The Lord of the Rings Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dave9004
hello
nemsokára updatelik ugye a rk, a warden meg a lore masterek skilljeit stb az eddig elkezdett pl rune keepernek lesz vmi változás? ez után már másabb skilleket kapnak, vagy még a régi sor szerint a régieket kapják?
blbogus
majd megfontolom 😊 29es a fõ karim szóval nem lenne annyira nagy áldozat, sõt nagyon is jó lenne egy nyelvemen beszélõ tapasztaltabb ismerõs 😊

a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline

Én is US-en vagyok, a silverlode szerveren. Van már több karakterem, és a crafttal sem állok rosszul, így én nem akarok szervert váltani, de ha te most kezdted, és van kedved, akkor gyere át a silverlode-ra. Akkor már 2 magyar lesz. 😊

Egyébként azt hiszem US-en még mindig akciós, és 10 dollár/hónap a VIP.

blbogus
én esetemben US

a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline

ahm. nálam egésznap ment a szerver, EU-s szerverekrõl van szó? (snowbournön nemvolt semmi)

blbogus
nem kerestem rá, bár jó lenne tudni, számot próbálok írni a kis hangszeremre és jó lenne tesztelni 😊

vegeta22
Amúgy meddig lessz szerverleállás?

Ne agódj az egészdéged miatt....elmúlik:)

vegeta22
Kössz megnyugottam<#wave><#eljen>

A szerverek nem mennek, a probléma nem a te gépeddel van.
vegeta22
http://www.sg.hu/forumkepek/2011_01/ff.png

vegeta22
Letöltöttem ma a játékot,feltelepitettem és amikor elinditom ezt írja:
the underlying connection was closed the remote name could not be resolved.
Volt már fent a játék csak újra lett telepítve a gép.Lehet hogy köze van a win 7-hez mert eddig Xp-volt rajta

Aszem kp-ért is megveheted digitálisan ( esetleg elvétve még dobozosan ).

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Köszi a segítséget, ahogy észrevettem az árnyék miatt fagyott ki mindig, most már minden jó.
Hali,
Szeretném megkérdezni, hogy a kiegeket csak Lotro Storban lehet megvenni?

BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu

Az valószínüleg net hiba vagy szerver túlterhelés miatt lehetett. De a csontá fagyás kicsit más tészta. Azt nem lehet szerver oldalról magyarázni.

Nekem is volt nemrég ilyenem, pitehordás közben egyszercsak megállt, nem volt hajlandó mozdulni, térkép, inventory sem ment, de egérrel forogni lehetett. Aztán félperc anyázás után megjavult.
Köszi! A géped alapján semmi sem indokolja hogy kifagy a kliens. Esetleg: rendszergazdaként indítani a launchert, vga, hangkárgya dx, netframe frissítése, majd játékba belép. És graf opciókba mindent LOW-ra rak.. megnéz hogy stabil-e, ha igen akkor szépen egyessével elkezdeni felfelé tolni a grafikai beállításokat ezzel kiszûrve mi lehet a baj. A tuning ha van - kikapcsolni ( vannak olyan rendszer "kombók" amikre nem reagál túl jól a játék. Ez kb 30-40perces mûvelet.

Grafnál még driverbõl érdemes tíltani az AA-t és AF-et. Nagyon sok erõforrást zabál. A géped szûk keresztmetszete a vga - de kompromisszumokkal nagyon szépen kéne rajta futnia ( nekem is ilyen volt ).

Ha a hiba még fennál, írj.

processor😛entium(R) Dual-Core CPU E5200 @ 2.50GHz (2 CPUs), ~2.5GHz
ram: 2048MB RAM
videokártya: NVIDIA GeForce 9600 GT
operating system: Windows 7 Ultimate 32-bit
net speed:
Ilyenkor szoktuk azt kérni hogy legalább egy gépleírást tegyetek már a postotokba, mivel nem vagyunk látnokok, vagy NE kérdezzetek, mert ugyse tudunk válaszolni...

Sziasztok, lenne 1 kérdésem. Most tettem fel a játékot, belépek 1 szerverre, és elkezdek játszani... a probléma ez után jön, kifagy állok 1 helybe és még mozdulni sem tudok valakinek valamilyen ötlet?
blbogus
köszi a válaszokat! mindezek alapján egy próbát megér, ha rájövök mennyit és milyen módon kell befizetni.. valami kártyás cuccot láttam, de én ezekhez egyáltalán nem értek..

