The Lord of the Rings Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nah amugy pont mától van leárazva minden quest pack meg kiegészítõ 20%-al a Store-ban

de am annak is van facebookja

Ácsi 😄 az a Hivatalos magyar oldal 😊 nekem ahoz semmi közöm 😊
Bocsánat 😊 kijavítom a hibát... de amúgy a hivatalos facebook oldalról lett fordítva a szöveg 😊
"A Codemasters nagyszerû ingyenes MMORPG-jének magyar közösségi oldala."

Azért én ezt átírnám.

Like minden magyar !! 😊 Persze akinek van facebook ja 😊

Itt a LINK !! LORD OF THE RINGS ONLINE (HUNGARY)
Snowbournön vagyok csak.

Am igen, ha nagyokan sokat farmolsz.és minden deedet megcsinálsz.akkor megtudod venni.meg nézni kell az akciókat valamikor féláron vannak a kiegek

dave9004
höh te nem játszol véletlenül Gilrain szerón?
Csibusz
És ha sokat játszok majd, ugye tudni fogom unlockolni? Meg lesz a pontom rá?
nemkell letölteni, az egész játékot a legfrissebb verzióig magától leszedi. csak ugymond zárva van játékon belül. amikor pl beérsz móriába kifogja irni hogy vedd meg,vagy unlockold tp-ért.

Dave: sajnos nemtudom,mert régen a codemasters accounton lehetett, most ugye máshol van--#Account talán itt nézz körül,bár lehet már nem is lehet

dave9004
és nem tudo véletlenül, hol lehet átvinni szerverek közt karit?
Csibusz
Sziasztok, a Mines of Moria kieget automatikusan letölti a játék? Vagy nekem kell? Linket kérek szépen ha nekem kell ^^
köszönöm
háát elvileg pénzért átlehet, bár hanemvagy nagyon elõre ,egyszerûbb ha új karit csinálsz. legalább gyüjtesz turbine pontot, ugye az accountra megy, nem szerverre😊

Robez84
Hello all! én véletlenül nem a Snowbourn szerveren kezdtem a játékot... már nem akarom újrakezdeni... van rá mód hogy azon folytassam tovább, jó lenne magyarokat látni 😊 de gondolom nem lehet .. üdv

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

Migrálás után nekem is eltünt az összes karim, az eddig megvett quest pack-ok. Az igaz, hogy eddig nem fizettem egy fillért se a játékért, de ez azért...

ha van codemasters accountod.akkor migration now. beirod az ottani jelszavad és kódodat és elvileg ennyi.utána kicsit várni kell

Sokszor próbálkoztam de ideg nuku. Lehet én rontok el valamit szóval leírom mit csinálok.
1.) Belépek itt a régi accountommal https://transfer.lotro.com
2.) Beírom a name-et meg a passt. (most itt kell csinálni új turbina acount-t vagy külsõ oldalon?) Szerintem itt bukót meg az egész. Beírtam egy újat s semmi, ha továbblép akkor hibaüzenet.
próbálkozz, nekem is azt csinálta egész este aztán éjfél után sikerült
Sziasztok

Nekem a migrációban kéne segítség.
Egészen a második lépésig sikerült eljutnom de utána nem megy. Mármint belépek a nevemmel az még megy s utána bármit csinálok hibát több ki ha tovább akarok lépni.
Leírná valaki lepésrõl lépésre mit kéne csinálnom?
BoneDragon
Na én jól megszívtam ezzel a migrálással. Van 3 accountom, 2-vel be tudok lépni, de a 3. nem mûködik, pedig azon volt kb 2-3ezer turbinepontom, meg lvl40 körüli karakterem... Ha meg beakarok lépni az oldalon, ott sem tudok, ráadásul ha kérem a pass resetet azt írja nincs ilyen email cím... Hát beszarás.

WINDFOLA szerveren amúgy vannak magyarok ? 😊
hm lm-nek elvileg lesz új pet. mégpedig egy auroch!😊 az durva lenne, gondolom az is vmi tank féle lenne

Barad-Dúr lego😊 ezt nézzétek meg! nagyonjó

mindegy hogy kardot vagy tõrt használsz. mind2-nek van egyéni bonusa, de késõbb a statok döntenek.de ha kicsit szerepjátékozol .akkor azt hordasz amit akarsz.sok különbség nincs végülis.

