10184
10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• highdrift
    Helló mindenkinek :)

Két új player keres Guild/Clan-t a "WINDFOLA" Szerveren !! :)
    Írjatok PM et ha van valami ilyesmi :) Köszí
  • rocsikzoli
    Hm, a turbine jelszónál van benne kis, nagybetű és szám is?
  • Vincentcloud
    Mikor létre akarom hozni a turbine accountot, akkor a processing minig errort dob vissza
  • rocsikzoli
    A migrálásnak több szakasza van, pontosan hol kapod az errort?
  • Vincentcloud
    Valamiért én sem tudom migrálni az accountomat, ha belépek a codemasters account oldalára, ott ki van írva hogy megvan a lotr, meg elvileg premium account, de migrálásnál mindig error lesz a vége
  • silbor
    aha értem. ok. köszi.
  • Henty
    azokat nyugodtan megcsinálhatod és az nem Mirkwood része (illetve igen)
    hanem a fő történeti szálhoz tartoznak ott a questek. olyan mintha mirkwoodbban lennél de csak egy instában vagy először. ahogy csinálod a questeket majd a vége felé fel fog dobni olyat, hogy ha azt megcsináltad akkor vége a főszál(book)nak. Ha az megvan akkor már nem fogsz tudni több q-t felvenni és átdob az igazi Mirkwoodba. (egyébként fejlődhetsz 65-ig is arra nincs korlát.
  • Tusy
    - régen játszottam de akkor még úgy volt, hogy a fő szál (main story vagy mi) történetei és a maximális szint is mindenki számára elérhető (én ezt konkrétan 1-1 napi skirmish elkövetésével terveztem, csak nálam időhiány miatt félbemaradt a dolog)
  • silbor
    valamit nem értek. premiumost vagyok nem fizetek havi díjat. nekem csak a moria kieg van meg. de tudok 60 főlé fejlődni (62 vagyok most) gondoltam még kicsit questezek lothlorienben... a zona végénél megtaláltam a csónakot mirkwoodba. gondoltam rákattintok mi bajom lehet. erre átvitt és ott fel is vettem questeket és meg is csináltam jó párat. akkor most hogy is van ez? a store-ban ott van nekem hogy megvehetem 995 pontért a mirkwoodot...
  • hippy
    Európai változatot már ne vegyen senki,mivel nem lesz jó a kulcs.Hónap elején átmentünk a Turbine-hoz ugye,és most már csak az amcsi kulcsokat fogadja el a rendszer.
  • Kheled
    Üdv Középföldén!:)
  • maffi
    közben én is utánanéztem. találtam is egy helyen dobozos mines of moria kieget, kemény 2790 magyar forintért. ez most nagyon gyorsan fejben átszámolva jobban megéri, mint lotro storeban megvenni a dolgot. kérdés csak az, hogy lehetne-e a dobozos verzióval problémám. ha csak a storeos megoldás járható, akkor elfelejtem a dobozost, de ebben a formájában jobb ajánlatnak tűnik. Itt található egyébként a cucc. igaz, hogy rendelhető, így mindenképp utána kell érdeklődni, hogy be tudják-e szerezni.

egyébként meg kezd egyre jobb kép kialakulni bennem a magyar lotro közösségről. akármit beírok ide, rövid időn belül kultúrált választ kapok rá vagy esetedben konkrétan utána is néznek nekem a dolgoknak. hát nem egy wow, az biztos :D szeretném is megköszönni a segítséget mind a kettőtöknek. :)

arra jutok lassacskán, hogy elkezdem a játékot először ingyenesen, mint eddig, majd ahogy szükségét érzem a dolognak (ez az eddigi tapasztalatok alapján záros határidőn belül be fog következni :D), váltok VIP-re. elvégre minek fizessek az elején azért, amit úgyis ingyen használnék? különben is, megérdemlek már egy igazán jó mmo-t a sok szutyok után :D a kliens mindenesetre már pörög lefelé, úgyhogy a vizsgáim után senki nem mentheti meg tőlem a lotro világát :D
  • e57
    Nah, hogy máris legyen jó tapasztalatod a lotro közösséggel kapcsolatban, megnéztem neked az árakat a lotro storeban:
    Mines of Moria kiegészítő: 2495 Turbine pont
    Mirkwood pack: 995 Turbine pont
    500+100 Turbine point: 6 Euro

Ezt átszámolva kb 6700Ft-ba kerülne megvenni a kiegészítőket.
    Ezenkívül a most szeptemberben kijövő kieget már lehet rendelni, ami már mást ad 25% XP boostot. Annak többféle ára van, megnézheted a honlapon.

VIP-ek kapnak havi 500TP-ét. Az első havi 500 pontot úgy tűnik szereti nem odaadni a Turbine.
    Szóval ha nem akarsz pontért költeni, akkor kb 4-5 hónap alatt VIP-ből meglesz a kiegek ára. Viszont már sokkal előbb eléred azt a szintet, hogy kellenek.

