10184
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek
Magyar Fansite (hivatalos)
Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]
Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]
Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!
-
e57 #8464 Bár a LotRO PvE játék, de én nagyon jókat szoktam PvPzni benne. Tetszik a Monster Play.
Maximális (Lv65) szinten indul a monster karakter, viszont gyakorlatilag nincsenek skilljei. A skilleknek Rank (PvP szint) megkötése van. Ezeket úgy lehet megszerezni, hogy PvE/PvP (föleg napi) küldetésekből szerez destenity pontokat, és ebből megveszi. Van vagy 15 féle kinézet azt is lehet venni. Ezek a pontok nem karakterhez hanem acc-hoz kötődnek, így amit monster karakterrel szereztél azt akár a free people karakterre is el lehet költeni, illetve amit FP karakterrel szereztél az a monsterre is költhető.
-
TLOTR #8463 Már megvan oké....... -
TLOTR #8462 Hol van ettenmoors, h tok oda eljutni? -
#8461 Köszi az infót! :) -
Kheled #8460 van egy külön terület. ettenmoors.ahol a nagyobb szintü játékosok megküzdhetnek a monster játékosokkal ( szabad választott monster kaszt,pók,warg,orc,urukok).ez a terület csak pvp zóna, lehet questezni viszont,van egy kis külön instája is,ahol mind2 fél akár bemehet egyszerre.szóval. vannak ott nagyobb csaták is ott:).van erőd foglalás is, néha tud a játékos speciális kasztal menni (ranger-troll) szóval van pvp:) igaz nemolyan mint más játékokba,de ősszel ha jön az új kieg, lesz újabb pvp terület( bár ez még nem 100% hogy most rakják be) és sok mident változtatnak az egész rendszerbe,pl ostromgépek stb.bár az erődöknél igy is van ilyen szurokkal leöntés.meg nyilas zápor -
#8459 Engem speciel az open world pvp érdekelt volna, gondolom akkor az nincs! Akkor a lényeg, mindegy milyen szerverre megyek, mindenhol ugyan az van!
foxxi: mit takar a monsterplay? Az ilyen battleground szerűség?
-
foxxi #8458 Hülyeséget beszélsz. Van PVP. Monsterplay-nek nevezik. Igy nézz utána! ;) -
Fecoo96 #8457 Nincs, Khívják 1mást a játékosok, asszem valahogy ígyvan :) -
#8456 Itt hogy megy a pvp? Mert nem látok pvp szerót! -
TLOTR #8455 Nincs szint megkötés, és a snowbourn szerveren. -
foxxi #8454 Csak óvatosan olvasgass ilyeneket.. nem kell a szívroham! -
Kheled #8453 ah. loading screen.nél bejött egy Codemasters búcsú üzi.. megható:'(, de amikor először megláttam.. hirtelen azthittem hogy az egész játéknak vége.mert hogy bezárnak mindent,mondom mi??? :) és beugrott a jun1. mondjuk azt a feliratot vártam hogy update 3 coming soon:) -
foxxi #8452 lemaradtam -
Kheled #8451 szerintem is. légy türelmes,néha bejönnek ilyen manőverek -
Nephin #8450 Várd meg, amíg átköltöztetnek minket, utána menni fog. -
e57 #8449 2009-óta van előfizetésem. Akkor még nem volt F2P. Megvettem az alapot, a Moriát, meg a Mirkwoodot is. Amikor F2P lett, akkor is maradtam a fizetős (VIP) változatnál. Most lejárt a bankkártyám, és be kellene írni az új adatokat de nem bírom az említett ok miatt. Csomó pénzem, időm elment a lotrora. Nagy bénaság lenne a Turbine részéről, ha ez miatt abba kellene hagynom.
Mondjuk pár napon belül úgy is meg kell hogy oldják az EU-sok bankoltatását. -
Kheled #8448 háát nagy munka lesz vele az biztos.. anno még a f2pnél is ugye mennyi gond volt volt.főleg eu részen, több hónapot késett. ez egyszerű dolognak tűnik,de talán még annál is nehezebb feladat lesz. nagyon kiváncsi vagyok. ha tudsz keress vmi másik oldalt, ahol veszel kulcsot és csak aktiválod, bár nemtom hogy levonták e már a pénzed -
e57 #8447 Leveleztem a Turbine supporttal, a bankomat meg felhívtam. Azt hiszem értem mi a probléma. US-ban a bankok símán kiadják a számlázási címet (gyakorlatilag a legtöbb esetben a lakcím). Itt meg ilyen adatok talán nem is szerepelnek a bakkártyához, nincs is mit kiadni. Így hiába akarná ellenőrizni a Turbine, nem sikerülhet.
