The Lord of the Rings Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mivel elég kezdõ vagyok mmorpg téren,ismét segítségre lenne szükségem.Hogy tudok jelentkezni egy insta-ba?Gondolok itt arra,amikor a chat ablakban olvasom,hogy ilyen-olyan karaktereket keresnek pl gb quest-hez.Írnom kell a srácnak,hogy invitáljon engem?Ha én keresek társakat,akkor nekem kell a chat ablakba "hirdetnem"?Vagy ezt a social ablakban kell intézni?Vagy talán ideje lenne csatlakoznom egy klánhoz? 😊
Tõlem nem kért ilyet...

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

A ló csak visz és dísz, igy semmit nem lehet rá rakni. És amiket a "ruházatod" ad statokat, természetesen mert outfitben vagy még aktívak maradnak.

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Sziasztok
Az lenne a kérdésem,hogy ha a karakterema kozmetikázott ruhát hordja,attól még a páncél is rajt van?És a páncél ekkor is aktív?A másik pedig,hogy hol lehet páncélt vagy ilyesmiket venni a pacira?
Elõre is kösz a segítséget
Az egyik legjobb hazba rakhato cucc megtekintheto a kovetkezo cim bejaratanal. <#vigyor2>
3 Haven Way, Talad Ring, Falathlorn Homesteads, Snowbourn.

TP-t szeretnék vásárolni Paypalról. Van rajta 73 USD... Be kéne állítanom a COG accountnál, hogy paypallal fizetek de bank kártya adatokat kér... Nekem Visa meg Mastercard meg ilyesmim nincsen... :S Nem tud valaki megoldást? :S :S Sûrgõs 😄 Elõre is köszi
Tyler Durden
Gondolom megcsináltad a fesztiválos versenyt azért kaptad. Kell még 20 festival token + egy papír amit 200 silverért tudsz venni szintén a farmon, ha már van lovad és akkor kiveheted a fesztiválos pacit. 2 különbbözõ design-os van, lotrosteeds.com-on tudod megnézni.

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

H3LLBoY
köszi a választ, még lenne egy kérdésem: kaptam egy Yule Horse Race Token-t és ezt kinél tudom leadni vagy beváltani?

Gigabyte Z68P-DS3, Intel Core i5 2320, Gigabyte GTX560 SOC 1GB, GeIL 8GB DDR3 1600MHz EVO Corsa, Western Digital 2TB

Tyler Durden
Bree-tõl északra a farmon tudsz pacit venni.

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

H3LLBoY
hali!
nem tudja valaki, hogy shire-ben hol lehet lovat venni? a lovaglás képességet már megvettem, de lovam még nincs!!!

Gigabyte Z68P-DS3, Intel Core i5 2320, Gigabyte GTX560 SOC 1GB, GeIL 8GB DDR3 1600MHz EVO Corsa, Western Digital 2TB

- jó pénzért átviheted õket

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Átváltottam egy másik szerverre,de nem voltak ott a karaktereim,hanem a karakter létrehozása képernyõ fogadott.???Újra kell kezdenem egy új karakterrel?Vagy át lehet vinni a meglévõket?
hát pont tegnap olvastam hogy lotro játékosainak 40%-a nõi játékos is. ebbõl ugye hány % a az aki férfi és nõi karival van.kitudja😊 bár én is nõi karival vagyok mint minden mmoba .mert nekik sokkal több és látványosabb armor van. és más mmo-kba is . nem mondok most más játékot de ott is pl volt hogy 5 armor férfi karinál ugyanugy nézett ki csak más szine volt.nõnél meg teljesen más ,hol itt hol ott volt kivágva.stb szóval itt is olyan.( persze kivágások nincsenek😊)

Köszi a segítséget.
Egyébként rengeteg nõi karakterrel találkoztam a játékban.Azokkal tényleg csajok játszanak,vagy valaki itt éli ki a rejtett nõiességét?
Szia, minden karakter megmarad addig a pillanatig amig nem zárnak be egyet😊 szóval egy jó ideig nemkell ettõl tartanod hogy eltûnik. lotro-hungary.hu nézz körbe ott vannak klánok is feltüntve az ott található officer/leader.nél lehet jelentkezni vagy a klán oldalukon, klán csatlakozáshoz egyszerûen elkell fogadni az vezetõi meghívást. ehez mindkettõtöknek online kell lenni.és tökmindegy ki hol van épp.nemkell találkozni.

