The Lord of the Rings Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BoneDragon
Legújabb driver van fennt, de komolyan letettem ablak módba, visszatettem és azóta ilyen világos minden. Nem értem..Pedig már mindent össze vissza állítottam, újratelepítettem és semmi. Na mindegy akkor marad igy

Blob
hát nem tudom mit vársz én ebbõl a pici képbõl szart sem látok csak hogy szar a szín próbálj meg videokártya drivert frissíteni.
BoneDragon
Látom nem kapok választ. Na mindegy.

Keveset játszom mostanság, + rég vettem már lovat. <#szomoru2><#ticking>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Gubberx
Most megvettem az alap játékot és a móriát is így kaptam 42 nap vip-et is mellé, akkor majd 20-on megkeresem a questet, köszia választ.

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

nem, nem. ez volt régen. Az f2p óta más szelek fújdogálnak.

Lehet örök mountod.
Lv 5-tõl vehetsz a storból lassú lovat (VIP veheti ingame is), amihez nem kell riding skill, de ez egy nagyon lassú ló (+33%).
A boltból tudsz venni Riding Skillt (195 tp), vagy VIP-ek csinálhatnak egy questet lv20-on érte. Ha van riding skilled, akkor a Hengstacer Farmon (Bree-tõl északra) tudsz venni gyors paripát 500 ezüstért, vagy talán a store-ból is tudsz venni gyors lovat TP-ért.

35-ös szinten lehet, 4g2000s az ára és egy lovaglós questline-t kell megcsinálni hogy megkaphasd.

A képernyõn lévõ quest tracker esetén, ha a questhez tartozó gyûrûre jobb egérgombbal kattintasz, akkor feljön egy extra menü. Itt beállíthatod, melyik legyen kijelölve.

Gubberx
Még egy kérdés az eszembe jutott, van lehetõség rá hogy örök mountot szerezzen az ember ami nem jár le pl 1 nap után? Ha lehet milyen szinttõl illetve milyen feltételei vannak?(quest, pénz, stb)

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Gubberx
köszi

nagy térképen ki-be tudod kapcsolni.hogy csak 1-questet mutasson,vagy többet. hogy melyik questeket legyenek bent.azt meg a quest log-ban bal oldalon ki pipálod az adot questnél hogy azt mutassa

Gubberx
A quest trackerben lévõ questeknél hogyan lehet váltani hogy éppen melyik legyen kijelölve és mutassa az irányt a map-en?

- minden szakmának vannak szintjei (tier) és minden szint 2 részbõl áll
- ha elkezdted az elsõ szint 2. részét akkor már fejlõdhetsz a második szint 1. részében
- ha befejezted az elsõ szint 2. részét is, akkor megkezdheted a második szint 2. részét is
- gyûjtõ szakmák esetén eddig nem találtam egyéb megkötést, automatikusan fejlõdhetsz tovább
- gyártó szakmáknál questet kell teljesíteni, hogy fejlõdhess a következõ szintre - részre

- az elsõ 3 tier után én legalábbis így látom

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Ittvan minden ami kell: Lotro Crafting Guide <#hehe><#ticking>

Üdv
Craftingoltam picit s eljutottam oda, hogy betelt a csík elmentem trainerhez. De a kérdésem az lenne mind három szakmának telítve kell legyen a csíkja vagy itt hogy mûködik ez? Ahhoz, hogy szintet lépjek benne.
Blob
de az 😄😄<#banplz>
BoneDragon
BoneDragon
Valaki találkozott már azzal, hogy letettem egyszer ablak módba a játékot és átváltott rondább grafikára, de mikor visszatettem normál méretbe, ugyan olyan maradt. Szó szerint mintha világítana éjszaka, a fák meg a fû...érdekes.. Erre valaki megoldás?

shaba23
már miért lenne csalás???????????????????????????????????????????
és az nem csalás úgy?
Blob
Egy barackot a kobakodra 😄 😉
sith7
Nagyon köszönöm, és mit nyertem ?

MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház

Blob
El mész a crafthalba és megnézed mik vehetõk fel enyi
A lotro-hungaryn a Lotropediában van a folyamatosan bõvülõ klánlista.

