The Lord of the Rings Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Üdv nem tudjátok véletlenül, hogy a captain heraldját hogy kel páncélba öltöztetni?
„Armourer: leginkább a captaineknek ajánlott, mert elõ tudja teremteni saját páncélzatát, heraldjának felszerelését és zászlait is, de a guardianok és championok is szeretni fogják” ( http://www.lotro-hungary.hu)
Itt olvastam de sehogy se jöttem rá
Aszem hogy Ctrl + N az elõnézete az outfitnek, meg minden ruhának. Ki lehet próbálni mindet mielõtt megveszed. De nézz utána a bill. kiosztásnak <#eljen>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

McFrost
Na asszem rájöttem, ez csak optikai tuning 😄

Kár hogy nem lehet kipróbálni pontbeváltás elõtt, tegnap láttam a storeban egy ezüst páncélt, megnézném hogyan áll.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" &#8212; Canalys Analyst Tim Coulling

nemsokára lesz egy update ahol elérhetõ mória meg mirkwood mindenki számára.csak quest packokat kell kiváltani.szóval türelem😊

Sziasztok
Van egy hatalmas problémám és sajnos nemjövök rá mi okozza.
Tegnap feltettem egy új UI-t a Lotrohoz és utána azt vettem észre, hogy kifagy a játék.
Csak töltéseknél csinálja szóval pl ha belépek egy új zárt helyre akkor a töltés ablakban a csík megse mozdul..várok rá kb 3 percet és kiírja hogy Megszakadt a kapcsolat a szerverrel... Azt hittem az új UI okozza szóval egybõl letöröltem de semmi.. Újra raktam a játékot és még mindig ugyan az a probléma. Valakinek van ötlete mi lehet a baj ?

Sehol. Kamuzik az ember. Ne foglalkozz vele. Nem fog megszünni.

Hol jelentették be? Mert akkor nem nagyon próbálkozok feltenni..
viszlát! <#wilting><#levele>

Sziasztok!
Letöltöttem a battanetrõl a játékot, de a daemon toolsom nem ismeri fel a bin fájlokat, ill kicsomagolásnál is kiírja, hogy nem ismeri a formátumot vagy sérült a fájl. Segítség!!!
Elõre is köszi
Hali.bejelentették hogy meg fog szûnni a game.

Bocs, de nem reklámozom az extra,végletekig túrbozott gépet:)

McFrost
Hát ezt ki kell próbálnom! 😊

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Ha nyomsz egy C-t ( karakterlap ) akkor ott jobb oldalt van 3 "változó". Az alap kinézeted, outfit 1 ( lila ) és outfit 2 ( zöld ). És ott az 1és2-es helyre rakhatod az outfit öltözékeket és ebbõl adódóan 3 kinézet között variálhatsz, meg persze azon belül a ruhadarabok sok kombinációja.

Outfitekrõl bõvebben, képekkel: Outfitter

Jó nézelõdést <#vigyor><#ticking>

McFrost
Hogyan mûködik? A rajtam lévõk átváltoznak? Vagy mi? 😄

Szomszédom tegnap már tudta aktiválni a Móriát.
csak esztétikai öltözék, semmit nem ad, de baromi jól néz ki 😄

Gubberx
hihetetlen hogy a moria-t még mindíg nemlehet hozzáadni a f2p accountokhoz :S

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Még nem osztottak ki minden pontot, szólnak, ha kész van.

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

váárni mint ahogy én is.. idõvel mindenkit átnéznek

McFrost
Hehe, magyarul esetleg? 😄
Az outfit az véd is vagy csak imázs?

McFrost
Nekem sem küldtek semmit, viszont a játékon belül a storeba lépve látom mennyi pontom van.

Sziasztok!
Részt vettem a bétában (játszottam is + kipróbáltam a Store-t), de még mindig nem kaptam meg az f2p-re ígért 500pontot. Megnéztem az e-mailemet, de nem küldtek semmit. Most mi lehet tenni?
Outfit-et lehet, vannak jól kinézõk is. fegyót nem lehet, csak tiert, legacyt lehet hozzá ( módosítók ). Érdemes túrkálni a shopba, napi akciókban vannak vicces, hasznos, és jó dolgok is <#hehe><#ticking>

McFrost
Pontért lehet venni fegyvert vagy ruhát?

