10184
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek
Magyar Fansite (hivatalos)
Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]
Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]
Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!
-
Royalkrisz #8224 Tiszteletem kalandorok.
Szeretném elkezdeni az lord of the rings-et de mivel pénzem nem nagyon van hogy öljek bele attól tartok hogy nem sokáig jutnék a játékba.Vagyis ha elkezdem elérhetek mindent előbb vagy utóbb vagy nagy kínszenvedés lenne előre lépkedni a játékban?A másik gondolom több szerver van melyiken játszanak magyarok hogy csatlakozhassak közéjük.
Előre is köszönöm a választ. Tisztelt kalandorok. -
Kheled #8223 nemtom hallottátok e hogy mi lesz az új bookban. annyira elakarom mondani,de nagyon Spoiler veszélyes.és sokan nemörülnének sztem, hogy elmondom. viszont küldök egy linket és az nézze meg aki tényleg kiváncsi ,annnyit mondok, hogy a helyszín és az adott npc-k a lényegesek : ÚJ book -
rocsikzoli #8222 Képkészítő versenyfelhívásról ismertető a Lotro Hungaryn :) Ha valakinek van kedve Valentin-nap alkalmából fotózni, a részleteket a weboldalon megtalálja :) -
foxxi #8221 az npc leírásból is lejöhetett volna ugyanez... Direkt azért nem írtam kasztot, hogy neked essen le mi lenne a szimpi. De leginkább a Champion állhat a legközelebb. -
hiperindián #8220 Igen.Erre voltam kivácsi:) -
Tomy Lee #8219 Az npc(aragorn) poziciója a játékban amit foxx linkelt.
Ha az érdekel,hogy mit kellene indítani ami hasonlít hozzá akkor champion,captain imo -
hiperindián #8218 Ebből nem nagyon szűrtem le:/ -
foxxi #8217 Ebből leszűrheted: Aragorn -
hiperindián #8216 Sziasztok!
Nagy Gyűrűk ura Fan vagyok gondoltam kipróbálom a játékot.
A filmből Aragorn a kedvencem.Melyik karakter a játékban Aragorn megtestesítője? -
foxxi #8215 Ne már...!! Ott vannak szerverre bontva.
ha snowburn akkor:
Gondolin's Heritage ( )
Last Enclave of Hope
Callidus
Supper is Ready
Hungarian Guard's
ha link is kellene: Kinshipek
Amugy, tényleg rossz topicot linkeltem, de ott voltak alatta + az oldalon -
rocsikzoli #8214 Parancsolj: http://www.lotro-hungary.hu/lotropedia/csapatolas-klanok -
#8213 na innen aztán sokat találtam :)
mindegy majd csak találok bent magyar kinshipet ami elég nagy:) -
foxxi #8212 A maifaszévanamagyarfansite a legnagyobb.
Jelenleg: lotro server kinship list -
hippy #8211 Alapból mindenkinek csak az van,de semeddig nem tart csinálni 1 plugins vagy ui nevű mappát. -
Jude666 #8210 Az a problematika, hogy abban a mappában nekem csak a lotro keymap illetve a users preferences van -
vzajcev #8209 Azt csak Foxxi kolléga tudja megmondani -
#8208 Snowbournon melyik a legnagyobb magyar kinship? -
Tusy #8207 - talán DX (directx) probléma, a laptopomon nekem is lejjebb kellett venni a beállításoknál de nekem már az elején (program telepítése után) se akart belépni (pontosabban belépett de nem láttam se a karaktert se az NPC-ket, meg mintha mozogni se tudtam volna) -
Norbi187 #8206 Az egyik haverom letöltötte a játékot és elkezdett játszani.7szintig eljutott és utánna elsötétült a képernyő.Kilépett majd vissza,sötét képernyő.Egy laptopja van,de elég jó gép,pontos adatokat nem tudok,de az újabb játékokat eddig simán vitte neki.Elfelejtettem megemlíteni neki a kockafejek szlogenjét,hogy "próbáltad kikapcsolni,bekapcsolni?".Mitől lehet ez a hiba?Talán kevés a memória? -
foxxi #8205 plugin? UI? c:/users/sajátprofilnév/Documents/The Lord of the Rings Online/UI vagy Plugins ... -
Jude666 #8204 csak még annyi, hogy vindózheten hova kell elmeteni a letöltött fájlokat? -
hollófernyiges #8203 Simán lehet ha nem vagy túl türelmetlen típus. Altozni kell és figyelni az akciókra és csak arra költeni TP-t amire muszáj (riding skill, quest-pack). -
foxxi #8202 Mehetsz. ;) -
Norbi187 #8201 Ha megveszem a játékot és telepítem,nem mehetek a már meglévő karakteremmel?Az nagy szopás.Ne már.Csak van valami mód rá. -
#8200 -
foxxi #8199 természetesen igen ( szerintem bőven ki lehet spórolni az árát ), ha van az embernek egy kis ( KIS ) fölös pénze sokkal jobban megkönyítheti a saját életét ( játék ügyileg ) + megkapod a 30 napot ( persze ahhoz új playerként kell regisztrálnod a megvett játékot - de ez nem ár, hiszen lvl 30 ig kb egy nap alatt fel lehet húzni a karit) . -
#8198 Értem,köszi a választ.De akkor már nem jobban megéri megvenni az alapot és a móriát? -
foxxi #8197 Ha csak nem vagy kínai farmer, igen; pénzt kell beleölni ( ha mondjuk a havidíjat nézzük akkor 2.5k- havonta ami 120 forunt naponta ) vagy veszel egyszerre több turbine pontot ( kb 5000 elég is lesz ) és abból megveszed a quest packokat ( amikkel unlockolod a régiókat stb. ) Aszem ez nem egy nagy áldozat. Vagy szétfarmolod a fejed. Több variáció nincs ami e kettőnél könnyebb lenne. -
foxxi #8196 Sigil of War Gruglok Urugarth Champion, Guardian, Rune-keeper
Rune of Winged Dominance Mormoz Carn Dûm Hunter, Minstrel, Rune-keeper
Ez a két foskazán kellene, vagy 4000 skirmish pont -
#8195 Fúú mennyi vessző és pont hiba -
#8194 Sziasztok,27-es vagyok,és arra jutottam hogy ezt a játékot lehetetlen ingyenesen játszani,anélkül hogy beleölnék valamennyi pénzt,ti ezzel hogy vagytok ? Van aki úgy játszik hogy egy forintot se fizetett eddig érte ,és nagyobb szinteket is elért? -
Ingarian #8193 Leszel fent valamikor? Foxxynak megcsinálnánk Carn Dúmot! Illetve csak a Helchgam "taknyot" ;)
-
foxxi #8192 -
Kheled #8191 szia leaderem:) üdv az sg topicba:) és igen:) -
Ingarian #8190 Aayla? :) -
Ingarian #8189 Valami rosszul települhetett fel, vagy a gépeddel van gond, én még nem tapasztaltam, pedig 9 karit indítottam, csak Snowbournon! -
#8188 Megcsinalom a kezdo questeket , a training felet aztan tolt-tolt es nem tolti be a jatekot , kilepek aztan vissza es ujbol elejetol kezdi a Trainingot-,- mier fagy le a betoltes training utan ? -
Kheled #8187 köszi:D -
foxxi #8186 et -
Kheled #8185 mindegyik tud, csak nem minden hangszeren, a Minstrel kaszt minden hangszeren tud játszani és megtudja tanítani a többieket más hangszer használatra is. viszont ennek sok a cooldown-ja. Bardnál lehet venni hangszerek