10184
10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• Chrystopher
    30/05/07 22:45 (GMT +1) - Snowbourn30-May-200730/05/07 22:45 (GMT +1)

Greetings,

We are currently experiencing issues with the snowbourn server. We will bring Snowbourn down at 22:45 GMT+1. We hope to bring it back as soon as possible.

Regards, the LOTRO Team.

-------------------------------------------------
    30/05/07 22:45 (GMT +1)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Inkább aludná'... :D
  • Lilithn
    dejó hogy nem tudok felmenni a snowbourn szerverre....:(((
  • Chrystopher
    Bíszt Mászterin nincs sajnos semmi disorentálló skill. + BM-en nemigen lehet nyerni duelt.. legalábbis rugómat BM hunter még nem verte el. MM már jópárszor igen :D

Szerk.: na de ez nem az a játék ;)
  • PTW
    egész konkrétan az első rész végénél az erdei romoknál csinálja meg azt a mozdulatot hoyg elővesz egy vesszőt nyakonszúrja vele az ellent kihúzza majd ugyanazzal a vesszővel lelő eg ymásikat aki 3 méterre van. Ez a mozdulatsor egy az egyben benn van a játékban egy Skillként
  • Laza
    Jah, de ha valaki mas talenten van, akkor mas lehetosegei vannak :)
  • Kreeder44
    Sziasztok ha valakinek lesz trial key-e a feltöltő kártya után pls privibe adjon 1 et :) köszönöm előre is annak aki ilyen kedves lesz hozzám !!
  • Szaruman
    Én most nem tudlak fölvenni a cruentusba, mer épp nem aktív az accom. Ha érdekel a guild, elküldöm a ventri címét, és gyere föl.
  • Chrystopher
    Disorent is necces, mert asszem csak MM-en van Scatter Shot. Vagy //már// trainelhető?
  • Chrystopher
    Foggalmam sincs miért kell mindig a WoW-ból kiindulni és hasonlítgatni a 2 játékot? Bahh. WoW-ban le volt tíltva a közelről lövés. Nyílván taktikai okokból. Gyerekek - egyszerű. WoW felrak--> Elindít--> Hunterrel(saját, haver, lopott, stb..) karival belogolsz --> Azonos +/- 1-2 szintű Warriort, rugót, //lényeg, hogy meele karakter legyen// keres és duelezel vele. Milyen táp lenne már, ha tudnád közvetlen közelről lőni a meele harcost? Nem kéne csapdázni, ugrálni, ügyeskedni, wing clip-et használni, lassítani.. Arról szólna a duel, hogy egymásnak ront a meele és a ranged és nukeolják egymást. Effektíve az egész duel gear függő lenne(ki jobban felszerelt-kinek nagyobb a dps-e). Az egész csak balance. Btw.: IRL is lehet lőni 20 cm-ről íjjal csak baromság..

Btw2.: Guild Wars-ban is lehetett lőni közelről, ha emlékezetem nem csal, bár ott elég mókásan volt megoldva..(ívelődtek a nyílvesszők a levegőben.. ^^) itt is lehet közelről lőni nyílván ki van találva és meg van az oka, hogy miért..
  • Lorienel
    A Last Enclave Of Hope felvesz nincs szinthatár, és a szintednek megfelelő társakat is találssz. Ingame tell Zsolty, Szabu, Finmoth, Fleythril, Oneheaded ők feltudnak venni. Ott van a Crutentus, náluk Tinormi tud felvenni téged.
  • Crash88
    pontosan ->> skill ftw
  • Laza
    Ebben a jatekban is sok az olyan ember meg csapat, mint D&D Onlineban, hogy futkosnak, rohangalnak ossze vissza, csapkodnak mindenkit, es nem a classuknak megfelelo feladatokat latjak el?
  • Laza
    A balance miatt ... a WoW-ban a hunter class direkt ugy van kialakitva, hogy a mobot/ellenfelet minel ugyesebben tartsd magadtol tavol ... ehhez meg is vannak a megfeleleo eszkozok/skillek ... kozvetlen kozelre meg ott vannak a melee skilljei (meg egy disorientalo loves :)
    Egyebkent automatikusan valt meleere ha 8 yardnal kozelebb jon valaki :)
  • geristar

Hali mindenkinek!

