The Lord of the Rings Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gubberx
😄😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

már lehet tölteni, szerver meg 4 körül lesz

Várom a patchet <#ticking><#hehe>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Solid Snake
Te visszamennyé innen Cryssisozni, meg homefrontozni te áruló <#ticking><#banplz>
MAXIMUM Frodo!

Solid Snake
<#ticking>
<#ticking><#ticking>

Solid Snake
Nem hiszed el, de kiállsz a mezõre,elszórod a magvakat, kisarjad, és learatod a termést <#vigyor5>
Csibusz
Nem találom, hogy hol van liszt.. Elmentem a craftingos csókákhoz is, de nálunk sincsen.. Magamnak kell termeszteni? Akkor a kérdésem, hogy hogyan/hol kell elvetni a magokat?😄
Csibusz
Nekem dx10re van beállítva ultra minden.
video: nvidia 250 GTX 512,és dx10 hight texture csomag.
De ha megfigyeled nem fikáztam, sõt dicsértem, mivel írtam, hogy:
"de nem baj, mivel a táj így is magával ragad =)"
énse értettem, sztem egyértelmû hogy az MMO-k körében a Lotro-nak van az egyik legrealisztikusabb,és legszebb grafikája, itt van különbség a Medium és az Ultra high között, méghozzá rengeteg, és most az Update-el is még szebb lesz (árnyékok terén)

"Na pofás kis játék ez, a grafika nem egy eget verõ gigaszuper highton sem"

Már többször olvastam a grafikát illetõen lekicsinylõ hozzászólást, és nem értem... tényleg nem szép a grafika, vagy én vagyok maradi?
Próbáltad már DX11-el Ultra beállítással? Szerintem kifejezetten szép. Az én szememnek pl. nagyon jó árnyékolás van a lotroban. A karakterre teljesen ráközelítve is részletes textúra van. DX10/11-el a víz is nagyon szép. A karakterek/lények mozgása is teljesen jó.

video: nVidia 460GTX 1GB; DX11; Ultra minõség beállítás; A nagyobb textura csomag van telepítve.

Természetesen minél erõsebb a páncél, annál nagyobb szükséged van rá 😊 Késõbb heavy armourt is használhatsz.

Mindkettõ mûködni fog, de haverod az amerikai szervereken tud játszani, te pedig az eu-n. Szal érdemes a us-t törölni és az eu-t leszedni.
Elvileg az is mûködhet, ha eu-t kimásolod pendrivera és átadod neki.
Haverral elkezdtük egyszerre letölteni a játékot, és kiderült, hogy nemugyanazt a verziót töltjük. Az enyém en-gb, az övé meg azthiszem en-us.

Naszóval neki, most újra le kell szednie a játékot, vagy mûködni fog így is. A letöltött 10 gigát el lehet jutattni hozzá?

Csibusz
Oké utánaolvastam, medium való neki xD Bocsi a hszért akkor..
Csibusz
Öhmm, Champion karin elõnyösebb a light armor, vagy mediumot is pakolhatok rá? Mert most az van rajta.. De mivel ez is inkább gyorsaságra megy gondolom inkább a light nemde?
pontosan <#ticking>

Csibusz
Értem, és a turbine Point vagy mi az, azt akkor rá megyek a storera és megveszem a pontokból? Úgy lehet bagot is venni meg minden egyebet igaz?
Freeként egy karakterrel az alap elérhetõ területeken 1610 TP-t lehet összeszedni, mert már Lone-Lands is free, ha jól tudom. De itt kiválóan le van részletezve, hol mi van: http://lotro.mmorsel.com/p/tpfinder.html?zd=Bree-land&tab=1

Meg a többi, nem free terület is.

igen.csak azthittem fejlõdött .mert anno sose szoktak híreket kirakni az eu oldalon. és most ha amerikába kijött vmi hír.akkor itt is kiirták.gondoltam végre.most egy szinten dolgoznak.és amikor mondták abejelentést is hogy csak 1 nappal csúszik az amerikaitól, már örülni kezdtem. most akkor.. átgondolom a dolgokat..innentõl már nemfogok bízni bennük 😊

Pedig mar igazan megtanulhattad volna, hogy CM mindig csuszik az update-tel. <#hehe>

eh.megint eltolták az updatet.az utolsó órákba.hihetetlen😊..pedig hogy vártam ezt a napot.

