10184
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek
Magyar Fansite (hivatalos)
Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]
Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]
Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!
-
foxxi #8744 Regisztrálod magad a https://myaccount.turbine.com oldalon, és ott a fizetés menüpontban egyből írja hogy mennyi a havídíja. A kiegészítők megvehetők Turbine Point-okért, amit szintén vehetsz pénzért. Sajna mivel lifetime player vagyok, igy nem mutatja mennyibe kerül havonta. De aszem ha visszább olvasol, láthatod hogy kb 2700-3500HUF között mozog. -
nexus007hun #8743 :D hát akkor őt kérdezem. -
Foxxi-tól kérdezd Ő perfekt ebben(is). -
nexus007hun #8741 Üdv!
nagyon megtetszett a játék, és az lenne a kérdésem, hogy hol tudom megnézni hogy a kiegészítők, illetve a vip tagság mennyibe kerül? -
frissítéssel kicsit átdolgozzák a championt LINK -
foxxi #8739 Bocsi, de este már nem voltam, és hulla is voltam. örülök hogy megoldódott és Welcome Back -
buhajla #8738 köszi megoldottam :D -
buhajla #8737 Sajna nem tudom hogy kell :( de megköszönném ha néhány lépésben leírnád :) -
foxxi #8736 Migráld az accountodat és jó lesz. -
buhajla #8735 Hello mindenki!:D
Az lenne a problémám , hogy régebben lotroztam még nyár elött és most vissza mennék játszani de sajna nem tudok bejelentkezni mert hibás jelszót/account nevet ír pedig jól írom be,hallotam róla hogy volt valamilyen nagy "átalakítás" és h turbine kapta meg de az emailemre nem válaszolnak, aki tud kérem segítsen! előre is köszi -
relativ, beeteto idoszak mindenkeppen -
az -
A játék ingyenes? -
Kheled #8731 nah jó lett a mylotro ottvannak a karaktereim! -
Betonfal83 #8730 Hali! A craftingos setekböl Mirkwood vagy a Lothlorienes a jobb?
Elore is thx a valaszt!!!
-
Én historian lettem vele (Scholar, Farmer, Weaponsmith ez utóbbit nem használom mert másik karinál supreme grandmaster). -
Melyik szakmat erdemes felvennie egy main Minstrelek Scholar/Jeweller ? -
348tp a misty mountains. Vegyétek vigyétek. -
qaíwsyedx #8726 1-A shield swipe a guardian class skillje, nem a törpöké.
2-Valószínűleg a toutorialban vagy azért nem tudsz bemenni. -
StrikeOfTheFox #8725 Miért lehet ez? -
StrikeOfTheFox #8724 kösz, fizetni nem tudok mert azt írja ki h occured error, próbáljam később D: -
Kheled #8723 guardian trainernél. nem is kell bemenni.van több is kint a többi npcvel -
StrikeOfTheFox #8722 Hali, a törp első skillt, a shield swipét hogy kell megtanulni? Nem tudok bejutni thorin kapuján -
illetve igen :) -
Amíg vip vagyok sehogy nem tudom megvenni az akciós quest packokat? -
nem, a shadows of angmar területeit feloldja amíg a vip él -
Ha VIP kent elofiztetek, akkor az adott teruletet nem kell megvennem hogy questelni tudjak ott nem? -
Nem kell hozzá CD, hiszen azért töltöd le a gépedre, hogy onnan telepítsd. -
StrikeOfTheFox #8716 Mosdt töltöm és kell hozzá cd? -
Sziasztok!
Hétvégén újra 50%os engedménnyel lesz 1 térkép a lotro storeban.
Gondolom már sokan láttátok de akinek új lenne a link:
Szavazás
Bár soha nem szoktam kérni fórumon, de aki megtenné, hogy a Misty Mountainsre szavaz(magasan vezet most) annak megköszönném.
Evendim akció most volt nemrég, és a Misty sokunknak hiányzik még, szóval jó lenne ha nyerne, frankó lenne 695 helyett(asszem annyi) 347TP körül megvenni...
Sheltemke
-
ma sok idő után újra felraktam a játékot de mégse enged be mi lehet az oka anno áttettem az accot a turbine-hoz is,valami olyasmit ír hogy ez az acc nem aktív? -
változó
én múlt héten fizettem be a vip-et 1hónapra az olyan 3500körül volt, -
StrikeOfTheFox #8712 Hali, most töltöm a lotrot, van egy kérdésem, mennyibe kerül a fizetés rá? -
Kheled #8711 rengeteg beta kép, meg patch notes -
Kheled #8710 gz:)üdv újra Középföldén:) -
Tegnap keso este vegre feltelepult a kliens, es meg tudtam nezni, hogy mi a helyzet karakter-fronton. Szerencsere meglett a jo account es megvan rajta a 46-os minim! :) -
darkling #8708 Így van. 1 szervert mutat 1 db karakterrel oszt csókolom. -
Kheled #8707 sztem jó lesz!:) .nálam mylotronál ir ki hülyeségeket 4-5 olyan karakter ami másik szerveren vannak olyanokon ahol nemis játszottam max 1x ha felnéztem, és tökismeretlen nevü karakterek.érdekes mód a többi karakterem nincs rajt,csak ezek a lvl1-es karakterek..de sztem másnál is hasonló a helyzet. -
No, lehet, hogy jo lesz. A Turbine-os account krealast kovetoen nem jelezte ki kozvetlenul a Moria kieget, de kesobb ujra belogolva mar ott figyelt. Most toltom a klienst es remenykedek. :) -
Erdekes, megtalatam mind2 account-om, de egyiknel sem latom hogy be lenne regelve az alapjatek meg a kieg. Ujra be kellene adni neki a CD kulcsokat?