Eszembe jutott valami: "legjobb öröm, a söröm!" <#hehe>

- úgy tudom van eltérés EU és USA verziók között, de hogy mi azt nem tudom

- f2p kezdetén EU verzióban megvettem az alapjátékot (amiért 1 hónapig VIP lettem majd utána kapásból prémium) + 1 kiegészítõt, majd TP-bõl a másik kiegészítõt is. Ez elsõ sorban a felhasználható karakterslotokat befolyásolta, így lett nekem (prémiumként) 5 felhasználható slot. Közben elindult az EU-s f2p is, illetve valamiért még 1 hónapig (Karácsonyig) VIP voltam. Én a következõket tapasztaltam:
-- ami karakterem volt VIP alatt azoknak 5 bag volt utána is, amit VIP után hoztam létre annak csak 3 bag jutott
-- az 5g-s határt nem léptem át, így nem tudom azzal mi a helyzet
-- a trait slotokat a VIP alatt létrehozott karaktereknek 1x meg kellett vennem (ez az f2p indulása után volt, azóta ez változhatott), de a VIP után létrehozott karaktereknek darabonként kellett volna megvennem
-- a VIP alatt a karakterrel el kell érni a 20-as szintet, hogy ingyen (questbõl) meg legyen a riding skill. Egyébként (EU-ban) 95 TP-ért vehetõ karakterenként

- nem tervezek több elõfizetést, nekem a sok karakter a TP egyszerûbb összegyûjtése miatt is kellett (ezt lehetne akár szerverenként 1-2 karakterrel is elkövetni mivel a TP az az accountra gyûlik, de nekem így kényelmesebbnek tûnt)

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Sheltem
Ez érdekes dolog...Ugyanis én kétféle verziót hallok kb 50-50% arányban.

Egyik fele azt mondja, hogy megmarad az unlimited gold cap is vip lejárat után másik fele szerint visszamegy 5re...

Mindegy hamarosan megtudom február 24én lejár(azért biztos ami biztos kb 6goldra lemegyek bevásárolok elõtte) és akkor kiderül mi marad unlockolva és mi nem.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

blbogus
sziasztok! nem rég kezdtem el játszani amerikai meneldor szerveren haverok hívására, akiket azóta sem láttam fent, de a free to play icipicit nagyon csökkenti a játékélményt.. mielõtt felteszem a kérdésem bocsi hogy nem olvastam túl sokat vissza, de jobb szeretném kérdéseimet egy csokorban feltenni és remélhetõleg úgy választ kapni.. annyiféle account típusról hallottam, hogy már számon sem tudom tartani, persze a sok angol anyanyelvû akit nem nagyon izgat hogy nincs felsõfokúm ki tudja hogy magyaráz.. a kérdés az lenne, hogy mit lenne érdemes fizetni úgy, hogy egyszer kelljen csak fizetnem.. van egy srác aki azt mondta nekem, hogy tegnap elõfizetett havidíjas VIPnek, aminek köszönhetõen unlockolta a pénzlimitet, a két lockolt karit, trait slotokat, AH slotokat, gondolom én a riding skill questet is, szal azokat a dolgokat amik nekem pl a legjobban hiányoznak, illetve kapott 500 tp-t.. azt is mondta, hogy csak ezt az egyet akarta befizetni, többet nem fogja és nem lesz VIP, de amiket unlockolt azok a dolgok mind megmaradnak neki.. ez nagyon jól hangzik így elsõre, ha így van.. tényleg így van? és ha így is van, van esetleg jobb megoldás is hasonlók elérésére? nem tudom ki milyen szerveren játszik, de ha különbség van amerikai és európai szerver között, szívesen átmennék európaira, ha azt tudjátok és az lenne a jó számomra.. spórolós fajta vagyok azért próbálok egyszeri fizetésben gondolkodni.. sajna a többi kérdésemet elfelejtettem, talán egy másik csokorban felteszem 😊 köszi elõre is!

Legyen majd egy sör a Póniban <#vigyor>

gabo91
Köszönöm szépen!
Sikerült szépen berendezni a házamat. Egy bögre teára meghívok mindenkit 😊

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Jah, visszaolvasva kicsit gyorsan írtam igy van ami értelmetlen, de kb ezt is ki szerettem volna hangsúlyozni 😊

huppsz ez lesz az, Köszi!
Sheltem
Most néztem, hogy az alapjátékban 15 book van, vagyis fõszálquest.. Elég kemény mert lvl 28 vagyok és még csak a book2 chapter 9nél tartok és fejlõdnöm kell, hogy tovább tudjam csinálni a fõszálat.
Egy darabig nem fogynak el a questek azt már látom 😊

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

azt ugy nevezik hogy dock bar 1, 2 stb.. azt is az optuionsben találod + érdemes always show-ra állitani, me amugy nem jelennek meg. Összesen 5 bar van és slussz-passz 😊

Érthetõ, az end game tartalom érdekel. Nos, mivel ez egy PVE játék, igy NAGYON SOK quest ( feladat ) van benne, ami messze több mint amennyit lvl65ig meg tudsz csinálni. tehát számos quest vár még rád (amik ha nem is a legjobb tárgyakat adják de ad reput, zsét, tp-t stb.). Majd ott az epic szál ( az ugynevezett book questek ), amik végig kisérnek szintén ( itt már nagyon jó rewardok vannak). Aztán ott vannak az instance-ok ( 3-6-12-24 fõs ) - amivel szintén nagyon jó cuccokat, pénzt, tp-t ( turbine pont! nagyon fontos! ). Ott vannak a területek saját hátasai, amiket érdemes megszerezni, mert mutatósak, gyorsak, szal cool 😊, ott a Skirmish mód ( ami lehet szóló és csapatos vagy akár raid is, nagyon fun 😊 + ha 1 karakterbe picit belefásulsz, van még 8 féle, szal lehet altozni ami megintcsak jó dolog mert a kasztok lényegesen eltérnek egymástól és mind másra jó + mind keresettek ( talán kivéve Hunter, mert abból annyi van mint a szemét. ); persze ezzel nem megbántani akarom azt aki e kasztal megy.. csak hát nah!.. 😊