Turbinénak el lehet küldeni FAX-on, vagy telefonon is be lehet diktálni az adatokat, de nem nagyon látom értelmét, mert akkor se tudják a ellenőrizni.
Ha meg ez esetben ellenőrzés nélkül elfogadják az adatokat, akkor az egésznek mi értelme?
Ha pár napon belül átveszik az egész EU brigádot, akkor kezdeni kellene valamit a dologgal, mert gondolom nem akarják kézzel beírni azt a pár tízezer kártya adatot.
-
Kheled #8446 nekem volt.és ilyenkor a bankba kellett személyesen bemennem,és ott rendeződött minden.viszont az is lehet hogy azért nemtudsz.mert most lesz az átállás. ugye eu és us játékosok egy helyen, irták az előtte lévő napokba nemlehet majd semmilyen műveletet végrehajtani. bár ez a codemastersnél van,nemtom hogy ott is ilyesmi helyzet van e -
e57 #8445 Volt e már valakinek gondja a Turbinéhoz történő pénzbefizetéssel. 30005-ös hibakód. A számlázási információ nem egyezik (valójában nem is tudja egyeztetni, mivel magyar bank nem ad ki ilyen infót)
Ha esetleg valaki összefutott ezzel, és tud megoldást, akkor kérem jelezze.
-
#8444 melyik server? ill. van szintmegkötés? -
TLOTR #8443 Sziasztok,játékosokat keres a klánunk, healer-ek előnyben. -
foxxi #8442 Elaludtam -
vzajcev #8441 Foxxi hol vaTyol ilyenkor? -
Gyogyito #8440 A játék ingyenessen is játszható hivatalos szerveren is. javaslom látogasd meg a Magyar fansite-ot ( link felül ) ott minden szükséges információt megtalálsz. -
Kallahiosz #8439 Ja most látom...
Akkor malami lehetőség, hogy kipróbáljam a gamet. -
Kallahiosz #8438 Csőcső
Most kezdtem el érdeklődni a játék iránt...
Van valami lehetőség kipróbálni, vagy valami tört szerver?
Mert látatlanban nem szívesen venném meg -
e57 #8437 Ez miatt szerintem ne aggódjatok. Codemasters így működik. Archlordot is abbahagyta anno. Turbine-val még jobban is jártok. Eleve sokkal olcsóbb.
Pont ezért az US változatot kezdtem el nem az EU-t.
-
Kheled #8436 ugyanazt amit az előbb irtam:) én nekem vmiért nemtetszik .és kicsit aggódok a játék miatt, túlságosan is, már akkor amióta f2p lett. számomra egyre jobban nem azt a hangulatot adja mint ami f2p előtt volt. hiába Gyűrűk Ura meg minden, akkor se. egyre jobban olyan itemek,meg megvalósitás van/lesz ami számomra nagyon nagyon nagyon nemtetszik:( -
rocsikzoli #8435 Erről mit gondoltok?
http://www.lotro.com/news/latestnews/1157 -
Kheled #8434 pont én is akartam linkelni:)háát , bármennyire is ugymond "Jó"-nak tűnik, nekem vmiért rossz érzésem van ezzel kapcsolatban. ti mit gondoltok? -
Nevred #8433 Ez egész érdekes: link -
foxxi #8432
Csak hogy ma is keménynek érezze magát mindenki! -
#8431 -
foxxi #8430 -
Kheled #8429 nah ez lol Sok dolog mégse fog kijönni
háát nemtom mivan:S hozzák megint a formájukat -
Kheled #8428 Update 3 és Vasudvard Aki még nem olvasta volna -
Kheled #8427 hm akkor még1 lehetőség. dobjátok ki a questet és vegyétek fel újra.ha nemmüködik akkor nemtudom mit kéne:S -
Betonfal83 #8426 Koszonom!
De nemukodik neki a relikes npc nem ugrik fel a panel... -
Kheled #8425 jaah meg még 2 alternatíva, elmész skirmishbe, vagy ha voltál 23skirmish markért kilehet váltani t1es relic dobozt, illetve eregionba van 2 insta. school és library ott is esik minden bossnál több is