The Lord of the Rings Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Lehet nekem "sorbanállás" van, ha megtelik a szerver.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Amugy ajánlom mindenki figyelmébe a globallff ( globan looking for fellowship ) csatornát ahol keresik egymást az emberek /joinchannel globallff
Ha party kell, én itt keresném ( és csak a snowburn szerverrõl beszélek - a többit nem ismerem ).
Ajtó mellett látok ecsetet meg pár ikont, de nem igazán tudom használni õket. Kint meg házban is meg van pár hely kékkel jelölve gondolom oda lehet pakolászni.
Bútorokat honnét tudok szerezni, venni?
Köszi elõre is!
Am. megvettem az akciós quest pakkot én is. pont volt rá annyi tp-m. 75% -al volt leárazva így megérte.
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
két féle változat kapható. egyik 3k még másik 13k nem mindegy...
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Lásd alább: #8051
Javítsatok ki ha tévednék, de szerintem a deedekhez is meg kell venni a megfelelõ területet quest packját.
- 20-as szinttõl van lehetõséged skirmishre is, én konkrétan ott 'fejlõdök', ha van rá elég idõm akkor meg questelgetek (akár alacsonyabb területeken is, részben a TP miatt)
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
A lvl 50et meg jól írtam + a többit is. szal a mondandómba a "premium" helyére rakod a vip szót és levonod a lifetimeot és jó is <#hehe>#hehe>
De a lényeg akkor is az hogy ha akarsz valamit, fizess.
örökre max akkor ha LIFETIME-ot veszel ( ami 229 dodó ). Premium akkor lehetsz ha legalább 1 hónapra elõfizetsz ( kb. 2600 HUF ), de amint lejár, visszakerülsz "free"be..
Én is elgondolkoztam a Mines of Moria megvételén, de ahhoz, hogy azt használjam, nem kéne megvenni az alapjátékot is? Ha megveszem, jobban járok? Van még értelme?
Ha pl megveszed az alapjátékot, akkor az alapjátékban Premium felhasználóvá válsz. Azaz unlockoltad az alapjátékhoz tartozó összes területet (questet), meg még pár dolgot.
Ha havidíjat is fizetsz, akkor már VIP vagy.
Egyértelmûen hogy tõlük vedd...
Csak úgy sokkal drágább...
Én valószínûleg amíg van veszek egy shadows of angmart ajánlom nektek is, mert már sehol se kapni
ezt találtam csak a hivatalos oldalon. Na de ezeket TP ért is meg lehet venni. Ok akkor feloldja de ha lemezen veszem meg...
Azért értetlenkedek csak mert ugy ingyenes játék tehát havidíj nincs, nem kell hozzá game time card-ot venni. Tehát akkor minek a lemez? Ha TP pontért veszem meg is csak feloldja nálam. Meg van két féle moria is pl. itt
de itt még maga az alap játék is kapható ami ugye már ingyenes sõt még game time card is.
ugyhogy igy nem igazán tiszta a dolog
Viszont kérdésem lenne a tapasztaltabb emberekhez.
Megrendelem, megkapom. Akkor feltelepítem, és kapok valami kulcsot amivel egy accot lehet érvényesíteni vagy hogy van ez? (gondolom nem csak egy karival mehetek ott) Szépen feloldja a moria részt tehát azt amit 2500 TP ért lehetne megvenni. (nem csak a quest pakkot) Szóval olyan mintha a játékba vettem volna meg TP-ért? Mehetek oda küldiket feloldotta minden szar feloldva, legendary ittem is.
Valahogy így? vagy hogy van ez az egész?
Köszi elõre is!