10184
10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• zsoca129
    miért van az h 11 esen elfogytak ak üldijeim mármint nem az összes csak az olyan amit már lvl 1 től csináltam a sorozat küldii vagy nem tudom lehet én vagyok hülye :oooooooooo egyedülll unalmass jáccanni T_T
  • Kheled
    Vasudvard és Gap of Rohan képek hm vasudvard olyan kicsinek tűnik:S amikor ilyen távol van a kép
  • foxxi
    Sajna nem :( Anno az ára 58k volt. Bár ez is valami
  • Kheled
    és végülis visszakaptad a kezdetleges árát .mintha nem is lett volna másik accountod:)
  • setuh
    Ertem,koszi valszeg kiprobalom aztan ha megtetszik talan befizetek.
  • foxxi
    Még 2 éve szereztem be tartalékba, majd "kölcsönadtam", majd visszakerült, majd nem lett rá szükség
  • Kheled
    magába a játékba beléphetsz és ingyen játszhatsz.viszont hogy a játékban is haladj, területeket,küldetéseket kell feloldalni,amit ingame pontért tudsz kiváltani, pontot deedekért kapsz leginkább, pl ölj 200 farkast xy helyen.
    lassú folyamat,de ha ugynézed ingyenes.és idő után mindent fellehet oldalni, ha fizetsz a játékért akkor sok időt megspórolsz és minden elérhető alapbol + 500pont is üti a markodat.szóval 1x mindenképp érdemes befizetni
  • setuh
    Sziasztok!

Mit jelent ez az ingyenes jatek?Es mien korlatokkal jar?
  • hippy
    Értem.Szóval nem pletykaoldal,hanem egy fórum ahová mindenki azt ír amit akar,bármi hivatalos infó nélkül.Sokkal jobb.
    Azt pedig,hogy Sapience ilyet írt neked,már megbocsáss de nem hiszem el.A Turbine-nál elég szigorú NDA van.Már ki is rúgtak pár embert a bétából mert közhírré tették,hogy behívták őket.Szóval kétlem,hogy Sapience veled beszélné meg a béta részleteit.
    Az "átmeneti hír" fogalmat pedig nem tudom értelmezni.Talán pletykát jelent?:)
  • Kheled
    amugy ti kaptatok béta kulcsot?
  • Gubberx
    lol XD
  • Kheled
    nah tessékXD mire leirom már jött egy következő, most meg azt irja hogy a zárt bétába berakják korlátozott ideig, de nem a végleges verzió, (lehet csak a feje lesz ott)XD
  • Kheled
    lotro.com isengard topic, és Sapience is irta pm-be mert néha kérdezgetek tőle. ő reagálta hogy sajnos nemtudnak elkészülni vele a megjelenésig,és majd egy későbbi ingyenes patchel fog jönni, mint a többi insta is, de max 1 hónap vagy 2.
    pletyka oldalalakat sose nézek, csak hivatalosakat, és ezek átmeneti hirek, sokszor volt hogy mondtam vmit mert pl kitették oldalra főcikkbe, 2 nap mulva meg beirták hogy mégse. mint pl anno az új pvp terület , hogy lesz és 3 nap mulva már irták hogy mégse.csak sima update ettenbe.egyenlőre
  • hippy
    Milyen elborult pletykaoldalt olvastál már megint?
  • Kheled
    jaah:) honnan volt még1?ráadásul lifetimeos:D .

--
    amugy hallottátok hogy egyre kevesebb dolog fog bekerülni Vasudvard kiegbe amit korábban megígértek? . pl most ez a Draigoch 24fős raid nemlesz bent.
  • foxxi
    dehogy. a saját accom soha! :) de már nem is árulom, mert elkelt. egy 60as minstrel volt rajta, oszt kész :)
  • Kheled
    neszórakozz:S komolyan eladod?
  • foxxi
    1db, "feleslegessé" vált lotro lifetime account eladóvá vált. ( elég 1 is ). Accon több magasszintü kari, cuccok, mountok, TurbinePoint, estébé.

