The Lord of the Rings Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mióta?
Szeptemberben voltam fent.
De úgyrémlik eu szerveren.

Az ugye megvan, hogy a LotRO-nál nincsenek EU szerverek?
Minden olyan játéknál, ahol a szerverek az adott földrészen (jelen esetben Amerikában) vannak. Nálam kb. 132-139 a Latency.
Trucker39
Nem bizony. Pedig van fent néhány játék a gépen.

EU szerverekre csatlakozva, 35-40 ms az érték még ilyenkor este is.

Sajnálatos 😞 más játéknál nem fordul elő hasonló?
Trucker39
Közben beléptem a játékba is. Hátha. De nem. Semmit nem javult a dolog.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Trucker39
Talán két hete vagy még annyi sem. Volt, illetve szoktak lenni hosszabb kihagyásaim, de mindig visszatértem. Meglepve tapasztaltam, hogy stabilan 160 érték az alap. Még a 100 is sok szerintem, de hát nem hajlandóak közelebbi szervert telepíteni. Amikor néhány napon keresztül 160 maradt, elegem lett a lagg parádéból.

Ez mikor volt? mert volt egy időszak 1-2 hét mikor fel-le kapcsolták a szervereket mert valami iszonyat nagy laggok voltak, meg hibák. Azóta jól működik. kopp kopp
Trucker39
Én akkor voltam kénytelen otthagyni a játékot, mikor az átlag 100-ról 160-ra változott a ping értéke. Így már játszahatatlan számomra.

Szia vannak még igen.
Biztos
Sziasztok!
Van még aktív játékos avagy Kin Evernight szerón akikhez lehetne csatlakozni?
Akit érdekel a játék, annak most lehetősége van az összes küldetés pack-ot megszerezni. Az SSG jófejkedik és egy kupon kód beírása után az összes küldi (a kiegészítők kivételével) permanensen megmarad az accounton. Ez a lehetőség csak aug. 31-ig él!
Beváltás a játékbeli store-ban lehetséges a Redeem Code alatt. The Coupon Code is: LOTROFREEQUESTS
SSG link
Legendary szerveren csak hébe-hóba játszik pár magyar, kineket pedig Evernight szerveren találsz.
Sziasztok!
Valamelyik legendary szerveren játszanak magyarok? van még aktív Kinship valamerre?
Köszönöm a segítséget, de közben a fórumban is válaszoltak. Azt írja, hogy a transfer funkció szeptember végétől nem elérhető valami technikai probléma miatt. Remélhetőleg a Minas Morgul kieg érkezésekor ismét megnyílik a lehetőség a transferre. 2019.11.05.
Ez alapján pedig működnie kéne:
https://help.standingstonegames.com/hc/en-us/articles/115001511087-LOTRO-World-Character-Transfer-Guide

Próbálgasd esetleg, ha nagyon semmi, akkor konkrétan ezzel kapcsolatban írj a supportnak. Ők meg tudják találni karaktereidet, s majd átviszik.
Szia. Az a baj, hogy a transfere nem hozza fel sem a snowbourn-t, sem a karaktereimet. Most az Evernight-on kreáltam egy karatert egy régi névvel de simán engedte.
Szia! A Snowbourn szervert már pár éve lekapcsolták, így egészen biztos, hogy oda nem tudsz /nem tudtál belépni. Viszont minden karakteredet és accounton lévő cuccokat (mark, stb...) átviheted ingyenesen másik szerverre. Javaslom az Evernight-ot. Klienst elindítod, TRANSFER gomb, jó esetben látnod kell a Snowbourn szervert a felugró ablakban, arra kattintasz, kijelölöd a karaktereket és a "shared items"-t is bepipálod, tovább lépsz, Evernight szervert kiválasztod és okézod.
Ha mégsem jelenik meg transzfernél a Snowbourn, akkor azt írd a supportnak, hogy onnan szeretnéd átvinni mindenedet Evernight-ra.
Sziasztok. Anno még a SnowBourn szerverem játszottam, volt vagy 8 lvl85-ös karakterem. Leöltöttem újra a klienst, blépek, de se SnoWbourn, se karakterek. Mi lehet velük? A support nem reagál már 3 napja.
Mindenki másként látja, valószínűleg azért is nehéz. 11 éve pedig pont azért lépett le a játékosok harmada, fele, mert sokára jött Mória. Az pedig megint necces kérdés, hogy mennyi játékos jönne össze, mert a magyar játékosok zöme nem szeret fizetni, márpedig ezeken csak előfizetők játszhatnak.
Az mondjuk biztos és talán mindenki egyetért, hogy túl gyorsan léptetik a szintet. Bár most 75-ön hosszabb időre megállnak elvileg.
Terawatt
A WoW classic miatt is ez egy érdekes kérdés.

Nézzétek srácok ezt úgy, hogy nincs túl nagy létszámú online aktív játékos egy időben, mint Angmar , Moria idejében. WoWban 5 fázisban lesz kitolva az alap játék tartalma és elválik hogy jön a kiegészítő(k) és megbontják-e szerverek szintjén.

