10184
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek
Magyar Fansite (hivatalos)
Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]
Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]
Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!
-
kérd meg a supportot hogy írjanak egy levelet a főnöködnek hogy engedjenek haza hamarabb játszani, persze fizetve azokat az órákat is XD -
Jaja :) Igazából a legnagyobb dolog az lenne, hogyha több időm lenne játszani, nemcsak este 7 után meló miatt, de ezzel kapcsolatban sajnos a Turbine nem hiszem, hogy tud bármiféle "javítást" kiadni
-
foxxi #8982 Kinek mi
-
Én meg azzal is elégedett lennék ha Saruman T2 HM megcsinálható lenne átlag 75ös csapattal is(nem azt mondom, hogy könnyű legyen, legyen nehéz, de megcsinálható odafigyeléssel). Összesen eddig 1db 75ös First Age fegyvert láttam, annyira nehéz a Saruman T2n. AH-ban soha nem láttam még Worn Symbol of Elder Kinget. -
#8963 a többit tudod
-
foxxi #8979 Nekem csak egy Normálisan működő és konfigolható Instane Finder kéne. A tartalom az zsír. Esetleg havonta vagy kéthavonta egy instance
-
Nem hiszem, hogy idén jön új kiegészítő ha erre gondolsz a nagy bejelentéssel kapcsolatban. Nézd meg mennyi idő telt el Mirkwood(2009 december 1) és Isengard(2011 szeptember 27) megjelenése között.
Aztán ne legyen igazam...
-
Kheled #8977 az majd az Update 6.ba:) február-március környékén.
én leginkább a nagy 2012-es bejelentést várom:( nemértem miért kell váratni az embert:) -
qaíwsyedx #8976 Ehhh....
Csak 1 patch:S
(pedig már kezdtem örülni h azért ez a nagytitkolózás mert kijön az update a wardenre..) -
Update 5.1, Official -
foxxi #8974 Yes.
Best Expansion of E3 2011 – Lord of the Rings Online, Rise of Isengard (Turbine) -
Kheled #8973 lesz elvileg egy nagyobb bug fix, meg még kitudja mikerül bele, karbantartás idején közzé teszik a patch notes-ot. -
Sajnos valóban nem 10usd, 18-19USD most az egyik tranzakcióval.
Mindegy mindenképpen fog kelleni mégegy "unlock" mert a 4ből 2vip alatt lekreált karakterem van, és akarok egy 5.et is létrehozni, szóval 3 karaktert fel kell még oldani.
Megvárom, hogy legyen karakter unlock akció aztán ha lekreáltam az 5.et is befizetek mégegy hónap VIPre.
Ráérek vele, a 2. karaktert húzom most, egyáltalán nem sürgős.
Más téma:
A holnapi szerverleállás/updateről tud valaki valami infót? Csak "hagyományos" szerverleállás lesz, vagy újítanak valamit? -
szerintem 10 euro lesz az -
Igazsághoz azis hozzá tartozik, hogy 10usdt még megér nekem 1 hónap vip 15öt (amennyi régebben volt) már nem(a csodálatos Forint gyengülés miatt).
Tudom eztis megkérdezhetem tőle, csak gondoltam hátha van itt olyan aki mostanában fizetett be és vágja fejből.
-
hugopareiros #8969 megkérdezed hogy mennyit fizetett be és annyit adsz oda neki? -
Csak nem akarom, hogy keveset adjak majd neki, miután befizetett ezért szeretném biztosra tudni. Köszi -
Srácok mennyi most 1 hónap VIP usdben Paypallal? Úgy hallottam 10USD de ez nekem kevésnek tűnik(persze örülnék ha ennyi lenne), haverom szokta befizetni én meg utólag odaadom neki. -
qaíwsyedx #8966 Ennyi erővel akkor a loremaster gyengébb cc karakter mint a burgular.. csak mert kevesebb van belőle XD ? Inkább ugy gondolom h mindig a bengább de cserében könnyebben játszható karakteerből van több ha ugyanazt a szerepet nézzük. -
qaíwsyedx #8965 Nem véletlenül sorolják a wardent hivatalosan is a nehezen játszható karakterek közé, persze h nincs anyi belőle mint guardianból, arról nem beszélve hogy ezek nagyrésze sem ért a karakteréhez túlzottan..