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

Gubberx
Warden-ek milyen szakmát/szakmákat érdemes felvenni? egyenlõre még azt sem tudom mik vannak és mennyi vehetõ fel 😊

- forester tud fát vágni és megmunkálni ahogy a woodworkernek kell, ha ezt felveszed egy másik karakterrel akkor mailen át is tudja küldeni

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Nekem pont ezzel a questtel egy kicsit más bajom van, szóval én az armsmen hivatást választottam, ahol van woodworker szakma, viszont nem tudom a hozzávaló fákat beszerezni. Honnan tudok fákat venni? Mert eddig egyik árusnál sem találtam, csak az aukciós teremben, ahol meg kb 200 ezüstért van. Van valami más hely? (tudom amatõr vagyok, de ez az egyetlen mmorpg amivel valaha játszottam)
LOTRO Hungary

<#hehe><#ticking>

Hol lehet olvasni a magyar klánokról és melyiknél van tgf?

vagyis 9😊) de asszem jóval több is van.

leoh,gondolin's heritage,callidus,supper is ready,serenitas,godeaters,yourney begins,magyarok,hunnia nah akkor eddig 10 magyar klánról tudok😊 az elsõ 5 az a klán, amik régebb óta megvannak még f2p elõtt.

Milyen magyar klánok (kinship, guild, corporation, nemkívánttörlendõ 😊 vannak most? Láttam eddig Magyarok, Hunnia? (valami hun, nem emlékszem ) meg persze Last Enclave of Hope tagokat.
Visszatértem! MUHAHAHAHAHA!! <#ticking><#hehe><#vigyor1>

Blob
Nekem a jewellernél volt ilyen írtam egy ticketet és egy gm bejöt elfogadta a q -t és ennyi, rendes volt, én ezt ajánlom
- amit néztem ott semmi hozzászólást nem találtam, amúgy errõl a q-rõl van szó: Quest:Crafting: Supplies for the Lumber-camp

Lehet hogy bugos a quest. A törpéknél is van egy ilyen crafting q, ahol agate necklace-t kér és az istennek sem akarja elfogadni. Gugliban keress rá a q nevére hátha kiad valami okosságot.

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

- van egy 10-es szintû crafting supplies (woodworker) típusú q-m amivel nem boldogulok. A leírás szerint Ember Hayesnek kell 1xrowan hammer és 3xrowan shaft, ezek elvileg nálam vannak de a rowan hammert (ez egy 7-es szintû fegyver) egyszerûen nem fogadja el. Amikor újra felveszem a q-t a shaft-okra 'collected'-et ír, de így nem tudom leadni. Van valakinek ötlete, mivel érdemes még próbálkozni?

shaba23
És megvan az egymilliomodik leírása az EU/US kliensek eltérõségérõl!!!
Uram ön nyert!!!
sith7
Az amerikai honlapra próbálsz bejelentkezni, és EU-s kliensed van. Az európai oldal a lotro-europe.com, ott kell reggelni.

MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház

RETROB0Y
Hello!

Az lenne a kérdésem hogy felraktam a LOTRO Free 2 Play miatt

regisztráltam a Codemasters oldalán és mikor be akarok lépni a játékba ezt irja ki The username entered does not have an active “LOTROEU subscription

Mit rontottam el? Vagy mit kell még csinálni? A Codamasters oldalán csak fizetos LOTRO van

Hát szerencsére Mirkwood meg Mória nincs feldarabolva 36 különbözõ kb 600 TP-ért megvehetõ pack-ra 😄 hanem egyben kell kicsengetni érte TP-t 😊

Így van, a tesztre kaptunk 5000 pontot, hogy meg tudják nézni a store mûködését. Egyébként oda is írták, hogy ez nem megy át az éles accra...

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

McFrost

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Sziasztok!
"As part of the LOTRO Free to Play European Preview Event, we’d like to gift your account with an extra 5000 Points" - ezzel kapcsolatban írnék.
Nagyon örültem a levélnek, és a megadott instrukciókat pontosan követtem is. Mikor végeztem kiírta a webes progi, hogy a pontok sikeresen hozzáadódtak az accomhoz. Viszont ezt sehol nem tapasztalom. Ha a játékban költeném õt, akkor azt látom, hogy 0 pontom van.
Vkinek van valami ötlete?
<#shakehead>
Blob
Ez egy szép kerek történet volt, légy szíves kímélj meg minket az ilyen modortalan kijelentéseidtõl köszi! Ha hülye vagy az a te dolgod, de ne keljen már emiatt a fél magyar káromkodás kézikönyvet végigolvasnom
Blob
(persze leszeded az eust,felteszed és tadam 😊) Nem mindenképpen az EUs kliens kel 😊
McFrost
Nem, szerintem.....szal eusról szedd újból.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Ha a lotro.com-ról töltöttem le a játékot át lehet valahogy állítani az EU-sra?
Sziasztok!
Végre lejött a játék, de nem tudok belépni. Kibaszottul kurvára fos ez így. Két accountot is csináltam már, de nem enged belépni a játékba!
A számlás oldalra simán belépek és az eus oldalon regisztráltam, mi a faszt lehet tenni?