Vasudvardos skillekrõl.semmit. viszont azt irták megint lesz upgrade skillek, de remélem nem mind az 5

dave9004
Isengardos új skillekrõl tudunk már vmit?
Sziasztok..
A Dagger lecserélhetõ egykezes kardra ? mert ugye egykezes kard meg daggervan nálam perpill.. és ha két egykezes kard lenne az változtatna valamin ?
Na megcsináltam idõközben a guardiant és a lore mastert is, de per pillanat a lore master marad azt hiszem 😊
Gondolom ez csak egy vicc... ( ha nem akkor én akarok elõször halhatattlan lenni! <#alien> )

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

viszont nemtom a treasure hunt-al mi a helyzet:S mikor akarják berakni. pedig az egész érdekes volt.amennyit láttam belõle.a stable master is ott volt low landsen. de kivették,bár a terület odavan rajzolva

Megyek is sört dõzsölni <#alien>

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

Tank az jóó 😊 Bár én Lore-Master párti vagyok, mivel az a kedvencem és az elsõdleges karim. De kinek mi jön be. Vagy aprítás ezerrel, vagy debuff, buff, self heal, pet, mágia <#alien>

Vagy guardian vagy lore-master leszek, estig még eldöntöm. Illetve egy kérdés, volt róla szó hogy a migration 2-3 napig tart, ez most az az idõ míg be tudok lépni a játékba, vagy míg a régi karaktereket elõkeresik?
Sáska
en is pont a hetvegen raktam fel ujra a jatekot, ma lehet, hogy csinalok egy uj karaktert, milyen neven vagytok/lesztek, lehet jonnek en is :-)

Gyere. Igazából a harmadik altomat húzom ( minstrel, lvl 27-28 ), és ehhez várok "társakat", hétköznap elég langyi a kin, igy marad a verbuválás.

Ingame: Vilagvero - és természetesen: Snowburn

Én ma este kezdek el újra játszani, valószínûleg a snowbournon, ha érdekel a dolog.
fél 1-kor megcsinálta probléma nélkül 😊
Low lvl társakat keresek ( délelõtt és kora délután - fellow quest, skirmish estébé )- jelentkezés Vilagvero-nel <#alien>

Helló mindenkinek 😊

Két új player keres Guild/Clan-t a "WINDFOLA" Szerveren !! 😊
Írjatok PM et ha van valami ilyesmi 😊 Köszí
Hm, a turbine jelszónál van benne kis, nagybetû és szám is?

Mikor létre akarom hozni a turbine accountot, akkor a processing minig errort dob vissza
A migrálásnak több szakasza van, pontosan hol kapod az errort?

Valamiért én sem tudom migrálni az accountomat, ha belépek a codemasters account oldalára, ott ki van írva hogy megvan a lotr, meg elvileg premium account, de migrálásnál mindig error lesz a vége
aha értem. ok. köszi.

Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.

azokat nyugodtan megcsinálhatod és az nem Mirkwood része (illetve igen)
hanem a fõ történeti szálhoz tartoznak ott a questek. olyan mintha mirkwoodbban lennél de csak egy instában vagy elõször. ahogy csinálod a questeket majd a vége felé fel fog dobni olyat, hogy ha azt megcsináltad akkor vége a fõszál(book)nak. Ha az megvan akkor már nem fogsz tudni több q-t felvenni és átdob az igazi Mirkwoodba. (egyébként fejlõdhetsz 65-ig is arra nincs korlát.

LOTRO Snowbourn /Fate of Norns/ Beleghor Lvl 75 Runekeeper LOTRO Snowbourn /Fate of Norns/ Rayner Lvl 75 Burglar SWTOR Hidden Berks Rayner Lvl 50 Scoundrel

- régen játszottam de akkor még úgy volt, hogy a fõ szál (main story vagy mi) történetei és a maximális szint is mindenki számára elérhetõ (én ezt konkrétan 1-1 napi skirmish elkövetésével terveztem, csak nálam idõhiány miatt félbemaradt a dolog)

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

valamit nem értek. premiumost vagyok nem fizetek havi díjat. nekem csak a moria kieg van meg. de tudok 60 fõlé fejlõdni (62 vagyok most) gondoltam még kicsit questezek lothlorienben... a zona végénél megtaláltam a csónakot mirkwoodba. gondoltam rákattintok mi bajom lehet. erre átvitt és ott fel is vettem questeket és meg is csináltam jó párat. akkor most hogy is van ez? a store-ban ott van nekem hogy megvehetem 995 pontért a mirkwoodot...

Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.

Európai változatot már ne vegyen senki,mivel nem lesz jó a kulcs.Hónap elején átmentünk a Turbine-hoz ugye,és most már csak az amcsi kulcsokat fogadja el a rendszer.