The Lord of the Rings Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gubberx

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Nektek mûködik a TP rendszer? Nálam ha venni akarok pontot akkor kiírja próbáljam késõbb a server nem elérhetõ.
McFrost
Igen, így talán egyszerûbb....de répa szörp? Olyat ír 😮

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

No ha holnapig se jössz rá akkor ingame leszek reggeltõl és véss rám. Segítek.

Bár ez az utóbbi linkem egyszerübb.. csak kiválasztod a szakmát, a szintjét.. majd "next" jöhet a recept ami kell, a darabszám.. és tádám! már mondja is hogy mibõl mennyi kell, és aszem azt is hogy hol van 😊 Bár ha nem arra is van dinamikus térkép, alapanyaglelõhelyekkel stb.

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

vagy van telepítõs, letölthetõ friss verzsön is.

Sajna nem vagyok vip igy nem tudok szerkeszteni a hozzászólásom. Szal tessék:

craft calc

szerk.: a letöltõs nem megy, de ez jobb 😊

McFrost
Tudom, hogy igyekszel, de én még csak tanulom ezt a játékot és itt fele kínai 😄

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Van akinek segít az ember van akinek nem. De te is csak folytatod, csak folytatod... minthogy, ahogy kértem: visszaolvastál volna és konstatálod hogy megpróbál az ember segíteni. ha meg mindent az életbe magadra és komolyan veszel, az nem az én bajom. De tényleg! Játsz és ölj. határozottan jobb szórakozás mint feleslegesen egymást szivatni. Ha meg az elõzõ jó pár kommentbõl nem jött le hogy kissé különc vagyok, az sem az én bajom, és akkor a kérésem ellenére se olvastál vissza.

Na de OFF vége. Ahogy én is, te is játsz és öljed a rút orkokat.

McFrost
Nekem eddig segített.

McFrost
<#smile>

BoneDragon
Egyáltalán mi a fenének írsz te ide, ha minden kérdésre csak bunkón tudsz reagálni. Nincs kedvem olvasni. Eleve te kezdted foximaxi...

Akkor mégse mondtam talán hülyeséget? hihetettlen <#vigyor1>

a beszólásaidra, okostojás. Menj már játszani és hagyd a szájkaratét rám. bye

Remélem EU-ba is jön majd a Veteran's Day (féláron MOM és SOM)

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

köszi barátom😊

McFrost
Armsman lettem, a többit nem tudom még 😊
Utána kell olvasnom alaposan!

http://www.wilderssecurity.com/showthread.php?t=167321

google elsõ találatom volt

\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" &#8212; Canalys Analyst Tim Coulling

Na dumáltam a rendszergazdával és valami oylat mondott, hogy könnyen lehet, hoyg a koli tiltja le a kimenõ portokat és hogy nézzem meg milyen portokat használ a lotro és akkor majd azokat engedélyezni. Én ezeket hol tudom megnézni?:$ mert nem vágom a témát.

Miért tiltana le? Itt még torrentezni is szabad...szóval nem értem

BoneDragon
Igen látom vénülsz, mégis úgy viselkedsz, meg úgy adsz válaszokat, mint egy kis óvodás. Nem tudom mire vered magad...

Talán a rendszergizda kiszúrta nemes próbálkozásod és letíltotta a kimenõ portodat.. szopacs <#hehe><#wilting>

Sziasztok!
Az lenne a nagy gond, hogy 2 hete játszom Eu-s lortoval és minden jól ment eddig, amíg el nem jöttem koleszomba, ahol már képtelen bejelentkezni a játék. Ha elindítom a clienst, akkor az elsõ pontnál elakad, vagyis kapcsolódási hibát ír ki. 3 napja próbálkozom, 1x belépett, tudtam játszani, azóta megint nem...mitõl lehet ez és hogy lehetne ezt megoldani, segítsetek😞

a különleges receptek szerintem... de ha nem most, ezt ugy is "kitalálják" még jobban elbaxva a játékélményt.