Sziasztok
Az lenne a kérdésem,hogy ha szervert váltok,akkor minden marad ahogy volt(karakterek,stb).Lehet hülye kérdés,de én még soha nem játszottam mmorpg-vel és nem akarom,hogy mondjuk eltûnjön a karakterem.
Azt hallottam,hogy a snowburn szerveren elég sok magyar van.Szeretnék csatlakozni valamilyen közösséghez,mert néhány quest megoldhatatlan egyedül.És az innen-onnan begyûjtött alkalmi csapattársak sokszor nem tudják mi a feladatuk.Pl a healer gyógyítson,ne akciózzon.
A másik kérdésem az,hogy lehet csatlakozni egy klánhoz(magyar)?Õk hívnak meg,vagy szólítanak le valahol,vagy nekem kell elkutyagolnom valahova?Gondolok itt arra,hogy a pajkos póni elõtt rendszeresen toboroznak,de én magyar klánba szeretnék belépni.
A segítséget elõre is köszönöm
Üdv Norb
gabo91
Köszönöm a gyors segítséget!<#eljen>

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

McFrost

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

gabo91
Ma akciós áron volt a lovaglás skill meg is vettem. (95turbine gold volt)
Vettem pacót is 500ezüst pénzért... de hogyan tudom használni?
passzív képességeim közt ott a lovaglás.
valami olyasmit irt hogy nyomjak K-t azt ott válaszak vmit... de

amúgy jók ezek az akciók 1 turbine pontért vettem meg egy 250küldit tartalmazó pakkot.

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Atwa
Bocsi a sok kérdésért,de szerintetek megéri turbine pontért megvenni mines of moria kiegészítõt ? Vagy próbáljam megrendelni valahonnan ? Mert most le van árazva mára 50%-kal,ami azért elég sok.De nincs elég turbine pontom.Gondoltam rá ,hogy veszek,de nem tudom mennyi idõ alatt zajlik le a pénz levonás,és a turbine pont megkapása.

MrStokes
OFF:
Hasznalta mar vki a G2Play oldalt rendeleshez? Mi ez a faszsag, hogy elso rendeles elott kuldjek nekik fotot, vagy scannelt kepet valamelyik ervenyes igazolvanyomrol? Persze a lovet mar levontak, hogy dogoljenek meg. Ekkora egy faszsagot!

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Ha paypalra rakok fel pénzt, itthoni bankszámláról, akkor tudok venni Tp-t, vagy akkor is kéne hitelkártya vagy ilyesmi?
Tyr4n1hunt3r
Eladó egy lord of the rings LIFETIME! Mines of moria kiegészítõvel+Siege of mirkwood!
Van az accon pár karakter is! Akit érdekel írjon privátot!
Pesten vehetõ át!
Ára:35000Ft picit alku képes!

Lotro lifetime :D

Ha megveszed a moriát, az még közel nem minden.

3 szintje van az accnak. A legalacsonyabb ugye a free. Van egy középsõ, a premium. Ha ilyened van akkor már több mindent megkapsz unlockolás nélkül. Végül van a VIP acc, ami szinte fullos. Azért csak szinte, mert vannak a storeban olyan tárgyak amit a VIP-nek is meg kell vennie pontból. Viszont VIP acchoz minden hónapban jár 500 turbine pont is.

Részleetsebben itt nézhetsz utána:
Free 2 Play info
Vagyis ezen az oldalon a füleknél válts a Details-ra
A táblázat egyébként a 2 kiegészítõ nélkül értendõ. Azokat külön kell megvenni.

Gubberx
megkapsz mindent

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Atwa
Szevasztok ! Mines of Moria-t hol tudom aktiválni ?

gabo91
Értem. Köszönöm szépen a választ!
Még akkor annyit kérdeznék, hogy ha megveszem a moria kieget. Akkor mehetek arra a területekre küldikre, + mident megkapok free accal is vagy elõ kell fizetni rá havonta?

Az elsõ kérdésedre... A "early third age relic" abból konkrétan a scholar szakmával rendelkezõ karakterek tudnak dolgokat gyártani. Tehát ha te tervezel ilyen szakmát felvenni, akkor tedd el késöbbre, ha nem akkor meg add el boltosnál, esetleg aukciós házban.
Általánosságban... azok a tárgyak amik nem viselhetõ vagy fogyaszthatók és barna az alapszíne a kis kockának amire rá van rajzolva az ikonja, akkor az "szemét", tehát nyugodtan eladható boltosnál. Ugyan ezen tárgyak használhatóak fel a napi taskoknál, amik a reputationt adják majd. Erre nem kell félretenned õket, mert nagy számban található úgy is.
Azok a tárgyak amik szintén nem viselhetõek/fogyaszthatóak és az alapszíne zöld, alapanyagok. Ezeket valamilyen szakmával fel lehet használni valaminek a gyártására.

