The Lord of the Rings Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PTW
nagyon para több okból is: ugye 27-ig él a preorder... május 7én megyek,27 én jövök haza ha minden igaz... ez így nagyon ki lenne számítva mert ugye 30 nap áll rendelkezésre az aktivációra.. arról nem is bezsélve hogy most 27-tõl 7 ig mit csinálnék hehehe

majd kitalálok valamit.. fõ hoyg megjött

DonnieBrasco
Május 6 + 3 hét az Május 27.... épp lemaradna 😞 pech!

DB

A ti kung-futok nem erős!

Mayday
Akkor kezdd el utana, ha hazajottel! Csak akkor regisztrald be.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

PTW
már csak az az egy dolog zavar.. hogy máj 6 án elutazom 3 hétre, szóval az ingyenes 1 hónapom 75% a elúszik......

PTW
megnyugvás..... 8)

DonnieBrasco
Na, látom pánik over 😊 helyes!

DB

PcDometól megrendeltem, holnap hozzák 😊

JUppiiiiii <#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

Lorienel lvl60 Minstrel Balterion lvl56 Guardian Callidus Kinship (Snowbourn szerver))

Felhívtam a Galaxist, megjött a cucc, bármikor átvehetõ! Szóval aki innen rendelt, annak megoldódott a gondja.

Resonance multi gaming baráti közösség: http://resonance-guild.eu

CD Galaxist csak hívni lehet, emailre soha nem válaszolnak... <#kacsint><#kacsint>

no para, május 24ig lehet aktiválni fullt, az accod csak utána törlõdik.
De így, h már megjött, no para

Érdekes CDgalaxisnak írtam nem válaszoltak...Pcdome egybõl válaszolt hogy ma kapják az árut így tõlük rendeltem meg.

Ha PC Dome megkapja, akkor talán a CD Galaxis is...

A mai napon kapjuk a játékot a forgalmazótól.

Üdvözlettel:
Eglesz Dénes
PC Dome online áruház

Én úgy tudom, hogy 30 napod van rá. Az azért nagyon durva lenne, hogy törlik a karimat, mert nem kaptam meg idõben az eredeti példányomat.

Lorienel lvl60 Minstrel Balterion lvl56 Guardian Callidus Kinship (Snowbourn szerver))

Na igen, az idõ itt lényeges. Ha jól tudom, 30-ig kell aktiválni a végleges kulccsal az accountot vagy elvesznek a karik.
Ennek nem örülnék, túl sok idõt öltem a három kariba, meg hétvégén nem leszek online, egészen május 1-ig.

DonnieBrasco
Nekem van egy 7 napos trial/buddy keyem, amit odaígértem a sógornak... de ha valaki vissza tudja adni a trial keyt a saját megvett példányából, annak oda tudom adni.

Bár gondolom ez új accountot azaz új kezdõ karaktereket jelentene... szóval nem igazán megoldás 😞

DB

Na lehet hogy megoldódik a próblémám. Tesomat ráugrasztottam a gaméra. Angliában megnézi nekem mennyibe kerül ha elfogadható az ára megveszi és a kulcsot meg elküldi. Igy tudok majd játszani a 4 napos ünnepek alatt is.

Steam: mikuc75; Origin: Mikuc

készhez=kézhez

Én még bízok abban, hogy péntekig készhezkapjuk. Ha nem, akkor marad a Vanguard a 4napos ünnepre.

Ahhhhhhhhhhhhhhhhhh.....akkor a 4 napos ünnepek alatt nem lesz játék!
És még az sem megoldás, hogy megrendelem kintröl mert az sem fog megérkezni szombatig!!

DonnieBrasco
Hát valamilyen kulcs mindenképpen kellett eddig is, de mától már csak a retail kulcsokkal lehet regisztrálni... ha jól tudom!

DB

Gondolom,ehhez megint cska meg kell venni majd a kulcsot.😞

DonnieBrasco
"ami most ebb"= ami most kevesebb 😊

DB

DonnieBrasco
<#szomoru1><#szomoru1><#pardon1><#shakehead>

Egyre inkább erõs a gyanúm, hogy a magyar forgalmazók a ludasok, és nem valami hiányról van szó (mint pl. a Wii esetén).

Kapják be, rendeljetek Ti is mindent kintrõl ezentúl is... úgyis erõs a forint, nekem az egész cucc cakumpakk 41 EUR-ra jött ki, ami most ebb mint 10e Ft!!!

DB

Ezt nem hiszem el<#falbav><#falbav><#falbav>

Hi all!

Végeztem egy kis nyomozást, felhívtam az a magyar forgalmazót, az Amextec kft-t. Itt nagyon képben voltak, a csaj elõször azt sem tudta, hogy létezik ilyen progi, majd kapcsolt egy "illetékest". Ez a tag már legalább tudta, hogy mi az a LOTRO és elmondt, hogy még hozzájuk sem érkezett meg külföldrõl a szállítmány, legkorábban pénteken v. szombaton fog megjönni, utána szállítják ki az egyes boltoknak.
Ha ez igaz, akkor csak a hosszú hétvége után kapjuk a kezünkbe a végleges verziót.
Persze az "illetékes" szerint nem kizárt, hogy ma jön meg az ellátmány, de nem tartotta valószínûnek... Remek, egyre jobb!<#szomoru1><#szomoru1>

Mayday
Igen, emlexem, volt egy ido, amikor a tesco kapott, es orszagos hiany volt belole. Most viszont mar jo ideje - nem tudom miert - a WoW pl teljesen eltunt a Tesco valasztekbol, kiegeszitoje mar nem is jott.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Utánanéztem az Amex-Tec a forgalmazó elivlegben, szerintem õk majd tudnak mondani egy két dolgot. http://www.amextec.hu/

Hello valaki tud már valamit a pontos megjelenésröl mert már elörendeltem csak jó volna ha a 4 napos szünet elött ki hoznák köszi hello!!!!!!!

