10184
10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• BoneDragon
    Hova lettek a magyarok snowbournról? Amikor kijött f2p akkor rengetegen voltunk, de mostanra leléptek vagy mi? Beszeretnék lépni egy klánba, de soha nem kapok reakciót hun chaten O.o
  • foxxi
    Dehogynem, még mindig jó a DPS-e
  • Kheled
    háát de már arra se jó.hisz ugye a warden tudja magát portolni ugyanugy .igaz csak magát viszi a kis önző:) viszont már mindenki szerezhet majdnem mindenhonnan teleportokat ha eléri a kindredet. szóval már hunterre sincs nagyon szükség:)
  • Blob
    Enyivel ki is merült a hunter tudománya, taxinak kellene hívni nem hunternak ;)
  • foxxi
    ( )
  • Kheled
    csak azért nemkedveled, mert neked nincs nagy szintű:D igaz hogy sokan vannak, de nem véletlen, hisz a hunti a legjobb:) ezek után felejtsd el hogy taxi-zni foglak valahova is:D ;)
  • foxxi
    Hunter bu*i
  • Kheled
    háát LM-nél az a frostdebuff-os skill tetszik.annak jó az effektje:) viszont az RK új támadó skilljénél az animáció lehetett volna hosszabb is, anno képen láttam gondoltam,hú de jó lesz majd élőbe.erre alig 1 másodperces animáció:) dee jobb mint volt:) erre a kövi 3 kasztra leszek kiváncsi.remélem a hunter lesz az egyik:)
  • foxxi
    ja, marha nagy LM tuning volt.. röhögtem is egy jót rajta

Ezért is preferálom most az RK-t Spéciel most jobban bejön
  • Kheled
    nem biztos hogy az ő skilljeit fogják átalakítani. valóban 3 kaszt lesz amit teljesen átalakítanak, ezekről még nincs hír, csak annyit mondtak, hogy akik ezekkel a kasztokkal játszanak, mégjobban megfoják szeretni az adott kasztokat. vagy te honnan vetted hogy ez a 3 kaszt lesz?
    a Loading screennél lévő képek az csak az előző LM.RK updateket irja ki ami decemberbe voltak (lehet úgyvélni hogy lecserélték csak a képeket), warden-t meg azért mert ugye nem alap kaszt, vedd meg store-be.
  • dave9004
    hello
    nemsokára updatelik ugye a rk, a warden meg a lore masterek skilljeit stb az eddig elkezdett pl rune keepernek lesz vmi változás? ez után már másabb skilleket kapnak, vagy még a régi sor szerint a régieket kapják?
  • blbogus
    majd megfontolom :) 29es a fő karim szóval nem lenne annyira nagy áldozat, sőt nagyon is jó lenne egy nyelvemen beszélő tapasztaltabb ismerős :)
  • e57
    Én is US-en vagyok, a silverlode szerveren. Van már több karakterem, és a crafttal sem állok rosszul, így én nem akarok szervert váltani, de ha te most kezdted, és van kedved, akkor gyere át a silverlode-ra. Akkor már 2 magyar lesz. :)

