10184
10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• SirAlo
    lol, barmeik karakter tud zenelni vagy csak az aki mar zenesznek kezd , mar nemtudom mi a neve a jatekba
  • Jude666
    Köszi!
  • foxxi
    vár a tököm, már írom a patcht!
  • Kheled
    tudom.de sg.-re nemirtad be:) te már kaptál decemberbe vagy mikor:D most vasudvardig várnod kell:)
  • foxxi
    már írtam klán lapon, bebebeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. és kapják be
  • Kheled
    Hunter Developer Diary dejóóóóó a hunti lesz a 3. kaszt amit módosítanak a kövi patchbe.nagyon jó lesz!:) elöször megijedtem hogy kicsit kevesebb sebzés lesz,de továbbolvasva a skillek erősebbek.gyorsabbak lesznek. és végre lesz haszna a fleet stance-nek ..illetve már nem stance hanem buff:) most örülök!!:)
  • foxxi
    Este, teszek fel pve videót is. Ha érdekel sasold meg. A balance meg komoly kérdés, meglátjuk. Na de max a témáról a saját topicjában vagy pü :)

Lotros kérés még mindig áll :) 4-5 körül leszek online
  • MrStokes
    OFF:

Nagyon koszi a kimerito valaszt, ekkora terjedelemben nem is remenykedtem. :)

Most nem kicsit hoztad meg a kedvemet, hogy kiprobaljam.

Az mondjuk kicsit fura szamomra, hogy az indulasig mar csak par het van vissza, de a class balance meg sehogy sem all.
  • foxxi
    akkor OFF: Nekem, személy szerint bejött. Már a WHO ( ne a wow-hoz hasonlítsuk, mert nem arra a szisztémára épült, hanem inkább a warhammerre) -ban is tesztettek részmegoldások. A pvp, számomra mindig is "undorító" volt egy szimpla duelnél ( semmi értelme, számomra ), és kimerül egy arénában ( ... ), hanem hozza a két frakció közti harcot ( rvr ), válozatos terepen ( kisebb startégiai lehetőségekkel ). Ez tetszik/tetszett. Persze bétáról beszélünk, és ahogy a mai trend is mutatja, majd a megjelenés után pár hónappal lesz "kész" a játék. A pve rész, számomra hozza a sablonos részt, hozzátéve hogy a terep igencsak szép és változatos, adott terepen nem 2 fajta mob van csak, más az aggro erősségük stb. , tetszett. A "fő sztory" szállból szinte semmit nem láttunk ( utalások, és 3 videón kívül ), de a báta nem is arról szólt hogy kitárgyaljonak mindent. A kasztok: nos, itt van a kutya elásva, mivel jelen állás szerint BORZASZTÓAN banasztalan az egész. A healer kaszt szétver mindenkit ( lvl 13as clericel szétaláztam egy 19es tankot stb. ), viszont a lehetőségek tárháza igen széles, ebben van igazán a potenciál ( persze: gearelődés stb, mellett ), de vesézhetnénk ezt még nagyon sokáig. Összefoglalva: jelen állás szerint óriási potenciál van benne ( ez személyes vélemény - nem kell reagálni, és örülnék is neki ha nem erre reagálna bárki is ), a balance-al vannak gondok, a tartalomból csak egy részt láttunk, igy előre nem lehet megmondani hogy jó-e vagy sem. Most olyan amilyen. 15-től nyílt béta lesz 1 hétig, aztán 24től headstart. Nekem személy szerint nagyon tetszik. Igaz hogy egy szintén fantasy világban játszódó játékról van szó, de a Lotro ( az egyetlen mmo amiben sose csalódtam és elhivatottan kiállok mellete, mert szeretem ) mellett nekem ez az mmo lesz amire a szabadidőm ( szabadon ) eltölthető részét áldozom. Mondom a Lotro mellett

Amugy nem reklámként itt egy saját rvr futamom: rvr

OFF vége, ha kell még sztory, priviben elregélem

Lotro: kéne egy kis help a class questben Elsősorban a volt Góré segítségére számítok ( mivel más mindig nem ér rá ), már csak a wing of blabla wisdom izé kéne. Aszem uru, de lehet cd. Vagy 3200 skirmish pontot kéne összeszednem ( mint kiderült mindegy melyik karival ) és meglenne onnan is Szal lelkes skirmishezők, illetve uruba vagy CD-be mászók tell-jeit várom :)

Szerk. utóirat: lehet azért is fogott meg, mivel nem vártam és nem vártam tőle semmi extrát, igy kellemeset csalódtam hogy nem volt olyan perc amikor unatkoztam volna. És elfeledtem a guild questeket, presztizs lehetőségét, az acsikat stb.

