The Lord of the Rings Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én megvárom mire a CM rendezi az accocat... mert ez így nem tiszta hogy senkinek sincs meg az amit már megvett ... csomóan irogatják hogy nincs meg az alapjáték meg a kiegek.. pedig megvették... úgy érzem az EU f2p normalizációjára még kell 1 hét ... 😄 addig mindenki FREE player lesz XD
Én voltam a béna most már megvan 😊.
Faja... csak az a kár hogyha akarnám sem tudnám megvenni a Lone-Landos questpackot.Illetve nekem van elõfizum mégsem kaptam 500 pontot...

A jelenlegi questjeimhez meg valami ilyet ír:

You must have acquaintance standig....
MrStokes
Nah mar megy, de meg kb 4000 file, most tart a negyedenel, ma lejon, holnap mar jatszahtunk is 😄

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

shaba23
shaba23
óóóóó....bémeg😊
miattad nem fogok aludni...😄
köszi!
DonnieBrasco
Hash error megoldása:
link 😊

DB

A ti kung-futok nem erős!

shaba23
nekem még a peccs letöltését sem kezdte el😊
én még addig se jutottam el ,hogy a fene vinné el XD
nemtom.nekem baromi lassan töltXD pedig már karakter kiválasztás megvolt😄

IGEN TÉLLEG MEGY 😊 JEEEE csak meddig 😄
MEGY!!!!!!

semmi baj 😊
shaba23
ok, félreértettelek😊
tudom, hogy ez a f2p... nekem nincs bajom mert nekem egy pontot se kéne költenem XD

de én már 2 éve tolom a játékot és meg van az alap a mória, a mirkwood... most mégis azt hiszi a játék hogy semmim nincs... EZ itt a baj... ezért fogom most a fejem, hogy ne máá...
shaba23
így van. F2P azt jelenti, hogy nem havidíjjat fizetsz, hanem TP-t veszel, vagy átmész Ni Hao üzemmódba és farmolsz mint állat, hogy meglegyen az alapvetõ játékhoz szükséges pontmennyiséged.
Én 2 hete húzom, hogy kifarmoljam az egyik deed-et, megtehetem, hiszen millió egyéb dolgot tudok csinálni, neked viszont ki kell farmolnod azt+másik 5öt, hogy egyáltalán legyen mit csinálnod, vagy legyen +1 táskád.
Én kipróbáltam az US F2P-t és eldöntöttem, hogy az nekem nem kell, inkább passziánszozok.
lotro hungary is behalt látom 😄 mI lesz még itt atyám 😄
ez mind ok de a játék szerint minden szart meg kell vennem .. még a lone lands q. pack ott is...
shaba23
aki eddig megvette a játékokat, annak fizetnie kellett a havidíjjat. Most elengedik a havidíjjat, de nem lesznek ingyen a questek. Te a kliensért mindenki fizet, a szerverek üzemeltetéséért pedig ki így, ki úgy.
shaba23
kb lvl22-23ig vannak a free questterületek
elvileg azokért nem kéne fizetni de eddig úgy áll, hogy mégis??? :s omg.... vAGY ÉN nem tom mit csinálnak a CM-nél a srácok de hogy ha semmibe veszik hogy én eddig mindent megvettem akkor tehetnek egy szivességet :S
Azt én is akartam kérdezni, hogy én is rendelkezem a Shadows of Angmar játékkal, ez esetben elvileg az eredeti questekért amik amúgy is benne voltak a játékban nem kell fizetni?
shaba23
szar az élet😊
végre kialszom magam
MrStokes
Sztem ez a hash problema nem connection gond, vagy szerver gond, es nem a leterheltseg miatt van, szimplan csak elk*rtak vmit.

Manapsag mar kuriozum szamba megy ha egy MMO-nal egy patch utan semmi sem romlik el. <#vigyor5><#idiota>

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

basszák meg... azt írja vegyem meg a mória kieget meg ilyesmit holott meg vettem sõõt gyûjtõiben... meg az alap meg fém dobozosban van meg... erre meg mi a lófene????

Szerintem itt nagyon nagy gáz van gyerekek ha nem vezették még , hogy melyi kaccnak milye van meg :S :S
MrStokes
Igy van, le az ingyenelokkel! 😄

shaba23
igen, ezt elolvastam, de attól még bosszantó, hogy az ingyenélõk rohama miatt nem tudok peccselni 😊
Patching Information02-Nov-2010Please note that the patching servers are very busy at the moment and therefore you may experience some errors. Please be patient and restart the client regularly if you encounter any patching issues.

