The Lord of the Rings Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Üdv!
Korábban írtam,hogy találtam egy boltot neten,ahol elég olcsó a mines of moria kieg(2800Ft)és többen írták,hogy ha sikerül ennyiért megrendelnem,írjak.Valaki azt írta,hogy õ is errõl az oldalról akarta megrendelni,de azt mondták fél év.Hát bepróbálkoztam és azt írták viszza,hogy Február második felében lesz nekik raktáron.Az úgy nekem tökéletes,mert addig úgy sem érek még el moria részhez.Úgyhogy én berendeltem.Ha valakit érdekel,itt a link:
http://www.supergamer.hu/the-lord-of-the-rings-online-mines-of-moria-p-9158.html
Egyébként a Shadow of Angmar-t van értelme megvenni?Az az alapjáték,vagy az is kiegészítõ?
Nem bírtam ki.. nem vagyok egy baxott kreatív, de ennél... <#hehe>

Nah, vasárnap inagme, ez megnyugvással tölt el <#vigyor2>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Szaruman
Ejnye 😄

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

jah! hogy ez egy guild név? <#vigyor5>

Nem sértésnek, de... még jobban röhögök <#hehe><#hehe><#hehe><#hehe>

dave9004
nem én adtam a nevet
"Gyermekeibõl?" - ezen jót röhögtem <#hehe><#hehe>

dave9004
Üdv srácok december óta játszok Gilrainban megtaláltok Nyilasmiska néven
Van itt vki Middle earth gyermekeibõl?
Alapból aszem Ctrl + Û és utánna oda rakosgatod ahova akarod.. de minden ott van az options-ban.

Akkor oszd meg velem is mert én akárhogy próbáltam nem tudtam elmozgatni...

Megvan már minden hagyd csak..

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Miért kell visszakérdezzek hogy HOGYAN LEHET???lol
Az 1-est köszi:-)

1.)fent ( magyar sanfite ) - ott fórum majd guildek
2.)Lehet
3.)Ki

Hola.Tud v.ki magyar guildet ajánlani snowb.szerveren?
Továbbiakban lenne 2 kérdésem most itt:
-a cast bar-t el tudom mozgatni valahogy úgy,hogy a skillek felett helyezkedjen el?
-a skill infót ki lehet szedni?Mert zavar,hogy a potis skill barban is írja az infókat.
Köszi!

Narxis
😄D

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Szerintem ez Szauron b terve.Ha nem nyeri meg a háborút,akkor a végzet hegyébõl felszálló füstel lyukat üt az ózonrétegen.
Narxis
😄

Szauron állhat emögött!

Feltûnt nektek,hogy mostanában rengeteget esik az esõ a játékban?Változnak az évszakok,vagy a globális felmelegedés az oka?
gabo91
értem, köszi!

Megéri amúgy? 95tp
most 150van meg már 10-at elköltöttem lovaglásra.
23-as szinten vagyok. nem tudom milyen tempoval fog jönni a késöbbiekben

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

<#eljen><#ticking>

Hát most volt akció a Móriára, 1200 TP-ért az egész kieget meg lehetett kapni, RK-stul, Wardenestül, úgyhogy szerintem nem éri meg, inkább várj akcióra.
Atwa
Természetesen akárhányszor tehetsz be árut ha megveszed a +5 slotot,csak egyszerre 5 tárgy lehet bent.

gabo91
Árveréssel kapcsolatosan lenne kérdésem.
Hogy árúlni tudjak bármit is Turbine pontért kell feloldani. (azt hiszem 95tp) és 5 akármit ad.
Na az 5 hely és oda akárhányszor tehetek majd ki árút? (szóval árúlhatod de egyszerre max 5 éehet kint.)
vagy 5x tehetek ki árút és utána megint venni kell helyet?

Köszönöm elõre is. 😊

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

ha õ lesz a main karaktered és vele fogsz játszani akkor igen, háát tp szerzés módját gondolom tudod, szinte mindent megkell csinálni,meg azért vannak fontosabb dolgok.terület, gold limit,+ zsák,slotok,traitek, ezekre is mind mind költeni kell. szóóval csak akkor vegyél RK-t ha tényleg majd vele fogsz játszani végig, bár én mindig is azt mondom mindenkinek hogy fizessen be legalább 1 hónapot.azzal is sok mindent meglehet szerezni,illetve útolag is megmarad csomó tp

Ha elköltöm az elsõ ezer TP-t rune keeper-re akkor azt nehéz lesz visszahozni vagy jön azért a TP könnyen?Megéri R.keeper azt az 1000 tp-t?