Egyébként azt hiszem US-en még mindig akciós, és 10 dollár/hónap a VIP.
  • blbogus
    én esetemben US
  • Kheled
    ahm. nálam egésznap ment a szerver, EU-s szerverekről van szó? (snowbournön nemvolt semmi)
  • blbogus
    nem kerestem rá, bár jó lenne tudni, számot próbálok írni a kis hangszeremre és jó lenne tesztelni :)
  • vegeta22
    Amúgy meddig lessz szerverleállás?
  • vegeta22
    Kössz megnyugottam
  • Filder
    A szerverek nem mennek, a probléma nem a te gépeddel van.
  • vegeta22
    http://www.sg.hu/forumkepek/2011_01/ff.png
  • vegeta22
    Letöltöttem ma a játékot,feltelepitettem és amikor elinditom ezt írja:
    the underlying connection was closed the remote name could not be resolved.
    Volt már fent a játék csak újra lett telepítve a gép.Lehet hogy köze van a win 7-hez mert eddig Xp-volt rajta
  • foxxi
    Aszem kp-ért is megveheted digitálisan ( esetleg elvétve még dobozosan ).
  • Sanahan123
    Köszi a segítséget, ahogy észrevettem az árnyék miatt fagyott ki mindig, most már minden jó.
  • De8Vent
    Hali,
    Szeretném megkérdezni, hogy a kiegeket csak Lotro Storban lehet megvenni?
  • foxxi
    Az valószínüleg net hiba vagy szerver túlterhelés miatt lehetett. De a csontá fagyás kicsit más tészta. Azt nem lehet szerver oldalról magyarázni.
  • hollófernyiges
    Nekem is volt nemrég ilyenem, pitehordás közben egyszercsak megállt, nem volt hajlandó mozdulni, térkép, inventory sem ment, de egérrel forogni lehetett. Aztán félperc anyázás után megjavult.
  • foxxi
    Köszi! A géped alapján semmi sem indokolja hogy kifagy a kliens. Esetleg: rendszergazdaként indítani a launchert, vga, hangkárgya dx, netframe frissítése, majd játékba belép. És graf opciókba mindent LOW-ra rak.. megnéz hogy stabil-e, ha igen akkor szépen egyessével elkezdeni felfelé tolni a grafikai beállításokat ezzel kiszűrve mi lehet a baj. A tuning ha van - kikapcsolni ( vannak olyan rendszer "kombók" amikre nem reagál túl jól a játék. Ez kb 30-40perces művelet.

Grafnál még driverből érdemes tíltani az AA-t és AF-et. Nagyon sok erőforrást zabál. A géped szűk keresztmetszete a vga - de kompromisszumokkal nagyon szépen kéne rajta futnia ( nekem is ilyen volt ).

Ha a hiba még fennál, írj.
  • Sanahan123
    processor:Pentium(R) Dual-Core CPU E5200 @ 2.50GHz (2 CPUs), ~2.5GHz
    ram: 2048MB RAM
    videokártya: NVIDIA GeForce 9600 GT
    operating system: Windows 7 Ultimate 32-bit
    net speed:
  • foxxi
    Ilyenkor szoktuk azt kérni hogy legalább egy gépleírást tegyetek már a postotokba, mivel nem vagyunk látnokok, vagy NE kérdezzetek, mert ugyse tudunk válaszolni...
  • Sanahan123
    Sziasztok, lenne 1 kérdésem. Most tettem fel a játékot, belépek 1 szerverre, és elkezdek játszani... a probléma ez után jön, kifagy állok 1 helybe és még mozdulni sem tudok valakinek valamilyen ötlet?
  • blbogus
    köszi a válaszokat! mindezek alapján egy próbát megér, ha rájövök mennyit és milyen módon kell befizetni.. valami kártyás cuccot láttam, de én ezekhez egyáltalán nem értek..
  • foxxi
    Eszembe jutott valami: "legjobb öröm, a söröm!"
  • Tusy
    - úgy tudom van eltérés EU és USA verziók között, de hogy mi azt nem tudom

- f2p kezdetén EU verzióban megvettem az alapjátékot (amiért 1 hónapig VIP lettem majd utána kapásból prémium) + 1 kiegészítőt, majd TP-ből a másik kiegészítőt is. Ez első sorban a felhasználható karakterslotokat befolyásolta, így lett nekem (prémiumként) 5 felhasználható slot. Közben elindult az EU-s f2p is, illetve valamiért még 1 hónapig (Karácsonyig) VIP voltam. Én a következőket tapasztaltam:
    -- ami karakterem volt VIP alatt azoknak 5 bag volt utána is, amit VIP után hoztam létre annak csak 3 bag jutott
    -- az 5g-s határt nem léptem át, így nem tudom azzal mi a helyzet
    -- a trait slotokat a VIP alatt létrehozott karaktereknek 1x meg kellett vennem (ez az f2p indulása után volt, azóta ez változhatott), de a VIP után létrehozott karaktereknek darabonként kellett volna megvennem
    -- a VIP alatt a karakterrel el kell érni a 20-as szintet, hogy ingyen (questből) meg legyen a riding skill. Egyébként (EU-ban) 95 TP-ért vehető karakterenként

