The Lord of the Rings Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Lotros kérés még mindig áll 😊 4-5 körül leszek online <#finom>#finom>
Nagyon koszi a kimerito valaszt, ekkora terjedelemben nem is remenykedtem. 😊
Most nem kicsit hoztad meg a kedvemet, hogy kiprobaljam.
Az mondjuk kicsit fura szamomra, hogy az indulasig mar csak par het van vissza, de a class balance meg sehogy sem all.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Amugy nem reklámként itt egy saját rvr futamom: rvr
OFF vége, ha kell még sztory, priviben elregélem <#vigyor>#vigyor>
Lotro: kéne egy kis help a class questben <#vigyor>#vigyor> Elsõsorban a volt Góré segítségére számítok ( mivel más mindig nem ér rá ), már csak a wing of blabla wisdom izé kéne. Aszem uru, de lehet cd. Vagy 3200 skirmish pontot kéne összeszednem ( mint kiderült mindegy melyik karival ) és meglenne onnan is <#vigyor>#vigyor> Szal lelkes skirmishezõk, illetve uruba vagy CD-be mászók tell-jeit várom 😊
Szerk. utóirat: lehet azért is fogott meg, mivel nem vártam és nem vártam tõle semmi extrát, igy kellemeset csalódtam hogy nem volt olyan perc amikor unatkoztam volna. És elfeledtem a guild questeket, presztizs lehetõségét, az acsikat stb.
No, Lotro has come Back! <#eljen>#eljen><#vigyor2>#vigyor2>
Hogy tetszett? Tenyleg total WoW klon lett?
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Ugyebár lehet zenélni a játékban különféle hangszerekkel.Valaki esetleg tudna küldeni "kottákat" vagy legalábbis egy-egy híres szám tabulatúráját.
lassan a banernak kéne egy oldalasnak lenni...
Tudtok olyan oldalt ahol meg lehet rendelni a cd key-t a játékhoz s megbízható. Mint az Angmar és a Moriát
Dobozos verziót találtam
Dobozos
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Amugy örülhettek, 3 napig nem látjátok a pofámat, megyek Riftezni <#duhos2>#duhos2> Persze ha valaki lvl 45-47 között unatkozik, akkor belogolok.
Nekem kéne azt a felsõ banert kezelnem... <#ejnye1>#ejnye1><#ticking>#ticking>
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Akkor eleg volna csak annyit irni, hogy "Lasd banner" . 😊
Ne agódj az egészdéged miatt....elmúlik:)

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
We look forward to seeing you then!
Rohadt gecik.. amikor lenne idõm játszani...
Ezért is preferálom most az RK-t <#ticking>#ticking> Spéciel most jobban bejön <#hehe>#hehe>
a Loading screennél lévõ képek az csak az elõzõ LM.RK updateket irja ki ami decemberbe voltak (lehet úgyvélni hogy lecserélték csak a képeket), warden-t meg azért mert ugye nem alap kaszt, vedd meg store-be.