10184
10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• Crash88
    nyomi beszéltem vele msn-en :))) csupáncsak azért ;)
    aztán jön a dumával , h 2xer nézett vmit a számlán :P
    ROFL
  • Yamael
    Köszi az infót Lorienel :)
  • janus84
    Ne reagáljatok rá! Nem látjátok, hogy ezt élvezi?
  • Lorienel
    1Klánról tudok, de mindösze 2főből áll+saját altok. Szóval ha engem kérdeztek és magyarokkal akartok játszani, akkor Snowbourn szerver.
  • Yamael
    Na ezt szépen fogalmaztam a nagy sietségben
    Szóval tudtok azon az Eldaron valami magyar klánéletről? :D
  • Yamael
    Sziasztok,
    néhányan elkezdtük az Eldar szerveren a játékot, eddig csak jót mondhatok rá :)
    Tudtok azon a szerveren van valami magyar klánéletről? ;-)
  • Lorienel
    Crash honnan veszed a 70.00Ft-ot???? Mi lenne ha észbekapnál és nem írogatnál össze vissza??? Kezdem megérteni a többi sorstársat a wow fórumon...
  • Blob
    ezt te hol látod mert én sehol, amúgy árában max54e, be jön ki de az is csak ha a spec edition van meg.
  • Crash88
  • MrStokes
    Semmi, csak szerinte hozod a szokasos szinvonaladat, ennyi.
  • Crash88
    ?^^ :O , hogy micsudi ? :)
  • Lyan Kyj
    70-ért tényleg az. De mondok jobbat... ha valaki 1.200.532Ft-ért veszi meg, az még nagyobb hülye!
    moron...
  • Crash88
    aki megveszi 70 000Ft-ért az jó nagy hülye ...
  • Jockey
    ha van budikéj, akkor meg már gondolom nincs is sok kérdés, játsz és tapasztalj
    bár többen elmondták már itt, én is elmondom, hogy a q-ek minden egyre kinyílik ahogy fejlődsz, amire jó egy budikulcs az az, hogy a trainernl megtudod nézni milyen skillek vannak, de ezeke nagyban lehet módosítani a különbözo traitekkel stb..
    linkleni nemtok: lotroedge.com-n találsz még bővebb infokat..
  • Lorienel
    Gamestar fórumába is beraktam az email címed, asszem ott valaki épp egy ilyen lehetőség felől érdeklődött. Hátha megtudtok egyezni vele.
  • Goxin
    Sziasztok.

Amikor elindult a Lotro elörendeltem és megvettem,ráadásul örökös regisztráltam magamat.
    Gondolom tudjatok mivel jár :ÖRÖKÖS TAGSÁG NINCSEN HAVI DÍJ !!

De sajnos magánéleti dolgok miatt nem tudok ezzel a fantasztikus játékkal játszani :(

Ezért elszeretném adni az accuntomat és a játékot minnél hamarabb.

Segitsetek ebben ha tudtok valakit vagy neked kellene ide irj: [email protected]
    vagy keress meg MSN-en
    ugyanezen az e-mailen.

Köszi a segitséget.

Jó játékot srácok.
  • vizoo
    Bátor vagyok, de annyira nem, hogy "vaktában" megvegyek egy MMO-t. Pláne, hogy egyért már most is fizetek. Szereztem egy buddy key-t, és azzal tesztelem most a dolgokat.
  • Jockey
    nem igazából lehet itt wow-hoz (hálistennek) kapcsolni a karakterekt max 2-t, a guardiant-prot wari, valamint a champ-ez meg dps warri..
    az összes többibe nagyon nagy különbségek vannak, ha megvetted agammát, vidd el ami érdekel lvl10ig ez kb pár óra és majd elndöntöd mi ami tetszik..
  • Lorienel
    Kicsit bővebben: Egy vagy kétkezes fegyverrel nyomul, használhat pajzsot. Igazából valami kétkezes fegyver kell a kezébe és azzal térítheti jobb belátásra ez eltévedt orkokat. Van petje (olyan fegyverhordozó féle), és a megölt ellenségek után tudja aktiválni azt a skillt, amivel a parti minden tagját gyógyítja x-el, x-ideig. Olyan mint a renew volt a wow-ban, csak ezt a parti minden tagja megkapja. Egyébként csak 1 lvl2 Captainem van, szóval majd ír róla többet és pontosabbat akinek van ilyen karaktere
  • vizoo
    Mondjuk el bírtam volna viselni egy kicsit bővebb választ :)
    De akkor majd valahogy utánna járok én :)
  • Lorienel
    Nem
  • vizoo
    a Captain ilyen "WoW-os paladin" féle?
  • Szaruman
    A champion lenne a pure dps, igazából csak az megy neki (de az viszont elég jól).
  • Lorienel
    Az a szép a lotroban, hogy minden classra szükség van, és nem igazán lehet egyértelműen eldönteni, hogy melyik a legjobb. Champion, Burglar, Loremaster, Captain, Hunter ezek mind nagyon jók dps terén, akármelyik kerül a csapatba, hasznos tud lenni egyedi extra képessége miatt. Talán a hunter tudja a legnagyobb dps-t tolni, de ebben nem vagyok biztos (mintha valahol ezt olvastam volna). De a Captain nagyon jó buffokat tud adni, képes party healre, ami keményebb fightoknál jól jön a Minstrelnek (legalább egy kicsit levegőhöz jut). Burglar, Loremaster tud stunnolni, ami szintén jó dolog. Captain, Burglar (vagy csak a burglar?) hatással van a fellowship manőverekre.
  • Sáska
    Ha valaki tudna küldeni egy trial acc-ot priviben, azt megköszönném, én az enyémet már elajándékoztam, és egy másik barátom is kipróbálná! köszi.
  • Laza
    Melyk a leghasznosabb dps class jelenleg? Gondolom az indulas ota mar kiderult :)
    Lehet megis elkezdem mig nincs mas alternativa.

