10184
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek
Magyar Fansite (hivatalos)
Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]
Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]
Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!
-
#8504 Rise of Isengard
-
#8503 Nem,de akkor most megpróbálom úgy. -
e57 #8502 Rendszergazdai joggal indítotottad a launchert?
-
rocsikzoli #8501 Próbáld meg úgy, hogy kikapcsolod a tűzfalat és a vírusirtót addig, néha beválik. -
#8500 Sziasztok! Letöltöttem a lotro-t,minden tökéletesen megy,sikeresen le is tölti az update-et,de amikor fel akarja rakni,csak lazán kiírja a gépem,hogy a Turbine launcher helyes működése közbeni hiba miatt leállt.Most ezzel mit kezdjek?Van amikor 100%-nál írja ki az errort,néha már az elejénél is.Már többször újrakezdtem,de szerintem ezzel nem megyek sokra.Valami ötlet,hogy mi lehet a baj? -
Gyogyito #8499 Nem igazán értem, mi a gond. A felhasználó nevem és jelszavam biztos jó, már meg is változtattam. Elvileg mindennek rendben kellene lennie.
Több helyről is próbáltam. Supportnak már háromszor írtam, semmi válasz. -
foxxi #8498 Érdekes a hibád. Ilyennel én sem találkoztam. Simán megadtam a cog acc adataimat majd go, és tegnap be is léptem lecsekkolni hogy meg van-e minden. Szal érdekes. - de szerintem support! -
#8497 Én, nálam semmi sem jó. Hiába csináltam bármit. -
Gyogyito #8496 Van olyan rajtam kívül, aki még az első lépésen sem ( account migrálás ) jutott túl? Minden jó ( acc név, jelszó, VIP vagyok ) és amikor megadom a step 1-nél az accom adatait azt írja ki: We're Sorry! An error has occurred.
Jelenleg 237 próbálkozásnál tartok... -
foxxi #8495 Én meg kaptam valamiért + 3000-et... 4850 volt a havi záró ( majd ugye jönne a +500 ), de helyette jött kerek 3000.. nem értem.
Én is megcsináltam mindent, hétfőtől már visszatérek Középföldére -
#8494 Nem jutottam előrébb:D -
Andrews2007 #8493 ÉRdekes nálam 0 Turbine pont van most 560 helyett pedig azt írta a transfer oldal hogy kész a migrációm. -
#8492 picit lemaradtál akkor a történésekről :) olvass vissza picit -
#8491 Jó ideje nem volt időm játszani. Ma gondoltam megnézem mi történt, erre nem fogadja el az accom. -
silbor #8490 ok köszi. akkor megveszem pontért :) -
rocsikzoli #8489 Szerintem nem, én sehol sem láttam már belőle. -
hippy #8488 Így terjed a hülyeség.
Idézet a patch note-ból:
True Setting of Continuance
Get a bonus +250 Morale, +126 in-combat Power Regen, and +1300 Incoming Healing by applying this unique relic to your Legendary Item!
[edit] True Gem of the King Under the Mountain
Get a bonus +25 Vitality, +260 Block/Parry/Evade, and +126 in-Combat Morale Regen by applying this unique relic to your Legendary Item!
[edit] True Rune of the Dark Watch
Get a bonus +17 to all stats (Might, Agility, Vitality, Will and Fate) by applying this unique relic to your Legendary Item!
Ezt a 3 relicet lehet csak a store-ban megszerezni.Gondolom amit írtál,hogy +17 stat minden karakternek(lol),az a 3. ezek közül.Az én véleményem szerint mindegyiknél van jobb a játékban ami simán megszerezhető.
Az instákat pedik kb. 10 percel a hozzászólásod után javították,szóval már be lehet menni. -
silbor #8487 illetve most már dollárért :) -
silbor #8486 euróért sem tudom megvenni digitálisan? -
rocsikzoli #8485 Kieget nem tudod megvenni boltban, mert a Mirkwoodot nem adták ki dobozosan :) Csak pontért veheted meg. -
silbor #8484 megvettem az alapjátékot és a moria kiegészítőt. most látom a shopban a Quest Pack: Mirkwood-ot pontért. ha azt megveszem akkor már fejlődhetek 60-tó fölfelé 65-ig? vagy ahhoz mit kell megvennem pontért ami egyenértékű mintha a kieget megvenném a boltban? -
Kheled #8483 szerintem nemlesz panasz.jah és ugy tekints rá hogy nenézd a free-s korlátokat:) képzeld el hogyha fizetsz.akkor nincs korlát. és üdv középföldén!!:) -
Gery Sniper #8482 Köszi a gyors választ! A Warden-t sajnálom.. De kipróbálom mással és ha tetszik a game akkor megveszem! -
Kheled #8481 warden pl pont nem.ahoz a mórát kell megvenned.de ingame gyüjthetsz pontokat amikkel kitudod váltani idővel.csak sok farmolás kell.persze ha fizetsz (jobban megéri) akkor ugye megtudod szerezni
-----------
2 új insta meg bugos:) nemlehet bemenni, illetve megint olyan cuccok jöttek store-ba amit csak ott lehet szerezni:( pl relicek amiket nemlehet craftolni csak ha storeban megveszed, meg ilyen hogy minden karid statját megnöveli 17el.. hát itt már tényleg a pénz beszél. akinek sok pénze van ővé lehet a legtáposabb kari... -
Gery Sniper #8480 Hi all! Most kezdtem el érdeklődni a játék után, ha ingyenesen játszanék akkor is elérhető minden kaszt? Warden vagy Guardian szimpatikus egyenlőre! -
foxxi #8479 -
Kheled #8478 van szerver!! -
Kheled #8477 mindenképp várakozni kell.amig nemélnek az EU serverek.ha új szerverre mész akkor értelem szerüen új karit kell kezdened -
#8476 Ha a Snowbourn-on vannak a karaktereim hiába mennék bármelyik szerverre a most migrált accountommal, újra kéne kezdenem, szal várakozás igaZ? -
Kheled #8475 egyik EU-sra se még. van rá esély hogy csak hétvégén:S de remélem nem. -
Andrews2007 #8474 Snowburn serverre viszont még nem lehet menni. :( -
rocsikzoli #8473 https://transfer.lotro.com/
Lehet már migrálni az accountot. -
Kheled #8472 hm nekem töltöget most vmit.más lett a launcher is -
Kheled #8471 sztem holnap késő délután már lehet vele játszani -
e57 #8470 US kliensben már látszanak az EU szerverek (még behajtani tilos), szóval szerintem nem sokára jöhettek! :) -
rocsikzoli #8469 Lentebb három hozzászólással linkeltem a tudnivalókat. Ott, abban a néhány hozzászólásban megbeszéltük, hogy meddig állnak előreláthatóan a szerverek. Úgy néz ki, hogy szerda délután lehet a leghamarabbi időpont, amikor újra játszhatunk majd. -
Andrews2007 #8468 Meddig állnak a serverek? -
#8467 Ilyen tömeg volt a Pajkos Póninál leállás előtt. -
#8466 lEáLltAk A sERvERrek -
rocsikzoli #8465 LOTRO Global Service: Tudnivalók
http://www.lotro-hungary.hu/lotro-global-service-tudnivalok