The Lord of the Rings Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dave9004
úgy tûnik mi nem kapjuk meg 😞
Ha minden igaz holnap(24.) az Enedwaith quest pack le lesz árazva 75%-kal . Remélem az Eu-s szerverekre is vonatkozik az ajánlat!link
Szerzel valakit a családból, akinek van, és elkéred tõle 😄

Lámer kérdés #24 hogyan legyek vip ha nincs dombornyomott hitelkártyám?
Mivel az olcsóbb lóhoz nem kell küldetés a VIP-eknek se, amivel megtanulják a riding skillt, ezért nem hiszem, hogy a free-knek kellene hozzá.

Ebben teljesen biztos vagy? Mindenhol azt írják, hogy a freenek minden lóhoz/pónihoz kell riding skill! Amúgy elég gyakran le szokták árazni 49TP-re!
Csak az 500 ezüstös lóhoz kell a riding skill, a 200-ashoz nem, de az csöppet lassabb 😊 95 TP mondjuk nem a világvége, bár freeként lenne mire gyûjtögetni 😊

Ha vip vagy akkor nem a premium, free igen.
vegeta22
Ahoz hogy lovagolhassak meg kell vennem a lotro store-ban a riding skillet?

Ne agódj az egészdéged miatt....elmúlik:)

http://www.lotro-hungary.hu/lotropedia/kezmuvesseg-foglalkozasok

Üdv mindenkinek.Melyik szakmát tudjátok ajánlani Hunternek ???Woodsman s Exploreren gondolkodtam.
Még ilyet se hallottam játékosoktól.Köszönöm a biztatás.
illetve majd késõbb lvl20tõl instákba is mehetsz.ahol szintén ha bossokat ölsz,vagy azon belül megvannak a deedek.szintén kaphatsz pontot,jah és ekkor jön a skirmish is amit soloba is lehet nyomni.bár érdemes legalább 1x befizetni. és a 30nap alatt sokat eltudsz érni.és eközbe is gyüjtöd a pontokat.amit az elõfizetés után, már unlockolhatsz. nálunk is vannak free játékosok. egyszer se fizettek be és már lvl65ön vannak, szinte mindent kitudtak unlockolni .szal én is biztatlak,kitartás!😊

Rendben.Akkor folytatom.
Légy kicsit türelmesebb!
Én level 29-en vagyok és eddig 630TP jött össze és csak a könnyebb deedeket csinálom meg: questek, exploration, ölj meg 60 farkast meg ezek + késõbb a reputation is hoz majd TP-t.
Amikor új területre kerülsz kezdetben lassabban jön a TP, a vége felé meg már beindul.
Ha tényleg tetszik a game, akkor kb. level30-ig simán felfejlõdhetsz anélkül, hogy unlockolnod kellene bármit is.
Szóval csak kitartás!
Üdvözletem.Hát tényleg keményen kell farmolni ha tp pontot akkor.Kemény 25 tp van 9 szinten.Lehet felejtös lesz.Bár nagyon tetszik.
igen😊 csütörtökön karbantartás van mindig,(legtöbbször)

teddymac
Don't forget that today is maintenance day. The servers are currently offline whilst our engineers tune them up and update them. They'll be back online at approximately 13.00 hours, UK time (GMT).

If you are getting a 403 Forbidden message, this is due to the servers being down for maintenance.

kiszurta a szemem :d

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

teddymac
Lehetséges hogy nem mennek a serverek ?
nem tudok loginolni

Hajrá <#eljen>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Rendben.Köszönöm a helpet.Még questpackokal kapcsolatban lehet érdeklõdõk .😊
nos, ha most kezdesz játszani akkor elõször inkább majd a quest packokat unlockold, majd utánna jöhet a gold. addig kb ugyse gyülne össze annyi hogy szükség legyen rá, de a lvl 20at meg pikk-pakk el lehet érni 😊

Vagy esetleg inkább másba kezdjek elõször?
Rendben akkor ezt fogom elõször ki farmolni 😊Köszönöm a választ 😊
Semmire se jó, ez egy megszorítás a játékban. Ergó korlátozzák mennyi ingame arany lehet nálad, ami akkor okozhat problémát ha magasabb szinten drága dolgot akarsz venni. de természetesen turbine point-ért feloldható ez a csúfság <#ticking><#hehe>