Senki nem szeretne bele futni abba a csapdába, hogy széttördeli a játékos közösséget és azért lépnek le.

Raidelés meg régen luxus volt. Emlékszem Angmar idejében nekem is csak azért voltak Riftes cuccaim, mert a srácok már megölték elöttem egy párszor és jó volt a csapat átlag gearje és tudása. /Sziasztok srácok ha bárki is olvassa a régiek közül 😊) /

Manapság pedig WoWban is vagy négy féle nehézségi szint van rájuk, szóval nevetséges. (persze már item levelel, de akkor is).

Jó öreg DKP rendszer😊)

Ha tetszik ha nem sokat változott az MMO piac.

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Szerintem pont, hogy az lett volna az ideális. Mert mi az ideális szintlépés? Neked 1 év, másnak fél a harmadiknak meg soha.
Rengetegen nyafognak, hogy a lv50 Shadow of Angmar volt a csúcs. Én lv65-ön kezdtem tök kopaszon és lv75-ön kerültem olyan kin-be ahol végre csapatban játszhattam (Atáék csapata). Úgyhogy nem tudom, de azt igen, hogy pl. a stat limit ha nem tévedek lv75-ön lett eltörölve, addig pl. tök jó volt hogy lehetett játszani azzal, hogy na akkor cappy buffal megvan a fő stat cap, menjünk rá a többire. Most meg (most=lv95 amikor abbahagytam) egekbe a főstat a többi leszarva. Az is nagyon tetszett, hogy ha pl. láttad valakin a TOO szettet, tudtad hogy valamit letett az asztalra. Ha pedig megvolt a lova, hát akkor bátran kiállhatott Galtrev közepére mert megsüvegelte aki arra járt. Egy First Age cucc érték volt, emlékszem gyűjtögettük a pontokat hogy tudjunk licitálni arra az 1 max 2db-ra ami kiesett. Legutóbb mikor játszottam megvehettem a skirmish camp-ben. Tehát tök más gondolkodást igényelt mint most, és szerintem (!) aki a legendary szerverre megy az pont ezt keresi. Én a Turbine helyében indítottam volna egy lv50, lv65, lv75 cap-os szervert és max megnézném egy év múlva mi a kelendő. Esetleg (!) átjárással közöttük, persze TP-ért hogy keressenek is rajta, mondjuk ha megunta az öregfiúk csapata a lv50-et együtt migrál a lv65 szerverre.

De azzal, hogy a lengendary szervert mozgatják, főleg ilyen gyorsan csak azt érik el hogy bele se kezd senki, minek? Ugyanúgy kiesik alólad a kedvelt aranykor. Szóval én azt gondolom aki oda megy az azért megy, mert neki az a korszak tetszik, és nem akar jó darabig onnan elmozdulni. Pl. én simán visszamennék egy lv75-ös szerverre ha ott összejönne a régi csapat és akkor szinten elkezdeni a TOO, Draigoch raideket mert az úgy ott kihívás lenne ( jó, nekünk a TOO lv85-ön is az volt 😄 ). Mert akkor ott a szinten a TOO T2HM nem ment, csak a T1 meg tán 2 wing T2. És az csak úgy lenne kihívás, ha lenne akár egy évünk elszöszölni vele. Aztán ha már pipa minden, mondhatjuk hogy na irány egy másik szerver, akár visszafele is.

Na mindegy, ez csak az én véleményem, de mivel még a kliens se járt a gépemen kb 3 éve így nem releváns 😊
Utoljára szerkesztette: bunny, 2019.09.13. 17:12:39

Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.

Nem hiszem, hogy az emberek tartósan 50-es szinten szeretnének játszani évekig, inkább csak az emelés ütemével van baj, lehetne lassabb is.
Ja, hogy ott is emelik a szintet? Ezek hülyék. Azt hittem fix, pont ez lenne az értelme basszus, rengetegen visszasírják a régi időket de ők nem akarják hogy emelkedjen a szint. Na akkor Turbine megint nem értette meg a lényeget.

Szerintem is, nagyjából 4 havonta emelik a szintet, aki később csatlakozna, ideje sincs kiélvezni. Mivel két ilyen szerver van, egyik mehetne lassúbb tempóban.
Szerintem túl gyors a tempó. Nem véletlen nem volt kedvem belevágni 😞

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Már 65-ös szinten tartanak, hamarosan jön lvl75.
Jól hangzik ez a legendary szerver, bár a lv50 szerintem korai, a lv65 szerintem ugyanaz a feeling de móriával. Bár nekem a lv75 volt az aranykor, TOO meg süsü raidekkel, és ott még azért a lv65-ös raideken is lehetett izzadni.
Utoljára szerkesztette: bunny, 2019.09.03. 17:55:32

Én még maradtam az "eredetin" - mostanság minden kidöglött számomra így visszatértem Minstrel-t szintezni 😊

