10184
10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• nyulacska1
    A turbineLauncher.exe filet én is átírtam az itt talált link alapján, szóval valami más lehet a gond...
    Azért köszi a tippet!
  • Kreeder44
    Szia Nyulacska! Én nem akarok okoskodni mert még mindig Vanguardozok és csak 5. én nyit nállunk a mediamarkt JEEE :) De Janus84 barátom okítatott engem is h nem elég csak fel Patchelni a játékot mert 0.0 marad a verziószám, hanem át kell valamit írni... meg is adta a linket de én eltökítettem valahova... szval tuti nem a gépeddel van a gond mert nekem simán ment a beta ban és csak a videókártyám a jobb 'g rammom van és Athlon 3200+ procim.. fel a fejjel és érdeklődj valakinél h mit is kell átírnod. Üdv mindenkinek bye!
  • nyulacska1
    Athlon 3800+ proci, 1G RAM, GeForce 7300 GT videokártya, t-online ADSL
  • Lyan Kyj
    dobhatnál gépadatot, netkapcsolatinfót, meg ilyenek, hogy ne csak a levegőbe saccolgassunk.
  • nyulacska1
    Nekem 2 napja van meg a játék. Tegnap este sikerült először és utoljára is belépnem hosszú küzdelem után. Azóta semmi. Letöltöttem a path-et, de a verziószám még most is 0.0 a a Launcher-ben, és nem nagyon akar kapcsolódni. Mi lehet a gond?
    Előre is köszi.

Nyulacska
  • DonnieBrasco
    Azonnal elsőre beléptem a Snowbourne-ra...

DB
  • nyulacska1
    Sziasztok!

Az normális, hogy órákon át nem tudok bejeletkezni?
  • Sanko
    és aki farmer is meg szakács is? :D
  • Szaruman
    Hát... ööö... azért annyira nem buffolják, inkább új skilleket kap.
  • Shock
    Nem nerfelik, mert most buffolják!
  • azirafael
    Szakácsoknak üzenem, hogy vásároljanak be expert alapanyagokból, mert a patch után már nem lehet majd őket vendornál kapni, hanem szabad lesz az AH-ban a farmerektől megvenni....
  • azirafael
    Na erre az update-re kiváncsi leszek... remélem nem nerfelik le a Championt mingyárt lvl 40 leszek....

A wow-ozást meg abba lehetne már hagyni mert engem speciel kurvára nem érdekel, hogy pl a rugó meg a hunter mit tudott a wowban... csak iritál a sok "wow-ban így volt, meg a wow-ban úgy volt" hozzászólás.

Van már infó arról, hogy mikor kapjuk meg a patch-et az EU szervereken?
  • Lyan Kyj
    mikor weathertopon 3 LM elkezdte nyomatni a trollra 3 különböző irányból, ááááá, nem is harcoltam, csak élveztem a látványt:D

amúgy még az a rootoló effekt tetszik, amikor ilyen hullaspiritek nyúlkálnak értem a földből:)
  • DonnieBrasco
    Aha :) olyankor kicsit gonosz jedinek érzem magam :)

DB
  • Lyan Kyj
    és akkor az eszméletlen-durván kinéző powerleech skillről nem is szóltunk:D
  • DonnieBrasco
    Hát annyira semmiképpen nem távolsági, mint a WOWban a hunter. Már csak azért sem, mert a staffal irgalmatlan nagyokat lehet ütni, ha már megvan rá a trait (én 30-as szinten sokszor 300 felett sebzek, többet mint a legjobb varázslatommal, mondjuk a cooldown elég hosszú erre a skillre).
    Csapatban is inkább odamegyek a mobhoz, pont emiatt a skill miatt, amíg a távolsági támadásaim cooldownban vannak, addig ütök bottal akkorát mint a toronyóra :)