Üdv mindenkinek na és jó reggelt.Érdeklõdnék abban mire jó a Gold cap ?Elõre is köszönöm a választ.
<#falbav><#falbav><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1> Köszi a kérdést!

blbogus
neked is szia! én kerestem tört szervert, hátha tudom mellõzni a turbine pontok gyûjtögetését, de nem találtam, ergo nincsen..
a magyarok (mint a fejléc oly vörösen mutatja) a(z) Snowbourn szerveren vannak.. éljen soká a jó magyar bor! 😄

a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline

Sziasztok,

Új vagyok LOTROban, azt szeretném megkérdezni van e tört szerver illetve hogy melyik szerveren van a legtöbb magyar?

Elõre is köszi 😊

Szaruman
<#idiota>

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Olyan történetet is szívesen olvasnék ami a másik fél szemszögébõl mutatja be a történéseket, illetve lehet külön álló rész is pl: az orkok, hogyan élik meg a naponkénti csatákat, mit rendre elvesztenek ellenem😊
Talán US verziót töltöttél le?
teddymac
Snowbourn szervert miért nem látok ?

Szarumán most haragszom! <#gonosz3>

Feltünés mentessé tetted a KARAK AZGAR legtöbb magyar szerver Title-t <#wilting><#duhos2>

Az menni fog😄2 lineage 2 1év wow után csak nem fektet két vállra a lotro😄
Annyi a különbség, hogy a Deedek (Kihívások) teljesítésébõl szerzett Turbine Pontból veheted meg a további tartalmakat, elég sokat kell farmolni hozzájuk.

Rendben mert a fórumon fizetést olvastam.Köszönöm.Most per pillanat az updatel szenvedek.amúgy kíváncsi vagyok mennyire lesz nehéz így ha ingyen tolom.
Szia! A F2P megjelenése óta már nincs olyan, hogy Trial játék. Játszhatsz a 14 nap után is ingyen ameddig akarsz és fejlõdhetsz, csak bizonyos korlátozások érik azokat, akik nem fizetnek elõ VIP-re. Így lassabb és "gyûjtögetõsebb" a játék. De ha nem akarsz nem kell fizetned érte.

Üdv mindenkinek.Na letöltöttem a gémet.Van accountom is.Na de olvastam itt hogy alapjáték meg ugye különféle kieget ebbõl most nekem az jött le hogy 14 napot játszhatok aztán szevasz tavasz .Vagy 14 napalat amit össze szedek turbina pontot folytathatom a további játékot?
Olvastam és fogom is, mert nagyon tetszenek. Csak igy tovább! <#eljen><#worship>

Ha nem gond, egy picit reklámozom a történetemet, amit a Lotro alapján kezdtem el írni 😊 A legújabb rész itt (http://www.lotro-hungary.hu/angmar-arnyeka-szabadulas-folytatas) van, a bejegyzésben van link az elõzõkhöz is. Jó olvasást, ne kíméljetek a véleményekkel 😊

Solid Snake
ugykéne megcsinálni, hogyha vki hozzászeretni szólni a topicba.elõször megjelenik egy kérdés: "Melyik szerveren vannak a magyarok?" ha tud válaszolni rá.akkor írhat😊 és még nagybetûs segítség is van😄

McFrost
Nekem spec böki a szemem😄

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Szaruman
Nekem mind1, de sztem így is lesz, aki megkérdezi 😄

Nekem megfelel. <#worship><#taps> Bár várjuk meg az elsõ delikvenst <#eljen><#worship>

Szaruman
Én a magam részérõl ennyit tudok tenni 😄

Ahogy látom a Guardian és Hunter tudja használni 30-as szinttõl. link
Pl.: a Hunter's Charge quest is ad nyílpuskát 30-tól. hunter
<#alien><#alien> ez megeshet. Persze oké hogy van lvl 9en, de ha jóltom még mindig kasztspecifikus mikortól tudja azt bevetni. Sajna mágusaim vannak akiknek nincs ilyene <#vigyor>

McFrost
Érdekes, eddig sehol nem láttam, csak egy ork kezében, aki le is meszelt vele😄

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8