10184
10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• Lorienel
    Rested bonusnak hívják. Dupla xp-t kapsz, amíg tart a kék vonal. Ha nem játszol a kariddal akkor kapod a rested bonust.
  • Vagtazo
    egy gyors kérdés.
    Hogy ahol mutatja az XP-ét ott ha rámegyek van olyan hogy bonus XP az mi a fene?
  • Gergoid
    Ha jól tudom a preorderesek számára él a 149.99 font -ért elérhető lifetime subscription. A drágább valószínű a többiek számára érhető el, bár nem vagyok biztos benne. Az biztos, hogy az accountod-ban csak akkor mutatja a preorderes fizetési lehetőségeket miután megadtad a founders key-t, addig nem. Cáfoljatok meg ha tévednék, mert ellenőrizni csak úgy tudnám, hogy cancelem a féléves preorders előfizetésem .
  • Blob
    hát akkor az nyalóka :D:D:D:D
  • janus84
    Jelenlegi állás szerint 1 játék 12.900ft, valahol 11.900 erre jön a lifetime, ami fontban 56250ft, dollárban 48508ft, plusz mindkettöre a kezelési költség, vagy adó vagy mi a nyavaját takar pontosan nem tudom a +tax, de azt már tapasztaltam, hogy nem elhanyagolható teljesen. Én a hivatalos $255.31 árat láttam eddig bejelölhetőnek, a hírben pedig 149.99fontról beszéltek. Ha tévedek és változott világosítsatok fel pls.
    A preorder meg általában minipet, hamarabb kezdés és exkluziv tárgyakat szokott takarni, szvsz aránytalan a nagy fizetési kedvezmény, de ezt kell szeretnem. :D (azért én így is szeretem)
  • Lyan Kyj
    igen, legalábbis a founder része. Többet nem kellett fizetni érte, mint a normál dobozért, szal.. legalább 10 nappal elöbb kezdhettük:)
  • Szaruman
    Nem tudom, nem néztem. Viszont így a pre értelmét veszti.
  • Lyan Kyj
    #2652, lehet a közleményben csak elírták? vagy a codemasters nem javította az új árra:D
  • Szaruman
    Preorder nélkül annyi.
  • Blob
    70 a frászt én 54e hufot fizettem és nekem a spec van meg, kb 48e huf .
  • Szaruman
    Kérsz valakitől próbakulcsot.
  • Gideon Wieth
    phhhhhhh.......
    És nem tudjátok, hogy hhogyan tudnám kipróbálni pár napra, esetleg egy hétre hogy ledöntsem jó-e nekem ?:)
  • PTW
    kb 70.000
  • Gideon Wieth
    sziasztok!

Mennyibe kerül a játék ha ugy veszem meg hogy ne kelljen utána havidíjat fizetnem és annyit jácchatok majd amennyit akarok ?:)
  • Vucli
    Senkinek semmi véleménye a captain classról? Azért ha tudjátok, légyszi írjátok meg , hogy magas szinten mennyire hasznos a party számára, milyen a petje, ilyesmit
  • Yamael
    A lorebook oldallal csak az a gondom, hogy az ott feltüntetett itemek nem tartalmazzák a rajtuk lévő tulajdonságokat (pl a Hardened Bronze Armour csak az armour value-t mutatja, a rajta lévő 9 vitalityt nem. Hardened Bronze Armour másképp :)
    De egyébként tényleg kifogástalan :)
  • Szaruman
    Kiraktam egy linket a banner alá, elég sok infót tartalmaz (kb mindent).
  • Yamael
    Jó kis "macro"-s oldal, érdemes átnézni :)
    Macrozás
  • janus84
    Nővérkém! Te dohányzol...?? ÉN IS!! :DD Csak anyu meg ne tudja!
    Jah a következő macró hogy nézne ki? say: Lestunoltam ezt, kéretik nem bántani--->mob neve
    say: Aki kimeri ütni annak felkutatom a lekhelyét, és viszem a Drago's Flatbow-t!
  • Chrystopher
    Köszönöm szépen! //Reskpekt és tisztelet - //
    Esetleg olyat még lehet, hogy valami ikont választani vagy betölteni neki HDD-ről?
  • maniac001
    Jó, közben erre is rájöttem. Na máskor előbb szétnézek, utána kérdezek :)
  • maniac001
    Köszi, közben rájöttem. Viszont a leather pads és a leather bindings nem tiszta. Azt nem találom.
  • Scotty99
    Boiled bőrt a forester szakmáddal tudsz készíteni, a különböző hide-okból. Ezeket egy workbench-nél tudod elkészíteni. Az elkészített különböző leathertnek a tailoring skilled használatakor veszed hasznát, mert az az egyik alapanyaga a tailoringnak. A kibányászott ércet pedig forge-nál tudod beolvasztani.
  • Lyan Kyj
    /shortcut 'a quickslot rublika száma' 'parancs'
    tehát, ha a 4. slotbar 8. rublikájába szeretnék egy /smoke-ot szöveggel, akkor ezt írom.
    /shortcut 48 /smoke gladly
    Erre a rublikában ott lesz a dolog. Rákattintva a kari elkezd dohányozni,
    és ezt írja ki szürkén:
    Fleythril begins to smoke gladly.
  • Chrystopher
    Sziasztok!