DB
  • maniac001
    Nos köszi az infót. Igazán én a távolsági hatcot preferálom. Mint a wowban a hunter vagy a lock. És imba dps a lényeg. Akkor is a LM-t ajánlod?
  • DonnieBrasco
    Hát annak azért nem nevezném. 2 féle dög van, holló és maci - az elején még a holló a jobb, a medve alapból papírkeménységű, szerencsére van egy trait amitől egész tűrhető erejű lesz: elvileg tankként kéne funkcionálnia, de az ütést eléggé limitált ideig bírja, az aggrót pedig semeddig sem tartja (max 1-2 ütésig, pedig skill is van rá).
    Azért én szeretek LM lenni, 3 velem azonos szintű mobot gond nélkül leverek, nagyon jó kis stun skillünk van, és van egy tuti egylövető öngyógyítás, vész esetére. Meg kell tanulni játszani, ennyi - de ez minden classra igaz, a burglar és a minstrel is totálisan más-más taktikákat igényel, és tényleg tanulni kell őket!

DB
  • maniac001
    ne cuki legyen hanem egy gyilkológép
  • Shock
    De legalábbis cuki!
  • maniac001
    Akkor elég egyértelmű hogy nálam a Loremaster lesz a nyerő. A pet imba lehet :)
  • Lorienel
    Pontosan úgy ahogy mondod.
  • maniac001
    Na én is meg fogom venni, de 1-2 dolgot mondjatok el pls Szóval a hunternek nincs pet csak íjászkodik, a Loremasternek van de az meg varázsló? vagy hogy is van ez?
  • Lyan Kyj
    végre lesz DOB!!! és végre nem 2,5 oktáv lesz, hanem 3!
    + a méretezhető UI is eléggé kellett már:) Jajj, de jó lesz:))

Usable Equipped Items
    Items have been added that players can use directly to grant effects. e.g. right-clicking your boots for a short speed boost.

Your critical chance is now broken out into three elements: Melee, Ranged and Tactical.

mikor jön?
  • Lorienel
    Nekem a minstrel után brutál volt a championnal questleni. Olyan helyzetekben amikor Minstrel tuti behal, a champ. lazán megoldotta a problémát. Qrva gyorsan lehet vele csinálni a szóló questeket. Szerintem nagyon is. Ha ez megnyugtat valakit akkor én több szintel alacsonyabb eliteket sem tudok szólózni. Tudom sok függ a geartól meg a használt traitektől, de mivel inkább partiban mozgok, healer cucc+healer tratitek vannak rajtam. Egy támadó dalommal kb. 60-90körül sebzek lvl43-as szinten , és sokszor már egyszerre 2ellenfél legyőzése is gondot okoz.
  • Szaruman
    A minstrel/burglar/hunter biztosan tud elitet szólózni (láttam 50esen:) ), állítólag a guardian is, LMről is hallottam már (captaint nem tudom).
  • DonnieBrasco
    Hát nemtom, én loremasterrel és burglarral is esélytelen voltam azonos szintű elitek ellen (igaz, még kisebb szinten vagyok persze). Talán a minstrel volt eddig a legerősebb szóló altom, bár ő még csak 13. szintű és a light armor nem az igazi :(

DB
  • Szaruman
    A champion eddig nem volt ütős. Pl egyetlen kaszt, ami nem tudott szólózni azonos szintű eliteket. A védelme szar, azon nem is változtatnak. Az új fervor-helyettesítő kb 60%-ra (!) csökkenti a dps-t a fervorhoz képest, ami gondolom nem igényel magyarázatot, h miért gáz. Szvsz felesleges skill lesz, ami jó, a light dmg, az aggro management és a red haze. Sztem én nagyon el fogok menni AoE irányban, már csak 1 papír kell az artisan blade-ből (aki beszerzi, megveszem tőle 2g-ért), ezen kívűl van még 3 aoe skill, a red hazevel folyamatosan lehet őket tolni. 1v1ben viszont továbbra sem lesz nagyon majer. Szerintem legalábbis :)
  • DonnieBrasco
    A legfontosabb scholarnál, hogy a zöld és kék lötyikhez nem a hiperritka, AH-ban is csak gyémánt áron kapható ketyerék kellenek majd, hanem helyettük vendortól vehető cuccok lesznek. Critical success crafting esetén pedig erősebb verzió lesz a 2 sima cucc helyett, ez is jó!
    A farming/cooking meg főleg tetszik.
    Ráadásul azt írják, ez csak egy very partial lista a crafting update-ről :)))