MrStokes
Megprobaltam en is ezt, de nekem nem mukszik :/

Valahogy ereztem, hogy nem tudjak majd normalisan megoldani a dolgot...

Snowbourn server megy? Honlap szerint online, de launcher szerint down. Mondjuk furcsaságokat is produkált, mert próbaképp beléptem egy online szerverre, kiléptem, majd rögtön újra elindítottam a launchert és az a szerver off volt. Utána megint on lett pár perc múlva. Valszeg a login szerverük nem bírja a tömeget.
Hivatalos fórumon megtaláltam hashogatásra a megoldást.
a browser\greprefs mappában az all.js-t töröltem és utána már ment a pecselés

MrStokes
A DirectX 9 installal mar csinaltak vmit, most mar csak a hash-sel van gondja, ez ma mar nem nagyon fog menni, hogy sz*pjanak le egy talicska apromajmot!

shaba23
úgy tûnik nekem sem lesz játék...vagy elakad már a connectingnél, vagy az updating se indul el.
McFrost
Reméljük. Megpróbáltam fellépni, még a bejelentkezésig sem jutottam...

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Tyler Durden
Mint mondtam számítottam is rá, olyan MMO még nem született, ahol ha vmi nagyobb patch/kieg/változtatás történt, akkor ne lett volna vmi gixer.
Remélem holnapra orvosolják, mai nap akkor filmezés (:

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

Blob
biztosan nem fognak ilyesmivel foglalkozni 😉
McFrost
Ez szerintem teljesen várható volt.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Tyler Durden
Hja nem a szaladással van a gond, csak ha nemtok belépni lévén fizetõs player vagyok, akkor az 1 napot jóváírják vagymi? Imho ez ma már nem lesz orvosolva..

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

A burglarok (tolvajok) a debuffolás mesterei; képesek redukálni az ellenfél sebzését, és sebezhetõbbé tudják tenni azt. Úgynevezett Trick képességeik segítségével debuffolják a célpontot. Speciális képességük a lopakodás (stealth), így könnyedén tudnak Fellowship Manoeuvert nyitni. Csapatban a Burglar támogatja társait az ellen debuffolásával, s tekintélyes sebzéssel rendelkezik. A Burglarok mesterei a lopakodásnak és félrevezetésnek. Eredményességük kézügyességükön és trükkjeiken alapulnak, melyek lehetõvé teszik társaiknak, hogy könnyedén elnyomhassák az ellenfelet.

A Burglarokat maga Zsákos Bilbo ihlette, aki Thorint és társait kísérte küldetésükben a Magányos Hegyre.
Tyler Durden
Egen ezt borítékoltam volna én is, de errõl fórumokon egyelõre semmit nem találok. Most ilyenkor mivan, várok amig meghegesztik a launchert és malmozom?

Burglarrol tudna valaki irni par szot hogy nagy szinten mit tud csinalni
? mert support szerepben van feltuntetve ami szamomra kicsit erdekes h a tolvaj support 😛
McFrost
Türelem, nem szalad el 😊
Én pl. még ma meg sem próbáltam fellépni, lehet holnap sem.

Anthrax
Írtam régi accounttal kapcsolatban, vajon mennyi idö míg reagálnak rá ?

még nemjöttek vissza.nagyon.de már van vmi jelzés.hogy egyre több szervert kapcsolnak vissza.szóval percek kérdése

Nekem még mindig hashogat...
Töltsem újra az egészet vagy hogyan javul a dolog?

MrStokes
Nalam is ez van, tudtam hogy ez a szar F2P csak bajt fog okozni.

Én is a Snowburnon vagyok.

Gamestaros cikk írós ismerõseim nem nagyon tudtak belépni Eldarra meg Snowburn serverre. Érdekes.
McFrost
Sznóbörn

Melyik szerveren találhato népes magyar populácio?
Nohát meg kell venni a területeket mármint az Eriadoriakat.
premiumosoknak is nekem is hiába van meg a Mória meg mirkwood meg angmar játék

érdekes nem kaptam meg az 500 pontot
mit csináljak?

230 pontot kaptam a repus deedekért amit annó csináltam.

Azt kész. Ti kaptatok 500 pontot?

Azonnla vegyétek meg a Lone lands packot mert 50 turbine pontra le van ma árazva!!!! Én már megvettem cska sokat kell várni mire betölti a buy gombot a képeket a Store.