The Lord of the Rings Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
„Armourer: leginkább a captaineknek ajánlott, mert elõ tudja teremteni saját páncélzatát, heraldjának felszerelését és zászlait is, de a guardianok és championok is szeretni fogják” ( http://www.lotro-hungary.hu)
Itt olvastam de sehogy se jöttem rá
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Kár hogy nem lehet kipróbálni pontbeváltás elõtt, tegnap láttam a storeban egy ezüst páncélt, megnézném hogyan áll.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" — Canalys Analyst Tim Coulling
Van egy hatalmas problémám és sajnos nemjövök rá mi okozza.
Tegnap feltettem egy új UI-t a Lotrohoz és utána azt vettem észre, hogy kifagy a játék.
Csak töltéseknél csinálja szóval pl ha belépek egy új zárt helyre akkor a töltés ablakban a csík megse mozdul..várok rá kb 3 percet és kiírja hogy Megszakadt a kapcsolat a szerverrel... Azt hittem az új UI okozza szóval egybõl letöröltem de semmi.. Újra raktam a játékot és még mindig ugyan az a probléma. Valakinek van ötlete mi lehet a baj ?
Letöltöttem a battanetrõl a játékot, de a daemon toolsom nem ismeri fel a bin fájlokat, ill kicsomagolásnál is kiírja, hogy nem ismeri a formátumot vagy sérült a fájl. Segítség!!!
Elõre is köszi
Bocs, de nem reklámozom az extra,végletekig túrbozott gépet:)
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Outfitekrõl bõvebben, képekkel: Outfitter
Jó nézelõdést <#vigyor>#vigyor><#ticking>#ticking>
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)
Az outfit az véd is vagy csak imázs?
Részt vettem a bétában (játszottam is + kipróbáltam a Store-t), de még mindig nem kaptam meg az f2p-re ígért 500pontot. Megnéztem az e-mailemet, de nem küldtek semmit. Most mi lehet tenni?
BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu
Olyanban szeretnék segítséget kérni, hogy én a codemasters-tõl elvileg kaptam valami eventért 5000 pontot, amit tudok használni a játékban, na szóval valaki tudna benne segíteni, hogy azt a kódot amit kaptam hova írjam be ?
Köszi a választ 😊
Update:
Rossz kliens volt leszedve :S
ACER Aspire 5738ZG
Elõször én is ott regisztráltam, és az oldalra beengedett, a játékba nem
Az EU - s oldalon kell reggelni, és menni fog
MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház
szerk.: ... megvan
REAL MADRID
vagy a preview v. béta telepítésbe akarsz belépni v. ilyesmi?
\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" — Canalys Analyst Tim Coulling
ACER Aspire 5738ZG
MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház
Majd lvl 20-tol kezdodoen fogod tudni elerni CTRL + J es CTRL + K billentyukkel, de elvileg a jatek is jelezni fogja, ha megleped a 20-as szintet.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"