The Lord of the Rings Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Az lenne a kérdésem,hogy ha a karakterema kozmetikázott ruhát hordja,attól még a páncél is rajt van?És a páncél ekkor is aktív?A másik pedig,hogy hol lehet páncélt vagy ilyesmiket venni a pacira?
Elõre is kösz a segítséget
3 Haven Way, Talad Ring, Falathlorn Homesteads, Snowbourn.
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
Gigabyte Z68P-DS3, Intel Core i5 2320, Gigabyte GTX560 SOC 1GB, GeIL 8GB DDR3 1600MHz EVO Corsa, Western Digital 2TB
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
nem tudja valaki, hogy shire-ben hol lehet lovat venni? a lovaglás képességet már megvettem, de lovam még nincs!!!
Gigabyte Z68P-DS3, Intel Core i5 2320, Gigabyte GTX560 SOC 1GB, GeIL 8GB DDR3 1600MHz EVO Corsa, Western Digital 2TB
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Egyébként rengeteg nõi karakterrel találkoztam a játékban.Azokkal tényleg csajok játszanak,vagy valaki itt éli ki a rejtett nõiességét?
Az lenne a kérdésem,hogy ha szervert váltok,akkor minden marad ahogy volt(karakterek,stb).Lehet hülye kérdés,de én még soha nem játszottam mmorpg-vel és nem akarom,hogy mondjuk eltûnjön a karakterem.
Azt hallottam,hogy a snowburn szerveren elég sok magyar van.Szeretnék csatlakozni valamilyen közösséghez,mert néhány quest megoldhatatlan egyedül.És az innen-onnan begyûjtött alkalmi csapattársak sokszor nem tudják mi a feladatuk.Pl a healer gyógyítson,ne akciózzon.
A másik kérdésem az,hogy lehet csatlakozni egy klánhoz(magyar)?Õk hívnak meg,vagy szólítanak le valahol,vagy nekem kell elkutyagolnom valahova?Gondolok itt arra,hogy a pajkos póni elõtt rendszeresen toboroznak,de én magyar klánba szeretnék belépni.
A segítséget elõre is köszönöm
Üdv Norb
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Vettem pacót is 500ezüst pénzért... de hogyan tudom használni?
passzív képességeim közt ott a lovaglás.
valami olyasmit irt hogy nyomjak K-t azt ott válaszak vmit... de
amúgy jók ezek az akciók 1 turbine pontért vettem meg egy 250küldit tartalmazó pakkot.
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Hasznalta mar vki a G2Play oldalt rendeleshez? Mi ez a faszsag, hogy elso rendeles elott kuldjek nekik fotot, vagy scannelt kepet valamelyik ervenyes igazolvanyomrol? Persze a lovet mar levontak, hogy dogoljenek meg. Ekkora egy faszsagot!
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Van az accon pár karakter is! Akit érdekel írjon privátot!
Pesten vehetõ át!
Ára:35000Ft picit alku képes!
Lotro lifetime :D
3 szintje van az accnak. A legalacsonyabb ugye a free. Van egy középsõ, a premium. Ha ilyened van akkor már több mindent megkapsz unlockolás nélkül. Végül van a VIP acc, ami szinte fullos. Azért csak szinte, mert vannak a storeban olyan tárgyak amit a VIP-nek is meg kell vennie pontból. Viszont VIP acchoz minden hónapban jár 500 turbine pont is.
Részleetsebben itt nézhetsz utána:
Free 2 Play info
Vagyis ezen az oldalon a füleknél válts a Details-ra
A táblázat egyébként a 2 kiegészítõ nélkül értendõ. Azokat külön kell megvenni.
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Még akkor annyit kérdeznék, hogy ha megveszem a moria kieget. Akkor mehetek arra a területekre küldikre, + mident megkapok free accal is vagy elõ kell fizetni rá havonta?
Általánosságban... azok a tárgyak amik nem viselhetõ vagy fogyaszthatók és barna az alapszíne a kis kockának amire rá van rajzolva az ikonja, akkor az "szemét", tehát nyugodtan eladható boltosnál. Ugyan ezen tárgyak használhatóak fel a napi taskoknál, amik a reputationt adják majd. Erre nem kell félretenned õket, mert nagy számban található úgy is.
Azok a tárgyak amik szintén nem viselhetõek/fogyaszthatóak és az alapszíne zöld, alapanyagok. Ezeket valamilyen szakmával fel lehet használni valaminek a gyártására.
A második kérdésedre... Úgy tudom, hogy a legendás tárgyakhoz minimum Moria kiegészítõ kell, így az alap free accban nincs, de biztosan feloldható.
Tegnap elõtt kezdtem a játékot. Eddig nagyon tetszik, bár nem sok mmoval játszottam, meg max1-2 hónapig bírom és megunom, de ez tetszik.
Két dolgot szeretnék kérdezni.
1. Van pár "papírom" ezek mire jók? (nem adnak küldit) ill van olyanom is hogy "early third age relic" ezeket meg kell valakivel nézetni/feloldani? vagy....?
2. Olvastam hogy prológusban mikor törpöknek segítek akkor kapok elvileg egy legendás tárgyat... Ill hogy itt kéne fejleszteni. Nekem nincs ilyen legendary menüpontom. Miért nincs, vagy magasabb szinten oldja csak fel? Esetleg free accba nincs?
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Free peoples oldalon lehet menni ettenmoorsba, nem?
Bár ugye akinek van MP, az egybõl 65. szinten kezd, és a free meg 50-ig mehet. Így hiába megy oda, sok esélye nincs.
Egész jó pvmp csatákat lehet ott játszani, de valójában tényleg egy PvE játék a lotro. Viszont abban szerintem a legjobb.
Bár remélem, hogy a 2011-es kiegben kicsit elõtérbe hozzák a pvp-ét is.