DB
  • Lorienel
    Ez a kiegészítő szerintem nagyon ütni fog. Végre itt az első igazi 24-fős raid+mellé kapunk 8új instát is. Egy darabig biztosan el leszünk ezekkel. A chmapion szerintem eddig is nagyon ütős class volt, de kap új skilleket amivel még hasznosabb lehet mint eddig. Az egyikkel rá tudja dobni az agrót valaki másra (mint a wow-ban a miss.direction) így ha nagy dps-t tol akkor végre nem őt kell healelnem, hanem a tankot , egy másik skillel meg leszedi az agrót (remélem rólam). Jönnek az első epic armor set-ek. 7részes lesz, és minnél több van rajtad, annál több bónusz aktiválódik. 75új quest +20 deed quest. Ezek mellett rengetg újdonság lesz benne. crafting, music system változik, raid-el kapcsolatos újdonságok (lesz mark, tank target stb.). Én már nagyon várom. Hogy finoman fogalmazzak: EZ NAGYON ODAXASZ
  • PTW
    Blindside a neve
  • Shock
    Nem hiába törlik lassan minden hozzászólását a wow topicban...Én nehezen viselem már itt is. De mindjárt megint elkezd anyázni úgyis.

Amúgy meg az igazi imba tündék szőrén ülik meg a lovat, hát még a rohirok! Nincs ebben semmi meglepő! Amúgy sztem gyönyörű a játék, de screenshotok alapján talán nem kéne itélkezni.
  • DonnieBrasco
    Kiegészítő és új patch release notes!

Végre helyrekalapálják a cooking/farming és scholar craftingot (valamennyire :)

DB
  • Lilithn
    Te most akkor játszol vele, vagy nem játszol? Nem hiszem hogy pár videó meg screenshot alapján kellene elkezdened kritizálni... A trollokat meg nem szereti senki.
  • janus84
    Minek kantár meg kengyel, a jobbak szőrén is megtudják ülni. Ha nagyon igényes kidolgozottságra vágysz nyereg és lószerszám téren Crash88, akkor menj Vanguardozni, csak várj vele még úgy 1-2 hónapot (unatkozni ott sem fog, ott is sok kritizálnivaló van, márcsak azért is megéri, hogy kipróbáld). Amúgy elég szánalmas, hogy 2 commentenként leszólsz valamit. Sajnálom, hogy neked nem tetszik.
  • Crash88
    hogy néz ez ki ? ^^ omfg ,csupaszság
  • DonnieBrasco
    Melyik skill az? Én csak egy olyanra emlékszem (bétában hunterem volt), hogy kitépi a mobból a belelőtt nyilvesszőt, ez elég jót sebez :)

DB
  • DonnieBrasco
    Nemtom mennyi szmájlit kell még beleraknom egy postba, hogy látsszon az _irónia_ :))
    A wowot majdnem 2 évig nyomtam, elvittem 60. szintre egy NE huntert szóval az összes kérdés/okoskodás részemről poén volt. Szerintem nagyon jó kis játék az, egészen addig amíg max level nem lesz az ember. Utána szenvedős - legalábbis nekem casual játékosnak az volt!

DB
  • Lyan Kyj
    Tegnap felmerült, h nincs nyereg a lovakon:
    Ez sztem az:)
    kantár meg kengyel nincs hozzá, de az már csak kukacoskodás:)

• Crash88
    vagy te :)))):D 1:43 :P