10184
10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• foxxi
    1. a vip révén a questpackok unlockolódnak és ugy is maradnak.

2. megveheted tp-ért is, és bármikor megveheted. ( de aszem ha találsz digitális vagy dobozos verziót ahhoz van 30 nap - de csak új accounthoz ). Aszem

Vagy ha van zsé, keress LT accot, vagy vegyél 10k TP-t és akkor nincs gond :)
  • hurkagyurka
    1 - a questpackok is megmaradnak?

2 - moriát csak akkor tudom megvenni ha vip vagyok?

o te szegény :D

köszi a gyors választ
  • foxxi
    1es: Lvl 50ig lévő tartalom unlockolódik és meg is marad ( bővebben - hivatalos oldal, mivel jó hosszú a lista )

2es: ha megveszed móriát akkor unlockolod a RK és Wardent. Ezt is jól látod. ( magyarul, nem kell megvenni ) - persze a vip befizetés elengedhetettlen hozzá.

Aszem. De ha nem igy van, akkor kiigazítanak ( előfizetéssel mindig bajban vagyok a lifetime miatt ).

• hurkagyurka
    sziasztok

valaki megtudja mondani hogyha befizetek egy honap vipet akkor utána mi az ami megmarad az 1 honap után?
    most kezdtem a játékot 1,5 hete és vettem egy kis TP-t amiből kiunlockaltam a gold limitet, táskákat, trait slotokat és 1 quest packot is, aztán későn fedeztem fel ezt a havi dijas opciot, megéri még igy is befizetni egy honapot, kapok annyi bonuszt tőle vagy igy már nem?

valamint amit még kérdezni szeretnék hoyg második karakternek wardent szeretnék csinálni, ami 800 tp be kerül viszont ha moriát megveszem az tartalmaza a wardent és rune keepert is ha jol értelmeztem a dolgot?
    illetve ha befizetem az 1 honap vipet akkor tudok e wardent inditani anélkül hogy kiunlockolnám?
  • Nevred
    Ha minden igaz holnap féláron lesz Isengard!
  • Andrews2007
    http://www.youtube.com/watch?v=mN7LW0Y00kE
    Békés, boldog és szeretetben teljes pillanatokban gazdag Karácsonyt kívánok és emlékezetes szentesét minden LOTRO fórumozónak!

UI: : Lesz mostanság Isengard turbine pointos akció esetleg? Már van 3060 pontom remélem lesz mostanában már alig kell a teljes árhoz is.
  • qaíwsyedx
    Nem lehet "godmode"-ot vásárolni, csupán a lassan megszerezhető skilleket lehet megvenni tp-ből a monster oldalon. (ez kb. az egyetlen olyan dolog amit nem kapott aki vip volt)
    Sehogyse hívnám godmode nak azt mikor a 6K-s runkeeper 2-3sec alatt hamuvá égeti a 15K moraleos ork defilerem, hiába van meg minden skill.

a tp-t meg amúgy cosmeticre, illetve a régi havidíjas tartalmak feloldásásra lehet nagyrészt költeni (ja meg monster play skillre)

ez sztem érthető, ha nem lenne motiváció senki nem venne most sem VIP
    amivel gyakorlatilag a régi feltételek mellett játszhatsz.
  • dave9004
    nem godmode-ot vásárolsz. quest pakkok traitslotok ilyesmik nagy előny mivel pl mória kieggel jönne a legendary fegyózás stb stb
    pvmp-ben monstereknél lehet godmodeot vásárolni kb
  • Arnoux
    Sziasztok!

Játszani szeretnék a játékkal. Valós pénzért mennyire lehet itt előnyt vásárolni magunknak? Csak küldetéseket, kiegészítőket, ruhák átfestését vagy ultrabrutál fegyvereket is amikkel erősebb leszek mint olyan aki semmit sem fizetett?
  • DragonKnight
    1. rossz az email címed, freemail, citrommail stb ótvar szolgáltató néha igen sokáig kapja meg a levelet.
    2. nézd meg spam szűrőt.
    3. nekem még mindig megjött legfeljebb 1-1.5 napos késéssel.
  • Htjet
    Az a gond, hogy nem adták meg az általuk generált kódot, csak azt irták, hogy kérjek új jelszót az account oldalon a "Forgotten your password?" linken. Ez meg még nem küldte ki a mailt, igy nem tudok semmit se csinálni. Azóta csináltam egy új f2p accountot, annál is próbáltam ezt a jelszó elfelejtős linket, és annál se küldöt ki eddig semmilyen mailt. Lehet, hogy oldalon lesz valami gond, hacsak nem tényleg napokat kell várni a mailre.
  • Kheled
    háát pár hónapja volt egy ilyen értesítés, hogy új biztonsági rendszert alkalmaznak és ezért jólenne ha mindenki megváltoztatná a kódot, lehet azt anno nemtetted meg és ennek az áldozatává váltál. de reméljük nem hackelésről van szó!
  • foxxi
    És próbáltál belépni az új kóddal?

nekem volt ilyen, pár nap alatt küldték meg a mailt, de nem volt jelentősége. A kód megváltoztatás után, be tudtam lépni az új kódommal, mail nélkül is.

Bár lehet változtak a dolgok.
  • Htjet
    Hello!

Tegnap kaptam egy levelet a turbine-töl, hogy valaki megpróbált hozzáférni az accountomhoz, ezért biztonsági okokból generáltak egy random jelszót. Ha ujra hozzá akarok férni az accomhoz megkell változtatnom a jelszavamat.
    Megis tettem ezt a https://myaccount.turbine.com/ oldalon. De a "Forgotten your password?" vagy a "Forgotten your username?" opciónál se küld válasz email-t . Pedig mindkét esetben azt irja, hogy kiküldte az emailt, de én nem kaptam semmit, spam jelölésüt se.