na megnéztem mi lesz az új updateban a craft rendszer... az ablak változásával egyet értek.. de hogy oda is belemásszon a TP rendszer ááá...
de pontosan még nem látom hogy mi is lesz fizetõs benne :S
Aki ismer az tudja hogy ha jókedvem van akkor is morgok. Nézzétek el nekem. De az emberi butaság idõnként kicsapja a biztit a fejemben.. hát sajna vénülök <#rinya>

shaba23
igen, akár el is dobhatod, amíg nem cseréled le, addig megmarad
Gubberx
Vettem Outfitet hogy kicsit átalakítsam a karim kinézetét, feltettem a ruhadarabokat a megfelelõ slotokba, de az inventoryban is ottmarad és foglalja a helyet :S Ez normális?

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

McFrost
Így meg is kérdezném, hogy ha meg van a Shadows of Angmar, akkor meg kell vennem ezt a quest pack-et majd 20as szint után vagy nem?

McFrost
Sajnos nem 😞
Shadows of Angmar, 7 nap ingyen egy barátnak és ló-ilyen csicsás patkó ékszer-aromás gyertya-lábtörlõ (?) egyben csomag.
Asszem mert olaszul van 😊

Shadows of Angmar, Mória és Mirkwood kód? Aktiváld mindet.

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

nemhiszem. õ alapból ilyen😄

shaba23
csak nem mérges vagy valamiért?😊
szimplán túl egyszerüre sikerültél ha vissza se tudsz olvasni... inkább játszál amég tudsz <#wilting>

BoneDragon
Igen végigzongoráztam az advencedbe...mivel hozzá se nyúltam, nem gondoltam, hogy a sima beállításokba lesz... De ha segíteni, nem tudsz csak oltogatni, akkor minek szólsz hozzá? Szereted a nevedet látni?

Napok óta ezzel szenvedel okostojás és elmondásod szerint már elsõre is végigzongoráztad a grafbeállításokta, "mindent álligatva" és akkor ez meg most "megoldódik", okostojás.. nem látod az ellentmondást?!

De legalább müködik, okostojás. és játhatsz... <#szomoru2>

BoneDragon
Mit omg meg atya világ? Mintha ti tudtátok volna...okostojások.

Narxis
omg...

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Atya világ <#falbav><#wilting>

Blob
kitaró 😊
McFrost
<#eljen>

BoneDragon
Megvan a hiba.... Jót nevettem rajta milyen könnyü a megoldás: beállításokba van olyan hogy: Amibient Light és az volt maxra véve O.o

szerezz valakitõl egy teszt vga-t és próbáld ki azzal.

Kezd modulárisan. hardware komponensek, majd software oldal. Ha nem jutsz sehova, add fel.

De én tuti vga hibát sejtek. Ja és semmiképpen se dx10ben tesztelgesd, mivel az alapból bugos...

Írd be kipróbáljuk <#idiota>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

McFrost
Ma megjött a Gold verzió, gyönyörû aranyozott fémdobozos!

Van benne 3 kód. Melyik mi lehet és hová kell beütni?

BoneDragon
Azt én is próbálgattam, sõt le is vettem, ugyan olyan.

Nekem akkor lett ilyen világos és csúnya, amikor feltoltam a grafikus beállításoknál a Gloomot (asszem ez van ott) maximumra. Nekem minimumon van és úgy gyönyörû, ellenkezõ esetben kiégeti a szemem és elég ronda.

Az EU kliensnél nincs standard, és high res? Csak egyfélét lehet letölteni.
Az US-nál ki lehet választani, hogy a normál, vagy a nagy felbontású texturásat töltöm le.

- nekem szintlépéskor pont tegnap írta ki, hogy 19-es szinten vehetem meg a riding skillt (f2p és premium játékosoknak), VIP-esnek maradt 20-as szinten egy egyszerû quest (persze gondolom õ is megveheti store-ból, csak annak nem látom sok értelmét)

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

sith7
Az jó, mert szeretem a barackot <#vigyor2>

MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház

Mivel a játék free lett nem kellene kiszedni a Trial meg a tört szerveres sorokat?

REAL MADRID