10184
10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• qaíwsyedx
    Na ezt ingame mondod akkor megspórolsz egy csomó várakozást :) a közelmúltabn teljesen szétfarmoltuk magunkat a mirror halls of lumul nar nevű retteneten és így kb jómagam is tudoom a trükköket akarom mondani a tükröket, szóval kb. 30 perc az egész.

Xica vagyok amugy, bár lehet h a frisse níndított runkeeperem tápolom (Langostor) remélem lesz türelmem és hosszabb időt ér meg mint elődei
  • tomcsa4
    Én is level 14 vagyok. :) A hiba melegedés.
  • hugopareiros
    eddig elég gyorsan haladok előre :) lvl 14, pedig nem is játszok sokat

am van néha 1 kis hiba, sétálok és hirtelen elmegy a kép, majd 1 másodperc múlva vissza is jön

ezzel találkozott vki más?
  • foxxi
    Már nem. Visszatértem a szivem csücskéhez . Kijelentem hogy a TOR egy rakás szar ( nekem ) - talán az STO-t megnézem ( de ugyse ásom bele magam - tudom ). Igy marad az örök kedvenc.

Bár most felkúrta az agyam a vol2. b8 ch4 - a híres frusztráló tükör labirintusával. Igy arra max partyval vagyok újra hajlandó belevágni ( igy ha valaki ott jár és meg akar spórolni egy agyrohamot - szóljön [#alien ). Szal LFF V2 B8 Ch4
  • Solid Snake
    foxxi már csak ilyen. Nem bánt Ő senkit,mindenkinek segít ha megkérik. Jó arc, majd meglátod ha "ingame" találkoztok./bár ennek kicsi az esélye mert mostanában más mmo-ban garázdálkodik/
  • hugopareiros
    kérem alássan bocsáss meg nekem, hogy kérdezni mertem

Az tény, hogy a topikot nem olvastam el, de a játék után igen sokat olvasgattam
    A történet és a világ is tetszik (filmeket megnéztem, könyveket olvastam).
    De mint a filmekben, én is inkább barangolnék csapatban, mint full egyedül.

Hirtelenjébe letölteni 7,5 gigát nem megy olyan egyszerűen (3 megabites nettel). Ezért inkább megkérdeztem, hogy lesz e értelme elkezdenem.
    Itt nem arra voltam kíváncsi, hogy tetszeni fog e nekem, hanem hogy ennyi idővel a játék indulása után van e értelme belekezdeni egy teljesen új "karrierbe".

Egyébként letöltöttem és jelenleg lvl 6 vagyok. Tetszik a játék, találtam is emberkéket akikkel tudok menni, várom hogy kiteljesedjenek a küldetések meg úgy az egész.
  • Solid Snake
  • foxxi
    Köszi! és Hálám üldöz
  • Szaruman
    Megtörtént.
  • foxxi
    szal, Wilkómen
  • Solid Snake
  • foxxi
    64es az RK-m, jelenleg minden nap kb 10-14 órát ingame vagyok, szal...
  • Solid Snake
    Milyen hogy "És várunk vissza" ottan se vagyol má sohase,te fps huszár.
  • tomcsa4
    Nah, mevan a karakterem. Mégcsak level 7-es, Krisztinahun a neve.
  • foxxi
    Jah, Szaruman! ez mehetne linknek banerba vagy FAQ-ba: BunnyLotro - Hasznos Tippek
  • foxxi
    Hali Papi! Persze hogy emlékszem

Egy lehetőség van rá ( ami az esetek 90%ban müködik ). Vagy küldesz nekik egy ticketet a problémával, vagy pedig livesupporton keresel meg egy delikvenst és elmondod neki mi a pálya. Eddig akinek ilyen gondja volt megoldották, ezért talán van remény :)

Hajrá! És várunk vissza!
  • Reyes
    Sziasztok!

