol regisztrált.stb -
#7936 Ma írtam megint levelet, hogy mi lesz már a pontokkal.... nem elég, hogy a Gold után járó napokat lenyulták, most még pontot sem adnak.... -
e57 #7935 Freenek nincs monsterplay, de attól még pvp van szerintem.
Free peoples oldalon lehet menni ettenmoorsba, nem?
Bár ugye akinek van MP, az egyből 65. szinten kezd, és a free meg 50-ig mehet. Így hiába megy oda, sok esélye nincs.
Egész jó pvmp csatákat lehet ott játszani, de valójában tényleg egy PvE játék a lotro. Viszont abban szerintem a legjobb.
Bár remélem, hogy a 2011-es kiegben kicsit előtérbe hozzák a pvp-ét is.
-
Tusy #7934 - ha jól értem monster playt akarnak free játékosoknak is. Igaz, erre elvileg szeptemberig várni kell -
#7933 Azt hiszem ennyi volt ismerkedésem a játékkal.
Túlzottan nem szeretem a single player játékokat de ez nagyon single player főleg hogy free playerekenek monster play sincs. Karakterfejlesztés meg unalmassá válik ha csak mobok ellen kell küzdened.
Igazából ez ami hiányzik (Lineage 2 szerű városon és teleport spotokon kívűli open pvp/pk) -
Nevred #7932 http://www.lotro.com/lotrostoresale/913-lotro-store-daily-deals
Ez az ajánlat az eu-s játékosokra is vonatkozik? -
e57 #7931 Ha már le van töltve a lotro kliens, akkor a pando media boostert töröld a fenébe, mert csak elveszi a sávszélességedet. -
foxxi #7930 Bree field ( Észak -keletre breetől) . -
simirizsa #7929 Hello lovacskát merre tudok venni ?:D -
feketesarkany #7928 Hello
Amikor elindítom a klienst a Pando media booster kiírja hogy nem tudcsatlakozni. a vezérlőpultba amikor tesztelem a portokat akkor mindegyik Fail lesz. Olyat olvastam hogy a virusírtóba kell vmit állítani kaspersky-m van ott a PMB.exe-nek minden engedélyt megadtam.
Van vmi ötletetek?
A válaszokat előre kööszönöm -
#7927 Nah egész jó. Ma elköltöttem pár TP-t.
40 tpért riding skill, 1 tpért lone lands quest pack, 95 tpért auction house slot. -
#7926 Kaptam 1000 pontot, ám még sincs a számlámon, méleztem. -
Belkar #7925 Köszi a válaszokat! Elkezdtem egy Captaint és eddig tetszik, még a guardianon és a minstrelen gondolkozom talán kezdek még egy karit ha ráunok a kapitányomra :) A rune-keeper is tetszik de nagyon sok idő lenne mire összeszednék annyi TP-t, fizetni meg nem nagyon akarok :S -
foxxi #7924 Ha nagyon gyorsan akarsz haladni akkor Hunter, ha csak gyorsan akkor LM, aztán jöhetnek a kisebb dmg-et kipumpálók. Igazából a nerfek ellenére is minden kaszt alkalmas a szólózásra, csak a sebessége az ami meghatározza mennyire. -
Tusy #7923 - f2p miatt 5 karaktert indítottam (mivel alapot + 1 kieget pénzért megvettem eddig ennyi helyem lett)
-- minstrel -- tudja magát gyógyítani
-- guardian -- mert szinte mindent túlél -- ha nem esik az ember túlzásokba
-- runekeeper -- skirmishben nálam ez lett a nyerő
-- champion -- darál 'mint állat'
-- loremaster -- ez pettel motivál -- nekem ez a kari nem jött
- 20-as szintig húztam őket, mivel nem jut elég idő rá így utána egyedül (szólóban) skirmishhel szintezek velük
- a több karakternek annyiból van értelme, hogy a TP-t közösbe termelik -- vagyis amelyik összeszed 5-10-15 TP-t az egy helyre megy és bármelyik karimra költhetek belőle -
lordbalu #7922 hunter,captain. De valahogy Captain-t sokkal jobban élvezem. Igaz lassan öli a mobokat, mégis van egy olyan érzés vele játszva „igen én vagyok a fönök” s mellékesen csapatban s poén vele. Buf+heal+néha lecsapok+herald vagy zászló pakolás. A hunter meg csak dps + csapda. nagyjából enni.
Mindkettőt élvezem egyébként -
Belkar #7921 Hali! Új vagyok a játékban és az érdekelne hogy szerintetek melyik a legjobb class solozásra? Tudom hogy sok mindentől függ de érdekelne hogy nektek melyik a kedvencetek :) -
#7920 Ma kb. délután 4-ig karbantartás. -
#7919 A skilleket az adott kaszt trainerénél lehet venni pénzért. Ezt a pénzt questelésből meg felesleges dropok eladásából lehet kihozni.
