10184
10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• Gideon Wieth
    fileplaneten ??
    ott nem kell fizetni :)
  • Gideon Wieth
    most a fileplanetről töltöm azt a v1.2es klienst!
    De hogyan tudom utána kipróbálni ? Félreértés ne essék, ha tetszik azonnal megveszem eredetiben, de ki szeretném próbálni, hogy milyen...:)
    /nem vok miliomos hogy csak ugy 12 rugot elcsengessek aztán ne teccen a játék :S
  • Anoras
    Valaki el tudná magyarázni, hogyan kell bankkártyával fizetni? Mert nekem nem fogadja el és állandóan hibát ír ki. Előre is köszi.
  • Gideon Wieth
    szoval akkor senki nem tud segíteni hogy hogyan tudom kipróbálni ? :(
  • Lyan Kyj
    a legfelső a kliens, az más kérdés, h utána még kb 3x ennyit letölt.
  • DonnieBrasco
    Ez egyik sem a kliens (nézd meg a méretüket), csak a patchek.

DB
  • Lyan Kyj
    értettem, amit mondtál, csak azért hoztam fel ingame folyton a lowlatos pipát, mert egyikünknek azzal, másikunknak anélkül volt jobb, ami eléggé zavart, tekintve, h ugyanúgy kellene szuperálnia. De lényeg, h már tudjuk mit kell és hogyan:)

Blob:

Update 18.30 GMT +1:

It appears we have an issue with the Master Server for Snowbourn and we currently have technicians going to the Datacentre to try and resolve the issues manually. The timeframe for the procedure can take an estimated 2 hours up to 8 hours if the issue is more severe than anticipated.
    Other servers are running normally so please do use these in the meantime if your LOTRO urges need feeding.

Update 19.11 GMT +1:

The server has now been fixed and is now live. Again we apologize for the unscheduled outage.
  • Lyan Kyj
    OMG. Csupán egy Qulernek szánt poén volt az egész

Nincs guild az Evernighton, nem lesz karitörlés se..LOL

2vel lejjebb kellett volna olvasni Szarumán linkjéhez, és kiderülne, h csak járatom a számat
  • Blob
    valaki valami tényel szolgáljon pls mert melózom, és mérgesen nem megy a munka egy kis megnyugtatást pls
  • Blob
    Hát alapjába véve nem vagyok egy nyugodt ember de ha előlről kellene kezdenem az egészet.............
  • janus84
    Server up!
  • PTW
    háháh már a német RP Belegaer is down!
  • Szaruman
    Biztos, h nem kell máshova átmenni. Kizárt. Abból lincselés lenne.
  • janus84
    Pánikkeltés... Kapkodás... Függőség...
  • weky
    Átmenni máshová? Oké, hogy nem jó dolog a serverdown (legalább van idő RL dolgokra )de túl sok időt öltem bele a karikba, nem szívesen kezdeném az egészet előről.
  • Hylia
    Nem hinném, h elvesztjük öket.
    A linken a producer csak annyit mondd, h mielöbb megprobálnak minket visszatenni a világba (kb:) és h addig a többi müködö szerveren játszva elégitsük ki LOTRO-éhségünket...már aki nem birja ki nélküle.
  • Szaruman
    Milyen néven vagytok evernighton?
  • janus84
    Letöltés: Fileplanet-ről ingyenes reggel, fileplanet download managerrel + 0.0 kliensprobléma átírással :)
    Lyana! A Low lat. arra van, hogy a kottás embereket szinkronizálja. Jobb a szinkron ha nincs kipipálva, csak mivel emberek vagyunk és nem gépek a 2 ütemmel késöbb haljuk, így nem működik, mert ha én nem hallom mit csinálsz nem tudok reagálni. Ezt próbáltam elmondani ingame is csak te bizonygattad, hogy jobb a szink én meg nem akartalak győzködni. A zene működik Low lat, és Quant pipával, lehet egymás mellett állni és imprózgatni, csak a játék ritmusára kell ráérezni, mert egy bizonyos tempóra korlátoz be a quant, ha ezt a tempót nem veszed fel akkor próbál kijavítani, és ezért akad, szaggat néha.
    A másik probléma, hogy ha van egy kicsi lagg is akkor megintcsak ugrik az egész. Erre van a low lat ugyanis ha két ütemmel késöbb szólal csak meg a hang, hangok, akkor van ideje a servernek az összehangolásra és így nem lesz késés sose, viszont ez a szabad imprót megöli.
    Zárt téren nem próbálkoztam, valószínű az lesz a jó, kissebb az adatforgalom. Valószínű azért jártunk úgy múltkor, hogy néha ment, néha meg nem, mert éppen a közelünkben futkosott 1-2 csapat, csak nem foglalkoztunk velük. :)
  • Quler
    Az csúnya lenne,sztem azért hamarosan visszaállítják,mert ha nem,akkor elég sok dühös ember fogja őket zaklatni.
  • MrStokes
    Bizony el.
  • geristar
    Most akkor elvesztjük a karakterünket?
    Vagy mi? Kezdek ideges lenni!
  • Quler
    Nem,sztem már nem is fog,legalábbis ma.:(
  • azirafael
    megy már?
  • Lyan Kyj
    Újrarakták Snowbournt, át kell menni máshova. Ernidor már megcsinálta a LEoH2-t [EN] Evernight-on.
  • Quler
    És akkor ez most mit is jelent?Nem vagyok túl jó angolból:(
  • Szaruman
    Hivatalos blabla.
  • Taptarap
    kösz mindenkinek.
  • Quler
    Most akkor ez így is marad?Vagy mi lesz ezzel a Snowborn-nal?
  • Lyan Kyj
    nekem mindegy, ő kérte
  • Szaruman
    Onnan lassan jön, nem?
  • Lyan Kyj
    fdg
  • Szaruman
    Torrent drágáim, torrent.
    Piratebay.
  • PTW
    úgy, hoyg a "BUDDY"-d a játék dvd-jét is odaadja
  • Taptarap
    akkor amit lehet adni 7 napos serialt, hogyan lehet kipróbálni?
  • DonnieBrasco
    Nincs letölthető kliens, ha jól tudom.

DB
  • Taptarap
    Tudom google ajóbarátom de valaki egy gyors segítséget tudna adni honnan tudnám a cliens leszedni? :)Köszi.
  • Szaruman
    Ja, vajon melyik szart be megint. Jellemző.
  • PTW
    ááááááááááá
  • DonnieBrasco
    Na ez szép, kinyiffant a Snowbourn :(( eh.

DB
  • Lyan Kyj
    Snowbourn shutdown..