A második kérdésedre... Úgy tudom, hogy a legendás tárgyakhoz minimum Moria kiegészítõ kell, így az alap free accban nincs, de biztosan feloldható.

gabo91
Üdv.

Tegnap elõtt kezdtem a játékot. Eddig nagyon tetszik, bár nem sok mmoval játszottam, meg max1-2 hónapig bírom és megunom, de ez tetszik.

Két dolgot szeretnék kérdezni.
1. Van pár "papírom" ezek mire jók? (nem adnak küldit) ill van olyanom is hogy "early third age relic" ezeket meg kell valakivel nézetni/feloldani? vagy....?

2. Olvastam hogy prológusban mikor törpöknek segítek akkor kapok elvileg egy legendás tárgyat... Ill hogy itt kéne fejleszteni. Nekem nincs ilyen legendary menüpontom. Miért nincs, vagy magasabb szinten oldja csak fel? Esetleg free accba nincs?

nagyjából igen.van pár dolog amit nem.és ha az élvezet számodra hogy 10szintet csak mob ölésbõl szerzed meg, háát nemsok értelme van sztem.hisz lemaradsz a területekrõl.legalább 1 hónapot mindenképp érdemes befizetni. ennyit megér 😊 oh amugy boldog karácsonyt mindenkinek!!😊

Üdvözletem minden kalandornak.Abban szeretnék érdeklõdni hogy a játék küldetései során kapok e riot pontot?Ha igen akkor végülis ha nem fizetek rá elõ azaz nem leszek vip tag elérhetek ugyan úgy mindent nem ??
McFrost
Mikortól és hogy lehet nyílpuskám?

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Narxis
Nekem egy hollóm van.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

lehet venni talistmant ah-ba illetve csinálni,vagy épp valamely mob dobja, és ezt egy új skillként teszi majd be

Atwa
Az hogy milyen petje van egy lore-masternek mitõl függ ? Mert pl. én láttam már fekete,barna medvét,és jegesmedvét is .

Karak Azgal <#mf1><#ticking> -off OFF <#kacsint>

McFrost
Melyik szerverre? 😄

<#alien>, hamarosan én is visszatérek <#alien>

tudom.csak megsajnáltam😊 ígyis kb 1 percig néztem.hogy most irjam vagy ne😊) nekem is ezvolt az utolsó😊

Még egyszer le ne merd írni, mert el dádázom a kezed! <#duma> ( <#ticking><#hehe> )

Ha a klienset a pando media boosterrel töltötted le (99% hogy azzal), akkor a PANDO MEDIA BOOSTERT AZONNAL UNINSTALLÁLD A GÉPEDRÕL! Ugyanis az utána torrentezi vissza a klienset másoknak, így a letöltési sebességed erõsen csökkenhet.

McFrost
És? Mennyél addig diszkóba....

H3LLBoY
Hát skacok ez beszarás!!! A játék kb. másfél óra alatt lejött, max sebességgel, de a frissítés meg max 20 kb/s-sel jön. Komolyan mondom ez vicc, lassan 3 órája frissít!!!

Snowbourn

hi melyik szerveren van a legtöbb magyar ? ti hol nyomjátok ?

Atwa
Sziasztok ! Mines of Moria kieget honnan tudnám megrendelni ?Vagy csak turbine pontért lehet már unlockolni ?

Nekem is küldtek de azt már rég megkapta és csak most küldték a 2000 pontot igazoló e-mailt.
háát a poén hogy mindenkinek kiküldték hogy kinek mennyi jár.nekem is küldtek mailt hogy 5000pont járna nekem.de továbbra sincs semmi. majd lassan idõvel. bár nemtom ..ezt ugycsinálják hogy van a többmillió játékos és mindenkit egyesével ellenõrzinek hogy ez most vip-es nem vipes.mióta játszik.mikor hol regisztrált.stb

McFrost
Ma írtam megint levelet, hogy mi lesz már a pontokkal.... nem elég, hogy a Gold után járó napokat lenyulták, most még pontot sem adnak....

Freenek nincs monsterplay, de attól még pvp van szerintem.
Free peoples oldalon lehet menni ettenmoorsba, nem?
Bár ugye akinek van MP, az egybõl 65. szinten kezd, és a free meg 50-ig mehet. Így hiába megy oda, sok esélye nincs.

Egész jó pvmp csatákat lehet ott játszani, de valójában tényleg egy PvE játék a lotro. Viszont abban szerintem a legjobb.

Bár remélem, hogy a 2011-es kiegben kicsit elõtérbe hozzák a pvp-ét is.