10184
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek
Magyar Fansite (hivatalos)
Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]
Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]
Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!
-
Kheled #8424 nem. vegyen ah-ba ilyen egyszerü.nemmuszáj t1-esnek lennie.de 100% hogy van relic doboz AH-ban "Sealed" szót irjátok be és már is kiad jópárat azt szétkell szedni relices npcnél.és kapsz belőle relicet -
Betonfal83 #8423 Sziasztok!!!
1 ismerosom bajba van...
A legendery fegyos kuldinel kap relikeket amit be rakhatot volna a fegyoba(kuldi keri is) de szetszedte ilyen shardra!Na aproblema most ott kezdodik mivel nemrakta be a reliceket (vagy legalabb 1 et) nemtud szetszedni legenderi fegyot relicre es nemtud bemenni moriaba..Lehetne valahonnan tier 1es reliket kapni kuldibol vagy keszen? Vagy jobb ha kezd 1 uj karit? -
kr1szmester #8422 ezzel új küldetéseket feloldva? és ezt hol? -
Kheled #8421 elindult a lotro 4.születésnapi event!! Isten éltesse még sokáig!:) sok új játékost és sok új tartalmat! -
lordbalu #8420 Bármeddig játszhatsz, csak a küldetések fogynak ki s akkor már farmolnot kell, hogy új területeket vegyél meg. -
kr1szmester #8419 ha nem volt meg a game eddig, akkor mi a megoldás, hogy bármeddig játszhassak vele? -
Nevred #8418 A CM korrektsége határtalan! Egész héten hirdetik, hogy szombaton a Mirkwood 75% off, erre az utolsó pillanatban átírják 30%-ra! Ez a vállalat elképesztő! -
#8417 Néha azt érzem, hogy mi Középföldén lakunk, mert annyi az ork, mint a rossebb. -
darkling #8416 Találd meg Középföldét Európában -
Nevred #8415 Köszi a választ! Egyhamar még nem fenyeget a 60.szint, de 75% off mellett megéri. Jól jön majd később! -
foxxi #8414 -
#8413 Meg lehet, teljesen független.
De sok értelme nincs mert 60.szintre csak akkor jutsz el relatív könnyen, ha megvan a mória is.
Skirmishhel lehet bohóckodni de egy idő után nagyon monoton :)
Nekem megvan Mória is(questpack) meg Mirkwood is de van egy csomó olyan insta amihez pl lothlórien kell, szóval most arra gyűjtök. -
Nevred #8412 Szerintetek úgy is meg lehet venni a Store-ban a Mirkwoodot, hogy nincs meg a Moria? Vagy a Moria előfeltétel? -
csgj #8411 Köszi, de találtam már egy jobb helyet, nemsokára elindítom a klienst. :-D -
rocsikzoli #8410 Hát nekem innen (http://community.lotro-europe.com/full_client.php) maxon jött le, szerintem változó, mikor hogy jön. -
csgj #8409 Hali! Van olyan letöltőhely, ahonnan a 8 megás netemmel max sávszélen tölthetem a klienst? Csak mert mindkét FAQ-ban említett helyről baromi lassan jön... :S -
lordbalu #8408 Kösz, hogy szóltál most időben tudok tp farmolni :D -
Nevred #8407 Currency Cap, Inventory Bag 50% akcióban! link -
Kheled #8406 valószinüleg úgyhat mintha ittál volna az inn leage keg-ből, az ugye random szerüen eldob eriador területén belül.vkit pl evendimbe dob,vagy bárhova -
darkling #8405 A Hedge-Maze-nél, a Green Challenge-t csináltam, 1.-re nem sikerült és hirtelen Angmar-ban találtam magam
Más is járt így esetleg? -
foxxi #8404 De legalább rájött önhibájára és orvosolta, nem ugy mint sok nagytudású, akinek 25 poszt után esik le mivan -
#8403 Akkor most Foxxi stílusban reagálok: -
TLOTR #8402 Ja most olvastam a faq-ot tudom miért nem találom a snowburn-t mert az amcsi verziót szedtem le:S -
TLOTR #8401 Sziasztok, lehet hülye kérdés de hol tudom kiválasztani melyik szerveren játszak?Köszi a választ. -
Norbi187 #8400 Nekem az tűnt fel,hogy a tome of wind-rider ikonja eltűnt a power csík alól(hunter).És mikor lenyomtam egy skirmisht,mintha több power potion-t kellett volna használnom,mint előtte. -
Kheled #8399 nekem is bugos volt a patchelés.enged játszani,de ingame nekme csomó hibás lett,ami másnak elvileg jó. pl bookot és végig csináltam és a szokásos video helyett nemvotl semmi.nézem karakterablaknál odavan irva hogy van video,csak a patch nemtöltötte le:S most ilyenkor mivan.. -
#8398 Ahh.. nem fogok előfizetni VIP re.. TriplaHSZ..de ez nem maradhat bent.. Nagyon pofás lett a karaktertábla a patch után (= -
#8397 Ja mert nem volt kész.. átvert engem .... -
#8396 Ahh.. amióta patcheltem nem enged belépni:( pedig fel van és azt mondja nincs..
-
foxxi #8395 Egérgörgő vagy beállított bill. kiosztás -
RYO21 #8394 A kamerát át lehet valahol állítani? Mert sehol sem találtam rá opciót. Az a bajom, hogy tól messze van a kamera a playertől. -
rocsikzoli #8393 Igen, választasz egy hivatást, amibe 3 szakma tartozik. Bizonyos szakmaszint után lehet szakmacéhbe csatlakozni. -
Kheled #8392 most probáljátok leszedni, de gondolom már ugyis rájöttetek közbe:) -
#8391 Ő ugye a craftingoláshoz, elég csak, ha kiválasztom a nekem megfelelő 3 mesterséget és akkor már nyomhatom is:) És elég jó vagyok akkor céhekhez lehet csapódni -
#8390 Aztaaa nemáá xD Hát neked elhiszem, és meg is próbálom majd akkor xP -
foxxi #8389 Nekem se engedi, a launcher errort ír és kilép. Bár kibirom addig... már nem sok idő -
RYO21 #8388 Én nembírom letölteni. Majd 4 után megpróbálom. Amúgy hány mb a patch? -
foxxi #8387 Ez valahonnan ismerős -
#8386 Addig hallgassunk egy kis zenét
-
foxxi #8385