10184
10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• Kheled
    nah amugy pont mától van leárazva minden quest pack meg kiegészítő 20%-al a Store-ban
  • Kheled
    de am annak is van facebookja
  • highdrift
    Ácsi :D az a Hivatalos magyar oldal :) nekem ahoz semmi közöm :)
  • highdrift
    Bocsánat :) kijavítom a hibát... de amúgy a hivatalos facebook oldalról lett fordítva a szöveg :)
  • hippy
    "A Codemasters nagyszerű ingyenes MMORPG-jének magyar közösségi oldala."

Azért én ezt átírnám.
  • highdrift
    Like minden magyar !! :) Persze akinek van facebook ja :)

Itt a LINK !! LORD OF THE RINGS ONLINE (HUNGARY)
  • highdrift
    Magyar Lord OF The Rings Online Facebook PAGE !!
  • Kheled
    Snowbournön vagyok csak.

Am igen, ha nagyokan sokat farmolsz.és minden deedet megcsinálsz.akkor megtudod venni.meg nézni kell az akciókat valamikor féláron vannak a kiegek
  • dave9004
    höh te nem játszol véletlenül Gilrain szerón?
  • Csibusz
    És ha sokat játszok majd, ugye tudni fogom unlockolni? Meg lesz a pontom rá?
  • Kheled
    nemkell letölteni, az egész játékot a legfrissebb verzióig magától leszedi. csak ugymond zárva van játékon belül. amikor pl beérsz móriába kifogja irni hogy vedd meg,vagy unlockold tp-ért.

Dave: sajnos nemtudom,mert régen a codemasters accounton lehetett, most ugye máshol van--#Account talán itt nézz körül,bár lehet már nem is lehet
  • dave9004
    és nem tudo véletlenül, hol lehet átvinni szerverek közt karit?
  • Csibusz
    Sziasztok, a Mines of Moria kieget automatikusan letölti a játék? Vagy nekem kell? Linket kérek szépen ha nekem kell ^^
    köszönöm
  • Kheled
    háát elvileg pénzért átlehet, bár hanemvagy nagyon előre ,egyszerűbb ha új karit csinálsz. legalább gyüjtesz turbine pontot, ugye az accountra megy, nem szerverre:)
  • Robez84
    Hello all! én véletlenül nem a Snowbourn szerveren kezdtem a játékot... már nem akarom újrakezdeni... van rá mód hogy azon folytassam tovább, jó lenne magyarokat látni :) de gondolom nem lehet .. üdv
  • Htjet
    Migrálás után nekem is eltünt az összes karim, az eddig megvett quest pack-ok. Az igaz, hogy eddig nem fizettem egy fillért se a játékért, de ez azért...
  • Kheled
    ha van codemasters accountod.akkor migration now. beirod az ottani jelszavad és kódodat és elvileg ennyi.utána kicsit várni kell
  • lordbalu
    Sokszor próbálkoztam de ideg nuku. Lehet én rontok el valamit szóval leírom mit csinálok.
    1.) Belépek itt a régi accountommal https://transfer.lotro.com
    2.) Beírom a name-et meg a passt. (most itt kell csinálni új turbina acount-t vagy külső oldalon?) Szerintem itt bukót meg az egész. Beírtam egy újat s semmi, ha továbblép akkor hibaüzenet.
  • Vincentcloud
    próbálkozz, nekem is azt csinálta egész este aztán éjfél után sikerült
  • lordbalu
    Sziasztok

Nekem a migrációban kéne segítség.
    Egészen a második lépésig sikerült eljutnom de utána nem megy. Mármint belépek a nevemmel az még megy s utána bármit csinálok hibát több ki ha tovább akarok lépni.
    Leírná valaki lepésről lépésre mit kéne csinálnom?
  • BoneDragon
    Na én jól megszívtam ezzel a migrálással. Van 3 accountom, 2-vel be tudok lépni, de a 3. nem működik, pedig azon volt kb 2-3ezer turbinepontom, meg lvl40 körüli karakterem... Ha meg beakarok lépni az oldalon, ott sem tudok, ráadásul ha kérem a pass resetet azt írja nincs ilyen email cím... Hát beszarás.
  • highdrift
    WINDFOLA szerveren amúgy vannak magyarok ? :)
  • Kheled
    hm lm-nek elvileg lesz új pet. mégpedig egy auroch!:) az durva lenne, gondolom az is vmi tank féle lenne
  • Kheled
    Barad-Dúr lego:) ezt nézzétek meg! nagyonjó
  • Kheled
    mindegy hogy kardot vagy tőrt használsz. mind2-nek van egyéni bonusa, de később a statok döntenek.de ha kicsit szerepjátékozol .akkor azt hordasz amit akarsz.sok különbség nincs végülis.

Vasudvardos skillekről.semmit. viszont azt irták megint lesz upgrade skillek, de remélem nem mind az 5
  • dave9004
    Isengardos új skillekről tudunk már vmit?
  • highdrift
    Sziasztok..
    A Dagger lecserélhető egykezes kardra ? mert ugye egykezes kard meg daggervan nálam perpill.. és ha két egykezes kard lenne az változtatna valamin ?
  • Vincentcloud
    Na megcsináltam időközben a guardiant és a lore mastert is, de per pillanat a lore master marad azt hiszem :)
  • foxxi
    Gondolom ez csak egy vicc... ( ha nem akkor én akarok először halhatattlan lenni! )
  • darkling
    Változnak a statok
  • Kheled
    viszont nemtom a treasure hunt-al mi a helyzet:S mikor akarják berakni. pedig az egész érdekes volt.amennyit láttam belőle.a stable master is ott volt low landsen. de kivették,bár a terület odavan rajzolva
  • foxxi
    Megyek is sört dőzsölni
  • darkling
    Summer Festival 2011
  • foxxi
    Tank az jóó :) Bár én Lore-Master párti vagyok, mivel az a kedvencem és az elsődleges karim. De kinek mi jön be. Vagy aprítás ezerrel, vagy debuff, buff, self heal, pet, mágia
  • Vincentcloud
    Vagy guardian vagy lore-master leszek, estig még eldöntöm. Illetve egy kérdés, volt róla szó hogy a migration 2-3 napig tart, ez most az az idő míg be tudok lépni a játékba, vagy míg a régi karaktereket előkeresik?
  • Sáska
    en is pont a hetvegen raktam fel ujra a jatekot, ma lehet, hogy csinalok egy uj karaktert, milyen neven vagytok/lesztek, lehet jonnek en is :-)
  • foxxi
    Gyere. Igazából a harmadik altomat húzom ( minstrel, lvl 27-28 ), és ehhez várok "társakat", hétköznap elég langyi a kin, igy marad a verbuválás.

Ingame: Vilagvero - és természetesen: Snowburn
  • Vincentcloud
    Én ma este kezdek el újra játszani, valószínűleg a snowbournon, ha érdekel a dolog.
  • Vincentcloud
    fél 1-kor megcsinálta probléma nélkül :)
  • foxxi
    Low lvl társakat keresek ( délelőtt és kora délután - fellow quest, skirmish estébé )- jelentkezés Vilagvero-nel