10184
10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• Lyan Kyj
    hm...ha nem voltam elég egyértelmű, ajánlom a kék képecske alatt a F.A.Q feliratra való kattintást, ott megleled a választ, mit keresel.
  • FLeT
    Tehát csak úgy lehet játszani ha fizetek?
  • Lyan Kyj
    1. nincs, nem is lesz.
    2. A játék fájljai jó, ha megvannak, mert anélkül nem indul el.
  • Lyan Kyj
    eltette, és elővette a kardot, ha közeljött az ellen.
    Most meg a lövés közepén az íj csak szimplán átalakul karddá, a lövés végén visszavillan crossbowá, aztán mehet a köv akció.
  • FLeT
    csá nép!
    Eddig ki nem álhattam az MMO-kat de ahogy megláttam ezt a szép darabot megváltozott a véleményem...
    lenne két kérdésem...
    1. Vannak már tört szerverek, eredetivel is lehet ezek játszani mert fizetni nem akarok!?
    2. Kell vmi progi ahoz hogy tudjak csatlakozni a szerverekre vagy csak belépek a gémbe és ott is vannak?
  • maniac001
    'hisz a crossbow egyszerűen csak átváltozik fejszévé, vagy karddá!"

Eddig hogy volt? Nem is figyeltem.
  • Lyan Kyj
    még nem mentem új területre, arról nem tok nyilatkozni, de a beültetett kis apróságok nagy része sztem visszafelé sült el, vagy éppen nem azt kaptuk, amit ígértek.

pl most már a hunterek képesek a melee fegyvereikkel is lőni, hisz a crossbow egyszerűen csak átváltozik fejszévé, vagy karddá! WOW! aztán a deedlog kezelhetőségét is szépen túlbonyolították, megakarok vmit nézni, folyton kattintgatnom kell egy csomót. Aztán ott van a zenés incidenc...(az a "2x gyorsabban lehet játszani" sem igaz egyáltalán). Ott az ingém időmutató, ami abból áll, h kiírja milyen napszak van.LOL..
    Szal ezen a téren én egyáltalán nem vagyok elragadtatva (a lódobogás és az új fegyverskinek tetszenek egyedül), de Evendim ettől függetlenül még odab*szós lehet.
  • maniac001
    A huntereknél van egy FOCUS nevű spell. Az animációja az, hogy méregeti, nézegeti a tájat miközben a focus maxra megy. Eddig az animáció végén bólogatott, hogy ok minden ok. De most a patch óta az animáció a végén megszakad és nem bólogat. Nem tudom miért vették ki a bólogatást a végéről, tök hangulatos volt hogy felméri és rábólint. Most tök béna lett. Nem értem miért kellett kivenni :((
  • ronhaven
    hanyas levelueknek valo az uj terulet?
  • janus84
    Kis unaloműző--->KATT
    Ezt a beteg, nemnormális... :D
  • janus84
    Anorasék fél órája játszanak, mi nézzük a csíkot, és megint disconnect! :D
  • Lyan Kyj
    az semeddig, én az ápdét gém datán ülök már úgy fél órája, lol.
  • Szaruman
    Examine game data meddig tartott?
  • Blob
    siker :D
  • Blob
    ben vagyok valahol :) de hogy hol azt nem tom :D nem látok senki ismerőst :D
  • Szaruman
    Magyaro.

