10184
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek
Magyar Fansite (hivatalos)
Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]
Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]
Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!
-
Tomy Lee #8024 Miért kell visszakérdezzek hogy HOGYAN LEHET???lol
Az 1-est köszi:-) -
foxxi #8023 1.)fent ( magyar sanfite ) - ott fórum majd guildek
2.)Lehet
3.)Ki -
Tomy Lee #8022 Hola.Tud v.ki magyar guildet ajánlani snowb.szerveren?
Továbbiakban lenne 2 kérdésem most itt:
-a cast bar-t el tudom mozgatni valahogy úgy,hogy a skillek felett helyezkedjen el?
-a skill infót ki lehet szedni?Mert zavar,hogy a potis skill barban is írja az infókat.
Köszi! -
#8021 :DD -
Norbi187 #8020 Szerintem ez Szauron b terve.Ha nem nyeri meg a háborút,akkor a végzet hegyéből felszálló füstel lyukat üt az ózonrétegen. -
#8019 :D
Szauron állhat emögött! -
Norbi187 #8018 Feltűnt nektek,hogy mostanában rengeteget esik az eső a játékban?Változnak az évszakok,vagy a globális felmelegedés az oka? -
#8017 értem, köszi!
Megéri amúgy? 95tp
most 150van meg már 10-at elköltöttem lovaglásra.
23-as szinten vagyok. nem tudom milyen tempoval fog jönni a késöbbiekben -
foxxi #8016 -
hollófernyiges #8015 Hát most volt akció a Móriára, 1200 TP-ért az egész kieget meg lehetett kapni, RK-stul, Wardenestül, úgyhogy szerintem nem éri meg, inkább várj akcióra. -
#8014 Természetesen akárhányszor tehetsz be árut ha megveszed a +5 slotot,csak egyszerre 5 tárgy lehet bent. -
#8013 Árveréssel kapcsolatosan lenne kérdésem.
Hogy árúlni tudjak bármit is Turbine pontért kell feloldani. (azt hiszem 95tp) és 5 akármit ad.
Na az 5 hely és oda akárhányszor tehetek majd ki árút? (szóval árúlhatod de egyszerre max 5 éehet kint.)
vagy 5x tehetek ki árút és utána megint venni kell helyet?
Köszönöm előre is. :) -
Kheled #8012 ha ő lesz a main karaktered és vele fogsz játszani akkor igen, háát tp szerzés módját gondolom tudod, szinte mindent megkell csinálni,meg azért vannak fontosabb dolgok.terület, gold limit,+ zsák,slotok,traitek, ezekre is mind mind költeni kell. szóóval csak akkor vegyél RK-t ha tényleg majd vele fogsz játszani végig, bár én mindig is azt mondom mindenkinek hogy fizessen be legalább 1 hónapot.azzal is sok mindent meglehet szerezni,illetve útolag is megmarad csomó tp -
Tomy Lee #8011 Ha elköltöm az első ezer TP-t rune keeper-re akkor azt nehéz lesz visszahozni vagy jön azért a TP könnyen?Megéri R.keeper azt az 1000 tp-t? -
Tomy Lee #8010 Köszi.Mindjárt kész az update és kezdek is Minstrel-t akkor:-)
Eddig a pvp hiány végett nem játszottam lotro-al hozzáteszem mikor megjelent meg is vettem de csak az első hónapot játszottam le asszem viszont most úgy gondolom,hogy lexarom pvp-t mert pve-ben ez a game best -
Kheled #8009 jaah bocs.. ghostbustersre irtam:) másik a hárfa amit csak minstrel tud,de ugyanúgy megtud tanítani erre is.ha megkérsz vkit, -
Kheled #8008 minstrel tud minden hangszeren játszani és ő képes megtanítani másokat is.bár hosszú cd-je van, amugy ez a lute ami minden kasztnak, minden fajnak van már lvl5-től. -
Tomy Lee #8007 Tudom régebbi de ez tetszik még nagyon:)Link
Ezen a hangszeren melyik class tud játszani?? -
Tomy Lee #8006 Lotro Music: Ghostbusters -
foxxi #8005 -
Kheled #8004 lassan jólenne már vmi update bejelentés:) ugye volt szó erről az instás patchről amibe lesz sok új insta, sőt legtöbbről már kép is van.leírás. de hogy mikor,meg mit tartalmaz pontosan.arról még semmmi.évelejére mondták -
Kheled #8003 néha szokott szórakozni. van egy új oldal ami még nics kész.ott már normálisabb a felület.esetleg nekem is lehet irni sg-n privátba és megbeszéljük hogyan tovább:) -
Norbi187 #8002 Megpróbálltam jelentkezni Gondolin's Heritage oldalán,de nem jött össze.Valamit rosszul csináltam?fórum-tag szeretnék lenni-új téma-bemutatkozó szöveg a minta alapján,majd rányomok,hogy mehet és semmi.Nem látom sehol amit írtam. ????? -
Norbi187 #8001 Hát majd megpróbállom megrendelni és majd írok,hogy mi van. -
#8000 Ha esetleg rendelsz, írd meg hogy megkaptad-e vagy mi a helyzet vele. Ha csak ennyi az ára akkor én is megveszem.
