10184
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek
Magyar Fansite (hivatalos)
Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]
Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]
Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!
-
Crash88 #2356 nyomi beszéltem vele msn-en :))) csupáncsak azért ;)
aztán jön a dumával , h 2xer nézett vmit a számlán :P
ROFL -
Yamael #2355 Köszi az infót Lorienel :) -
janus84 #2354 Ne reagáljatok rá! Nem látjátok, hogy ezt élvezi? -
Lorienel #2353 1Klánról tudok, de mindösze 2főből áll+saját altok. Szóval ha engem kérdeztek és magyarokkal akartok játszani, akkor Snowbourn szerver. -
Yamael #2352 Na ezt szépen fogalmaztam a nagy sietségben
Szóval tudtok azon az Eldaron valami magyar klánéletről? :D -
Yamael #2351 Sziasztok,
néhányan elkezdtük az Eldar szerveren a játékot, eddig csak jót mondhatok rá :)
Tudtok azon a szerveren van valami magyar klánéletről? ;-) -
Lorienel #2350 Crash honnan veszed a 70.00Ft-ot???? Mi lenne ha észbekapnál és nem írogatnál össze vissza??? Kezdem megérteni a többi sorstársat a wow fórumon... -
#2349 ezt te hol látod mert én sehol, amúgy árában max54e, be jön ki de az is csak ha a spec edition van meg. -
Crash88 #2348 -
#2347 Semmi, csak szerinte hozod a szokasos szinvonaladat, ennyi. -
Crash88 #2346 ?^^ :O , hogy micsudi ? :) -
Lyan Kyj #2345 70-ért tényleg az. De mondok jobbat... ha valaki 1.200.532Ft-ért veszi meg, az még nagyobb hülye!
moron... -
Crash88 #2344 aki megveszi 70 000Ft-ért az jó nagy hülye ... -
#2343 ha van budikéj, akkor meg már gondolom nincs is sok kérdés, játsz és tapasztalj
bár többen elmondták már itt, én is elmondom, hogy a q-ek minden egyre kinyílik ahogy fejlődsz, amire jó egy budikulcs az az, hogy a trainernl megtudod nézni milyen skillek vannak, de ezeke nagyban lehet módosítani a különbözo traitekkel stb..
linkleni nemtok: lotroedge.com-n találsz még bővebb infokat.. -
Lorienel #2342 Gamestar fórumába is beraktam az email címed, asszem ott valaki épp egy ilyen lehetőség felől érdeklődött. Hátha megtudtok egyezni vele. -
Goxin #2341 Sziasztok.
Amikor elindult a Lotro elörendeltem és megvettem,ráadásul örökös regisztráltam magamat.
Gondolom tudjatok mivel jár :ÖRÖKÖS TAGSÁG NINCSEN HAVI DÍJ !!
De sajnos magánéleti dolgok miatt nem tudok ezzel a fantasztikus játékkal játszani :(
Ezért elszeretném adni az accuntomat és a játékot minnél hamarabb.
Segitsetek ebben ha tudtok valakit vagy neked kellene ide irj: [email protected]
vagy keress meg MSN-en
ugyanezen az e-mailen.
Köszi a segitséget.
Jó játékot srácok. -
vizoo #2340 Bátor vagyok, de annyira nem, hogy "vaktában" megvegyek egy MMO-t. Pláne, hogy egyért már most is fizetek. Szereztem egy buddy key-t, és azzal tesztelem most a dolgokat. -
#2339 nem igazából lehet itt wow-hoz (hálistennek) kapcsolni a karakterekt max 2-t, a guardiant-prot wari, valamint a champ-ez meg dps warri..
az összes többibe nagyon nagy különbségek vannak, ha megvetted agammát, vidd el ami érdekel lvl10ig ez kb pár óra és majd elndöntöd mi ami tetszik.. -
Lorienel #2338 Kicsit bővebben: Egy vagy kétkezes fegyverrel nyomul, használhat pajzsot. Igazából valami kétkezes fegyver kell a kezébe és azzal térítheti jobb belátásra ez eltévedt orkokat. Van petje (olyan fegyverhordozó féle), és a megölt ellenségek után tudja aktiválni azt a skillt, amivel a parti minden tagját gyógyítja x-el, x-ideig. Olyan mint a renew volt a wow-ban, csak ezt a parti minden tagja megkapja. Egyébként csak 1 lvl2 Captainem van, szóval majd ír róla többet és pontosabbat akinek van ilyen karaktere -
vizoo #2337 Mondjuk el bírtam volna viselni egy kicsit bővebb választ :)
De akkor majd valahogy utánna járok én :) -
Lorienel #2336 Nem -
vizoo #2335 a Captain ilyen "WoW-os paladin" féle? -
#2334 A champion lenne a pure dps, igazából csak az megy neki (de az viszont elég jól). -
Lorienel #2333 Az a szép a lotroban, hogy minden classra szükség van, és nem igazán lehet egyértelműen eldönteni, hogy melyik a legjobb. Champion, Burglar, Loremaster, Captain, Hunter ezek mind nagyon jók dps terén, akármelyik kerül a csapatba, hasznos tud lenni egyedi extra képessége miatt. Talán a hunter tudja a legnagyobb dps-t tolni, de ebben nem vagyok biztos (mintha valahol ezt olvastam volna). De a Captain nagyon jó buffokat tud adni, képes party healre, ami keményebb fightoknál jól jön a Minstrelnek (legalább egy kicsit levegőhöz jut). Burglar, Loremaster tud stunnolni, ami szintén jó dolog. Captain, Burglar (vagy csak a burglar?) hatással van a fellowship manőverekre. -
#2332 Ha valaki tudna küldeni egy trial acc-ot priviben, azt megköszönném, én az enyémet már elajándékoztam, és egy másik barátom is kipróbálná! köszi. -
#2331 Melyk a leghasznosabb dps class jelenleg? Gondolom az indulas ota mar kiderult :)
Lehet megis elkezdem mig nincs mas alternativa.
