10184
10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• PTW
    na akkor ismét:

elöször is:

-expiration date= a bakkártyád lejárati dátuma
    -sartd date= egyáltalán nem, szintén mint itt minden más a kártyádra vonatkozik, de nem kell megadni

másodszor is:

olvasd el az előző postom
  • PTW
    ahhoz hoyg paypalt tudd használni kell paypal account amihez kell egy dombornyomott kártya. Haverod úgy tudta may megcsinálni, hogy rendelkezik valamelyikkel a WorldPay opció alatt található bankkártyák valameliyikével vag ygamecarddal.
  • hentesferi
    Hi all

újra én vok ...
    bakkártyát próbálom vele megetetni...

name on card : az én nevem
    car number : beírom a 16 számjegyű bakkártya számom
    eypiration date : gondolom amelyik hónapra akarom
    card verification number : a hátoldalán lévő 3 szám
    start date : nah sztem ez is az , mikor akarom aktiválni az 1 hónapot
    issue number : nem tom mi lehet ez :S

ezeket megadom , és mégis azt írja ki hogy nem jó a bankkártya , gondoltam , mert nem dombornyomású a kártyám , de havernak is sikerült :S pedig neki se az :S plz help :(
  • hentesferi
    próbálom a paypalnél megadni a bankszámlaszámom , de nem fogadja el ... mondjuk nem is dombornyomású a kártyám , de haver is megtudta csinálni , úgyhogy neki se dombornyomású :S
  • hentesferi
    Oks , most éppen nekem ezt írja a paypalnél :

Subscription To Terms Amount
    Subscription to LOTRO
    Priceplan: 8
    Free for the first 31 days
    Then $14.99 USD for each month $0.00 USD

de acc status még mindig closed :S mind1 megpróbálok belépni :)
  • PTW
    megadsz egy bankkártyaszámot, vagy Pay pal
  • hentesferi
    Oks :D és akkor hoyg tom aktiválni az ingyen hónapot ? :) mert GC-re még egyből nincs pénzem , és havernakl vhogy sikerült aktiválni a free 30 napot :)
  • PTW
    az csak opcionális, ha preorderes voltál azaz founder. Ne foglalkozz vele ,nincs rá szükséged
  • hentesferi
    Hi all

már azóta rájöttem , hogy a netframework-ot kelett javítanom :) már csak az a problémám , hogy kér vmi founder kódot , de azt hol találom ? :) mert nekem csak egy european activation code-m van :)
  • hentesferi
    Hi all

huhh hogy is kezdjem , kicsit efszült vagyok... Most vettem meg a Lotrot , fel is tettem , és amikor inditanám el az exe-t , akkor ez fogad : TurbineInvoker.exe Alkalmazáshiba :

Az alkalmazás inicializálása nem megfelelő ( 0xc0000135 ). Az alkalmazás befejezéséhez kattintson az OK gombra

Nah hát ennyi lenne , remélem sikerül megoldani , előre is thx mindenkinek :)
  • azirafael

Bár nem ide tartozik de ezen megint jót röhögtem :)
  • Sáska
    FPS-t hogy iratod ki?
  • azirafael
    Az epic armour darabok közül én úgy olvastam az USA fórumon, hogy a raid boss csak 4 darabot dob, másik kettőt normál mobokból lehet kifarmolni.

Ami viszont nagyon gáz, hogy a raid Boss csak 1 db azaz egydarab quest itemet dob!!! Tehát a 24 fős raid egyetlen tagja tudja csak befejezni a küldtést a többi nem. Mindezt összekombinálva azzal, hogy 48 órás cooldown van mielőtt ismét bemehetsz a raidbe... 24x végignyomni ahhoz hogy biztosan sorra kerülj ez tesvérek között is 48 nap... Ezt nem értem miért jó... az emberek úgyis bementek volna csak a loot-ért a raidbe ha be tudják elsőre fejezni a küldit.
  • hippy
    Üdv

A book 9-hez nem kell befejezni a 8-at.Rivendell-ben lehet elkezdeni,ha jól emlékszem Gandalf-nál.Ott kezdődik a kard újrakovácsolása is Aragorn-nál.
    Engem az újítások közül az zavar a legjobban,hogy minden buff lemegy amikor felülök a lóra.Rendszeresen elfelejtem visszakapcsolni.:(
    A másik nagy bánatom,hogy úgy tűnik nem lesz epic armour set-em.Nem sok infót találtam a készletekről,de ez a kép nem sok jót ígér.zaudru
    Páran úgy tudják,hogy csak arc nemesis-ek dobálják a darabokat.Namost az ilyen mob-ok csak raid-el győzhetők le.Az én becsléseim szerint minden raid-ben lesz legalább 10 hunter,ami erősen csökkenti az esélyeimet.Ráadásul a cucc BoA,szóval ha még a többi class is rányom csak megszokásból,akkor pont lehetetlen lesz összeszedni a készletet.És a BoA miatt még megvenni sem lehet.:(
  • Blob
    Hát nálam töbször belassúl, még kint a nyilt terepen is éjfél fele, na meg ha csapatban vagyok és meghalok akkor a loading képnél behal az egész lépheteki ujcsapat :S nagyon szar lett!!!
  • DonnieBrasco
    Üdv-

Na, a patch, első benyomások kb. 2 óra játék után.
    Nettóban teljesen pozitív a dolog, nagyon nagy segítség 30-35 szintek között a sok solo quest, rendesen tudunk végre haladni.