Vagy itt is lehet kulon specelni, hogy mondjuk a harcosommal tank vagyok vagy dps? Mert ha nem akkor nem mindegy hogy mivel indul az ember.
  • Lilithn
    ezt olvasgatva egy pillanatra megnéztem, nem-e keveredtem véletlenül a Guitar Hero fórumára...:D (bocsi, bocsi....)
  • Laza
    Ott meg stunolni tudsz a pettel ... ugyhogy no panic :)
  • Shock
    De rosszabb semmiképpen nem lesz az új skillektől!
  • DonnieBrasco
    Biztos, hogy ez EU klienst raktad fel? Mert azt látom, hogy nem dobozos verzió... ha az US kliens van fönt akkor az nem fog menni...

DB
  • janus84
    Blob L-M:
    Ha visszaolvasol pár embernek nem müködött, és külföldi fórumok is foglalkoztak ezzel a problémával. Amúgy úgy kéne működnie, mint nálad, való igaz, de sok helyen nem teszi sajna.
    Lyana:
    Igen az nagyon gáz lesz ha dalokat lehet bevinni, az egész az értelmét veszíti. :( Félreérthető voltam nem a billbeállításokat nem találom, hanem az fáj de nagyon, hogy csak az alsó oktávban vannak módosított hangok, és olyan módosítottak is, ami módosítás nélkül is elérhető (lásd: playnote3=playnote16). Nekem is bevan lőve, csak asdf sorra, számoknál a felső oktáv, de ott nem lehet dallamot játszani rendesen ha valami értelmeset csinálnék. --> itt gondoltam, hogy valami megoldást remélem találnak. Ha 3 oktáv lesz az 37 önálló hangot jelent, a 2 oktáv csak 25-öt, de az a 25 (ami24 :() könyörgöm csak az elsö oktávban módosít olyat amit módosítás nélkül lelehet játszani, a felsöben meg semmi. Mégcsak több keyt sem kellett volna berakniuk (csak2-vel, mert itt a 2 oktáv között még összeférés sincs, mert a hangszín is módosul [pn17 nem egyezik a pn8-al], ami nem baj, bár szvsz könnyebb kezelni, ha nincs és újabb 3 key, ehhez már tényleg midi kellene, akkor meg megint nem olyan fun). Bocs a hosszu szövegelésért mindenkitől. :p
    Várom a peccset! És félek, hogy elrontják, letölthető kottákkal, és kezelhetetlen rendszerrel. :(
  • Blob
    Nem tom miért kell átírogatni, én letöltöttem a 844mb patcht feltettem automatikusan frissit ha kell és müködiés nem kelett semitsem árírnom, sem xp sem vista alat
  • Lorienel
    Van PVP...
  • maniac001
    Én simán azt hittem hogy lehet a jó, és a gonosz oldalon is karit indítani...
  • maniac001
    JAJ!!!
    Most olvastam hogy ebben nincs PvP?!? A francba akkor felejtős számomra. pedig már rendeltem volna meg :((((((
  • Lyan Kyj
    keymapping van az optionsben:) Nálam most a legmagasabb oktáv a numbillen van, a középső a számokon, az alsó b-k meg qwerty soron:)

egyedül az lesz gáz, h belehet vinni dalokat, így gyak. nem a saját ügyességed lesz a menő, hanem hogy mit tudsz eljátszatni a játékkal az előre megírt kották közül:(
  • janus84
    Hmmm most olvastam vissza, pecccs ügyileg. 3 oktáv+dob? Az jó!! :D Remélem valami megoldást találnak ez egyesével módosítható hangokra is, mert így még eléggé limitáltak a lehetőségek 1 hangszeren több szólam játszására, csak 1-2 dolgot lehet nehezen kiügyeskedni jól beprogramozott midibillentyűzeten. De ha így haladnak a dolgok elkezdhetünk egy guildes zenekar szervezésén gondolkozni, már többször próbáltam duettezni, egész jól lehet kis gyakorlással. Szóljatok és írom a kottákat! :D
    ps: Nyulacska ne add fel, próbáld meg újra az elejétől, fog menni, én is szenvedtem vele sokat. Várunk!
  • janus84
    Nálam így volt:
    1.játék felrak 2.patch felrak --> nem jó
    3.ráenged autoupdate-re --> nem jó (azt írogatta, hogy nem tud felkapcsolódni)
    4.Turbinlauncher.exe.config átír (NEM: turbinlauncher.exe EZ:turbinlauncher.exe.config) --> ez után is 0.0 verzió, de ha ráengeded, az autoupdate-re, akkor enged felkapcsolódni, és elkezdi leszedni a dolgokat. (10 perc kb)
  • MrStokes
    Uj jatek installt kovetoen a stand-alone patch nalam is ezt csinalta, utana raengedtem az autoupdatert es ezzel megjevult a dolog.
  • Kreeder44
    Akkor nem tudom :( Igazán nincs mit.... reméltem h tudok segíteni de akkor nem. Sok sikert és remélem hamar kiküszöbölöd a hibát szia :)