The Lord of the Rings Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lilithn
Jól sejtem, hogy egy 18 szintû hunter egy kicsit kevés lenne a GB-hez? ;P Bár ha jól emlékszem kisebb csordában mentünk le a bétában, és kb. az elsõ kanyarnál halott volt a komplett társaság.
Bonemanhez nem akar valaki csatlakozni ma este?

I can eat death like nobody\'s business.

DonnieBrasco
Nincs mit. A beszólásokat meg hanyagold mert elõbb-utóbb kivágnak... 😞

DB

A ti kung-futok nem erős!

DonnieBarsco kössz különben 12!

ööö WoW for ever!:D

kapd be a .......

DonnieBrasco
Úgy látszik, szintet léphettem "patience" skillbõl 😊 ez már Master Expert Artisan szint 😛

DB

<#banplz><#banplz>

Resonance multi gaming baráti közösség: http://resonance-guild.eu

DonnieBrasco
Ne haragudj, de hány éves vagy?

16 dollár = kb 12 EUR = kb 3000 Ft (kicsit kevesebb)
Ennyi a WOW is. Mit nem értesz??

DB

Akkor most hogy van?

Én megnéztem egy magyar Boltba és ot a havidij annyi min a Wow-é!!

Ez a játék szerintem nem neked való

DonnieBrasco
FAQ !!!! A banner alatt (gy.k.)

www.cdgalaxis.hu vagy mittomén (google a te barátod... ugye), de kb 13 ezer. 1 hónap játék ebben benne van.
A havidíj meg 15 dolcsi kb azaz olyan 3000 ft körül.
Próbáld meg átgondolni, összeszedni a kérdéseidet, mielõtt postolsz. Ez nem chat!

DB

Elnézést a tudatlanságomár 😞!de mit tudok én kezdeni egy trial kulcsal mikor a játék sincs meg???

Különben még azt kérdem hogy mennyibe kerül a játék meg ho mennyi a havidija?

A saját trial kulcsomat már odaadtam egy leendõ játékosnak <#wink><#wink>, de talán tudok még egyet szerezni.
Ha holnapig senki sem írja meg a FAQ-ba a trial/buddy infókat, akkor holnap de. meg tudom írni a rövid ismertetõt.

Köszz!Bocs a 3 posért!!kár😞

DonnieBrasco
Lyan, be kéne rakni a FAQ-ba a trial/buddy key-t.

Drága gyermekem, aki 3 postot is bitorolsz, tök fölöslegesen...
VAN trial key, 7 napos, és olyan tud neked adni, aki megvette az eredeti verziót. Mindenki csak egyet kapott extrába, az enyém már nincs meg, szóval nem könnyû ilyet szerezni.
Letölteni meg hivatalosan nem lehet a játékot amúgy sem egyelõre.

DB

Meg ha van olyan verzio honan tom letölteni!!

MErt nemkem egyí csepet az eredeti drága XD

Hello!Valaki nem tudja hogy a LOTR online már van-e trial verzioba vagy hogy van e olyan verzio amivel pár napig ingyen tok játszani????Elöre is kössz!

DonnieBrasco
Srácok, GB-re a 23 is még nagyon karcsú. 25-26osnak kellene lenni az átlagnak... 😞

DB

Ez bizony jó hír. Tudsz írni a Messaged of the day-t? Este majd megvizslantom.
Ja igen, arra kérnék mindenkit, hogy ha Szarumán volt olyan kedves és csinált egy fórumot, akkor mindenki regisztrájon be és használja. Thx!

na, servers online, és MÛKÖDIK A MESSAGE OF THE DAY!! szal weky, ha a title-ök is mûködnek, szólj!😄

Én is mennék, lvl 21es captain. Estére megkéne valamit beszélni.

Szerencsés vagy. Én lvl 19-en voltam ott elõször, tank nélkül. Volt olyan, hogy 1 fight alatt 2xhaltam<#taps>. Összehozhatnánk egy guildes partit oda, biztos jó móka lenne. Nem olyan könnyû insta.
Bár legutóbbi próbálkozásomkor már 3 pókot tankoltam Minstrel létemre
<#hehe>

Lorienel lvl60 Minstrel Balterion lvl56 Guardian Callidus Kinship (Snowbourn szerver))

Jockey
én gyúrok már nagyon rá..😊
tegnap átmentem a 18as minstrelemmel lone landsra, behúzom huszat mehetünk tõlem orrvérzésig GB-re..:-p

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

DonnieBrasco
No, hát nekem is lassan le kell oda mennem, bár 21-es szinten megszívtam, és megfogadtam hogy nem megyek egy darabig... bár most 23 vagyok, ha van egy ilyen jó minstrel meg egy erõs tank, akkor mehetnénk 😊

DB

Nekem sürgõsen le kell oda jutnom, mert már zöldek a questek...
Valahogy kimaradt GB az életembõl <#wow2>

De pl. összecsapott idegen lvl 20-21es arcokkal nem megyek le. Ami onnan nekem kell, velük lehetetlen feladat.