Ami viszont nem tetszik: megígérték, hogy kijavítják a scholar tudományt: hát ez baromira nem jött be. Eddig ugye az volt a gond, hogy baromi ritka és drága alapanyagok kellettek mindenhez. Azt ígérték, hogy ezeket kicserélik vendor cuccra.
    Hát egy lótúrót, pont a gyakori, olcsóbb alapanyagot cserélték le: a kötelező alapanyag pont a legritkább, legdrágább cucc maradt - legalábbis expert és artisan szinten mindenképp!
    Továbbra since resource tracking scholarnak :((

És ami a legjobban zavar: a vendor cuccok ikonjainak színe. UNDORÍTÓ, erre nincs jobb szó :((( remélem ezt cserélik viharsebesen, mert gusztustalan!

A végére még egy nagy plusz: eltűnt a memory leak bugom (amikor egyszer csak 4-5 FPSre esik az amúgy 80-100 FPS, és úgy marad. Most is leeseik Breeben, de aztán visszaáll. Igaz, cserébe a vadonban is sokszor kicsit beszaggat, korábban ezt nem tette.
    Gyanítom, hogy annyit tettek, hogy végre írtak egy rutint, ami "takarítja" a swapfile-t: így nem telik be soha, viszont amikor törölget belőle, szintén lassul a játék: azaz bármikor beszaggathat picit, ha új területekre megyünk vagy minenféle egyéb játékosok rohangálnak körülöttünk. Szerintem jobb ez így, ahogy most lett!

DB
  • Lorienel
    A patchnote nagyon igéretes volt, sokat vártam tőle, de most, hogy sikerült egy pár órát kalandoznom, azt kell mondanom, hogy lesz mit javítani. Amennyire tudom, szinte az összes klassznál eltűtn a kiáltás, vagyis nem hallatszik. Kapott egy új hangefektet, de az szerintem sokkal jobb volt hallani a kiáltást ha olyan skillt használtam. Egy két skill új hangot kapott ami nekem nem jön be, a korábbiak sokkal jobbak voltak. Jobban illettek a LOTRO világába. Minstrel FD-skill érdekesen működik. Ugye el kellene dobnia magát mintha halott lenne, erre kb. 70-os szögben megáll... Az új terület nagyon szép lett, erről nem is lehet vitatkozni, de lvl45 fölött nincs quest. Amit ezen a szinten érdemes csinálni az a book9-es epic quest lánc lesz, de szerintem annak meg feltétele a book8 teljesítése (vagy csak egyszerűen nem tudom hol lehet felvenni). A skillek timere is igen érdeke színt kapott. Az biztos, hogy jobban látszik mikor van cd-n valami, de ennél jobb színválasztás is lehetett volna. Ahogy valaki az OOC csatornán megjegyezte. Olyan mintha visszatértünk volna a bétába. Na mindegy. Majd ma mélyebben belevetem magam, de most nekem nagyon úgy tünik, hogy hamarosan javító patch érkezik.
  • Blob
    nem tom a nagy letöltés után pár órával kiléptem és maikor vissza olyan 5 ora felé a kliens megint updatolt valamit. azóta gebaszol nálam.
  • Lyan Kyj
    Summer Festival quests include scavenger hunts, farming, and something called "Hobnanigans!" If you’re not sure what Hobnanigans are, you should come to the Bree-fields Festival Grounds and find out. (Hint: It involves chickens.*)

To learn more about these things, you’ll have to keep checking back!

*No chickens were harmed in the making of LOTRO.

LOOL

amúgy serverdown van úgy fél órája, vagy gáz van, vagy pár dolgot sunyiba próbálnak javítgatni. Vmi azt súgja, inkább az elöbbi...
  • Lyan Kyj
    A sok negatív dolog után átmentem az új területre, és valami eszméletlen hangulatos tájat sikerült összehozniuk !! - mondjuk ilyen téren soha nem is volt panasz.

A víz valami eszméletlen ebbe a játékba, nem győzőm ragozni, hihetetlenül gyönyörű!!!!
    (egy állókép nem is képes visszaadni, de gondolom ti úgyis látjátok élőbe:P)

Továbbá, Rivendellben tett látogatásom során felfedeztem Arwent, akit eddig vagy azért nem láttam, mert most tették bele, vagy rohadtul nem figyeltem:)

(a helegrodi raidnek meg nagyon durva rewjei vannak (no wonder)) :)

• maniac001
    Kár. Igazán kijavíthatnák amit elcsesztek.
  • janus84
    Pusztán csak irónia volt! :p
  • MrStokes
    A 10 fekete utan? :D
  • Chrystopher
    Legalább gyorsan reagálnak és nem sz*patják 1 hétig a playereket az elk*rt patchel, mint a WoW-ban...