No, Lotro has come Back!
  • Kheled
    hamár erről van szó.akkor én nagyot csalódtam bent:) több éve vártam,és nemolyan lett amilyenre képzeltem,van egy stílusa.meg van pár jó elem bent,de összességébe nemfogott meg ,,sajnos,, noh de innentől lotro-ről beszélek:)
  • MrStokes
    OFF:
    Hogy tetszett? Tenyleg total WoW klon lett?
  • foxxi
    Lotro song Database
  • foxxi
    nah, egy hétre vége a Riftnek, szal visszatértem
  • Jude666
    Sziasztok!
    Ugyebár lehet zenélni a játékban különféle hangszerekkel.Valaki esetleg tudna küldeni "kottákat" vagy legalábbis egy-egy híres szám tabulatúráját.
  • foxxi
    ELSŐ TALÁLAT!! ti tényleg ennyire lusták vagytok?

lassan a banernak kéne egy oldalasnak lenni...
  • StrikeOfTheFox
    Nagyon megköszönném
  • StrikeOfTheFox
    Hello, először azt szeretném megkérdezni hogy hol lehet letölteni a teljes clientet?
  • lordbalu
    Sziasztok
    Tudtok olyan oldalt ahol meg lehet rendelni a cd key-t a játékhoz s megbízható. Mint az Angmar és a Moriát
    Dobozos verziót találtam
    Dobozos
  • SirAlo
    Nah regiztem az oldalara de ha a Lotrot hozza akarom adni az accountomhoz akkor keri az aktivacios kodot-,- es ha nem adom hozza nem enged belepni a jatekba, mit csinaljak ?
  • Kheled
    igen.de majd csak ősszel,amikor kijön a Vasudvard kieg (ekkor módosítják a pvp-t is és lesz új pvp terület mellé)
  • SirAlo
    nah ugy dontottem hogy kiprobalom en is ezt a jatekot, igaz hogy lessz pvp az ingyenesen jatszo jatekosoknak is?
  • foxxi
    A Karak Norn sokkal jobban nézne ki!
  • Kheled
    akkor vicces, ha új emberként írsz:) így nem annyira:)
  • McFrost
    Nem tuggya valaki mijaza Sznóbőrn? Ott vannak magyaroke?
  • foxxi
    Köszi
  • Solid Snake

• foxxi
    Minden örömöm elveszed, és pont a szülinapomon
  • Szaruman
    Snowburn, ugye? Ha az, akkor kirakom :P
  • foxxi
    Zongorázik

Amugy örülhettek, 3 napig nem látjátok a pofámat, megyek Riftezni Persze ha valaki lvl 45-47 között unatkozik, akkor belogolok.

Nekem kéne azt a felső banert kezelnem...
  • Solid Snake
    Foxxi idegein
  • McFrost
    Holl jáccikk a lekktöbb madjar?
  • foxxi
    Ugyan! Had tegyék fel még 10000000000000000000000szer a kérdést. Majd én válaszolok!
  • MrStokes
    Lehet hogy erdemes volna kitenni a banner-ba, hogy hol jatszodnak a magyar pajtasok, azaz melyik a magyar LOTRO kozosseg hivatalosan ajanlott szervere :)

Akkor eleg volna csak annyit irni, hogy "Lasd banner" . :)
  • foxxi
    : Karak Azgal
  • Kheled
    én nemtudom. Foxxi-t kérdezd
  • vegeta22
    Melyik szerveren van a legtöbb magyar?
  • vzajcev
  • foxxi
    Update 1, Patch 2 - Coming soon01-Feb-2011Don't forget that this maintenance day we will be patching the servers up to Update 1, Patch 2. Servers will go down at 08.00 and be back up at 15.00 hours, UK time (GMT).

We look forward to seeing you then!

Rohadt gecik.. amikor lenne időm játszani...
  • BoneDragon
    Köszi, utánanézek. :)
  • Kheled
    továbbra is ottvannak a legtöbben, gondolom már majdnem mindenki klánban van, nekik van külön klán chat .gondolom azt használja mindenki. látogass el a lotro-hungrary.hu-ra ott találsz klánokat és hogy hogyan érheted el őket