Lorienel lvl60 Minstrel Balterion lvl56 Guardian Callidus Kinship (Snowbourn szerver))

DonnieBrasco
Kell is a minstrel nagyon, az összes LFF csatorna üzenetben titeket keresnek - általában a Great Barrowsba 😊

DB

Ezt a listát én is ismerem, de sajnos rengeteg minden nincsen rajta...Pl. Dirty bat claw nincsen rajta hogy hol vna, aztán nagy nehezen kiderítettem hogy merre van de jó lenne ha egy helyen lenne minden...

A craftos lila cuccoknál erre gondoltál?
http://www.lotro-crafting.com/craftingmobs.asp

én nem sokára megyek melozni 2-re és 10 kor hozták a gémet és jo lett volna kiprobálni de ahogy elnézem majd este 10 kor fogom.
A segitséget nagoyn szépen köszönöm!
ne aggódj, még mindig állnak a szerverek😄Dd Majd talán holnap bekapcsolják pár órácskára, hogy aztán emergency shutdown legyen😊

Õk otthon, mi meg dolgozunk... És a legrosszab, hogy talán még túlóráznom is kell. Pedig ma is kiakartam osztani egy kis healt<#worship><#worship>

#1297 - a lusta formádat.

és ha letöltöttea fájlokat menni fog? szoval a hiba nem nálam van?
DonnieBrasco
Na akkor ez a megoldás... nemsokára beindulnak a szerverek 😊 ti mákosak meg otthon...

DB

igen a file-okat frissiti de ott meg áll és nem megy tovább. az Update program-nál
nem voltak aktívak a szerverek. 5 perce lehet tölteni az új ápdétet is, de a szerverek még állnak.

DonnieBrasco
Mi számol vissza....? Nem lehet, hogy update-eli a fileokat?

DB

pontosabban?
olvass vissza egy kicsit, és kiderül mi a gond.

Sziasztok!
Egy olyan problémám van ,hogy megvettem a játékot és amikor eliniditnám akkor az update résznél megáll. Pontosabban az update program résznél és onann vissza számol és nem akar elindulni a játék. mit tegyek?

Sziasztok! Nemtudok olyan odlalt véletelnül ahol a lila cuccok beszerezhetõségét írják le? Nagyon jó lenne mert szeretnék gyártani frankó kis light neg heavy armorokat de nemtudom hogy hol találhatóak ezek a lila cuccok...
Találtam egy két oldalt ahol fennt volt egy pár, csak sajnos nem 100%-os.

Persze a guild opciókat nem kapcsolják vissza... 😞((

voltak receptek, amikbõl pipeweedet lehetett nyerni, abból 1 helyett mindig 3at adott. Nem használom a farmer ágat, de a mondat ezt jelenti, ha minden igaz.

Sanko
ez érint engem de nem egészen értem. tudna valaki segíteni?

Pipeweed seed processing recipes now only give out 1 seed instead of 3, like they were always supposed to. (Farmers, please drop the pitchforks! There are changes coming to better your plight. More details to follow.

a mohának mindig a déli oldala fás

DonnieBrasco
Ja, pont azoknál a cuccoknál lesz olcsóbb, ami el volt szúrva (pl. 1 ezüstért eladható gyûrû javítása 10 ezüst meg ilyen marhaságok 😊
Kicsiknek meg ingyen (lvl 10-ig), ez jó 😊

DB

DonnieBrasco
Akkor már csak azt kéne kijavítaniuk, hogy a Novice Scholar végre áruljon Hand-bound journalt, ugyanis csak cloth-boundot lehet nála kapni, ami nem kicsit gáz, mert így SEHOL nem lehet ilyet szerezni, ergo nem tudok semmilyen apprentice lore bookot gyártani. A journeyman lorebook pedig csak 30-as szinttõl jó... szóval éppen szívok!

DB

olcsóbb lesz a javítás, amit sokan kifogásoltak, a farmereknél változtatás lesz, cool