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Terawatt
Nosztalgiázik itt valaki a legendary szerveren?😊

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Felejtsd el a steames verziót és telepítsd fel a rendeset. Azzal nem lesz probléma.
Sziasztok! Kellene egy kis segitség a steames verziónál a launcher elkezdi szedni a dolgokat patchel ezerrel majd megszakad valami hiányzó patchdll miatt már próbáltam mindent de semmi se használt valakinek ötlet?
Utoljára szerkesztette: Elderblood, 2019.04.07. 02:42:14
Combatlogot nézd máskor vissza, hogy mi történt pontosan.
Sheltem
Srácok létezik olyan, hogy 118as minivel MISS-el a heal amikor 120as csapatot healelek ? Volt 1-2 kellemetlen instám már, úgyhogy megfogom várni, hogy 120 legyek, de ilyen van, hogy a heal is tud MISS-elni vagy csak a lagg miatt később jelenik meg? Köszi

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Az új MMO-k nagy része már az első év után bedől, persze csodák történhetnek.
Ami max érdekes lehet, az a license. Párhuzamosan futó projectek ritkán kapnak rá jogokat. Gyanítom ez csak a nevében lesz Gyűrűk Ura, mint pl. a Shadow of Mordor.
Trucker39
Sokat játszottam én is vele. Kicsit elavult már a grafika és még sok minden.Volt valami nagy tulajdonos váltás, akkor ismét visszamentem, de valami miatt elmaradt a dolog. Venni semmit nem vettem hozzá pénzért. A területeket szépen kifarmolgattam. Nincs meg mind, de nagy része megvan.

Nem rossz, de egy ideje nem birom rávenni magam. Pedig a Mordor kueg is megvan.
Egy nagy frissités kéne. Főleg az újabb játékosok bevonzása miatt.
Nekem a mostani is tetszett.

Nem az új, hanem egy másik LotR MMO.
Viszont ez kis csapat, free mmo dolog sejteti, hogy valami gagyi lesz.
Igazából ezt a LotRO-t kéne kicsit rendbetenni. Model/animáció upgrade, aztán kicsit a játék menetet is frissiteni.
Nem tudom hallottátok-e hogy jön az új gyűrűk ura MMO.
Link

Eredetileg minden táska 15 slotos, ilyenből volt eddig 3, most további kettőt feloldott, a táskákat innentől fogva úgy rendezheted, ahogy szeretnéd. Például valaki egy táskát csinál, melybe beleteszi az összes slotot, míg más megint máshogy rendezi.
Vettem vipet egy hónapot de nemkaptam több táskát csak az egyik nagyobb lett pár slottal.

Intel Core i7-4770 CPU @3.4GHz 16GB RAM NVIDIA GeForce GTX 970

VIP feloldja mind az 5 táskát, azon felül Store-ban tovább bővítheted a helyeket.
Pénzért bővítheted.

Ja és még egy fontos dolog csak 3 táskám van később kapok még mert nagyon kéne mert ez kevés folyton tele vagyok?

Köszi a válaszokat! Még talán annyira lennék kíváncsi, hogy a chatet mikortól tudom használni a world-re gondolok? és ha van itt aki evernighton guildbe van az leírná a nevét, hogy feltudjam venni mert szívesen csatlakoznék!

Nagyon relatív, hogy mennyi idő. Gyorsíthatod folyamatos előfizetéssel (rested xp + xp duplázó destiny perkből), különböző kiegészítőkhöz járó xp gyorsító felszereléssel (pocket), vehetsz xp duplázó tome-ot is, elég széles a skála.
A három kezdő zóna + Lone lands ingyenes, a többi vagy "free for vip" vagy kiegészítő. Pvp mapon kívül minden megvehető in-game farmolt pontokból, de az fene sok idő, nekem sose volt türelmem koca melóhoz.
Kecske majd Móriában (vagy Thorins hall repu, ami szintén lvl 50 körül jön össze), esetleg Store, talán 1500-2000 pont körül van egy szép fehér kecske. VIP-ként lóhasználat lvl20-tól van, egy quest teljesítése után, f2p-nek store skill, 95 pont.
Érdemes Bunny oldalát megnézni. Igaz, hogy már nem frissíti, de az alapok még mindig jók (gondolom).
Hogyan lesz lovam
Érdemes még 1 hónapra VIP-et venni, mert gyorsabban is fejlődsz és minden küldit megcsinálhatsz, amíg VIP vagy. Meg asszem ad még havonta 500 LP-t is ( Lotro Point).
Egy csomó mount van egyébként. Itt egy lista róluk:
Lotro wiki mounts
Utoljára szerkesztette: fluency, 2018.08.10. 17:30:29
Ja és még egy fontos kérdés elvileg lehet valahogy lovam bár én inkább törpnek kecskét szeretnék ha van a játékban azt hányas szint-től tudom elérni és mi kell hozzá mert törp rövid távon veszélyes ennyit futni xD ?