10184
10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• MrStokes
    Koszi!

Most csinalom az account migraciot, es vagy en vagyok hulye, es tenylegesen 2 account-om volt, es amit probaltam az eppen nem a megfelelo, vagy pedig ujra be kell adni nekik a termek kulcsokat?
  • Kheled
    szeptember 27 a hivatalos dátuma
  • MrStokes
    Most igy utolag belegondolva, sztem azert is untam meg idejoe koran anno a jatekot, mert mindig csak a kuldik mentek, instaba meg szinte soha nem volt ember. :)
  • MrStokes
    Ezzel csak az a gond, hogy instakban random emberekkel nagyon nem eleg, ha dps-ben megyek el healelgetni. Legalabb is a legutobbi tapasztalatok ezt mutattak sajnos.
    Kizarolag kuldikkel meg keptelen vagyok felszintezni a karaktert 65-re, meg egyebkent is szeretek instakban fejlodni. :)

Lehet, hogy a heal spec-ben valo kuldizgetes lehet a megoldas, igy nem kell valtogatni, max lassabban haladok a kuldikkel.
    Esetleg vmi vegyes trait-felvagott is szoba johet,
    illeve vegso esetben marad a valtogatas.

Az mondjuk jo kerdes, hogy mennyire mennek az instak, mennyire lehet embert talalni hozzajuk. Korabban amikor meg jatszottam, meg nem volt f2p es eleg nehez volt embereket talalni.

Most mar gondolom joval tobb ember lezeng, es mellesleg mar en sem vagyok annyira alacsony szinten, es ahogy neztem, pont magasabb szinten jon majd egy jo adag insta. Ugy remlik mar volt legendary fegyverem, de meg Moriaba nem tettem be a labam.

Mondjuk azert ennyi ev alatt mar rajohettek volna a keszitok erre a hianyossagra es behozhattak volna mar az alternativ spec intezmenyet, hogy ne kellejen vele ennyit szenvedni. :)
    Tankoknak ez a trait cserelgetes nem jelent gondot?

Isengard kb. mikorra varhato?
  • Kheled
    most is igyvan sajnos, én ugycsináltam hogy amig nemértem el a 65öt addig dps-be voltam. utána átválottam heal traitekbe,ugyis lehet haladni, igaz nemolyan pörgősen,de tudok úgyis dps-t osztani, Isengardal sok kaszt átírás lesz, pl 2 skill egybeolvad, meglévők sokkal megerősödnek,lesznek újak is. Sztem onnantol könnyebb lesz haladni még heal traitekben is.majd kiderül:) de ez a bardos dolog ne vegye el annyira a kedved, belegondolsz, annak az npc-nek is kell megélhetés:)
  • MrStokes
    Sziasztok!

Korabban, amikor meg egy minivel jatszottam, zavaro volt, hogy minden egyes alkalommal amikor kuldizgetest koveoten instaba indultam, at kellett allnom a trait-ekkel a dps-t tamogato spec-rol a gyogyitast tamogatora. Mindezt ugye egy bardnal, ami penzbe (jo, nem sok) es idobe telt.

Jellemzoen ameddig meg nem lett a csapat (random emberkekbol), addig kuldizgettem, majd miutan megvolt a teljes csapat, rendszerint ram kellett varni, hogy lecsereljem a mar emlitett trait-eket.

Ez a dolog meg most is igy van, vagy van erre mar esetleg vmi jatekbeli megoldas azota? Erdekelne masok, akiknek szinten trait-eket kell/ajanlatos instak elott cserelniuk, hogyan csinaljak.

Mostanban elgondolkodtam, hogy visszanezzek, de ez a dolog egybol eszembe jutott a minivel kapcsolatban.
  • Bazsi555
    Hali!