A Snowbourn szerveren nyomulok mint, ember, guardian, és csak annyit szeretnék tudni hogy milyen lvl után lehet bekerülni a guild-ekbe és hogy kit kell keresnem ilyen szándékommal.
    Tudom hogy sokan írják hogy sok magyar játszik a szerveren hát én 2 hét alatt mindössze 3 emberrel találkoztam. Lehet az a gond hogy 13.lvl vagyok még és a többiek már elölrehaladtam, nem tudom.
    Vagy annak is örülnék ha vki aki ilyen szinten tart írna nekem és együtt nyomulhatnánk, a nevem: Aknirras a játékban és Bree környékén lógok.
  • Crash88
    hogy nézne már az ki he ?:) a puskacső vége meg kitudja h hovaér :D
  • DonnieBrasco
    Jah, hát ezt elcsesztem. Tényleg azok puskáznak is.
    Akkor viszont még nagyobb totál hülyeség, hogy a wowban közvetlen közelről nem lehet lődözni. Egy puskával? Emberre/mobra? Már miért ne? :)
    Elég rosszul megtervezett egy játék lehet az :P :P

DB
  • Szaruman
    Nem tudom, a lőfegyver alatt a puskákra-pisztolyokra gondoltam.

Btw, a wow trélerében egy törpike puskával tolja, vagy az csak a moziban van,a játékban nincs benne?
  • DonnieBrasco
    Beszélsz hülyeséget, a Wowban nincs is "lőfegyver" :P :P

(télleg, az íj nem lőfegyver?)

DB
  • Lorienel
    Legolas barátunk a filmben megcsinálta a közelről leadott lövést tökéletesen. Asszem a helm szurdoki csatában lőtt le közvetlen közelről orkokat. Szóval ebből kifolyólag is maradhatott benne a gaméban ez a lehetőség.
  • Lorienel
    Nem kell endgame instáig eljutni. Menj csak be Great Barrwosba aztán meglátod mennyire könnyűek az insták. Healerként ezért elmondhatom, hogy nem unatkozom, bőven van dolgom. Az, hogy egy healer csapkodja a mobot nem jelenti azt, hogy noob. A fellowship manőverek miatt amúgy is közelben kell lennie, de van olyan skill amivel minden ütéssel gyógyítja az egész partit... Egyébként sokszor fogsz olyat látni, hogy 6emberből 6üti a mobot. Itt ugyan is nincs annyi ranged class mint a wowban, és aki ranged az is nyugodtan mehet csapkodni. Szóval szerintem játsz egy kicsit többet, aztán majd könnyeb levonni a következtetéseket. A szavaidat meg válogasd meg, lehet hogy beszóltak neked, de nem olyan stílusban mint amilyenben te választoltál.
  • Szaruman
    Egyébként nem nagyon szoktak íjjal 10cmről lőni, az tény. Nem az a funkciója a fegyvernek, de meg lehet vele tenni. Mi akadályoz meg benne? Lőfegyverrel is le lehet adni lövés közvetlen közelről.
  • Bogyee
    lehet tényleg 5évesek:D
  • Szaruman
    Srácok, muszáj itt 5 éves módjára viselkedni?

Crash, te meg vegyél vissza, nem a piacon vagy.
  • Crash88
    mint szólsz bele te szarházi , én elmondtam amit láttam jópárszor és tapasztaltam is , vmennyire , ők normálisan tudtak válaszolni , ennyi , te meg ide parasztoskodsz és böfögsz egyet ,kinek hiszed magad ?
    Ilyen ganéjon mint te nem is húzom fel magam jobban , de a jó magyar ember azt mondaná : "na húzzál vissza an*ádba"
  • MrStokes
  • Shock
    Jobb lett volna ha meg se szólalsz. Sokadszorra.
  • Jockey
    hidd, valszeg nem sokan láttak még ijászt 10 centiröl lőni, de ez egy mmorpg, itt ezt kell elképzelned...
    meg esetleg okulhatnál a filmből is, azt se biztos baj lenne megnézni, a könyvet nem is merem ajánlani, gondolom 1200 oldal túl nagy kihívás..
  • Jockey
    menjél nézzél egy kis utubot, aztán osszad itt az észt még, de a legjobb az lenne, ha visszamennél wow-zni..
    ha pedig nem ismered a lore master klasszt, akkor meg pláne mardaj csöndben és halgass, vagy indítsd egyet vidd fel 40fölé aztán várjuk a véleményeket...
    minek játszik az ilyen ha nemtetszik?
  • Crash88
    az benne a fura , h kicsit hülyeség ha csak wowbol indulok ki , ennyi erövel az ijász is áljon melee közelbe és nyilazzon , lol :D hol láttál ijászt 10 centire löni ijjal
  • Szaruman
    Hát, azért azt nem mondnám, h az endgame insták könnyűek...
    Azért meleezik a bosst, h ha triggerelődik a fs manőver, akkor el tudják nyomni. Abban meg nem tudom mi fura van, h 2 méterről lő egy íjjász. Közvetlen közelről (10-20 cm) is rá lehet lőni vmire íjjal (ok, fémpáncélra necces lehet, ha pl visszapattan a nyílvessző, de ehhez annyira nem értek).
  • Lilithn
    A hangyások? :DDD
    Tudtam hol nem néztem festéket, AH-ban! Ostoba vagyok, bocsesz.