Szeretném megkérdezni, hogy van lehetőség macrok készítésére, mint a WoW-ban? Szeretnék kitenni pár commandot gombra..(pl.: hello, bye, smoke(nagy kedvenc :D )
  • maniac001
    Ok köszi. Lenne még pár kérdésem ami a könyvbe nincs benne, general csatin meg nem válaszolnak. Lootoltam light hide-t, de valami biled bőrt kér. Azt ki tud csinálni? Vagy hogy van ez az egész explorer móka? Már bányásztam, de gondolom olvasztani is kell. Erről az explorerről valaki írjon kicsit bővebben ha kérhetem.
  • Scotty99
    Az options, action bars menüje alatt be kell kapcsolni mindet, és ezzel az alap bár fölé még 3 sort kipakol, valamint a quest tracker mellé is kapsz egy függőlegeset.
  • maniac001
    Van lehetőség több action bar kipakolására? Nem lesz elég az amit alapból ad.
  • Lyan Kyj
    na, dollár?:D Grat!
  • janus84
    Pff nemengedett fel a játék, közölte hogy reaktiváljam az accom, és íme csodák-csodájára meglett a rejtélyes lifetime opció. $255.31 (+ tax) FTW :D így kicsit kedvezöbb mint fontban.
  • janus84
    Bőr kiesik a mobból, abból tudsz medium és light armort készíteni. Ha mégis olyan összetevőt látsz, amid nincs, az van a tailor boltban, vagy a supliernél. Csákányt baltát rakd ki a "skillbarra" sajnos kézbe kell őket venni, nem autómatice, váltogatni kell. Tudod vele szedni a földön heverő fákat, és az érceket. Utóbbiakat csak feldolgozni tudod, majd továbbküldeni valakinek, hogy örüljön és felhasználja, vagy jópénzért el tudod adni. Én eddig még nem adtam el alapanyagot, mindig továbbküldtem, és mégis igen jól állok anyagilag. Pénztkeresni (szvsz) nagyon egyszerü, gyors, és még fejlődik is a karid, ha olyan mobokat farmolsz, amikért jár trait.
  • maniac001
    össze*
  • maniac001
    Eh sorry, kezdő vagyok még nagyon (3 napja játszom). Akkor ok, fel is vettem az explorert. Persze azt még nem tudom a matériákat hol szedem ösze a cuccokhoz, de majd belejövök. 2 és fél év wow után ez kicsit más, szokni kell.
  • Robcuskilla
    emberek, itt lehet egyik szerverről másikra karit vinni, vagy itt még nem járunk? :)
  • janus84
    Szkrínsotoljak, hogy elhidd, hogy nincs lifetime opcióm? CTRL+C CTRL+V nem elég? :D Igen láttam a linket követtem, amúgy tényleg mindegy, igen a "Make a single instant payment" gombot nyomtam meg, nem a másikat :p Remélem eltörlik a founder-key nyújtotta előnyöket, pontosabban minket nem fognak negatív diszkriminálni, csakmert nem rendeltünk elő. Talán ha nem lifetimeoznak az emberek ilyen áron, akkor csökkentik, én még bízom ebben. :D Az is igen szép összeg volt, ez túlzás.
  • PTW
    miért ne tudna magának csinálni? tailor light ill medium armort készít , hunter pedig ezeket hordja
  • maniac001
    Az explorer szakmam tailoringot is tartalmaz. Érdemes az explorert egy hunternek felvenni? Gondolom tailoringgal nem sokra megy, magának nem tud cuccokatcsinálni...

A captain trainernél nem láttam hogy mikot és hogyan tud petet használni.
  • Lyan Kyj
    van lifetime, csak követni kell a hiv hírben megadott link utasításait:
    (bár, ahogy olvasom, mindegy:P - másfélszer drágább founderkulcs nélkül)

1: Log into the Codemasters Online Player Account System here.
    2: Cancel your current payment plan.
    3. *If Applicable* Wait until the remainder of your paid time is up.
    4. Select Re-Activate/Make Payment
    5: Select ‘Single Instant Payment’
    6: Select either Paypal or WorldPay
    7: Select ‘Lifetime Membership’
    8: Pay and Play forever!

• Szaruman
    Kb 10 napja 380-390 körül volt a font, szal nem pont 60k, de hasonló:) Szvsz nem ér meg annyit (legalábbis nekem, 30 hónapra tudnék előfizetni annyiból:D).
  • janus84
    ÚHH! Szarumán! Valahogy átfutottam a 60k-s megjegyzésed fölött. Dollárban nem láttam a tényeket, fontba meg voltam jártas aktuális árfolyam ügyben (az a 150 nem tűnt első ránézésre vészesnek). Valahogy én kis naív azt hittem, hogy a nem preorderesek nyitották meg ugyanazokat a lehetőségeket, mint anno volt. Nem is baj, hogy nem látom a lifetime lehetőséget. Ez biza két évnyi kemény előre perkálás, ilyen távlatokban gondolkozva jó lesz valami felüdülés más játékkal addigra. :p