The Lord of the Rings Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azért én ezt átírnám.
Itt a LINK !! LORD OF THE RINGS ONLINE (HUNGARY)
Am igen, ha nagyokan sokat farmolsz.és minden deedet megcsinálsz.akkor megtudod venni.meg nézni kell az akciókat valamikor féláron vannak a kiegek
Dave: sajnos nemtudom,mert régen a codemasters accounton lehetett, most ugye máshol van--#Account talán itt nézz körül,bár lehet már nem is lehet
köszönöm
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
1.) Belépek itt a régi accountommal https://transfer.lotro.com
2.) Beírom a name-et meg a passt. (most itt kell csinálni új turbina acount-t vagy külsõ oldalon?) Szerintem itt bukót meg az egész. Beírtam egy újat s semmi, ha továbblép akkor hibaüzenet.
Nekem a migrációban kéne segítség.
Egészen a második lépésig sikerült eljutnom de utána nem megy. Mármint belépek a nevemmel az még megy s utána bármit csinálok hibát több ki ha tovább akarok lépni.
Leírná valaki lepésrõl lépésre mit kéne csinálnom?
Vasudvardos skillekrõl.semmit. viszont azt irták megint lesz upgrade skillek, de remélem nem mind az 5
A Dagger lecserélhetõ egykezes kardra ? mert ugye egykezes kard meg daggervan nálam perpill.. és ha két egykezes kard lenne az változtatna valamin ?
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.
Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.
Ingame: Vilagvero - és természetesen: Snowburn
Két új player keres Guild/Clan-t a "WINDFOLA" Szerveren !! 😊
Írjatok PM et ha van valami ilyesmi 😊 Köszí
Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.
hanem a fõ történeti szálhoz tartoznak ott a questek. olyan mintha mirkwoodbban lennél de csak egy instában vagy elõször. ahogy csinálod a questeket majd a vége felé fel fog dobni olyat, hogy ha azt megcsináltad akkor vége a fõszál(book)nak. Ha az megvan akkor már nem fogsz tudni több q-t felvenni és átdob az igazi Mirkwoodba. (egyébként fejlõdhetsz 65-ig is arra nincs korlát.
LOTRO Snowbourn /Fate of Norns/ Beleghor Lvl 75 Runekeeper LOTRO Snowbourn /Fate of Norns/ Rayner Lvl 75 Burglar SWTOR Hidden Berks Rayner Lvl 50 Scoundrel
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.