1Piros pontot beírni a Turbine+Codemastersnek!
  • maniac001
    Lesz javítópatch holnap?

Mert szerintem is kéne. Egy rakás grafikai bug jött be. Tesztelhették volna még.
  • janus84
    Majd a holnapi serverdown és javítópeccsek után próbálkozz :p
  • Blob
    miért van az hogy meghalok és nem tölt be a pálya, a betöltésképnél beáll az egész :@
  • Blob
    Great Barrow keresek embereket legalább 5 kellene még :S
  • PTW
    pár észrevétel aminek már ingame is hangot adtam:

-"Xbow nyíl a kézen" ugyanúgy megvan, rettentően idegesítő kozmetikai hiba

-update óta a fellowship percenként bebugosodik (eddig nálam egyszer sem fordult elő), eltűnik/tűnnek a FS tag/ok portréja. ez most 1 óra játék alatt kb 5 ször fordult elő

-ez speciel nem az update "hibája" de kapcsolódik hozzá: játék kezdete óta böki a csőrőm, hogy a területre ható buffok (értsd: azok a buffok amik akkor érvényesülnek a fellowshipen ha kellően közel vannak) hatásköre rettentően kicsi. Ha 2 méterre vagy már leesik rólad Minstrel barátomnak nem kevés fejfájást okoz amikor egy nagy csata kellős közepén a Champion adta hatalmas Moral boost fel-le ugrál mindenkiről, rettentően zavaró. Ez 1! A másik ami viszont engem a ma délután 3 órától este 9 ig tartó időszakban az őrület határára kergetett az az, hoyg ugyancsak az előbb leírt fel-le ugráló buff miatt, ezesetben a minstrel Tale Of Heroism nevű skillje kapott egy olyan hangeffektet amit szerintem a pokolban lehetne kínzásként használni az idők végezetéig. Összegezve az előzőket, szituáció: Ketten játszunk minstrel és én, Buff fel.. futunk valahova, megyek elől. a Buff mivel 2 rohadt méter a hatásköre fel le ugrál és minden átkozott alkalommal felcsendül ez a vadonatúj remek hangeffekt. Nem tudom nektek szavakkal leírni hogy mennyire idegesítő. Fogok csinálni egy videót róla!!!
  • Lyan Kyj
    janus84-el kipróbáltuk a szinkronizált zenét. Kérem szépen, LEHETETLEN!!!
    Akárhogy szenvedtünk, állítgattuk, SEHOGY nem lehet normálisan beállítani. Vagy rosszul hallod, amit játszol, vagy más hallja össze-visszaságban. Ehhez még hozzájön, h dobbal, ha a szink. be van kapcsolva, harmad olyan lassan enged játszani, és akkor is megállítgatja a játékod. Nagyon lol az egész, R.I.P.
  • Blob
    :D:D:D:D:D:D
  • Blob
    Athlon 64bit 3200+ 2gb dual memo ati 1950 xt eddig csak a craft halban szaggatott be de mostmár a frissítés óta 2x is kin a vidéken nem értem, pedig csak sima high ten nyomom
  • Chrystopher
    Konfig? Ill. AA-t nem toltad nagyon fel? Az vágja meg nekem nagyon meg az FPS-emet..
  • Chrystopher
    Cégünk új szlogene:
    -Tetszik a LOTRO MMORPG? Szeretene vele játszani? B@**ik fizetni érte? MIII Segítünk!!! Csupán 1 dolgot kell megtenni: Megvárja az estét --> felöltözik --> még 3x-or átgondolja, hogy akar-e fizetni a Lotro-ért? Ha a válasz mind3szor negatív: Üljön be a kocsmába, igyon meg pár üveg sört. Ha már elég álmos, feküdjön le szundikálni a pihe-puha vonatsinekre...

//Jó magyar valóság.. -Fizetős MMORPG? -Következő játék? //
  • Blob
    Hát ebben tévedsz, amit letöltöttél az a spec edition 2. lemeze, amely csak a videókat tartalmazza a játék készítéséről stb, de maga a game egy másik lemez, hiába való is lenne letölteni.

Más, már megint szaggat a game, pedig kint vagyok a pusztá, nevetságes!
  • FLeK0
  • tarti19
    sziasztok
    enneka gammának van single része is? mert én úgy tom létezik
    és ehhez van valami vidós dvd-s cumó is? amiben játákokról esik szó felvezetés alatt? mert én ma egy ilyen dvd-t töltöttem le a játák címe alapján és kicsit elszomorodtam:( hogy nem a játákot kaptam le:(
  • Blob
    lol már megint upolok valamit:D
  • maniac001
    Hát nem tudom, én úgy látom mintha most is váltana fegyvert. De nem értem, MIÉRT kell elrontani a jót!!!
  • FLeT
    kk! thx