A VIP előfizetés legalább 3 havonkénti ciklusban 9 vagy 10 euro/hó (ezt nem tudtam megnézni).
    Ha úgy nézed, hogy a havi előfizetésből levonod az 5 eurónyi kapott pontmennyiséget, akkor marad 4-5 euro/hó, amit a plusz (VIP) szolgáltatásokra költesz.
    A VIP-ek megkapják azokat a dolgokat amit egyébként unlockolni kellene Turbine pontért.
    Van kevés kivétel amit a VIP-nek is unlockolni kell. (Pl. a shared storage vagy az 5 feletti Daily Task limit)
    Ezen kívül van néhány dolog, ami csak a VIP-eknek érhető el.
    (Pl. a Rested XP boost, vagy a Monster Play.)
    A Destenity pontokkal kapcsolatban nincsenek pontos információim, de lehet hogy teljes egészében az is csak VIP-nek érhető el. Azon hasonló boostolós dolgokat lehet venni normál karaktereknek, mint a storeban.
    És itt kapcsolódik a Monster Playhez, mivel a Destenity pont szerverhez kötődik, tehát ha monster karakterrel gyűjtesz pontot, akkor azt normál karakterrel is elköltheted. Természetesen ezt is csak VIP tudja megtenni, mert csak neki van monster play.

Szerintem megéri VIP-nek lenni, bár ha csak kevés karakterrel és monster play nélkül szeretnél játszani, akkor lehet jobban megéri Premiummal unlockolgatni a dolgokat. Ezt már te döntsd el.
  • Kheled
    igen VIP-el minden terület, questek,craft,stb elérhető, ugye kiegeketet nemtartalmazza, háát ha van vmi oldal ami kódokat árul. de ugy is lehet venni hogy vagy összefarmolod rá a pontot.vagy épp veszel pontot amivel a LOTRO STORE-ban tudsz beváltani. ott tudsz mindent megnézni.ottvannak a kiegek is. jobb alsó sarok játék közbe.meg a karakterablaknál is ott van a store gomb. ott nézz körül. jelenlegi árukat nemtudom pontosan
  • maffi
    ígérem igyekszem nem írogatni hülye kérdéseket, de 1-2 még muszáj. :D szal ha letölteném az alapjátékot ingyen és vip-re upgradelném az accomat, akkor hozzáférnék minden küldetéshez stb, pluszban kapnék havonta 500 tp-t. ezekből a pontokból megvehetném később (ha a fejlettségi szintem stb eléri a megfelelő szintet és érdemes foglalkozni a témával), amennyiben összegyűlt a kellő összeg a kiegészítőket? ha igen akkor hol tudom megnézni ezeknek a kiegészítéseknek a pontos árát? néztem én a turbine honlapját meg a lotro-ét is, de nem nagyon találtam infót, ami előrébb mozdítana.
  • Kheled
    háát még f2p előtt volt összesen 4-5 magyar klán, sztem mindenki remekül megvolt, és amióta free lett kb 20-30 magyar klán lett.amit eddig összeszámoltam.most már ha vmi új embernek vmi nemtetszik már csinál is egy új klánt, sztem ebből a 20 klánból alig 2-3 van ami úgyahogy de elvan, mindenhol vannak gondok, de azért tuti lehet olyan társaságot találni,ami megfelelő. wowosnál én sztem mindenképp jobb.hisz ezt a játékot nagyrészbe idősebbek játszák.vagy hát nemtom f2p óta mennyivel lett kevesebb ez az arány
  • maffi
    na ez remek. igazából elég rég volt az utolsó élményem középföldén, azóta gondolom sokat változott az ottani társaság. mennyi és milyen "minőségű" magyar van a játékban? wow-ban pl én nagyot csalódtam, mindenki szart a másik arcára nagyokat, de free játékokban is eléggé ez a tendencia, kivéve a runes of magic-et. ott csak pozitív tapasztalataim vannak. a kérdés főleg azért fontos, mert hiába történetközpontú a dolog és magadban is el tudsz questezgetni, külföldiekkel is jól elvagyok általában, de mégis csak a honfitársaimmal lenne az igazi. :) erről mik a tapasztalatok?
  • Kheled
    2 kieg van.( mines of moria, siege of mirkwood) és most jön szeptemberbe a 3. (rise of isengard) háát mindegyiket megtudod venni turbine pontért akár, nemkerülnek olyan sokba 3-4 ezerbe kerülne főleg ha akciózva is vannak, havidij meg szintén 2-3 ezer haviszinten.dollár értéktől függ:) volt hogy egyszer 1900at fizettem 30napért, jah és itt sose aznap jár le mikor irja.sokszor adnak bonus napokat, mint pl nekem anno a max másfél hét volt a ráadás. most lifetimeos vagyok.de sztem igyis megéri a havidij. látni fogod hogy mennyire élvezhetőbb lesz.hogy nincs semmi korlát
  • maffi
    sziasztok! egy ideig játszottam free-ként a játékot, de egy szinten túl eléggé lehet érezni a korlátozást. ennek ellenére eléggé megfogott a dolog (mint annak idején a wow. de rég is volt :D), így arra jutottam, hogy ez nekem kell teljes egészében. kérdésem az, hogy az eddig megjelent kiegészítőket (jól tudom, hogy 1 van eddig?) hogy és mennyiért tudom megvásárolni, illetve, hogy havidíjat fizetve mennyire lesz teljes az élmény, mondjuk egy alapjaiban is fizetős mmo-hoz képest?
  • Kheled
    ahm, 1 görgetés felfele az egérrel és látod a banner alatti részt
    F2P F.A.Q ott van pár link, de sztem erre gondolsz: Kliens letöltés
  • MaRee
    Régen volt valami magyar oldal ahol fenn volt a kliens darabokban és le lehetett tölteni, nem tudja valaki a linket? Haverom elkezdte tölteni a hivatalos oldalról de valamilyen oknál fogva ilyen 200 kb-al jön.
  • Kheled
    háát igen.csak ugye jólenne tudni hogy ugye hány variácója lesz. az is lehet hogy megjelenés előtt lesz még1 olyan verzió, mint a pre order.csak más ajándékokkal kicsit drágábbért. de vhogyan elkell ütni az időt addig:D lehet találgatniXDnoh de addig is pár új info a kiegről:
    Massively's Spy
  • Blob
    Hát jókat kérdezel, amikor még ki sem adták :D:D valószínűnek Tartom hogy igen, és mivel 3 terület így valszeg 3* annyi tp lesz mint pl Mória, vagy valami akció keretén beül 1ben is meg lehet majd venni kevesebb tp ért, de hát ahogy írtad, ez még messze van :)
  • Kheled
    és ha mondjuk most nemveszem meg a Pre-orderbe.akkor márcsak TP-ért tudom megvenni később?. mondjuk pre-orderre is azt mondják hogy sietni kell. pedig szept 26-áig lehet venni:) még van idő gondolkodni:)
  • foxxi
    Megdumáltál!
  • Blob
    Hát én Dollárba vettem az volt 7,218HUF a te fontodban 8,899.06 HUF van különbség :) Euro=18,551 HUF (az eus szép :D) ez a középső lehetőség árai
  • Blob
    gondoltam hogy ez lesz, már a második reakciómentes levél után :(
  • e57
    Hát most a Turbine supportja a béka feneke alatt van színvonalban.