Vagy itt is lehet kulon specelni, hogy mondjuk a harcosommal tank vagyok vagy dps? Mert ha nem akkor nem mindegy hogy mivel indul az ember. -
#2330 ezt olvasgatva egy pillanatra megnéztem, nem-e keveredtem véletlenül a Guitar Hero fórumára...:D (bocsi, bocsi....) -
#2329 Ott meg stunolni tudsz a pettel ... ugyhogy no panic :) -
#2328 De rosszabb semmiképpen nem lesz az új skillektől! -
#2327 Biztos, hogy ez EU klienst raktad fel? Mert azt látom, hogy nem dobozos verzió... ha az US kliens van fönt akkor az nem fog menni...
DB -
janus84 #2326 Blob L-M:
Ha visszaolvasol pár embernek nem müködött, és külföldi fórumok is foglalkoztak ezzel a problémával. Amúgy úgy kéne működnie, mint nálad, való igaz, de sok helyen nem teszi sajna.
Lyana:
Igen az nagyon gáz lesz ha dalokat lehet bevinni, az egész az értelmét veszíti. :( Félreérthető voltam nem a billbeállításokat nem találom, hanem az fáj de nagyon, hogy csak az alsó oktávban vannak módosított hangok, és olyan módosítottak is, ami módosítás nélkül is elérhető (lásd: playnote3=playnote16). Nekem is bevan lőve, csak asdf sorra, számoknál a felső oktáv, de ott nem lehet dallamot játszani rendesen ha valami értelmeset csinálnék. --> itt gondoltam, hogy valami megoldást remélem találnak. Ha 3 oktáv lesz az 37 önálló hangot jelent, a 2 oktáv csak 25-öt, de az a 25 (ami24 :() könyörgöm csak az elsö oktávban módosít olyat amit módosítás nélkül lelehet játszani, a felsöben meg semmi. Mégcsak több keyt sem kellett volna berakniuk (csak2-vel, mert itt a 2 oktáv között még összeférés sincs, mert a hangszín is módosul [pn17 nem egyezik a pn8-al], ami nem baj, bár szvsz könnyebb kezelni, ha nincs és újabb 3 key, ehhez már tényleg midi kellene, akkor meg megint nem olyan fun). Bocs a hosszu szövegelésért mindenkitől. :p
Várom a peccset! És félek, hogy elrontják, letölthető kottákkal, és kezelhetetlen rendszerrel. :( -
#2325 Nem tom miért kell átírogatni, én letöltöttem a 844mb patcht feltettem automatikusan frissit ha kell és müködiés nem kelett semitsem árírnom, sem xp sem vista alat -
Lorienel #2324 Van PVP... -
maniac001 #2323 Én simán azt hittem hogy lehet a jó, és a gonosz oldalon is karit indítani... -
maniac001 #2322 JAJ!!!
Most olvastam hogy ebben nincs PvP?!? A francba akkor felejtős számomra. pedig már rendeltem volna meg :(((((( -
Lyan Kyj #2321 keymapping van az optionsben:) Nálam most a legmagasabb oktáv a numbillen van, a középső a számokon, az alsó b-k meg qwerty soron:)
egyedül az lesz gáz, h belehet vinni dalokat, így gyak. nem a saját ügyességed lesz a menő, hanem hogy mit tudsz eljátszatni a játékkal az előre megírt kották közül:( -
janus84 #2320 Hmmm most olvastam vissza, pecccs ügyileg. 3 oktáv+dob? Az jó!! :D Remélem valami megoldást találnak ez egyesével módosítható hangokra is, mert így még eléggé limitáltak a lehetőségek 1 hangszeren több szólam játszására, csak 1-2 dolgot lehet nehezen kiügyeskedni jól beprogramozott midibillentyűzeten. De ha így haladnak a dolgok elkezdhetünk egy guildes zenekar szervezésén gondolkozni, már többször próbáltam duettezni, egész jól lehet kis gyakorlással. Szóljatok és írom a kottákat! :D
ps: Nyulacska ne add fel, próbáld meg újra az elejétől, fog menni, én is szenvedtem vele sokat. Várunk! -
janus84 #2319 Nálam így volt:
1.játék felrak 2.patch felrak --> nem jó
3.ráenged autoupdate-re --> nem jó (azt írogatta, hogy nem tud felkapcsolódni)
4.Turbinlauncher.exe.config átír (NEM: turbinlauncher.exe EZ:turbinlauncher.exe.config) --> ez után is 0.0 verzió, de ha ráengeded, az autoupdate-re, akkor enged felkapcsolódni, és elkezdi leszedni a dolgokat. (10 perc kb) -
#2318 Uj jatek installt kovetoen a stand-alone patch nalam is ezt csinalta, utana raengedtem az autoupdatert es ezzel megjevult a dolog. -
#2317 Akkor nem tudom :( Igazán nincs mit.... reméltem h tudok segíteni de akkor nem. Sok sikert és remélem hamar kiküszöbölöd a hibát szia :)