Én anno még a WOW-ot a tescoban vettem akkor amikor sehol nem lehetett venni, kb. 2-3 héttel a megjelenés után.
Szerintem késöbb majd ott is lehet venni.

Csak nehogy ezzel is ugy járjak mint április elején a Test Drive Unlimiteddel, hogy szintén nem lehetett kapni a megjelenés napján kicsiny hazánkban és igy az 3 napos szünetben nem lehetett tolni.
Ugyhogy remélem holnap vagy utánna meglehet majd venni.

Mayday
Tescoban sztem meg hosszu hetekig tuti ne vard, de mondjuk en utana sem vennek ra merget.

DonnieBrasco
Nekem ott se voltak semmilyen videók... fura.
Most installálom újra DVD-rõl 😊

Illetve 😞( mert a codemasters online oldala is behalt, nem tudom bevinni a full retail kulcsot, mert be se lép!
Elég durva az érdeklõdés... banyek lesznek itt szerverhalálok és hosszú ninjázások a loginserverért 😞ehhe

DB

Én remélem pénteken vagy már az elõtt meg lehet kapni
Szerintem majd biztosn meglehet venni. Csak az a kérdés, hogy mikor??
Hamarabb mint a cd galaxisban vagy az áruházak is a cd-bõl kapják.

Én meg abban reménykedem, hogy holnap már meglehet venni a cd galaxisban is. Vagy legkésöbb csütörtökön.

Hello a játékot meg lehet venni a tesco-ban is meg hasonlo hipermárketekben vagy csak pc játék üzletekben kérlek válaszoljatok köszi hello!!!!!!!

UI:. kérlek válaszoljatok mert ha nem akkor még ma megrendelem a 4 napos szünet elött köszi hello!!!!!!!

LOÁL, 4 szerver már megtelt (köztük miénk is), Short Wait... (15 perc, 'nyád!)

és csak +1 szervert hoztam launchra..

elvileg 1.12 óta ez is benne van. Sztem azokra a bejátszásokra gondolnak, amik instance-ok után vannak, forog a gyûrû, a narrátor meg pofázik. Gondolom a vége felé több instance-több mozi lesz.

Hello a játékot meg lehet venni a tesco-ban is meg hasonlo hipermárketekben vagy csak pc játék üzletekben kérlek válaszoljatok köszi hello!!!!!!!

PTW
szerintem a sima videókra gondoltak amik a chapterek között vannak

DonnieBrasco
#998, alig van lejjebb 😊

DB

Cd galaxistol meg semmi hir, hogy mikor lesz kaphato a jatek?

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

DonnieBrasco
Figyeljetek már, errõl mit tudtok?:
"Dramatic sequences: LOTRO offers an expansive, open world, and incorporates cinematic technology to present the player with movie-like sequences which further the storyline."

Létezik, hogy a retail verzióban full mozik vannak a chapterek között?
Mert ha igen, akkor ma új karaktert kezdek, az tuti (hogy mindent lássak...). Nekem csak felpeccselt egykori closed béta kliensem van, azt ma szerintem legyalulom és felrakom a retailt. Szerintetek ez jó ötlet?

DB

DonnieBrasco
Ez a jutalom amiért 4 napig nem volt netem 😊)

DB

azirafael
Szerencsés mázlista 😊

DonnieBrasco
Ide ha klikkelsz, akkor utána lesz egy olyan, hogy "To begin downloading the client right away simply click here." Na, onnan le lehet még mindig szedni jobb klikk+save metódussal, egyenként.
Ez még a closed béta verzió, de garantáltan EU-s, és felpatcheli magát szépen, illetve felajánlja, hogy töltsd le az 1.12 verziót. Szóval macerás, de megy 😊

Más...

MEGJÖTT A PREORDEREM 😊))))) most hívott a drágám otthonról (Páty), hogy megérkezett a csomag. Április 24-én, délelõtt - múlt hét csütörtökön (!!!) indult Angliából... ezt nevezem! 😊 Sima posta pedig...

DB

Honnan lehetne leszedni a te verziódat?

Bogyee
na mind1, türelmesen várok péntekig aztán remélem valakit el tudok ugrasztani cd galaxisba melóból nem tudok sajna elmenni
igazából csak ezért bosszant mert direkt úgy csináltam, hogy ma ráérjek elmenni érte

http://www.facebook.com/infestationmmo.magyarorszag

DonnieBrasco
(gyk: itt most a magyar forgalmazóra gondoltam, de persze lehet, hogy tévedek és ez esetben õk ártatlanok. Akkor tényleg ciki...)

DB