10184
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek
Magyar Fansite (hivatalos)
Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]
Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]
Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!
-
#8624 Jelenleg ugye warden-el játszom, mindig egyedül mert magyarokra még mindig nem bukkantam :D A kérdésem az lenne hogy a dungeonokat leszámítva egyedül is teljesíthetők a questek és a fejlődés 65-ig? -
foxxi #8623 Onnan kezd izgalmas lenni . Jöhet akkor GA -
#8622 Na már lvl 30 vagyok -
foxxi #8621 Ingyen vót, kihasználom -
#8620 Warhammer bérenc. -
foxxi #8619 Akkor meg pláne -
#8618 premium vagyok jelenleg, mert annó megvettem az alapot és a moria-t digitálisan miután free lett így kaptam azonnal 42 nap vip-et is és maradtam premium státuszban. A Mirkwoodot meg megvettem turbine pontokért mikor akciós volt :) -
foxxi #8617 Ha free vagy, már azért is megéri, mivel unlockolsz mindent az idő alatt amég feltrófolod magad VIP-é, és a megszerzett javaid akkor is megmaradnak, amikor esetleg letelik a 30 nap és nem újítasz újra.
Szal, ha van egy kis félretett zséd, és tényleg nagyon bejön a játék ( amit el is hiszek ), ne sokáig fontolgasd, mivel az extrák egy jó részét azonnal tudod használni ( + 25% monster xp, stb. ) -
#8616 Eddig csak ismerkedtem a játékkal de nagyon tetszik :) lehet beruházok a maxira :) -
foxxi #8615 Szerintem, már csak a bónuszok miatt is érdemes megvenni a maxi packot ( persze ha masszívan játszol, mivel a lehetőségeket és a bónuszt ugy tudod kihasználni). -
#8614 nagyon szépen köszönöm :) Azon gondolkodtam ha nekem már megvan a mória és a mirkwood kieg akkor érdemes lenne-e megvenni az új kiegészítő legnagyobb csomagját amiben ez a quest pack is benne van. Egyenlőre nem tudok dönteni :D -
foxxi #8613 A válasz
Azért ne már... Az első találat a googleben -
#8612 "The Path of the Fellowship Region Quests"
Ez pontosan melyik területek küldetéseit jelenti, illetve lvl mettől meddig tartalmaz küldetéseket? -
#8611 Hungarikum kinben elég sok a magyar :)
De én az Everlasting Hope-ban nyomom.
Bármelyik toon, amelyiknek Inwen- vagy Drom-mal kezdődik a neve -
#8610 áhh én kitartó vagyok :) előbb utóbb csak találok pár magyart :D -
#8609 én is Snowbournre mentem mert láttam a kiírást, úgy néz ki muszáj lesz váltanod -
#8608 Van itt valaki aki Evernight-on játszik? jól jönne egy társaság mert nincs kedvem server-t váltani :) -
#8607 én is most kezdem, túl sokat nem leszek sztem főleg AoC al fogom tolni mostanság, de vegyél fel barátnak ha gondolod. magyar klán is kereshet!
név : Palinko -
Kheled #8606 olyat guildet sose találsz, ahol mindig lesz fent olyan ember aki veled együtt tud questezni,vagy segiteni amikor csak kell.persze vannak segitőkész emberek.de ha egész végig 1 adott groupal együtt akarsz fejlődni.akkor előre megkell beszélni vkivel. de amugy vannak guildek.ahol ezeket megvalósithatod:
Lotro hungary itt körülnézhetsz és válogathatsz -
foxxi #8605 Az se, a tündi-bündi mmo-tól jelenleg az életkedvem is elment, főleg mert ha single playert akarok játszani arra lenne más is . -
vzajcev #8604 Rift -
foxxi #8603 Hibás a "következtetésed" , MMo-val játszom most is ( nem aoc, nem war, nem wow, nem FE ) -
gseldon #8602 Értem én, de a kérdésem többi részére nem válaszoltál.
