The Lord of the Rings Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A jelenlegi questjeimhez meg valami ilyet ír:
You must have acquaintance standig....
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
A ti kung-futok nem erős!
de én már 2 éve tolom a játékot és meg van az alap a mória, a mirkwood... most mégis azt hiszi a játék hogy semmim nincs... EZ itt a baj... ezért fogom most a fejem, hogy ne máá...
Én 2 hete húzom, hogy kifarmoljam az egyik deed-et, megtehetem, hiszen millió egyéb dolgot tudok csinálni, neked viszont ki kell farmolnod azt+másik 5öt, hogy egyáltalán legyen mit csinálnod, vagy legyen +1 táskád.
Én kipróbáltam az US F2P-t és eldöntöttem, hogy az nekem nem kell, inkább passziánszozok.
Manapsag mar kuriozum szamba megy ha egy MMO-nal egy patch utan semmi sem romlik el. <#vigyor5>#vigyor5><#idiota>#idiota>
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Szerintem itt nagyon nagy gáz van gyerekek ha nem vezették még , hogy melyi kaccnak milye van meg :S :S
Valahogy ereztem, hogy nem tudjak majd normalisan megoldani a dolgot...
a browser\greprefs mappában az all.js-t töröltem és utána már ment a pecselés
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Remélem holnapra orvosolják, mai nap akkor filmezés (:
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
A Burglarokat maga Zsákos Bilbo ihlette, aki Thorint és társait kísérte küldetésükben a Magányos Hegyre.
? mert support szerepben van feltuntetve ami szamomra kicsit erdekes h a tolvaj support 😛
Én pl. még ma meg sem próbáltam fellépni, lehet holnap sem.
Töltsem újra az egészet vagy hogyan javul a dolog?
Gamestaros cikk írós ismerõseim nem nagyon tudtak belépni Eldarra meg Snowburn serverre. Érdekes.
premiumosoknak is nekem is hiába van meg a Mória meg mirkwood meg angmar játék
érdekes nem kaptam meg az 500 pontot
mit csináljak?
230 pontot kaptam a repus deedekért amit annó csináltam.
Azt kész. Ti kaptatok 500 pontot?
Azonnla vegyétek meg a Lone lands packot mert 50 turbine pontra le van ma árazva!!!! Én már megvettem cska sokat kell várni mire betölti a buy gombot a képeket a Store.