10184
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek
Magyar Fansite (hivatalos)
Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]
Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]
Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!
-
FUCKing #2921 Sziasztok!
Nekem is egy olyan gondom van, mint a topikban pár embernek, h. nem tudtam kipróbálni a gamét. Pedig nagyon érdekel. Ki szeretném próbálni, de nem tudtam szerezni key-t. Addig nem akarom megvenni, míg nem láttam futás közben. Ha vki tud adni akár 1 napra is egy kulcsot, vagy van vmi megoldás, pls help! MSN: [email protected] mail: [email protected] -
#2920 sejtettem :D csak kitértem +ba az én problémámrais :D
amúgy egyetértünk....... -
Kardpenge #2919 köszi
-
#2918 A legtöbb magyart a Snowbourn szerveren találod meg.
Idezet a topic FAQ-jabol. -
Lyan Kyj #2917 nekem nem a szaggatással van a bajom:) -
Kardpenge #2916 nagyon kellene
-
Kardpenge #2915 Létszi mond már meg mert nem vágom nagyon az angolt
-
#2914 jol teszed szerintem amiatt is szaggat be a game meg stb mert rengetegen vagyunk és nem bírja, érdekes mert kb reggel 6 -18 ig soh semmi baj de estefelé amikor már többen vagyunk fent nálam rendszeres már az hogy elkezd szaggatni a game. -
Lyan Kyj #2913 nem, csak szűröm a szervert -
#2912 Gonosz vagy. -
Lyan Kyj #2911 #2908 utolsó szava -
Kardpenge #2910 tesóm szórakozott velem úgyhogy nem adom el s akkor meg tudod mondani melyiken van a kegtöbb magyar pls?:)
-
#2909 LOL -
Lyan Kyj #2908 hm...most eladod, vagy nem? Amúgy tudjuk, faq. -
Kardpenge #2907 nem tudjátok melyik szerveren van a legtöbb magyar?
-
#2906 blasphemy !!!!!! -
Kardpenge #2905 Hello el akarom adni a lord of the rings onlinomat mert nem tetszik a játék akit érdekel írjon erre az msn címre:[email protected]
-
Lyan Kyj #2904 Na, ma este kb 3 órán át zenéltünk, 4-EN!!!!! Nagyon jó volt, semmi gond nem volt, ezexerint beltéren érdemes játszani, mindenképp.
Az megfigyelhető, h ha egy bizonyos területen belül sok hangjegy képződik, akkor mindenkinek nehezebben reagál, erre figyelni kell.
Rákérdeztem náluk, ők is mondták ,h a lowlat leírása nem stimt, mindenki úgy játszott, hogy a quant és a lowlat is pipálva volt.
Szal Frab, ha köv alkalommal sem sikerül alkotnunk, akkor a mi készülékünkben van a hiba:) (viszont a mainál nem voltunk csapatban - lehet a múltkori incidenseink emiatt lehettek - bug?)
+ rengetegen nyomatják az abc notokat, itt is volt pár szám, amit eljátszogattak, igen sokfajta van már. Így, h dobbal kísérhetem őket, nem is zavar, h ők nem sajátkezűleg nyomják, legalább nem hibáznak:))
-
#2903 Jó forgalma van a játéknak azt látom
Kb 8 perce írtam privátot shamboynak ugyanezzel kapcsolaban.
Kíváncsi vagyok hogy kiüti e majd számomra a WoWot a nyeregből mert azt már letettem mert kicsit uncsi volt hogy max szinten csak tápolni lehet.
Úgy hallottam hogy hozzák a frencsájzhoz méltó szintet az alkotók úgyhogy már igencsak szomjas itt a balta a sarokban. -
Darkee #2902 én nagyon szépen kérném, ha lehet -
shamboy #2901 Sziasztok
Mivel barátaimnak nem kellet van 1 buddy kulcsom amit oda tudok adni az első embernek aki kéri. -
#2900 nem tudtok segíteni hogy valahogy kipróbáljam ingyen ? akár csak egy napra! Akinek van valami ötlete,/kölcsönadja arra az egy napra az Accját pl vagy próbakulcsos!
Becsületes ember vagyok nem fogok lopni senkitől, csak tényleg ki szeretném próbálni! )
kérem aki tud segítsen... /msnem: [email protected]/
a béta klienst honnan lehet letölteni ? :) -
Lyan Kyj #2899 Hogy kikkel lehet lenni? Bal oldali menüben a válasz:TESS -
#2898 msodik kérdésre elolvastam Faq-t bocsi érte :) -
#2897 sziasztok ! Két kérdésem lenne!
Gondolkozok rajta egy ideje, hogy megveszem a játékot, /a havidíj miatt eléggé gondolkodok hogy megéri-e)
1, Lehet a játékban Kószával lenni ? /Olyan karakterrel mint Aragorn/
És hogy lehet-e tündével stb... :) Tulajdonképpe akkor ugy mond a Aragorn, Legolas, és Gandalfhoz hasonló karaktereket össze lehet e hozni!
És még egy:
Ha megveszem a játékot az 576-ban 13 000 HUF ért... akkor még vennem is kell hozzá valamit hogy játszahassak vagy alapvetően van-e benne egy 60 napos Acc vagy kulcs vagy mi :) -
#2896 Na az kár
Na mindegy majd a szüleimtől kizsarolok egy kis pénzt és megveszem:P -
#2895 Elméletileg a gamecard mellé jár. A legtöbbünk már elosztotta az alap budi-kulcsait:( -
#2894 Szánjatok meg mert azt hallottam ez a játék állati jó -
#2893 Hát akkor ha valaki küldene privátba egyet azt megköszönném:) -
#2892 Le tudod tölteni a klienst, és azzal ki tudod próbálni, ha van buddy key-ed. -
Lyan Kyj #2891 hoppika, töltöget a kliens! -
#2890 Csak úgy kérdezem, de hogy ha kapnék egy buddy keyt nem kéne hogy az az ember aki adta az odaadja a játékot és telepítse nálam? -
Lyan Kyj #2889
.abc Songs!!! -
jerome86 #2888 Sziasztok! Ha valakinek van felesleges buddy key-e kipróbálnám a játékot! Előre is köszi! -
Lorienel #2887 Amúgy server down-van. Hot-fixet adnak ki. 6-10ig írják. Meglátjuk.. -
Lyan Kyj #2886 Mai adag. Nagyon alázós tájak vannak!!!
1.Mimic (és egyúttal a peccs egyik bugja, a "elsőlövéstőllogoutigakezembenmaradónyílvessző"
2. Ehhez nem kell kommentár, ezt látni kell mozgásban!
-
#2885 ezt a szopást már megint beszaggat ez a szar pedig 10 perce vagyok fen -
#2884 Sziasztok, ha esetleg van valakinek feleseleges Buddy key (a 7 napos trial) el tudná küldeni nekem priviben? előre is köszönöm -
Lyan Kyj #2883 janus!! Remélem minél hamarabb feljössz, rájöttem a synces dologra, sikerült improduettet nyomni a Pajkos elött:D -
hentesferi #2882 Hi all :D
Nah sry a sok hsz-ért :) de amikor ideges vok , és vmi nem sikerül ilyen vok :) de sikerült megcsinálnom :) bepipáltam a gamecardot , és viszza mentem , és ki írta game card ... és opened status :D akkor tali a snowburnon ;)