Vannak olyan skillek amit nemtudsz megvenni hanem bizonyos mennyiségű hazsnálat után kapod őket. Ezt a deedeknél (Shift+L) megtudod nézni a class részben. Add to tracker gombbal meg megtudod nézni hányszor kell még az adott skillt használni hogy megkapd. Láttam pár embert a városban aki olyan skilleket használt egymás után amihez nem kell célpont self heal meg ilyenek.
Championnal gyorsabb a fejlődés, guardiannak meg jó a védelme.
Vannak partys questek persze meg lehet egyedül is csinálni őket egy kis taktikával. Guardian ilyenkor jól jöhet, de szerintem megunod hogy lassan ölöd meg a mobokat és lassan fejlődsz.
Én Breeben a Pajkos Póniban láttam (biztos van máshol is) balra a sarokban egy NPC-t ahol lehetett elég sok dolgot módosítani a akrakteeren hajszínt szemszínt fejet, meg iylenek kivéve persze nevet ára pár ezüst volt meg még pár réz pénz. -
caposfu #7918 Sziasztok. Frissként érdeklődnék, hogy skillek hogyan vannak? Kapok pontokat amiket eloszthatok? Questel kell megcsinálni skilleket? Program adja őket vagy lehet specializálódni?
Championt ajánlanátok inkább vagy guardiant kezdésnek, és ezzel szeretnék guildhoz, csapathoz belépni.
Illetve egy hülyeség, hajszínt utólag lehet választani? :D
Köszönöm előre is. -
RexpecT #7917 Rendes teljes képernyős módban játszok.
A szaggatás meg már ahogy belépek ott is jelen van...
Ezt a texture Cache Size-ot viszont kifogom próbálni(most 1-es értékre van állítva). -
#7916 +Animation Smoothness, Landscape Draw Distance, Landscape Draw Distance -
#7915 Lapozófájl lehet a gond. Írták páran hogy pár óra játék után megtalik nekik a 4 GBnyi ram és ilyenkor kedz el szagatni. LApozófájlt érdemes oylan hyelre pakolni ahol nem telepített dolgok vannak. És igazából nem felbontást meg low vagy high graffal van a gond hanem lehet hogy a látótáv túl nagy ezt az advanced optionsben az Object Draw Distance (vagy vmi ilyesmi)részben tudod állítani aztán majdnem legalul van egy oylan hogy Texture Cache Size ott a csúszkán tudod állítani hogy hány százaléknyi legyen a memóriában a többi gondolom hdd laopozófájljából megy miután betöltötte.
De itt van egy leírás hogy az advanced optionsben mi mire való. -
e57 #7914 Ablakos módban játszol?
Ha nagyon sűrűn (folyamatosan, vagy néhány máspopercenként) van ilyen apró akadás, akkor gyenge a videokártyád ahhoz a beállításhoz amit használsz.
-
foxxi #7913 Ha elindítod a Launchert, rögtön az első hír mindig az aktuális, ami most maintance Ne haxold, me a büdös kis trollok soha többé nem engedik hogy elindítsd. -
sentexxx #7912 Baszki :D ennyi? KÖSZÖNÖM! soha nem gondoltam volna hogy ez lehet a hiba! már szét akartam haxolni a játékot :D köszi még egyszer -
Jerol #7911 Szia, karbantartás van. Délután négy körül lesznek újra szerverek. -
sentexxx #7910 sziasztok. valaki segítsen! már mindenhol néztem... de senki nem tudott értelmes választ adni. tegnap még játszottam, ma meg UPDATE ERROR! [ERROR 40000]
Details-ba ezt írja System.Runtime.InteropServices.COMException (0x80010105): A kiszolgáló kivételt okozott.
at PatchWrapper.CPatcherClass.UseTime()
at com.turbine.launcher.Services.Patcher.UseTime()
Valaki HELP! mert már ki vagyok :( -
RexpecT #7909 Igen erről beszélek:
http://www.youtube.com/watch?v=GjesCY0JB20
A hivatalos fórumon is adtak ötletet, lehet az 512MB-os 4770-nek kevés a memóriája. -
#7908 Mikortol lesz? -
foxxi #7907 Egy téma/egy gondolat, 1000 képpen
Jah, talán a paicra vissza is tudok térni én is... -
socheater #7906 Szia RexpecT!
NNéztem egy youtubot az említett problémáról.
http://www.youtube.com/watch?v=GjesCY0JB20
Nem tudom erről beszélsz-e, de a fenti videón az történik, hogy az egyik szervergép átad a másiknak, a kordinátáiddal irányoddal és egyéb működéshez szükséges adataiddal együtt. Egy járékszerver több gépből áll. Ha az egyik gép offline lesz csak a rajta lévő területek működése áll le. Ilyen volt pl. mikor megjelent Mória összeomlott pár terület, a többi működött tovább.
Szóval a fenti videó arról szól hogy egy másik szervergép veszi át a kliensprogramoddal fennálló adatfolyamok nagy részét. Technológiailag felfoghatjuk úgy is hogy átcsatlakozol egy másik szerverre, csak autómatikusan, majdnem észrevétlenül.
Várjátok már a téli fesztivált? :) Biztos szép lesz a paci... -
foxxi #7905 aszem én is ezt regéletm