- nem tervezek több előfizetést, nekem a sok karakter a TP egyszerűbb összegyűjtése miatt is kellett (ezt lehetne akár szerverenként 1-2 karakterrel is elkövetni mivel a TP az az accountra gyűlik, de nekem így kényelmesebbnek tűnt)
  • Sheltem
    Ez érdekes dolog...Ugyanis én kétféle verziót hallok kb 50-50% arányban.

Egyik fele azt mondja, hogy megmarad az unlimited gold cap is vip lejárat után másik fele szerint visszamegy 5re...

Mindegy hamarosan megtudom február 24én lejár(azért biztos ami biztos kb 6goldra lemegyek bevásárolok előtte) és akkor kiderül mi marad unlockolva és mi nem.
  • blbogus
    sziasztok! nem rég kezdtem el játszani amerikai meneldor szerveren haverok hívására, akiket azóta sem láttam fent, de a free to play icipicit nagyon csökkenti a játékélményt.. mielőtt felteszem a kérdésem bocsi hogy nem olvastam túl sokat vissza, de jobb szeretném kérdéseimet egy csokorban feltenni és remélhetőleg úgy választ kapni.. annyiféle account típusról hallottam, hogy már számon sem tudom tartani, persze a sok angol anyanyelvű akit nem nagyon izgat hogy nincs felsőfokúm ki tudja hogy magyaráz.. a kérdés az lenne, hogy mit lenne érdemes fizetni úgy, hogy egyszer kelljen csak fizetnem.. van egy srác aki azt mondta nekem, hogy tegnap előfizetett havidíjas VIPnek, aminek köszönhetően unlockolta a pénzlimitet, a két lockolt karit, trait slotokat, AH slotokat, gondolom én a riding skill questet is, szal azokat a dolgokat amik nekem pl a legjobban hiányoznak, illetve kapott 500 tp-t.. azt is mondta, hogy csak ezt az egyet akarta befizetni, többet nem fogja és nem lesz VIP, de amiket unlockolt azok a dolgok mind megmaradnak neki.. ez nagyon jól hangzik így elsőre, ha így van.. tényleg így van? és ha így is van, van esetleg jobb megoldás is hasonlók elérésére? nem tudom ki milyen szerveren játszik, de ha különbség van amerikai és európai szerver között, szívesen átmennék európaira, ha azt tudjátok és az lenne a jó számomra.. spórolós fajta vagyok azért próbálok egyszeri fizetésben gondolkodni.. sajna a többi kérdésemet elfelejtettem, talán egy másik csokorban felteszem :) köszi előre is!
  • foxxi
    Legyen majd egy sör a Póniban
  • gabo91
    Köszönöm szépen!
    Sikerült szépen berendezni a házamat. Egy bögre teára meghívok mindenkit :)
  • foxxi
    Jah, visszaolvasva kicsit gyorsan írtam igy van ami értelmetlen, de kb ezt is ki szerettem volna hangsúlyozni :)
  • fatmax
    huppsz ez lesz az, Köszi!
  • Sheltem
    Most néztem, hogy az alapjátékban 15 book van, vagyis főszálquest.. Elég kemény mert lvl 28 vagyok és még csak a book2 chapter 9nél tartok és fejlődnöm kell, hogy tovább tudjam csinálni a főszálat.
    Egy darabig nem fogynak el a questek azt már látom :)