The Lord of the Rings Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nyílpuska elvileg lvl 9.
http://lorebook.lotro.com/wiki/Special:Advancedsearch?type=item&item_type[]=w&action=search&item_type[]=w&weapon_type[]=c&sort=dpsd
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Egyszerûen nincs mostanában idõm összefüggõen 1 órát játszani😞
Most csak bányásztam a Megyében😊
Nyílpuskám mikortól lehet?
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
A szerver pedig a Snowbourn, ahogy az a fejlécben is benne van.
A következõt tudom ajánlani, ezen az oldalon ( http://www.lotro-hungary.hu/#) olvasd végig a lotropédiát és elég sok mindent megtalálsz, továbbá ott van a fórum, elég sok mindent leírnak.
Sok szerencsét!
Szeretném elkezdeni az lord of the rings-et de mivel pénzem nem nagyon van hogy öljek bele attól tartok hogy nem sokáig jutnék a játékba.Vagyis ha elkezdem elérhetek mindent elõbb vagy utóbb vagy nagy kínszenvedés lenne elõre lépkedni a játékban?A másik gondolom több szerver van melyiken játszanak magyarok hogy csatlakozhassak közéjük.
Elõre is köszönöm a választ. Tisztelt kalandorok.
Ha az érdekel,hogy mit kellene indítani ami hasonlít hozzá akkor champion,captain imo
★ 汤姆 李
Nagy Gyûrûk ura Fan vagyok gondoltam kipróbálom a játékot.
A filmbõl Aragorn a kedvencem.Melyik karakter a játékban Aragorn megtestesítõje?
ha snowburn akkor:
Gondolin's Heritage ( <#eljen>#eljen> )
Last Enclave of Hope
Callidus
Supper is Ready
Hungarian Guard's
ha link is kellene: Kinshipek
Amugy, tényleg rossz topicot linkeltem, de ott voltak alatta + az oldalon <#alien>#alien>
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Rune of Winged Dominance Mormoz Carn Dûm Hunter, Minstrel, Rune-keeper
Ez a két foskazán kellene, vagy 4000 skirmish pont <#vigyor>#vigyor>
Snowbourn:Seven Gates of Gondolin leader,75: Ingarian guard, Elvellon LM, Slungo Burglar, Naergur RK, Halandil Champion, Arnadred Captain, Krunglif Minstrel, Tanthador warden, Avaquetima Hunter
Snowbourn:Seven Gates of Gondolin leader,75: Ingarian guard, Elvellon LM, Slungo Burglar, Naergur RK, Halandil Champion, Arnadred Captain, Krunglif Minstrel, Tanthador warden, Avaquetima Hunter
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |