The Lord of the Rings Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Intel Core i7-4770 CPU @3.4GHz 16GB RAM NVIDIA GeForce GTX 970
Létezik boost, ha megveszed Mordort kegészítőt (40$), akkor egyből kapsz egy itemet, amivel 105-ös lehet egyik karaktered. Persze játszhatsz hagyományos módon is, ki így, ki úgy szeret. Egyszer azért érdemes végig vinni már csak a story miatt is.
Szokott lenni több akció, azokat érdemes megvárni, Mordorra most biztos nem lesz (talán 2 hete volt), de többi területre lehet.
Jelenleg 3 aktív magyar guild van a játékban, mind a három az Evernighton. Ezek közül a Gondolin's Heritage a legnépesebb, ha szeretnél csatlakozni, google segítségével gyorsan megleled honlapjukat.
Guardian egyértelműen. A csapból is dps karakterek folynak, grd pedig tank, sokkal keresettebb.
Intel Core i7-4770 CPU @3.4GHz 16GB RAM NVIDIA GeForce GTX 970
Ha kérdésed van, akkor felkeresheted a lotro.hu fórumát, ha nem is annyira aktív, de mindig szoktak válaszolni. Ugyan ennek oldalnak van FB oldala is.
De össességében szerintem a játékon belül, klán chateken aktívabb az élet.
Utoljára szerkesztette: Mazsola3018, 2018.03.25. 11:44:25
A TP (LP) farmolásban igazad van. Lehet a f2p rendszer bevezetésekor nőtt jelentősen a bevételük, de szerintem hosszú távon nem. Én is jobban preferálnám a hagyományos előfizetői modellt.
Egyébként ha végre kiadják a 64 bites klienst, lehet javulni fog pár dolog és több lehetőségük lesz a textúrák szépítésén is.
Az SSG helyzete már nem az, mint a Turbine idejében és ez meglátszik mind a két játékukon. Mindkettőre nagyon ráférne egy új motor és a rendszer néhány elemének újragondolása. Mondjuk azért a LOTRO-nak nagyobb esélye van erre szerintem, mint a DDO-nak, de én már nem hiszek a csodákban. 😊
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Ha nem all bele (a jo draga) lotr gerely a foldbe, akkor elkepzelheto, hogy a nepek elkezdenek majd kapcsolodo jatekokat keresni. Singleplayer es egyeb moka van, eleg jok is, de mmo csak egy van, igy akar az is profitalhat a lenduletbol. Nyilvan a vilagot semmi sem fogja megvaltani, nem lesz csillogo uj rendszer, uj motor, annyi penz nincs, de ki tudja milyen apro valtozasokat hoz magaval a franchise eseteben egy esetleges kiugro sorozatos siker. Na en spec erre gondoltam.
Elég valószínűtlen, mert közel sem egy cég az Amazon és az SSG, míg az új sorozat a Gyűrűk ura eseményei előtt fog játszóni néhány évtizeddel, addig a lotro halad szépen a negyedkor felé.
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
Kéne egy jó nagy update, hogy normális modellek, animációk, classok árdolgozása, stb... Én azt hiszem 2-3 szintel a max elött tettem le a játékot a Mordor kiegben.
13 éve WoW-ozok, de a lotro-t is szerettem (Tolkien könyvek, és a filmek is nagyon nagy kedvencek) és szomorú, hogy így elmaradt.
Pedig potenciál van benne, nem is kevés. De lehet ehhez már kevés a fejlesztő csapat. Pár millió dollárt bele kéne pumpálni, hogy rendbe tegyék.
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
1. Óbégat és dobol
2. Betépve fekszik forochelben a fősátorban és hallgatja a szintén betépett Losothok tamtamját.
Utoljára szerkesztette: stoppos, 2017.08.10. 16:23:15
devastating strike (a debuff miatt), wild strike, quick strike és remorseless strike. De elakarom lőni a Mordor boostot és, ahogy néztem még a ferocious strikes lesz, ami jónak tűnik. De pl a Brutal Strikeról olvastam ilyet is, olyat is.
Mert neten egymásnak ellentmondóakat találok.
Köszi, ez a lehetőség eszembe se jutott. Megfontolom.
WoW: Ejbenjaro#2740, BDO: Ejbenjaro, TESO: #raqured13, Uplay: RESO-Ejbenjaro
Javaslom vedd meg Mordort, használd el szintezőt és kezd el a Book 1-et Bree-ben. Ha csak az epic story érdekel a korábbi területekről.
Így lesz egy 105-ös közepesen gearelt karaktered, nem kell aggódni azon, hogy sok más küldetést is teljesíteni kell, hogy vihesd a bookot (különben kell a szint miatt, epic story-val nem lehet szintezni). Mivel a book Mordort és Helms Deepet kivéve mindenhol ingyenes, így nem is érné meg nekik annyira lebutítani a szintezést.
(A linkelt oldalon elég bugyuta leírás van a szintezésről, na olyat sose csinálj. Nem valami nagy player aki írta, fórumról sokaknak ismerős lehet.)
De ha F2P akkor kb csak 30-as szintig tudsz menni,utána pár ezer óra farmolás és mehetsz tovább.Utána nem nagyon lesz küldetés szerintem,csak ha megveszed a területet akkor lesz küldi.Ha nem veszed meg akkor is bejárhatod,de küldetéseket nem kapsz.
De itt bővebben olvashatsz róla.
Ha 0-ról kezd valaki, aki némi tapasztalattal rendelkezik a játékot illetően, kb mennyi időben fájna végig verekednie magát Main Story-n? Gyorsítottak / könnyítettek annyit a játékon, hogy csak a Book questekre koncentrálva lehessen haladni, vagy még mindig viszonylag lassú a leveling.
Mordor érdekel, de szeretném az elejéről végig játszani ( anno elég sok kimaradt ), minden kieg meg van ( Mordor kivételével ). VIP-ként tervezek játszani.
A válaszokat előre is köszönöm!
Éj
Kiegeket meg várd meg akcióban, én is úgy vettem őket. Mordor még nincs meg, mert nem akarom kihagyni a sztorit.
Amikor lehet Epic Book questet tolok. Amikor meg magasabb szint kell hozzá, mindig van questhub a közelben. Premium accal szinteztem hétvégén is és tényleg egész tüthető a fejlődési tempó.
Szóval 1 hónapra fizess be mindenképp.
Utoljára szerkesztette: empie, 2017.08.07. 00:19:01
Ha normál ütemben fejlődnél, akkor kb 20-as szintig érve látod, hogy tetszik-e a játék, ha igen, érdemes VIP-re menni. Régi kiegészítőket pedig akcióban vedd meg.
Egyébként Free to Play részt leszámítva, szokásos MMO stílus fizetésre. Előfizetve mindenhez hozzáférsz kiegészítőket kivéve, amiket külön kell megvenned. Van rengeteg terület, ami nem kiegészítő, hanem un. free for VIP, többieknek LOTRO pontért kell megvenni ingame Store-ban.
Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2017.08.06. 15:17:49
Ha elszeretném kezdeni a játékot, akkor elég megvennem a legutolsó kiegészítőt, vagy több mindent kell vennem?
Segítségeteket előre is köszönöm.
Üdv
Igen, ha megveszed, kapsz egy itemet ami egy karaktert 105-re húz és egyből kezdheted Mordort.
Azt láttam, hogy jár hozzá boost is.