The Lord of the Rings Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Korábban írtam,hogy találtam egy boltot neten,ahol elég olcsó a mines of moria kieg(2800Ft)és többen írták,hogy ha sikerül ennyiért megrendelnem,írjak.Valaki azt írta,hogy õ is errõl az oldalról akarta megrendelni,de azt mondták fél év.Hát bepróbálkoztam és azt írták viszza,hogy Február második felében lesz nekik raktáron.Az úgy nekem tökéletes,mert addig úgy sem érek még el moria részhez.Úgyhogy én berendeltem.Ha valakit érdekel,itt a link:
http://www.supergamer.hu/the-lord-of-the-rings-online-mines-of-moria-p-9158.html
Egyébként a Shadow of Angmar-t van értelme megvenni?Az az alapjáték,vagy az is kiegészítõ?
Nah, vasárnap inagme, ez megnyugvással tölt el <#vigyor2>#vigyor2>
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Nem sértésnek, de... még jobban röhögök <#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
Van itt vki Middle earth gyermekeibõl?
★ 汤姆 李
Az 1-est köszi:-)
★ 汤姆 李
2.)Lehet
3.)Ki
Továbbiakban lenne 2 kérdésem most itt:
-a cast bar-t el tudom mozgatni valahogy úgy,hogy a skillek felett helyezkedjen el?
-a skill infót ki lehet szedni?Mert zavar,hogy a potis skill barban is írja az infókat.
Köszi!
★ 汤姆 李
Megéri amúgy? 95tp
most 150van meg már 10-at elköltöttem lovaglásra.
23-as szinten vagyok. nem tudom milyen tempoval fog jönni a késöbbiekben
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Hogy árúlni tudjak bármit is Turbine pontért kell feloldani. (azt hiszem 95tp) és 5 akármit ad.
Na az 5 hely és oda akárhányszor tehetek majd ki árút? (szóval árúlhatod de egyszerre max 5 éehet kint.)
vagy 5x tehetek ki árút és utána megint venni kell helyet?
Köszönöm elõre is. 😊
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
★ 汤姆 李
Eddig a pvp hiány végett nem játszottam lotro-al hozzáteszem mikor megjelent meg is vettem de csak az elsõ hónapot játszottam le asszem viszont most úgy gondolom,hogy lexarom pvp-t mert pve-ben ez a game best
★ 汤姆 李
Ezen a hangszeren melyik class tud játszani??
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
----
Amúgy tegnap árverésen vettem egy íjat, 55-ös szint kell hozzá tehát arréb van. De egy szaros ílyat is 100ezüst körül dobnak a legendás cuccokat meg 2-3-5-10aranyért. Lényeg hogy megvettem, 90ezüst volt. (volt rá pénz úgytudom max 2 aranyam lehet szóval költök)
mikor átvettem az íjat kiírta hogy grat megvan elsõ legendary cuccom... jeee 😛 (nagyon rávagyok izgulva legendás cuccokra bent)
kérdésem az hogy mivel nincs moria kiegem de lett fegyom azért tudom majd használni? (ezt még nem látta forge master) viszont gondolom én nem is találok forge master....
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Milyen elõnyökkel jár,ha megveszem a mines of moria kieget?
Egyébként egész baráti áron van,nem is értem.Lehet átverés? 2800Ft. Elképzelhetõ,hogy tényleg ennyiért adják,vagy majd kapok egy üres dobozt?
Link:http://www.supergamer.hu/the-lord-of-the-rings-online-mines-of-moria-p-9158.html
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Ha vegyes, jó humorú, "aktív" társaságot keresel, csatlakozz hozzánk: Gondolin's Heritage <#ticking>#ticking><#hehe>#hehe>
Ha igyse megy, olvass vissza és számtalanszor leírt módon ki tudod guglizni a klánok honlapját.