Ezek a dolgok messze kitölthetik minden idõdet ( + még a craftolásról nem is szóltam semmit ), hogy nem fogsz unatkozni. Persze másik nagyon fontos dolog a megfelelõ community ( vagyis guild ) ugye, mivel ez egy mmo 😊

ha ez mind megvan akkor nem lesz problémád és olyan érzeted hogy unatkozol. Nekem 3 éve nem sikerül unatkozni. Persze nem minden percben játszom ( erõs kockulás káros a játékélmény szempontjából ), igy még jobban élvezem 😊

köszi a választ
igen azt megtaláltam ctrl+û ,ezzel a kombinációval tudtam szinte mindent mozgatni csak pont ezt nem ,videokban sok helyen láttam már oldalt is ikonokat ,szóval valószínû én nem látok/találok valamit.....

Sheltem
Látom az aláírásodban, hogy lvl65 a karaktered.

Kérdésem az lenne, hogy lvl65 után még mi az ami leköt a játékban? Tehát hova tudsz eljutni? Esetleg grindelsz a jobb cuccokért?
Nem tudom érthetõ e a kérdésem, az érdekelne, hogy lvl65 ön mi az ami még "mozgatni" fog engem?

alapból aszem hogy shift + û és utána pakolhatod, forgathatod stb.. de minden ott van a beállításokban ill. key settingsben.

Sziasztok!
Nem rég kezdtem a játékot.Az ismerkedés még folyamatban van. Miután egyre több skillt és egyebet sikerült elsajátítani, eljutottam arra a szintre ,hogy jó lenne változtatni a kezelõ felületen .A kérdésem az lenne ,hogy a középen látható 3x 12 "rekeszt" hogyan lehet mozgatni ? pontosabban az egyik sort szeretném jobb oldalra függõlegesen beállítani.Szinte mindent sikerült már elmozdítanom cak pont azt nem amit szerettem volna.
annyira hogy ha érdemit akarsz akkor fizess 😄

UNLOCK.
6 hónap után visszanéztem a játékra, és megdöbbenve tapasztaltam, hogy mennyire is lett free to play.

Üdvözlünk <#eljen>

Jó játékra könnyû ráakadni<#hehe>

És ebben a képben mi a pláne?

Sheltem
Tegnap elõfizettem VIPre. Nem volt egyszerû. Mivel nekem nincs dombornyomott kártyám haver csinálta akinek nem engedte a credit elõfizetést(5000t akartam venni). Kiderült, hogy azért nem mivel már neki van egy másik accountja ezért ugyanarról a helyrõl 2 codemasters accounton nem fizethet...Ennek ellenére a VIP elõfizetést engedélyezte nálam(ki érti ezt...?).

Ezeket csak azért írom le, hogy ha más is hasonlóan szopna akkor ez egy kis infó mi lehet a gond.

North Downson vagyok nem semmi az a hely....
Imádom ezt a játékot, 33 évesen olyan szinten rákattantam mint már régóta semmi más játékra.

Nagy az öröm, hogy "ingyenes" lett a játék....<#wow3> Veletek mi a helyzet?

aha.ezt nem tudtam.
A login szerver error az nem login queue. Ha sorban alltal volna akkor kiirta volna, hogy milyen hosszu a sor, hanyadik vagy, mennyi a varhato ido. Ha pedig sorra kerulsz, akkor automatikusan beleptet.

De van.Nekem eddig egyszer volt.Kb 20 percig nem tudtam belépni mert queue 500 error-t írt ki.Kérdeztem pár embert,hogy ez mi volt és mindenki azt írta sorbanálltam.
BoneDragon
Köszi! <#worship>

Snowbournon nincsen login queue. Ha nem tudsz fellepni akkor a neteddel van problema.

kézbeveszed és 1-8; SHIF+1-8; Ctrl+1-8 gombok.

Ezenkívül ha a profilkönyvtárad Music mappájába másolsz .abc fájlokat, akkor /play fájlnév paranccsal automatán lejátsza neked.

Lehet zenekarban is szinkronizáltan játszani külön parancsokkal.

A The Fat Lute oldal direkt ezzel foglalkozik.

BoneDragon
Lehet hülye kérdés, de vettem 1 lantot, azon hogy kell zenét játszani?

igyvan. ugye ez még f2p elõtt volt lehetõség, akkor muszáj volt havidijat fizetni hogy játsz. ezzel nemkellett.illetve most se kell soha többet fizetnem.örök vip.minden elérhetõ ha adnak vmi újat a játékba.egyedül a kiegeket kell megvennem. de pl a turbine pontokkal se kell nagyon törödnöm.csak ha pl van fent olyan outfit vagy teszem azt only store-s paci.amire költhetek. és ugye haviszinten jár az 500pont is