Crash88 hidd el nekem baromira lehet szívni, főleg ha mondjuk ráront a hat fős kis csoportodra fél tucat elit egyszerre mondjuk a saját szinteden vagy felette,és hacsak nem akarsz elhanyagolható xpt kapni kénytelen vagy saját szintű instancokat harcolni. Persze lehet szürkét is csak nem kapsz érte semmit, bár ott is sikerült asszem egyszer ráfaragni. :DD
  • Crash88
    igazad van , majd kialakul ez még :) még nagyon friss az egész , korai nyilatkozni róla :)majd 2 év múlva :D meg mikor ebben a topicban is lesz már 100k hsz :D
  • MrStokes
    Itt a loremaster nem pure caster, mondhatni ilyen nem igazan van a jatekban, meg talan a minstrel all a legkozelebb hozza.
  • Lyan Kyj
    gondolom te se raknál ki olyan videt, amiben szétalázzák a csapatod:D Amúgy minden a fellowshipen múlik, ha van csapatmunka, akkor rohadt könnyű dolgod van, ha meg mindenki megy a saját feje után, akkor meg szívsz. Hunternél lövés animja csak pár skillnél más, de a találati effekt mindegyiknél különbözik. 2 méterről is tud lőni, miért ne tudna (tom, wowban magától átváltott és nem engedett lőni...), az más kérdés, hogy csak 3 skillnél van értelme, mert ha megütik, akkor a felhúzás ideje jócskán megnő.

Én is találtam már olyan csapatot, amiben a champion nyilazta a mobot, a healer meg rárontott, és elkezdte ütni, lol...ilyenkor szépen Leave Party a megoldás:)
  • Crash88
    nekem a back-ek föleg nem tetszenek , pedig az illik be legjobban a világhoz , csak rosszul oldották meg , a lengését futás közbe pl

néztem videokat a gameröl utubeon , és hát , túl könnyünek találom az instákat ... a playerek hp -ja szinte le se megy(ment) , healerek dolga nuku , (mondom nem 1 ilyen videot néztem , elég nagy szintüek lehettek), és a 6 ember közül 5 meleezte a bosst , na ezen jót röhögtem , a 6. meg hunter volt az meg lötte , ráadásul az elég fura h 2 méterre áló mobot is tud löni ^^ , meg az animációja a lövésnek is ugyanaz , skilleket nem is tolt ... a meleesek nemtom mien kasztok lehettek , de mikor partyiztam lore-masterrel , a nyomija az is ütötte a mobot velem , én championként megértem h az a feladat de a többi nevetség tárgya ... na mind1 , lehet rosszul tudom ezeket , szal várom a véleményeket.
  • Lyan Kyj
    festékkel AH-ból vagy scholartól..

Armoros témához:
    Sztem kellően változatosak, vannak igazán szépek is, plusz a szín sem mindegy, milyen egy-egy dizájnon.
    Ráadásul a világ miatt eléggé megvolt kötve a kezük, nem csinálhatnak extrémdurva, szegecses, csili-vili cuccokat, és hasonlók. Sztem ami van, azok mind illeszkednek a LOTR világába, ennél nekem meg több nem is kell.
  • Lilithn
    Nekem volt egy szuper piros törpe szoknya gatyóm, csak közben jött egy másik jobb értékekkel, ugyanaz a kinézet csak f..zöldessárgás színű. Hogy lehet befesteni?
  • Szaruman
    Az endgém armorok nem rosszak. Meg még csak most jön az addon, ami sztem sok újat hoz.
  • Crash88
    a lényeg h elég gyér munkát végeztek :))és akkor még nem szóltunk az armorok kinézetéről
  • Lilithn
    Nekem nem a nyereg hiányával van a bajom lovagláskor, hanem hogy nem lehet integetni közben.