Én még mindig a VIP előfizetéssel szívok. Nem részletezném, pár napja már megtettemm itt.
    Eddig is Turbinés voltam (US verzió), nem tudom befizetni a VIP-et, amit eddig rendszeresen megtettem. Csomó e-mailen, és FAX-on vagyok túl. Napokig nem válaszolnak, ha meg megteszik, akkor bénáznak. Borzasztó mérges vagyok rájuk.

Az 500 pontot hiányolóknak... Amikor Free lett, nekem is elsikkasztottak 500 pontot. Közben folyataosan volt előfizetésem, és amikor free lett, értelemszerűen kellett volna kapnom 500 pontot az aktuális hónapra. Nem adták, csak a következőre.
  • Blob
    http://support.turbine.com/ics/support/default.asp?deptID=24001&task=ticket
  • McFrost
    Most jött a mél, hogy migráljak:) Kiváncsi vagyok, belépni mikor tudok:D
  • Andrews2007
    Hova írtál?
  • Blob
    nekem is tartoznak, és nem reagálnak a levelemre sem
  • Andrews2007
    Nálatok mi van? Nekem még tartoznak 500 ponttal. 0-ról legalább felmentek 30-ra ez is valami de még kell 500.
  • Blob
    ezek barmok, nagyon jol jártunk velük

"Responses typically take 3-5 business days. While you are awaiting your response please feel free to search for an answer to your question(s) within our Knowledge Base:

http://support.turbine.com"
    A cg 10 percen belül mindig válaszolt :S
  • Blob
    jó most ez a 7 431,00 HUF annyira nem vág földhöz csak jöjjön a kód :D mert ha nem hajaj
  • foxxi
    Hehe , én már annyi játékkal szoptam be mostanában ( gagyi vagy xar volt ), hogy még lotro név mellett is várok. Főleg hogy a nagyobb online marketek a megjelenés előtt pár nappal mindig akcsióznak 10-15%al.. igy nyerhetek akár 10-15 ojrót is ( főleg me fontba fizetek xD )
  • Blob
    én elkapkodta :D és persze a kód nem jön, bár nem írták mikor jön, de mondjuk a valamiért fizetek azt oda vissza kellene bonyolítani nem?
  • foxxi
    Nézegettem a pre-order bónuszokat.. nos egy rakás vicc az egész , nem fogom elkapkodni :)
  • foxxi
  • Blob
    mázlista, én még az 500 at sem kaptam, meg, természetesen, reakció semmi, pedig már 2 levelet is írtam