Kifejezõen: <#taps><#ticking><#nezze><#nezze>

Sztem jól játszható free-ként is, csak figyeld a különbözõ akciókat a Store-ban: kb. havonta egy-egy területet le szoktak árazni 75%-kal, az inventory bag és a gold limit is viszonylag gyakran akciós (20-30%).
Ha minden igaz kapsz 250TP-t mert csináltál egy accot + az ingyenes területeken könnyen össze lehet hozni további 600-650TP-t!
Csibusz
Na pofás kis játék ez, a grafika nem egy eget verõ gigaszuper highton sem, de nem baj, mivel a táj így is magával ragad =)
Ahogy látom itt is úgy van, hogy vannak questek amiket cointokért lehet csak megcsinálni.. Lesznek olyan helyszínek is? Vagy azért annyira szabad utat add a játék? Gondolom van aki ingyen játszik, tudom, hogy nem a maximumot adja, de azért így is lehet élvezni? Egyenlõre élvezem.. de ha továbbhaladok akkor?... 😊
Köszi az instrukciókat 😊
Csibusz
Na mûûûködik😊 akkor el is kezdem xD
Gubberx
Valaki játszik evernight-on? 😊

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

holnap update jupiii!!!😊)

Annak mûködnie kell, csak indítsd el, mielõtt belépsz a játékba, és nézd meg, milyen billentyûvel indíthatod el a felvevést, hova teszi stb.

És készülj fel arra, hogy irtózatosan nagy méretû lesz a kész fájl, azt még általában valamelyik programmal át szokták konvertálni.

Hali.
Milyen progival tudok a játékban videót készíteni.Valaki a Fraps nevû progit ajánlotta,de valamiért nem mûködött.
Szívesen, remélem az már jó kliens lesz 😊

Csibusz
Már töltöm egy helyrõl😊 Szépen jön 1.8-al😊 De azért köszönöm
Viszont többen jelezték már, hogy a darabokban tölthetõ verzióval voltak gondjaik. Meg ott korlátozva van a letöltési sebesség is. Próbáld meg innen inkább: http://community.lotro-europe.com/full_client.php

Csibusz
Köszi😊
Igen, az jó

Lord Ashyn - Arnyjarok - Neverwinter Guild Ywern - VoidwalkerS - TERA Guild http://arnyjarok.enjin.com

Csibusz
Hát lehet hogy az amcsit szedtem le és európai accountom van :S
Na mindegy ami a fansiteon van az megfelelõ? Mert akkor leszedem darabonként flashgettel
Milyen klienst szedtél le ( honnan ) és hol regisztráltál accountot?

Lord Ashyn - Arnyjarok - Neverwinter Guild Ywern - VoidwalkerS - TERA Guild http://arnyjarok.enjin.com

Csibusz
Sziasztok, most telepítettem fel a játékot, regisztráltam is.. de egyszerûen nem tudok belépni:S Azt mondja h rossz a felhasználóm vagy a jelszavam, pedig direkt ellenõrzöm és korrekt mindent:S
Miért van ez akkor?
igen.,akkor jön az update 2-is. szóval kedden érdemes felnézni,ha nem is kedden de a héten mindenképp

Pacik lesznek leárazva 1 hétig

03.22.-tõl pedig tavaszi fesztivál ha minden igaz.

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

Biztos nem 500g volt, mert 500 arany az igen sok pénz 😊 A Bree Starter Horse amúgy alapból 200 ezüst, a többi kerül 500-ba. Nekem viszont a többi ugyanúgy 500 ezüst maradt a riding skilles küldetés megcsinálása után is 😊

500g-ért tudtam megenni. A vásárlás után kaptam egy passive skill-t és most már 200g-ért tudom megvenni a többi fajtát(színût).

95TP volt a riding skill és meg lehet venni akár 1-esen is 😊

Azért írtam le, hátha vkinek késõbb segíteni fog.
Gubberx
A lovat megtudod venni de a használatához kell a lovaglás skill ami vagy TP-ért vehetõ meg vagy ha befizetsz VIP-re akkor quest lesz rá és "ingyen" magkapod.

Ha jól tudom, akkor van már kisebb szinten is (akár 7-8-ason) 200 ezüstért.

Hanyas szinten tudom megszerezni az elsõ lovat?
Csak TP-ért lehet megvenni, vagy van ingyenes verziója is?
Sheltem
Bocs de ez bukott ötlet. Minél elõbb indíts új karaktert a Snowbourn szerveren ott fogsz találni magyart bõven.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Atwa
Szevasztok!Az Eldar szerveren játszok már egy ideje ,de nem nagyon találkoztam még magyarral.Esetleg van valami aktív magyar kinship,vagy valakinek lenne kedve kinshipet alapítani?Mert kezdem kicsit magányosnak érezni magamat a játékban.A játékban Erzun néven találtok meg.

Olyan kártya jó, aminek a hátulján rajta van a háromjegyû ellenõrzõ kód. Nekem Visa Electron van, az jó.

blbogus
köszi a válaszokat, ismét, akkor lehet nekiállok vmien módon spórolni, vagy jöjjön be egy tippmix és elõfizetek és kezdek vmit snowbourn-n..
és még vmi.. ha nincs dombor nyomott hitelkártyám, se semmilyen értelmes bankkártyám (maestro), de ismerõsömnek van értelmesebb visa bank kártyája azzal is lehet fizetni? sajna más mód nem áll rendelkezésre.. :S

a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline