The Lord of the Rings Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szeptemberben voltam fent.
De úgyrémlik eu szerveren.
EU szerverekre csatlakozva, 35-40 ms az érték még ilyenkor este is.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Van még aktív játékos avagy Kin Evernight szerón akikhez lehetne csatlakozni?
Beváltás a játékbeli store-ban lehetséges a Redeem Code alatt. The Coupon Code is: LOTROFREEQUESTS
SSG link
Valamelyik legendary szerveren játszanak magyarok? van még aktív Kinship valamerre?
https://help.standingstonegames.com/hc/en-us/articles/115001511087-LOTRO-World-Character-Transfer-Guide
Próbálgasd esetleg, ha nagyon semmi, akkor konkrétan ezzel kapcsolatban írj a supportnak. Ők meg tudják találni karaktereidet, s majd átviszik.
Ha mégsem jelenik meg transzfernél a Snowbourn, akkor azt írd a supportnak, hogy onnan szeretnéd átvinni mindenedet Evernight-ra.
Az mondjuk biztos és talán mindenki egyetért, hogy túl gyorsan léptetik a szintet. Bár most 75-ön hosszabb időre megállnak elvileg.
Nézzétek srácok ezt úgy, hogy nincs túl nagy létszámú online aktív játékos egy időben, mint Angmar , Moria idejében. WoWban 5 fázisban lesz kitolva az alap játék tartalma és elválik hogy jön a kiegészítő(k) és megbontják-e szerverek szintjén.
Senki nem szeretne bele futni abba a csapdába, hogy széttördeli a játékos közösséget és azért lépnek le.
Raidelés meg régen luxus volt. Emlékszem Angmar idejében nekem is csak azért voltak Riftes cuccaim, mert a srácok már megölték elöttem egy párszor és jó volt a csapat átlag gearje és tudása. /Sziasztok srácok ha bárki is olvassa a régiek közül 😊) /
Manapság pedig WoWban is vagy négy féle nehézségi szint van rájuk, szóval nevetséges. (persze már item levelel, de akkor is).
Jó öreg DKP rendszer😊)
Ha tetszik ha nem sokat változott az MMO piac.
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Rengetegen nyafognak, hogy a lv50 Shadow of Angmar volt a csúcs. Én lv65-ön kezdtem tök kopaszon és lv75-ön kerültem olyan kin-be ahol végre csapatban játszhattam (Atáék csapata). Úgyhogy nem tudom, de azt igen, hogy pl. a stat limit ha nem tévedek lv75-ön lett eltörölve, addig pl. tök jó volt hogy lehetett játszani azzal, hogy na akkor cappy buffal megvan a fő stat cap, menjünk rá a többire. Most meg (most=lv95 amikor abbahagytam) egekbe a főstat a többi leszarva. Az is nagyon tetszett, hogy ha pl. láttad valakin a TOO szettet, tudtad hogy valamit letett az asztalra. Ha pedig megvolt a lova, hát akkor bátran kiállhatott Galtrev közepére mert megsüvegelte aki arra járt. Egy First Age cucc érték volt, emlékszem gyűjtögettük a pontokat hogy tudjunk licitálni arra az 1 max 2db-ra ami kiesett. Legutóbb mikor játszottam megvehettem a skirmish camp-ben. Tehát tök más gondolkodást igényelt mint most, és szerintem (!) aki a legendary szerverre megy az pont ezt keresi. Én a Turbine helyében indítottam volna egy lv50, lv65, lv75 cap-os szervert és max megnézném egy év múlva mi a kelendő. Esetleg (!) átjárással közöttük, persze TP-ért hogy keressenek is rajta, mondjuk ha megunta az öregfiúk csapata a lv50-et együtt migrál a lv65 szerverre.
De azzal, hogy a lengendary szervert mozgatják, főleg ilyen gyorsan csak azt érik el hogy bele se kezd senki, minek? Ugyanúgy kiesik alólad a kedvelt aranykor. Szóval én azt gondolom aki oda megy az azért megy, mert neki az a korszak tetszik, és nem akar jó darabig onnan elmozdulni. Pl. én simán visszamennék egy lv75-ös szerverre ha ott összejönne a régi csapat és akkor szinten elkezdeni a TOO, Draigoch raideket mert az úgy ott kihívás lenne ( jó, nekünk a TOO lv85-ön is az volt 😄 ). Mert akkor ott a szinten a TOO T2HM nem ment, csak a T1 meg tán 2 wing T2. És az csak úgy lenne kihívás, ha lenne akár egy évünk elszöszölni vele. Aztán ha már pipa minden, mondhatjuk hogy na irány egy másik szerver, akár visszafele is.
Na mindegy, ez csak az én véleményem, de mivel még a kliens se járt a gépemen kb 3 éve így nem releváns 😊
Utoljára szerkesztette: bunny, 2019.09.13. 17:12:39
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Utoljára szerkesztette: bunny, 2019.09.03. 17:55:32
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Utoljára szerkesztette: Elderblood, 2019.04.07. 02:42:14
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Ami max érdekes lehet, az a license. Párhuzamosan futó projectek ritkán kapnak rá jogokat. Gyanítom ez csak a nevében lesz Gyűrűk Ura, mint pl. a Shadow of Mordor.
Egy nagy frissités kéne. Főleg az újabb játékosok bevonzása miatt.
Viszont ez kis csapat, free mmo dolog sejteti, hogy valami gagyi lesz.
Igazából ezt a LotRO-t kéne kicsit rendbetenni. Model/animáció upgrade, aztán kicsit a játék menetet is frissiteni.
Intel Core i7-4770 CPU @3.4GHz 16GB RAM NVIDIA GeForce GTX 970
A három kezdő zóna + Lone lands ingyenes, a többi vagy "free for vip" vagy kiegészítő. Pvp mapon kívül minden megvehető in-game farmolt pontokból, de az fene sok idő, nekem sose volt türelmem koca melóhoz.
Kecske majd Móriában (vagy Thorins hall repu, ami szintén lvl 50 körül jön össze), esetleg Store, talán 1500-2000 pont körül van egy szép fehér kecske. VIP-ként lóhasználat lvl20-tól van, egy quest teljesítése után, f2p-nek store skill, 95 pont.
Hogyan lesz lovam
Érdemes még 1 hónapra VIP-et venni, mert gyorsabban is fejlődsz és minden küldit megcsinálhatsz, amíg VIP vagy. Meg asszem ad még havonta 500 LP-t is ( Lotro Point).
Egy csomó mount van egyébként. Itt egy lista róluk:
Lotro wiki mounts
Utoljára szerkesztette: fluency, 2018.08.10. 17:30:29