Az oké, hogy van 20-25 6 fős baráti társaság, akik kinship-nek hívják magukat, de hogy ők raidelni nem fognak, az tuti. Meg kis lvl-en sem mindig lesz valaki elérhető, hiszen nincs meg a kritikus tömeg, hogy mindig (akár reggel hatkor is) legyen valakivel játszani. -
vzajcev #8601 Jó hogy nem, mer fps-huszárkodol Te áruló -
#8600 Ha már úgy is quest pack leértékelés van,a 40-es szinttől ti melyiket unlockolnátok?Én az angmar-os packot néztem ki. -
foxxi #8599 Addig nem játszom amég újkra max. 3 nem lesz - mert jelenleg ugyan ott vagyok mint 2 éve... singe player. A görög haverok meg már leléptek -
Kheled #8598 nem egy magyar kinship van, legalább 20-25.vagy még több amiről nemtudjuk hogy magyar:). -
gseldon #8597 Mennyire aktív a magyar kinship a snowbourn-on? Vannak karakterek alacsony szintű questelésre is? Raid-ek?
Én sajnos anno amcsi szerveren kezdtem, van egy maxom captain-m, de az időeltolódás miatt nem tudtam sajnos egy normális klánba bekerülni, egyedül meg meguntam és abbahagytam.
Talán készítenék egy zsír új karit, ha hosszútávon lenne jó társaság :) -
#8596 megkapod ja rögtön :) -
Evok #8595 Hello mindenkinek!
Szóval:
"...Rise of Isengard Legendary Edition($49.99 ~ 9010 forint):
A kiegészítő
1000 Turbine pont, melyeket a játékban fellelhető LOTRO Store-ban lehet elkölteni
Steed of Gap: három új -piros, fehér és zöld páncélt viselő- ló (minden karakternek!)
Guard of the Isen titulus
25%-al több XP-t adó (65-ös szintig) pocket item (minden karakternek!)
Elérhetővé válik a Path of the Fellowship nevű küldetéscsomag, mely tartalmazza Trollshaws-t, Eregion-t, Moria-t, Lothlorien-t és Mirkwood-ot is..."
Ez azt jelenti, hogy aki ezt rendelte/rendeli és még nem volt kiegészítője csak az alap ingyenes játék, az ezzel megkapta Moria-t és Mirkwood-ot is, és így azokat külön már nem kell megvennie?
A lehetséges válaszokat előre is köszönöm.
-
Kheled #8594 kb 2-3k között szokott lenni, de dollártól függ mindig, volt, hogy én 1700at fizettem érte. és általába mindig kapsz még bonus napokat is a 30nap mellé -
#8593 mennyibe kerül most 1 hónap vip? -
#8592 Oké,köszi a megerősítést :D így már szinte biztosan előfizetek egy hónapra -
Kheled #8591 mindenképpen megéri, amit az 1 hónap alatt korlát nélkül elérsz azok ugye megmaradnak,valamilyen szinten, de sok TP-t is megspórolsz,illetve gyűjtesz az idő alatt, ugyhogy lesz mire költeni VIP lejárta után. -
#8590 Sziasztok! 30-as lett a guardianom,és arra jutottam free-ként semmiképpen sem tudnék érvényesülni,illetve rengeteget kéne farmolnom,ami szerintem nem kifizetődő.Főleg a trait slotok miatt,amikből egyet sem unlockoltam,mert összességében túl drága lenne.Szerintetek megéri csak ezért 1 hónapra előfizetni?Mert nem tervezem hogy folyamatosan fizessek érte,mert azért amilyen deed-et csak tudok,megcsinálok.Már vagy 5 quest pack unlockolva van,gold limit,meg még apróságok. -
Kheled #8589 hm képzeljétek ha beirjátok /help akkor meglehet nézni mééég nem elérhető emote-okat. amik majd csak Vasudvardal fog jönni,persze még nemhasználhatóak csak a nevük van ott pl , mountroar, mountbow,mountkick, stomp, rich, jjacks( ez nemtom mi lehet), stb. elég sok van, a mountosoknak nagyon örülök.
----
ha free játékos vagy akkor a Store-ban kell megvenned a riding skillt, lovat meg breetől északra tudsz venni a festival ground felett, a farmnál. -
#8588 srácok! hol tudok pl lovat vásárolni vagy kapni..stb mert így gyalogszerrel elég időigényes eljutni mindenhova, köszi -
Kheled #8587 mondjuk az igaz, bár az oldalrol is hiányolom a hireket, pedig mindennapra van vmi új hír,vagy érdekesség -
highdrift #8586 Rendes FAcebook Oldala nincs a Lotro nak ami magyar !!
Kizárólag Csoportja van a LOTRO-Hungary-nak nem facebook oldal ! -
Kheled #8585 Még több Lotr lego:) A Minas Tirith is nagyon durva lett, remélem lesznek rendes készletek is, a Hobbit után