"Meneldor" szerveren keresek honfitársakat, mivel jó lenne valami társaság.
    Blasio néven találtok meg a szerveren.
  • Brolly28
    noh ha minden igaz meg lesz oldva...
    talán az a baja hogy nincs a kártya engedélyezve elektronikus fizetésre.
  • Brolly28
    nem találok semmit... először azt hittem hogy a böngésző miatt aztán átálltam firefox-ra de azzal sem ::....:(
  • Brolly28
    a myaccount.turbine.com -on amikor a payment methodban kell beírni az adatokat a jó istenért nem akarja elfogadni a kártya számát, egyfolytában ezt írja err: 20083
    nem tudjátok miért?
    valamint a my accounton belül hol található meg a vip befizetés?
  • Liio
    Höhéj!
    Gondoltam ide is beszúrom a "társkereső" hirdetésem. :)
    Kezdő játékos (ember, burglar) keresne segítőkész klánt, akik low lvl karikat is bevesznek, ugyanis esetleges nehézségek esetén jól jönne a segítség (gondolok itt leginkább a játékmenettel, játékon belüli dolgok megértésével kapcsolatos problémákra, nem feltétlen küldetésekben való segítségre).
    Amit cserébe nyújtani tudnék, az hasonló szintű segítőkészség, természetesen csak olyan dolgokban, amikben én is otthon vagyok.
    A jó társaság sem utolsó szempont!
    Nem baj, ha nincs TS/Mumble/Vent és társaik, szintezés közben úgyis nagyon koncentrálok a feladatra.
    Szerver: Snowbourn
    Karakter: Idahryon
    Előre is köszi, ha valaki tud valamit! ^^
  • Kheled
    pü back:)
  • foxxi
    Pü.
  • Kheled
    vannak ilyenek, a szervernevük előtt kivan irva a jelzés hogy [RP],viszont ezeknél kevés magyar van.
  • Horog21
    Most, hogy végre lesz egy kis időm gondoltam visszanézek gamelni egy kicsit :) Viszont lenne egy kérdésem. Ugyebár PVE orientált a játék, ebből fakadóan akkor már RP szerverre mennék. A kérdésem az, hogy van-e ilyen itt, és, hogy milyen a közösség rajta. Milyenek a szokások stb.. Olyasmikre gondolok, hogy pl mi a játékosok "kedvenc RP helye" (ugye mint WoWban RP szerókon Goldshire a kedvenc) stb.. :) Előre is kössz a választ.
  • foxxi
    tessék: Drope
  • Strahd_
    http://lorebook.lotro.com/wiki/Item:Heavy_Forge-crafted_Kite_Shield_Recipe_%28Level_15%29

komponens megvan, csak a receptet nem tudom honnan lehet megszerezni hozza
  • foxxi
    metalsmith Receptek

Itt kiválasztod, majd ha a komponensre kattintasz, mutatja honnan.

Vagy ez: Recik
  • Strahd_
    Nem tudjatok veletlenul Heavy Shield recit honnan tudok szerezni? Mert nem nagyon talaltam linket ami leirta volna hogy kibol/mibol esik a recept.
  • Gubberx
    Na mindegy, írtam nekik egy ticketet, majd ők kitalálják mi a gond :)
  • Henty
    Igen
  • Henty
    Próbáld MasterCard-al nekem az van és nincs vele gond, paypal meg amúgy is xar :)
  • Gubberx
    Neked is EU SUBSCRIPTION az accountod a profilodnál?
  • Gubberx
    american express blue amivel fizettem, de paypalra is eurót ír.
  • Henty
    Én nem tudom melyik oldalon vagy, de nekem a Turbine accomon csak és kizárólag USA dollár fizetési lehetőségem van, és a preorder befizetése óta így van. /Azt el tudom képzelni, hogy az újonnan regisztráltak euróban fizethetik, de kétlem, hogy így lenne/ ezenkívül lehet hogy a kártyád típusa miatt tudsz csak euróval.
  • Gubberx
    Akkor megoszthatnád hogy ez neked hogy sikerült mert ha a fizetésre megyek kizárólag euróban van a 3 féle csomag :D
  • Henty
    Mielőtt vita lenne belőle Turbine USA-ban van és oda kell fizetni ezért dollárral kell számolni!
  • Henty
    Nekem 3 hónapos előfizum van (bankkártyás) $29,99 és nem euró.
    Ez kb akárhogy is számolom max 2000 huf/hóra jön ki. :)
  • Brolly28
    köszi asszem megvan
  • foxxi
    Jaja, persze! Az zavart meg hogy most is dodót váltottam, mint régen... Hát, igen. Azért a kapzsiság mindenhol jelen van
  • Gubberx
    Azt hiszem akkor még lehetett dollárban fizetni, én is úgy emlékszem hogy régen jóval olcsóbb volt :(
  • foxxi
    Akkor annyi. Sajna nem tudom mivel lifetime-om van. De régen 2640 huf-ra jött ki.
  • Gubberx
    Az a 2,2-2,7 jó lesz 3,5-3,7-nek is :D 13 euro az 1 hónap ha kártyával fizetsz.
  • foxxi
    Nos, vannak "magánszemélyek", akiktől tudsz venni gamecardot ( bár már nem ez a jellemző ), illetve internet fizetésére képes bankkártyával tudod ezt még megtenni az account oldaladon. Az ár kártyás fizetésnél kb 2,2-2,7k, gamecard pedig csak 60 napost láttam kb 5-6k-ért.
  • Brolly28
    tudnátok segíteni
    már végignéztem az egész lotro főoldalt a community-t és sehol sem találom hogy hol lehet és mennyiért befizetni a vip-et.
    megtudnátok mondani hogy mennyibe kerűl meg hol lehet befizetni:D?
  • Gubberx
    wb :)
  • foxxi
    Ájm Beek
  • darkling
    Isengard megjelenés után vajon TP-ből is megvásárolható lesz? Bár gondolom igen.
  • zsoca129
    kösziii csak az a baj h én másik szeron voltam ésmot megint kezdhetem előröl xDDDD
  • Kheled
    magyarul az epic quest hiányzik? bree-ben folytatódik a kcosmába.ha elfogytak a questek akkor keress másik tábort.vagy másik területet. alacsony szinten pl ered luin-a megye,bree-land lvl1-20ig van.