Esetleg valakinek azzal kapcsolatban van-e infoja, hogy aki nem költöztette a karakterét határidőig, és ezért letörölték (mert nem játszott régebb óta/nem kapott emailt/stb.), annak van-e valami lehetősége a karakterei visszaszerzésére?

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Mert megmondom őszintén, a narkós kurva anyját a Turbine-nak, ha erre nincs mód...tudom, az én hibám is, de nem hiszem, hogy annyira sok helyet foglalnának a karakterek adatai. Max nem kell mindent átmenteni, elég a karaktert, az inventory-ját, ill. a pénzét.

Amúgy Foxxi nem tudom, megismersz-e, Dhrain voltam, már elég régóta nem toltam, erre mire kijön a Hobbit trailer, és iszonyat nagy kedvet kapok a játékhoz újra, ez fogad...:( Lilith-tel beszéltem, ő amennyit tudott segített is, utána is néztem hivatalos fórumon, ahol igazából leírták kereken, hogy nincs erre mód, de a remény hal sokáig elúszkál:)

Ha nem marad más, kezdek egy új karaktert, igazából már csak a világ miatt játszanék amúgy is, a raid-ekre nem lenne már időm.
  • dave9004
    TP-ért lehet? hogy?
    gondolom from amcsi to amcsi szeróra, de mégis storeban hol nézzem?
  • foxxi
    Van. Vagy TP-ért ( jó drága ), vagy Zséért ( jó drága )

VZ: kaabeeebeee
  • vzajcev
    Jó szeró a snowburny?
  • Zeros
    karakter áthelyezésre egyik realmról másikra van lehetőség?
  • foxxi
    Látod, hogy nem informálódnak az "újjonc jelöltek". De tényleg nem használna.

Már csak azért is lenne aki rákérdezne
  • Szaruman
    Most komolyan arra van szükség, h beírjam a bannerbe, h 'igen, a snowburnon kurvasokan vannak, NE kérdezd meg'?
    Szerintem nem használna.
  • Ingarian
    Én már lassan 3-4 éve nyomom, akkor kezdtem, amikor még 50 volt a level cap . Hát elvan vele az ember, nem kevés játékos van, elég sok magyar közöttük. Ahogy észrevettem, nálunk vannak olasz, lengyel, román , cseh és szlovák kinshipek is, meg jópár vegyes angol nyelvű. Meg természetesen magyarok is, Foxxika már leírta hol találod meg őket.
  • foxxi
    Hadjátok már abba ezt a "van elég ember" dumát. Minden második postban le kell írni hogy a SNOWBURN szerver ( mint hivatalos magyar játékosok gyülekezőhelye ) TELE van. Minden szinten. Igy a játékoslétszám VERY HIGH. És akkor ne kérdezze már meg több friisen készülő játékos. Idegesítő.

2) ha alapból nem érdekel a lotro világa akkor feledd el. Ez egy erősen PvE alapú játék, ahol a történeten van a hangsúly. EZért nem árt ha kellően tud a játékos angolul. A pvp, vagyis pvMp a jelenlegi formályában már jóval több mint egy vicc, de HC pvp-t senki se várjon.

3) ne mástól várd már hogy megmondja hogy mi jó neked. Nézz szét, informálódj, nézz videókat és döntsd el.

Ennyi. Köszi
  • Ingarian
    A Puncipocogteto még aránylag szolid névnek számít :)
  • hugopareiros
    üdv
    Gondolkoztam rajta, hogy elkezdek egy free mmo rpg-t.
    Van értelme a lotrba belekezdeni?
    Az nem zavarna, hogy kis tökmag lennék, csak legyen normális számú játékos.
  • foxxi
    Nekem is vannak kreatív válságaim Jó: nem puncipocogteto-ként ugrálok és járok-kelek a játékban, de nem is az a nagy átlag
  • Ingarian
    Hát mindenesetre jellemzi a használóját.
  • foxxi
    Egy retard név még nem biztos hogy retard embert takar. Nem kell általánosítani ily módon SE.
  • Ingarian
    Dehogynem , vannak olyan nevek, hogy leírni is szégyen!
  • qaíwsyedx
    Wardent nem indítanék második karakternek, rengeteg idő és meló megtanulni vele játszani (akárcsak a loremasterrel).