Sry, de én nem tudok szerkeszteni:)
  • Szaruman
    Még mindig.
    Szvsz lényegtelen, h a winfos mit ír:)
  • Blob
    köszi
  • janus84
    http://portal.kani.hu/ventrilo itt van leírás is hozzá
  • Blob
    honnan tom letölteni a ventr?
  • Chrystopher
    Maybe. Szerkesztettem egyet a postomon.
  • janus84
    Gyertek már fel ventrire!
  • weky
    Lol, természetesen nem! Fley, ideje lenne elszakadnod az ingame világtól...
  • Lyan Kyj
    a gyerek is ingém?:P
  • Szaruman
    Nekem most szakad, retry, letölti a file 5-6%-át, majd előröl. Kb 25 perc alatt meg is lesz az az 1 file:D
  • weky
    Na gémerek, mivel egyelőre a magyar fórum szünetel, így itt osztom meg veletek a jó hírt, mely szerint Szabunak (Gabras alt) a mai napon megszületett második gyermekük. Tessék majd neki is és a kismamának, Dulielnek is gratulálni ingame!
  • PTW
    nekem már volt launcher restart, most a fájlokat updateli és utána go (130/2700)
  • janus84
    Anoras! Ventri! A fehér kéz majd ugyis kiszedi a sok értelmetlen postot! :D
  • Anoras
    Kész vok:D:D
  • Lyan Kyj

8/12 33%:D
  • janus84
    Na ki nyer? nekem nem szakad egy ideje :D
  • Chrystopher
    Hát nemigazán. GMT+1 van. Britanniában van a GMT 0(Greenwich asszem). Aztán Franciaországtól - Magyarországig GMT +1. Románia meg már GMT+2.
    Nyári időszámítás pedig úgytudom nem befolyásol semmit...(de ebben nem vagyok biztos, csak logikailag következtetek, hogy ha nálunk +/-1 óra van téli/nyári időszámítás miatt, akkor Angliában is és így tolódik mindenhol)...

Szerk.: Vezérlőpult(Control Panel) --> Dátum és idő(Date & Clock) --> Időzóna(2. fül Timezone vagy mi lehet) és ott van kéremszépen minden...

Kép, ha valaki nem találja:

• Anoras
    Ez így jó játék: szakad-újraindítom, szakad-újraindítom, szakad-újraindítom. Legalább van 1 kis játék az update közben:D
  • Lyan Kyj
    kár, h nem vetted fel az esést:DD
  • Szaruman
    És még pénzt is kérnek érte, mi?:)
  • janus84
    sztem meg tök8, hogy GMT mennyi, úgyis csúszik minden új start, meg leáll meg etc.. Addigis egy kis off, csak akit érdekel:
    Mivel sok Vanguardos van köztünk megosztom mai élményemet, gondoltam bemegyek, hátha felbírok még loggolni.
    Rögtön jött is egy peccs, amiben 309 aza 309 bug javítása tündökölt az első sorban. Beloggoltam volna de nem sikerült, aztán ugy 5 perc után kiírta a gép, hogy a karakterem valahol a világűrben kering, és nem tud beloggolni, viszont felajánlott 3 helyet, ahova visszarak. Választottam egyet. Berakott Khal nevezetű város alá a vízbe a textúrák közé. UI-m megvolt halva, levitálni nem tudtam, nagy nehezen fennmaradtam a víz tetején, de kiúszni nem lehetett, se előre se hátra. Beírtam a varázsszót: /stuck yes -->ahh eltelt a varázsos egy perc minekután az égben ugy 50méter magasságban valahol megérkeztem. Elkezdtem hatalmas sebességgel zuhanni várva a becsapódást, szemeim becsuktam, és nem atzuhantam a földön, és zuhantam a textúrák közé a semmibe... zuhantam...zuhantamm.. majd egyszercsak fogadott egy kiírás, hogy meghaltam, és hirtelen egy számomra még sosem látott város kellős közepén teremtem körülöttem ezer piros npc... :S majd egy kezdö területre került a karim rajta sem ruha, sem semmi, minusz 230k xp, visszafejlődtem egy teljes szintet. És mikor az oltárhoz léptem hogy magamhoz teleportáljam a ruháimat legalább, kiírta, hogy az ég világon sehol nincs egy hullám. :) Vanguard FTW!
  • Anoras
    Jah de utána megint szakad:)
  • Lyan Kyj
    restartolgassatok, folytatni fogja x-edikre. Biztos kicsit túlterhelt a cucc.
  • Anoras
    Mert elkúrták..nem kicsit, nagyon :D:D
  • Szaruman
    Error, anyád:D