Csak ma ( mivel elutazom hosszabb időre ).

30k
  • Kheled
    oh jövőhéttől indul a béta
  • Gubberx
    tetszetős
  • Kheled
    DUNLAND KÉPEK
  • Gubberx
    Találtam linket a lotro killer guideokhoz ha valakit esetleg érdekel. KATT
  • Gubberx
    A VIP díjat már csak euróban lehet fizetni? mert anno mintha dollár lett volna és nem mindegy hogy 13 dollár vagy 13 euro :D 3700 Ft kicsit sok egy havi VIP-ért szerintem.
  • Nevred
    Várom már, hogy elkészüljön: Minecraft
  • foxxi
    Másik, hogy ha nem "fizetsz" - ill. nem farmolod ki ingame a Turbine Point-ért szeretzető "következő" területeket, akkor bizony egy idő után elfogynak a questjeid és nem tudsz tovább lépni, erre figyelj. Viszont ha rászánsz egyszeri 3k-t, akkor mindent unlockolsz az alatt az egy hónap előfizetés alatt. + Kheled tanácsai. És akkor kb mindent tudsz!

Waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar!! - jah! bocs, az nem ide :)

Jövőhónapba én is jövök vissza
  • Kheled
    egy kliens van.a legfrissebb verziót használja mindenki.mert automatán letölti. a vasudvard még nemjött. ki ha szeptemberbe kijön.akkor azt is majd magától lefogja szedni. ez egy hatalmas terület. szal minden elérhető. csak questezni nemtudsz.azért kell fizetni magyarán..szóval vasudvard még nincs a játékba.
  • zsoca129
    hátt akkor tőle kérdeztem...:DDDD
  • Solid Snake
    Foxxi-tól kérdezd csak Ő tudja a frankót
  • zsoca129
    sziasztokk a shadows of angmar vagy a rise of isengrad gondolom már elérhetőek dee énn letöltöttem a LOTR-ot éss nem azzokkal jáccok vagy azokra már fiteni kell...???nha mindegy maugy ti melyik szeron vagytok....????
  • Vincentcloud
    Én is gondolkodom hogy be kellene lépni valahova, de még nem igazán tudom hogy mivel szeretnék játszani, per pillanat 3 karit húzok felváltva, így meg nem akarok kinshpbe lépni :)
  • foxxi
    Akkor belépést nyertél :)

Ha még nem vettek be, akkor itt a chaten írj rám és keresek ofit, aztán jó lesz
  • Gubberx
    jelentkeztem a fórumban :)
  • foxxi
    Ajánlom, magunkat ---- http://lotroheritage.atw.hu/ - de a hivatalos magyar közösségi oldalon vannak még lehetőségek. Csak döntsd el mit szeretnél, HC, Casual, ez is-az is...
  • Gubberx
    Snowbournon keresek kinshipet :) Kit keressek?
  • Kheled
    Draigoch, elméletileg Középfölde legerősebb lénye(nem halottam róla) :) ez lesz a főboss,a Vasudvard kieg új 24fős raidjében.

• Gubberx
    jaja ezzel szenvedek most is mert elkapott a skirmish láz és most 15 szinttel kisebb questeket csinálok százával visszamenőleg :D
  • Kheled
    viszont a skirmishes változatot ha lehet nenagyon csináld.mert lemaradsz.rengeteg jó questről:) a főbook questet meg mindig csinálgasd.mert olyan helyre is elrepít ahova másképp nemtudnál eljutni.meg a rewardok is jók
  • Gubberx
    szuper, köszi :)
  • Kheled
    solozhatóan is meglehet csinálni végig.én mindenkarival ugycsináltam, sőt ugye van a skirmish.ha egész végig csak azt csinálod ugyis lvl65 lehet.amugy attól függ merre mészmeg ha ismered a questeket akkor 2-3 hét alatt sztem megvan ha aktivan végig játszod azt a 2-3 órát
  • Gubberx
    ill. mondjuk napi 2-3 óra játékkal premiumként mennyi idő lehet kb elérni a 65-t?