Volt valakinek mostanában hasonló problémája ?
  • vzajcev
  • foxxi
    Ingame is sok segítséget kaphatsz, + jó rájönni a dolgokra magadtól is. Ajánlom, minél hamarabb kezdj neki :D
  • Suskus
    Oké!
    Van még mit elolvasni, mielőtt nekikezdenék a játéknak!
  • foxxi
    Az csak akkor kell ha free-ként játszol, mivel alapból csak egy korlátozott területen tevékenykedhetsz, és ha azon túl vagy akkor kellene menni más területre. De ahhoz hogy tovább fejlődj, questek is kellenének. No, a questeket freeként CSAK TP-ért tudod "megvásárolni" ( amit farmolni kell, deedezéssel = grind, stb. ).

Tehát ha nem gyüjtöd a TP-t, akkor nagyon hamar "vége" a játéknak.

De, ajánlom figyelmedbe a LOTROWIKI-t.
  • Suskus
    Igen, ezt már láttam a korábbi hozzászólásokban. Ha annyira tetszeni fog a játék (és miért ne lenne így? ), azt hiszem, az is meglesz.
    Még egy kérdés: miért kell ehhez másodlagos karakter?
  • foxxi
    Szivesen.

De azt megsúgom hogy egyszer 3-4k ( 30 nap vip ), kifizetésével az alapdolgokat alaból unlockolod ( igy farmolni se kell jó keleti grind módjára ), és ha lejár akkor is megmaradnak.
  • Suskus
    Igen, először free, aztán majd meglátjuk!
    Köszi mindkettőtöknek!
  • foxxi
    Másodlagos karakterre gondolt, amivel ( mivel gondolom free-ként indulsz ), a deedeket farmolod, hogy Turbine Point ( TP )-ért, majd utána unlockolhasd a területeket, gold cap-et, stb. stb.
  • Suskus
    Köszönöm!

Még nincs túl sok infóm a játékról, elmagyaráznád, mire gondolsz alt karakter esetében?

"ésőbb majd úgyis csinálhatsz alt karaktereket, ha free játékosként játszól akkor meg úgyis kötelező"
  • foxxi
    kell vennem pontot
  • Kheled
    az már korábban az lett. (isengard kieggel) .ugyvan alapbol hogy reavert indithatsz , és unlockolni tudod a többi kasztot
  • Tomy Lee
    Hello.Az update 5 elérhetővé tette f2p részére a mpvp-t is?Még régen volt róla szó,hogy ez év végére tervezik.
  • foxxi
    én inkább egy 2óra 43percest kérnék
  • Kheled
    Itt nézz körül
    Mindegyik karakter hasznos, sztem elsőbbsorba azt nézd, hogy TE mivel szeretnél lenni és később majd úgyis csinálhatsz alt karaktereket, ha free játékosként játszól akkor meg úgyis kötelező

oh és ami nem lotro, de fontos a rajongóknak:
    Hamarosan kapunk egy 2 perces Hobbit Trailert!
  • Suskus
    Sziasztok!

Folyamatban van a játék letöltése, nagyon tetszik az eddig látottak (olvasottak) alapján. :)
    Tudnátok tanácsot adni abban, hogy hol tudnék utánanézni, melyik karakter "mire jó", hogy érdemes fejleszteni?

Köszi előre is!
  • foxxi
    jól megvariálták a markokat... amugy ez a instance finder, skirmishben nagyon jól muzsikál, de clasicban egy rakás szar... Jó lenne olyan opció hogy damage révén ne 5 huntert rakjon az RK-m mellé
  • Kheled
    konkrétan melyik questre gondolsz? mert az összes solós.kivéve az ahova rendes 6fős instába kell menni, Sammath Gúl.
    sztem jó lett ez az update, viszont én mostanába inkább az eventek felé hajlok,tegnap éjféltől 2-ig volt Treasure Hunt, ami már januárba lett volna de mégcsak most volt a tesztfázisa:D jókis jutalmak voltak, egyik srác 10perc alatt talált 3 mountot..én persze pár emoteon kivül semmit
  • Andrews2007
    Hát nem lett még solos a Mirkwood epilógus. De jók az újdonságok és a skirmish markok új módszere és az insták jutalmai is megreformálva?
  • foxxi
    Szivesen. Ha közben jön hibaüzi, vésd ide és ugy sokkal okosabbak leszünk :)
  • Atwa
    köszi,ezeket majd átnézem
  • foxxi
    Csak 5letek ( me hibaüzenet nélkül nehéz gyanakodni )

win7 64bit error

Error 1

Error 2

Error 3

Ha mégis lesz valami hibaüzi, ugy könnyebb lesz
  • Atwa
    A gépemen már többször is fent volt a játék,azzal nem lehet baj.Pár hete lett újra telepítve az operációsrendszer, 64 bites Windows 7.Kiegészítők pedig telepítve vannak.C++,.net Framework
  • foxxi
    gépleírásod, oprendszer, kiegészítők telepítve ( c++ stb. ) ?
  • Atwa
    Sziasztok! Letöltöttem a játékot,feltelepítettem,de ha a launcher-t elindítom nem történik semmi.Semmi hibaüzenet,vagy bármi más.Fórumokon nem túl sok dolgot találtam róla.Újra letöltöttem,újra felraktam,de maradt a probléma.Valakinek volt hasonlóval dolga ?
  • Kheled
    hétfőn jön az Update 5!
  • foxxi
    Mégsem adtam el, igy végleg meghagyom magamnak