Viszontcserébe a Wardennek vannak olyan lehetőségei amit a Guardian soha nem tud és nem is fog, ilyen a területre ható élet elszívás öngyógyító képességek, talán a legdurvább a területi fear (amit persze ritkán használ az ember lévén a közelharci dps nem szereti kergetni az ellent).
Szóval a warden eddig is jó volt, nehéz volt játszani vele, de megérte, nem ezen változtatnak, csupán több lehetőség lesz. Huhú de vármo h ranged dps ként menjek Pvpzni:) -
foxxi #8964 Kedvenc számom
-
[URL=http://www.youtube.com/watch?v=C2qrpwplkGI]"RK Medium Armort kap"[/URL] 
-
foxxi #8962 Jó lesz ez. De aki ÉRT a warden kezeléséhez , annak eddig se volt sok baja a tankolással. Tény hogy a Guard az elsődleges tank, és ezen változtatni kell ( ez tényleg nagy piros pont ), de annyira nem volt eddig se tragikus a helyzet.
Csak igy tovább. Mondjuk lehetne a következő hogy az RK Medium Armort kap
-
Jótanács: Kreáld le az összes karakteredet(3 a max azt hiszem alapból) és 1 hónap vipet fizess be(talán 10usd).
így spórolsz a legtöbbet, azonnal feloldja az összes trait/legendary slotot(kb 1500tp pont karakterenként) minden karakternek a swift travelt(ezt nem is tudod csak vipként megkapni) currency capet(400tp) 5táskát(nem tudom mennyi kb 700tp lehet).
Ezek az 1 hónap VIP lejárta után sem tűnnek el.
Persze csak akkor ha hosszú távon gondolkodsz :) -
Ez már nagyon kellett... Kb 10 guard után látni 1 wardent. Egész egyszerűen már alacsony szinten is erősebb a Guard mint a Warden, jobban bírja a hosszabb csatákat. Ezt 2 év lotro után mondom, nagyon kellett már egy "buff" neki. Bár ez több annál, teljes átgondolásnak tűnik.
Frankó, hogy foglalkoznak még ennyi idő után is a "balance" al.
Nagy pirospont. -
qaíwsyedx #8959 *kedves -
qaíwsyedx #8958 http://forums.lotro.com/showthread.php?&postid=5922113#post5922113
Azt hiszem ehhez már nincs mit hozzáfűzni kedve warden kollégák :)
-
Ok. -
Tomy Lee #8956 Picket tudja kérdezz rá privátban tőle hátha:link -
Fingom sincs, h h kell belerakni
-
foxxi #8954 TOR topicban is bejött nekik 
De az átnevezés se rossz 5let
-
Kheled #8953 nem lehet..biztos!!:) ha van rá mód:D vagy magát a topic nevét kéne átnevezni erre: Lotrosnowbournhunbannerinfo -
foxxi #8952 lehet itt is bekéne vezetni...
-
Kheled #8951 nincs olyan opció am, hogy csak akkor engedélyezik a komment írást,ha előtte megnézték a bannert, és elfogadják?:D -
foxxi #8950 Ott van minden a banerban. ( különösen ajánlott: BunnyLotro megtekintése ). -
gabor1013 #8949 Sziasztok!
Tegnap kezdtem a játékot, az szeretném kérdezni hogy tudnátok pár hasznos tanácsot adni? (lv10-as törp vagyok) -
foxxi #8948 Csőcső. Időnként ha agymenésed van és nincs banda, ugy mint múltkor, nyugodtan rámvéshetsz és szivesen mászok bárhova kicsit "lazulni". Immár megvan a 65 ( és a rested is elfogyott :D, na meg a +25% monster xp se jó már ) - ( szal igencsak belassul a fejlődésem. Szal minden xp-t érő megmozdulás érdekel. + jó jönne még 25 moria medál és meglenne a sett is
stb.. stb...
( jah, és pofátlanul kirakattam az oldalad, mivel nagyon hasznos anyag
).
-
Tomy Lee #8947 Működik is minden köszi a választ! -
Kheled #8946 ui-t a ctrl+ű segítségével tudsz
alt+tab azért nem működik mert a beállításoknál valószinű, hogy a window mode is FULL screen-en van, azt állítsd át és utánna jó lesz -
Tomy Lee #8945 Olyan gondom van,hogy alt+tab nem vált ablakot játék mindig ki kell lépnem nem tudom asztalra tenni klienst.Másik,hogy user interface-t,hogy tudom személyre szabni?Írja "ctrl/" de nem reagál semmit rá