The Lord of the Rings Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nemsokára updatelik ugye a rk, a warden meg a lore masterek skilljeit stb az eddig elkezdett pl rune keepernek lesz vmi változás? ez után már másabb skilleket kapnak, vagy még a régi sor szerint a régieket kapják?
a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline
Egyébként azt hiszem US-en még mindig akciós, és 10 dollár/hónap a VIP.
a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline
the underlying connection was closed the remote name could not be resolved.
Volt már fent a játék csak újra lett telepítve a gép.Lehet hogy köze van a win 7-hez mert eddig Xp-volt rajta
Ne agódj az egészdéged miatt....elmúlik:)
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Szeretném megkérdezni, hogy a kiegeket csak Lotro Storban lehet megvenni?
BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu
Grafnál még driverbõl érdemes tíltani az AA-t és AF-et. Nagyon sok erõforrást zabál. A géped szûk keresztmetszete a vga - de kompromisszumokkal nagyon szépen kéne rajta futnia ( nekem is ilyen volt ).
Ha a hiba még fennál, írj.
ram: 2048MB RAM
videokártya: NVIDIA GeForce 9600 GT
operating system: Windows 7 Ultimate 32-bit
net speed:

- f2p kezdetén EU verzióban megvettem az alapjátékot (amiért 1 hónapig VIP lettem majd utána kapásból prémium) + 1 kiegészítõt, majd TP-bõl a másik kiegészítõt is. Ez elsõ sorban a felhasználható karakterslotokat befolyásolta, így lett nekem (prémiumként) 5 felhasználható slot. Közben elindult az EU-s f2p is, illetve valamiért még 1 hónapig (Karácsonyig) VIP voltam. Én a következõket tapasztaltam:
-- ami karakterem volt VIP alatt azoknak 5 bag volt utána is, amit VIP után hoztam létre annak csak 3 bag jutott
-- az 5g-s határt nem léptem át, így nem tudom azzal mi a helyzet
-- a trait slotokat a VIP alatt létrehozott karaktereknek 1x meg kellett vennem (ez az f2p indulása után volt, azóta ez változhatott), de a VIP után létrehozott karaktereknek darabonként kellett volna megvennem
-- a VIP alatt a karakterrel el kell érni a 20-as szintet, hogy ingyen (questbõl) meg legyen a riding skill. Egyébként (EU-ban) 95 TP-ért vehetõ karakterenként
- nem tervezek több elõfizetést, nekem a sok karakter a TP egyszerûbb összegyûjtése miatt is kellett (ezt lehetne akár szerverenként 1-2 karakterrel is elkövetni mivel a TP az az accountra gyûlik, de nekem így kényelmesebbnek tûnt)
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Egyik fele azt mondja, hogy megmarad az unlimited gold cap is vip lejárat után másik fele szerint visszamegy 5re...
Mindegy hamarosan megtudom február 24én lejár(azért biztos ami biztos kb 6goldra lemegyek bevásárolok elõtte) és akkor kiderül mi marad unlockolva és mi nem.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Sikerült szépen berendezni a házamat. Egy bögre teára meghívok mindenkit 😊
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Egy darabig nem fogynak el a questek azt már látom 😊
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Ezek a dolgok messze kitölthetik minden idõdet ( + még a craftolásról nem is szóltam semmit ), hogy nem fogsz unatkozni. Persze másik nagyon fontos dolog a megfelelõ community ( vagyis guild ) ugye, mivel ez egy mmo 😊
ha ez mind megvan akkor nem lesz problémád és olyan érzeted hogy unatkozol. Nekem 3 éve nem sikerül unatkozni. Persze nem minden percben játszom ( erõs kockulás káros a játékélmény szempontjából ), igy még jobban élvezem 😊
igen azt megtaláltam ctrl+û ,ezzel a kombinációval tudtam szinte mindent mozgatni csak pont ezt nem ,videokban sok helyen láttam már oldalt is ikonokat ,szóval valószínû én nem látok/találok valamit.....
Kérdésem az lenne, hogy lvl65 után még mi az ami leköt a játékban? Tehát hova tudsz eljutni? Esetleg grindelsz a jobb cuccokért?
Nem tudom érthetõ e a kérdésem, az érdekelne, hogy lvl65 ön mi az ami még "mozgatni" fog engem?
Nem rég kezdtem a játékot.Az ismerkedés még folyamatban van. Miután egyre több skillt és egyebet sikerült elsajátítani, eljutottam arra a szintre ,hogy jó lenne változtatni a kezelõ felületen .A kérdésem az lenne ,hogy a középen látható 3x 12 "rekeszt" hogyan lehet mozgatni ? pontosabban az egyik sort szeretném jobb oldalra függõlegesen beállítani.Szinte mindent sikerült már elmozdítanom cak pont azt nem amit szerettem volna.
6 hónap után visszanéztem a játékra, és megdöbbenve tapasztaltam, hogy mennyire is lett free to play.
Jó játékra könnyû ráakadni<#hehe>#hehe>
Ezeket csak azért írom le, hogy ha más is hasonlóan szopna akkor ez egy kis infó mi lehet a gond.
North Downson vagyok nem semmi az a hely....
Imádom ezt a játékot, 33 évesen olyan szinten rákattantam mint már régóta semmi más játékra.
Nagy az öröm, hogy "ingyenes" lett a játék....<#wow3>#wow3> Veletek mi a helyzet?
Ezenkívül ha a profilkönyvtárad Music mappájába másolsz .abc fájlokat, akkor /play fájlnév paranccsal automatán lejátsza neked.
Lehet zenekarban is szinkronizáltan játszani külön parancsokkal.
A The Fat Lute oldal direkt ezzel foglalkozik.