Nagyon erős karakter, de nehezen játszható, az előbbiek miatt sokan indítják, de sajnos kevesen játsszák jól :S, emiatt sokszor előítélettel viselkednek a wardenekkel szemben. (Hallottam olyat aki azért indította hunter után a wardenjét, mert annak is van "teleport" skillje, sajnos nem tartottsokáiga lelkesedése)

Kiprobálni persze mindenképpen érdemes, de ha megtetszik akkor főkari lesz belőle, nekem is van 1 75-ös wardenem de egy altkarakterem sincs 45 felett, az átlag szintjük meg kb. 25... szóval időigényes és nagyon élvezetes karakter
  • qaíwsyedx
    VIP mindent unlockol, kivéve
    -Mória
    -Mirkwood
    -Isengard
    Ezeket kiegként / questpaccként is meg lehet venni, de az előbbi a szerencsés (pl.: questpackben nincs benn warden runekeeper, 2 karakterhely...)

Ha letelik a VIP, akkor premium leszel, minden már létrehozott karakteren megmarad
    -swift travel
    -azonnal(szint elérése/quest elvégzése után) megkapod a riding skillt trait helyeket
    -megmarad az 5 táska
    -nincs gold limit
    -A bejelentkezésnél előnyben leszel részesítve a free játékosokkal szemben.
  • foxxi
    Tele van.
  • tomcsa4
    Sokan vannak a Snowbourn szerveren? Questelés közben, meg a városokban sk játékossal lehet találkozni?
  • hurkagyurka
    köszönöm az információ áradatot :)

legtöbb játéknak iszonyat szar a communityje de mióta lotrozok levagyok nyűgözve valahogy ezt a játékot nem kedvelik a retardáltak :D
  • foxxi
  • Wootan
    Jó ideje prémium vagyok, nekem így rémlik a váltás:

VIP befizetésekor Móriáig minden elérhető. VIP lejárta után az acc premium lesz. Ez nagyobb gold limitet ad, összes táska megmarad, a megszerzett trait slotok is megmaradnak, a bejárt területek közti gyorsutazás is megmarad, valamint az elkezdett deed-ek befejezhetőek. Tehát érdemes minél többet advanced szintre vinni, utána ráér befejezni.

A quest packok viszont nem maradnak meg, csak a felvett küldetések, azokat viszont be lehet fejezni.

Mória tudtommal már csak questpack formájában vásárolható meg, de az nem tartalmazza a prémium kasztokat (RK, WA), sem a plusz karakterslotot. Sőt, ha minden igaz, Lorien is már külön questpack!

Skirmishből is csak a 2 alap marad meg. Krafting guild repu is csak a megkezdett szintig folytatható.
  • foxxi
    Nincs rá mód. Meglehet változtatni accon belöl mindent. email cím, titkos kérdés stb...

Mennyiért... jó kérdés. ha szerencséd van 30k környéke, vagy még olcsóbban. Persze ehhez előfeltétel hogy ne várj fullos accot ( értem, max karakterek, sok zsé, cucc stb... ). Akkor még picit olcsóbban is.

Az előnyei szintén a hivatalos oldalom vannak. Mind 500 tp havonta, minden unlockolva ( kivéve fizetős kiegek! ).
  • hurkagyurka
    LT accot mennyiért szórják?

valamint az acc eladások hogy mennnek? nincs rá semmilyen mód hogy ha eladta valaki utána visszalopja az accot? mert sok játékba votl ez módi hogy eladta valaki az accjat aztan 3 honap mulva mikor rájött hogy mégis csak játszani akar joparaszt modjára visszalopta :D