----
Amúgy tegnap árverésen vettem egy íjat, 55-ös szint kell hozzá tehát arréb van. De egy szaros ílyat is 100ezüst körül dobnak a legendás cuccokat meg 2-3-5-10aranyért. Lényeg hogy megvettem, 90ezüst volt. (volt rá pénz úgytudom max 2 aranyam lehet szóval költök)
mikor átvettem az íjat kiírta hogy grat megvan első legendary cuccom... jeee :P (nagyon rávagyok izgulva legendás cuccokra bent)
kérdésem az hogy mivel nincs moria kiegem de lett fegyom azért tudom majd használni? (ezt még nem látta forge master) viszont gondolom én nem is találok forge master.... -
#7999 Én tőlük akartam venni mindet és 6 hónapot mondtak, 30% eséllyel.... -
Norbi187 #7998 Halihó
Milyen előnyökkel jár,ha megveszem a mines of moria kieget?
Egyébként egész baráti áron van,nem is értem.Lehet átverés? 2800Ft. Elképzelhető,hogy tényleg ennyiért adják,vagy majd kapok egy üres dobozt?
Link:http://www.supergamer.hu/the-lord-of-the-rings-online-mines-of-moria-p-9158.html -
foxxi #7997 Ma már voltam. SG jó volt -
#7996 Te nem is jáccol :) -
foxxi #7995 Sose zaklatsz senkit egy játékban, ha csak nem eleve rosszindulattal áll hozzá az ember.
Ha vegyes, jó humorú, "aktív" társaságot keresel, csatlakozz hozzánk: Gondolin's Heritage -
Redmaster #7994 Kössz az infót. Át is böngészem az oldalakat gyorsan. Aztán este egy sör mellett kitalálom hogy kikkel legyek olyan bunkó hogy zaklassam őket :D -
foxxi #7993 Magyar Fansite ( hivatalos ) gomb, majd ott fórum és ott lesznek a klánok, és NEKED kéne jelentkezni... A jelentkezések menete pedig mindig az adott klán oldalán találod.
Ha igyse megy, olvass vissza és számtalanszor leírt módon ki tudod guglizni a klánok honlapját. -
Redmaster #7992 Üdv Snowbourn-ön ha véletlenül egy magyar klánba kellene egy jelenleg még csak 14-es elf Lore-master akit én mint kezdő Lotro-s irányítok akkor szóljatok hogy kinél és hol jelentkezhetek. -
#7991 :DDDDDDDDD -
#7990 mekkora szar -
#7989 :A:A:S:DDDDD -
Kheled #7988 hááát majd Aragorn lesz :D -
#7987 Sikerült bányásznom bronzot és csináltam egy bronz tömböt :D Na ki a király? :DD -
Norbi187 #7986 köszi a gyors választ -
Kheled #7985 lff csatornára kell irnod ha te akarsz hirdetni ,ha valahova csatlakozni akarsz, ahogy mondtad is .rá kell irni egy privátot.megmondod milyen kaszt vagy és ha kellesz akkor bevesz utánna ctrl j-vel tudod megnyitni az insta ablakot.azon belül classic fül. igy nemkell az adott helyre elmásznod, hanem egyből az instába dob. és ha vége akkor visszarak oda ahol voltál