Köszi.Mindjárt kész az update és kezdek is Minstrel-t akkor:-)

Eddig a pvp hiány végett nem játszottam lotro-al hozzáteszem mikor megjelent meg is vettem de csak az elsõ hónapot játszottam le asszem viszont most úgy gondolom,hogy lexarom pvp-t mert pve-ben ez a game best

jaah bocs.. ghostbustersre irtam😊 másik a hárfa amit csak minstrel tud,de ugyanúgy megtud tanítani erre is.ha megkérsz vkit,

minstrel tud minden hangszeren játszani és õ képes megtanítani másokat is.bár hosszú cd-je van, amugy ez a lute ami minden kasztnak, minden fajnak van már lvl5-tõl.

Tudom régebbi de ez tetszik még nagyon😊Link
Ezen a hangszeren melyik class tud játszani??

<#idiota><#guluszem1>

lassan jólenne már vmi update bejelentés😊 ugye volt szó errõl az instás patchrõl amibe lesz sok új insta, sõt legtöbbrõl már kép is van.leírás. de hogy mikor,meg mit tartalmaz pontosan.arról még semmmi.évelejére mondták

néha szokott szórakozni. van egy új oldal ami még nics kész.ott már normálisabb a felület.esetleg nekem is lehet irni sg-n privátba és megbeszéljük hogyan tovább😊

Megpróbálltam jelentkezni Gondolin's Heritage oldalán,de nem jött össze.Valamit rosszul csináltam?fórum-tag szeretnék lenni-új téma-bemutatkozó szöveg a minta alapján,majd rányomok,hogy mehet és semmi.Nem látom sehol amit írtam. ?????
Hát majd megpróbállom megrendelni és majd írok,hogy mi van.
gabo91
Ha esetleg rendelsz, írd meg hogy megkaptad-e vagy mi a helyzet vele. Ha csak ennyi az ára akkor én is megveszem.

----
Amúgy tegnap árverésen vettem egy íjat, 55-ös szint kell hozzá tehát arréb van. De egy szaros ílyat is 100ezüst körül dobnak a legendás cuccokat meg 2-3-5-10aranyért. Lényeg hogy megvettem, 90ezüst volt. (volt rá pénz úgytudom max 2 aranyam lehet szóval költök)
mikor átvettem az íjat kiírta hogy grat megvan elsõ legendary cuccom... jeee 😛 (nagyon rávagyok izgulva legendás cuccokra bent)
kérdésem az hogy mivel nincs moria kiegem de lett fegyom azért tudom majd használni? (ezt még nem látta forge master) viszont gondolom én nem is találok forge master....

McFrost
Én tõlük akartam venni mindet és 6 hónapot mondtak, 30% eséllyel....

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Halihó
Milyen elõnyökkel jár,ha megveszem a mines of moria kieget?
Egyébként egész baráti áron van,nem is értem.Lehet átverés? 2800Ft. Elképzelhetõ,hogy tényleg ennyiért adják,vagy majd kapok egy üres dobozt?
Link:http://www.supergamer.hu/the-lord-of-the-rings-online-mines-of-moria-p-9158.html
Ma már voltam. SG jó volt <#hehe>

McFrost
Te nem is jáccol 😊

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Sose zaklatsz senkit egy játékban, ha csak nem eleve rosszindulattal áll hozzá az ember.

Ha vegyes, jó humorú, "aktív" társaságot keresel, csatlakozz hozzánk: Gondolin's Heritage <#ticking><#hehe>

Kössz az infót. Át is böngészem az oldalakat gyorsan. Aztán este egy sör mellett kitalálom hogy kikkel legyek olyan bunkó hogy zaklassam õket 😄
Magyar Fansite ( hivatalos ) gomb, majd ott fórum és ott lesznek a klánok, és NEKED kéne jelentkezni... A jelentkezések menete pedig mindig az adott klán oldalán találod.

Ha igyse megy, olvass vissza és számtalanszor leírt módon ki tudod guglizni a klánok honlapját.

Üdv Snowbourn-ön ha véletlenül egy magyar klánba kellene egy jelenleg még csak 14-es elf Lore-master akit én mint kezdõ Lotro-s irányítok akkor szóljatok hogy kinél és hol jelentkezhetek.
Narxis
😄DDDDDDDD

zorrobomber
mekkora szar

McFrost
:A:A:S😄DDDD

hááát majd Aragorn lesz 😄

McFrost
Sikerült bányásznom bronzot és csináltam egy bronz tömböt 😄 Na ki a király? 😄D

köszi a gyors választ
lff csatornára kell irnod ha te akarsz hirdetni ,ha valahova csatlakozni akarsz, ahogy mondtad is .rá kell irni egy privátot.megmondod milyen kaszt vagy és ha kellesz akkor bevesz utánna ctrl j-vel tudod megnyitni az insta ablakot.azon belül classic fül. igy nemkell az adott helyre elmásznod, hanem egybõl az instába dob. és ha vége akkor visszarak oda ahol voltál