Mondani sem akartam, de akkor valóban. <#ticking><#vigyor>

ja akkor semmi, de azért köszi😊

BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu

McFrost
5000 pont tudomásom szerint a teszt idejére járt.

köszi a választ és ezen belül hova, mert próbáltam az"enter bonus item code" gombot és nem fogadta el..

Hello mindenkinek.

Olyanban szeretnék segítséget kérni, hogy én a codemasters-tõl elvileg kaptam valami eventért 5000 pontot, amit tudok használni a játékban, na szóval valaki tudna benne segíteni, hogy azt a kódot amit kaptam hova írjam be ?
Köszi a választ 😊

vki
Hát a lotro-europe.com a sima lotro-ra irányít át, ha meg újra regisztrálni akarok, és ellenõrzni az e-mailt, akkor úgyszint csak a letöltést ajánlja fel, mivel már a rendszerben vagyok. Lehet, hogy a kliens rossz :S

Update:
Rossz kliens volt leszedve :S

ACER Aspire 5738ZG

sith7
A magyar fansite oldalon már a jó link van, nem az amerikai
Elõször én is ott regisztráltam, és az oldalra beengedett, a játékba nem

Az EU - s oldalon kell reggelni, és menni fog

MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház

Én perpill azt se látom hol kell belépni a hiv. oldalon.

szerk.: ... megvan

REAL MADRID

Ez akkor is lehet, ha az amerikai honlapra próbálsz bejelentkezni, és EU-s kliensed van, vagy fordítva. Az európai oldal a lotro-europe.com.

ha még sose sikerült bejelentkezni, akkor nem lehet, h rossz kliensed van?
vagy a preview v. béta telepítésbe akarsz belépni v. ilyesmi?

\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" &#8212; Canalys Analyst Tim Coulling

vki
Valaki már találkozott olyannal, hogy a honlapon be tud jelentkezni, de a játékban nem? A játék állandóan kidob, hogy incorrect login, de honlapon meg minden tökéletesen megy.

ACER Aspire 5738ZG

Blob
Ügyes vagy <#taps>
BoneDragon
Ha nem tudsz rá megoldást, minek kell írni? Hogy kiderüljön mennyire hülye vagyok hozzá? Remélem most jobban érzed magad! 😊

BoneDragon
Köszi a segítséget, mûködik!

Szia, van egy egyszerû megoldás erre: \users\Felhasználó név\Documents\The Lord of the Rings Online mappában található egy UserPreferences nevû fájl, ezt nyisd meg és a AllowDesktopCompositing beállítást írd át true-ra majd mentsd el a fájlt. Ezután a lotro nem fogja kikapcsolni a win7 aero-t.

Blob
Mert dx10-dx11 ben játszol, és szüksége van a winek az átállásra, nem is értem miért zavar? nem mind1 ha végeztél vissza áll.
BoneDragon
Valaki tudja, miért áll át játék alatt a win 7 egyszerû színösszeállításra? Van erre megoldás?

Azt a zöld szöveget ki lehetne már venni a bannerbõl 😊
BoneDragon
Értsd jól...=)

sith7
Értem, köszönöm a választ

MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház

Klánt ugyan itt nem találsz.... max kinship-et ... 😄 😛
BoneDragon
Harcoska nevü championom klánt keres! =)

MrStokes
En ugy tudom a free es premium jatekosok szamara is elerheto a skirmish, csak kevesebb fajta, mint a VIP jatekosoknak.

Majd lvl 20-tol kezdodoen fogod tudni elerni CTRL + J es CTRL + K billentyukkel, de elvileg a jatek is jelezni fogja, ha megleped a 20-as szintet.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

McFrost
Fegyvert-ruhát lehet venni a store-ban?

McFrost
Ha megvan az alapjáték, akkor is kell vennem küldetés csomagot?