The Lord of the Rings Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
video: nvidia 250 GTX 512,és dx10 hight texture csomag.
De ha megfigyeled nem fikáztam, sõt dicsértem, mivel írtam, hogy:
"de nem baj, mivel a táj így is magával ragad =)"
Már többször olvastam a grafikát illetõen lekicsinylõ hozzászólást, és nem értem... tényleg nem szép a grafika, vagy én vagyok maradi?
Próbáltad már DX11-el Ultra beállítással? Szerintem kifejezetten szép. Az én szememnek pl. nagyon jó árnyékolás van a lotroban. A karakterre teljesen ráközelítve is részletes textúra van. DX10/11-el a víz is nagyon szép. A karakterek/lények mozgása is teljesen jó.
video: nVidia 460GTX 1GB; DX11; Ultra minõség beállítás; A nagyobb textura csomag van telepítve.
Elvileg az is mûködhet, ha eu-t kimásolod pendrivera és átadod neki.
Naszóval neki, most újra le kell szednie a játékot, vagy mûködni fog így is. A letöltött 10 gigát el lehet jutattni hozzá?
Meg a többi, nem free terület is.
Ha minden igaz kapsz 250TP-t mert csináltál egy accot + az ingyenes területeken könnyen össze lehet hozni további 600-650TP-t!
Ahogy látom itt is úgy van, hogy vannak questek amiket cointokért lehet csak megcsinálni.. Lesznek olyan helyszínek is? Vagy azért annyira szabad utat add a játék? Gondolom van aki ingyen játszik, tudom, hogy nem a maximumot adja, de azért így is lehet élvezni? Egyenlõre élvezem.. de ha továbbhaladok akkor?... 😊
Köszi az instrukciókat 😊
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
És készülj fel arra, hogy irtózatosan nagy méretû lesz a kész fájl, azt még általában valamelyik programmal át szokták konvertálni.
Milyen progival tudok a játékban videót készíteni.Valaki a Fraps nevû progit ajánlotta,de valamiért nem mûködött.
Lord Ashyn - Arnyjarok - Neverwinter Guild Ywern - VoidwalkerS - TERA Guild http://arnyjarok.enjin.com
Na mindegy ami a fansiteon van az megfelelõ? Mert akkor leszedem darabonként flashgettel
Lord Ashyn - Arnyjarok - Neverwinter Guild Ywern - VoidwalkerS - TERA Guild http://arnyjarok.enjin.com
Miért van ez akkor?
Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.
95TP volt a riding skill és meg lehet venni akár 1-esen is 😊
Azért írtam le, hátha vkinek késõbb segíteni fog.
Csak TP-ért lehet megvenni, vagy van ingyenes verziója is?
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
és még vmi.. ha nincs dombor nyomott hitelkártyám, se semmilyen értelmes bankkártyám (maestro), de ismerõsömnek van értelmesebb visa bank kártyája azzal is lehet fizetni? sajna más mód nem áll rendelkezésre.. :S
a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline