10184
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek
Magyar Fansite (hivatalos)
Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]
Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]
Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!
-
Mazsola3018 #10064 Csak kíváncsiságból, honnan jön ez a sámánozás? Mert hogy se a minstrelnek, se egész Középföldének nincs köze a sámánokhoz, az is biztos. Talán a forocheli guardianok álltak legközelebb a sámánokhoz, bár ők meg csak LOTRO találmány. -
stoppos #10063 Két állapota van nálam a sámánnak.
1. Óbégat és dobol
2. Betépve fekszik forochelben a fősátorban és hallgatja a szintén betépett Losothok tamtamját. -
Jó kaszt, csak kissé zajos. -
stoppos #10061 Igazából a sárgát egyszer próbáltam csak. Meg valahol a 70. szint környékén meg is untam az egész championt és átálltam minstrelre. Atomkirály sámánkodást lehet nyomni, ha dobolsz. :) -
Mazsola3018 #10060 Pár napja húztam át egy karaktert Mordoron, inkább mondanám "legtöbbször" helyett "néha" szót. De lényegtelen, mert már egy karakter esetében is olyan kevés az eltérés sárga és piros trait között. Főleg ha rendesen fel van gearelve a champion. Például Throne raid t2-es szettből 4 db elég sokat tol a sebzésen. -
stoppos #10059 Legtöbbször lehet egyet aggrózni, ha nem szaladgálsz ész nélkül. Ha mégsem, akkor viszont tényleg ninjázni kell és minél hamarabb elintézni az elsőt. -
Mazsola3018 #10058 Én úgy tapasztaltam, hogy questeléshez (meg ált. insta/raidhez is) jobb a sárga ág. Persze ízlések és pofonok, de AoE skillek single target dps-e szinte alig van lemaradva piros ág dps-től, és olyan ritkán van, hogy csak 1 mob jön be. Meg persze geartől és szinttől is függ. -
Daermon #10057 Azt felvettem :) -
stoppos #10056 Azt hiszem a deadly stormból is érdemes felvenni a battle frenzyt, ami folyamatosan ad fervourt 45 másodpercig. Pláne, ha már van legendary weapon, mert akkor folyamatosan tolhatod újra, mihelyst lejár. Eredetileg 1 perc a cooldown, amit le lehet vinni legendaryval.
Utoljára szerkesztette: stoppos, 2017.08.10. 16:23:15 -
Daermon #10055 Ja lemaradt, hogy jelenleg így csinálom:
devastating strike (a debuff miatt), wild strike, quick strike és remorseless strike. De elakarom lőni a Mordor boostot és, ahogy néztem még a ferocious strikes lesz, ami jónak tűnik. De pl a Brutal Strikeról olvastam ilyet is, olyat is. -
Daermon #10054 Tudna valski mondani egy single target rotát a Championhoz (red)?
Mert neten egymásnak ellentmondóakat találok. -
Mazsola3018 #10053 Csak jól meg kell fontolni, hogy melyik karakterre lövöd el. Mert 1 darabot kapsz, újat venni pedig elég költséges dolog lenne. -
Ashyn #10052 Szia!
Köszi, ez a lehetőség eszembe se jutott. Megfontolom. -
Mazsola3018 #10051 Szia!
Javaslom vedd meg Mordort, használd el szintezőt és kezd el a Book 1-et Bree-ben. Ha csak az epic story érdekel a korábbi területekről.
Így lesz egy 105-ös közepesen gearelt karaktered, nem kell aggódni azon, hogy sok más küldetést is teljesíteni kell, hogy vihesd a bookot (különben kell a szint miatt, epic story-val nem lehet szintezni). Mivel a book Mordort és Helms Deepet kivéve mindenhol ingyenes, így nem is érné meg nekik annyira lebutítani a szintezést.
(A linkelt oldalon elég bugyuta leírás van a szintezésről, na olyat sose csinálj. Nem valami nagy player aki írta, fórumról sokaknak ismerős lehet.) -
Ashyn #10050 VIP leszek, és minden terület, kieg meg van ( Mordor kivételével ). Neked is köszönöm a linket! -
Plata #10049 Ha VIP vagy és megvannak a területek véve akkor gyorsan lehet haladni.
De ha F2P akkor kb csak 30-as szintig tudsz menni,utána pár ezer óra farmolás és mehetsz tovább.Utána nem nagyon lesz küldetés szerintem,csak ha megveszed a területet akkor lesz küldi.Ha nem veszed meg akkor is bejárhatod,de küldetéseket nem kapsz.
De itt bővebben olvashatsz róla. -
Ashyn #10048 Köszi, ránézek! -
Még nem próbálkoztam ilyesmivel. Gondolom, sok hasonlót kell nézni, olvasni:
Link
-
Ashyn #10046 Sziasztok!
Ha 0-ról kezd valaki, aki némi tapasztalattal rendelkezik a játékot illetően, kb mennyi időben fájna végig verekednie magát Main Story-n? Gyorsítottak / könnyítettek annyit a játékon, hogy csak a Book questekre koncentrálva lehessen haladni, vagy még mindig viszonylag lassú a leveling.
Mordor érdekel, de szeretném az elejéről végig játszani ( anno elég sok kimaradt ), minden kieg meg van ( Mordor kivételével ). VIP-ként tervezek játszani.
A válaszokat előre is köszönöm!
Éj -
Daermon #10045 Bár még nincs nagy karim (nekem, ha mmo akkor WoW már 12 éve), de azt javaslom, hogy 1 hónapot fizzeselő, mert nagyon hasznos. Premium accod lesz és úgy már egész türhetően lehet fejlődni. Persze folyamatos előfizuval az igazi.
Kiegeket meg várd meg akcióban, én is úgy vettem őket. Mordor még nincs meg, mert nem akarom kihagyni a sztorit.
Amikor lehet Epic Book questet tolok. Amikor meg magasabb szint kell hozzá, mindig van questhub a közelben. Premium accal szinteztem hétvégén is és tényleg egész tüthető a fejlődési tempó.
Szóval 1 hónapra fizess be mindenképp. -
empie #10044 Köszönöm a segítséget.
Utoljára szerkesztette: empie, 2017.08.07. 00:19:01 -
Mazsola3018 #10043 Ha a legújabb kieget megveszed, akkor kapsz egy itemet, amivel egyből kezdheted Mordort (105-ös leszel, előző lvl cap), bár így sok érdekes rész kimarad (amire később akár vissza is nézhetsz).
Ha normál ütemben fejlődnél, akkor kb 20-as szintig érve látod, hogy tetszik-e a játék, ha igen, érdemes VIP-re menni. Régi kiegészítőket pedig akcióban vedd meg.
Egyébként Free to Play részt leszámítva, szokásos MMO stílus fizetésre. Előfizetve mindenhez hozzáférsz kiegészítőket kivéve, amiket külön kell megvenned. Van rengeteg terület, ami nem kiegészítő, hanem un. free for VIP, többieknek LOTRO pontért kell megvenni ingame Store-ban. -
Úgy legyen. -
Plata #10041 Szerintem inkább úgy kezdje hogy legyen előfizetése mondjuk egy hónapra,akkor sok mindent meg kap ami az előfizetés lejárta után is megmarad,teljesen F2P acc nagyon pocsék. -
Ha elszeretnéd kezdeni a játékot, akkor szerintem még egyáltalán ne költs rá. A játék maga ingyenes bizonyos szintig. Elegendő majd akkor eldönteni, hogy akarsz-e majd rá költeni.
Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2017.08.06. 15:17:49 -
Plata #10039 Ha az utolsó kieget veszed meg akkor csak az alap terület plusz az utolsó kieg területe lesz meg. -
empie #10038 Sziasztok,
Ha elszeretném kezdeni a játékot, akkor elég megvennem a legutolsó kiegészítőt, vagy több mindent kell vennem?
Segítségeteket előre is köszönöm.
Üdv -
Mazsola3018 #10037 Megvettem, szerintem jól sikerült. Bár végső következtetést csak az insták és raidek érkezésekor fogok mondani. A terület hatalmas, hangulatos helyek, jó zene, végre van egy kis kihívás a landscape-ben is.
Igen, ha megveszed, kapsz egy itemet ami egy karaktert 105-re húz és egyből kezdheted Mordort. -
Daermon #10036 Megvette valaki a Mordor kieget? Milyen lett?
Azt láttam, hogy jár hozzá boost is. -
Mazsola3018 #10035 Ez hasznos, ha valaki lagol, de a memory leaken sajnos nem segít. -
Kis segítség a megfelelő beállításhoz.
How To Reduce Lag
Sokat segített az én gépemen. javaslom, hogy tegyél vele egy próbát. -
Mazsola3018 #10033 Csak annyit írtam, hogy vizsgálják a lehetőségét. Gondolom egy ilyen hatalmasra duzzadt programot, aminek a fedele alatt ilyen régi motor található, nem egyszerű átírni. Az sem biztos, hogy megoldható a rendelkezésükre álló keretből. Szóval még csak vizsgálják, hogy lesz-e belőle bármi, még nem biztos.
Próbáld meg akkor, hogy MT közelében leveszed a beállításokat, nyílt terepen pedig visszaveheted és élvezheted a szép tájat. Észak Ithilia és az új map szerintem nagyon szép lett. Valamint ezek már fizikailag külön térképen vannak, tehát nem Gondorén, hanem Mordor térképén. -
bladex73 #10032 Köszönöm a választ. Nálam is MT ben rendszeres a dolog. Van valami hír arról mikor jön ez a 64 bites dolog kb? -
Mazsola3018 #10031 Bár a géped egy kisebb erőmű, ez nem segít azon, hogy a játékkliens csak 32 bites, így kevesebb memóriát tud kezelni. Most fejből nem tudom melyik beállítást kell visszavenni, hogy ne forduljon elő ilyen, vagy próbálgatod, vagy leveszed mediumra. Bár ilyet csak 1-2 területen tapasztaltam, például MT-ben. Ha máshol is kidobál, akkor nem ezzel van gond.
Viszont öröm az ürömben, hogy tesztelgetik egy 64 bites kliens lehetőségét.
Kevésbé valószínű, de megeshet, hogy nem kedveli az aktuális drivert. Nekem pl egy régebbi, 376.33-as van fent, másik gépen (azon win10 fut) egy áprilisi kiadású, mindkettővel viszi probléma nélkül. -
bladex73 #10030 Sziasztok!
Következő problémám van talán belefutott más is, és tud segíteni. Most telepítettem fel a játékot némi kihagyás után, és időnként kidob a játék az asztalra minden hibaüzenet nélkül. Most cseréltem gépet jóval az ajánlott felett van a teljesítmény. A korábbi gépemnél is csinálta ezt a hibát, de most már unom a dolgot.:) Nem tudok angolul ne küldjetek support oldalakra.:) A játék win10 pro 64bit hun alatt megy. A gép egy AMD Ryzen X1800, 16GB ram, Nvidia Gforce 1080, 500Gb ssd. Szerintem ez több mint elég.:) -
bunny #10029 Vannak szürkezónás oldalak, de vannak teljesen hivatalosak is. A Humble pl. steam kulcsot ad a legtöbb esetben, én évek óta használom, sosem volt bajom, és súlyos akciók vannak, sokszor ingyen lehet hozzáférni teljes értékű, nyilván nem a legújabb programokhoz. Pl. 15EUR bioshock collection a remasteredekkel, vagy most 25-ért ESO gold, de ingyen volt a grid, vagy a dirt3 pl. Mind hibátlan. DE hogy ne legyek offtopic, néha lotro-ra is vannak akciók külső oldalon.
De ugyanígy a steam-is tele van akcióval, GOG is sőt sorszor a gyáriak is mint az Ustore, stb. Ha az ember odafigyel vagy feliratkozik a hírleveleikre elég jó ajánlatokat lehet fogni. Persze a virágbolt olcsóbb, de pl. online játék esetében az ugye nem játszik, meg aztán ahogy az ember öregszik, egyre inkább fogja fel ésszel, hogy a programozó is pénzért kap kenyeret :)
Attól, hogy valami akciós még nem illegális. Persze biztosan vannak szürkezónás helyek, nem árt ha pl. paypal-lal fizet az ember, és akkor szépen visszakéri a pénzét.
Utoljára szerkesztette: bunny, 2017.05.05. 09:15:19 -
Mazsola3018 #10028 Már lehet van néhány hónapja, amikor egyik játéknál jó pár ilyen g2a és hasonló oldalakról származó, nem teljesen legális kulcsokat letiltottak. Persze ha meg nem tiltják, akkor megérte a vevőnek. -
bunny #10027 CSak ránéztem a fórumra mint inaktív. Lehet, hogy hivatalosan nem lehet eladni - ahogy más, én se olvastam el a jogi blablát -, de ehez képest oldalak vannak ahol adják-veszik többek között a lotro accountot is. A kutya nem foglalkozik vele, hogy eladtad vagy sem. Én is többek között eladtam, a vevő meg boldogan használja hollandiában :D
lordoftheringsaccounts
Vásárlásra meg csomó oldal van, ahol akciókban roppant olcsó, pl. humble-bundle-on épp most volt ESO akció, most meg star wars - vajh miért? :D Teljesen normális, hivatalos helyek ezek, az ESO-t pl. csak balek veszi a készítő oldalán 3x áron.
Utoljára szerkesztette: bunny, 2017.05.04. 23:29:03 -
Mazsola3018 #10026 Hogy itt a fórumon vagy a többi említett játéknál hogy van, azt nem tudom. De a LOTRO account nem adható el, nem ruházható át másra. Ez nagyon világosan és nyomatékosan szerepel több helyen is, akár az alább linkelt szerződésben, amit mindenki elfogad, mielőtt játszana a játékkal.
Ettől függetlenül nekem mindegy, csak szóltam, hogy óvatosan az ilyesmivel. -
Még el sem olvastam. lehet, hogy nem ártana.
End user Licence ...