10184
10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• Lyan Kyj
    már nem csak a preorderesek jogosultak lifetime-ra, szal vedd meg a játékot, aztán mehet a lifetime. Árban is ugyanott vagy.
  • Ragnar360
    LIFETIME ACCOUNTOT VENNÉK !!!
  • Blob
    4kor :)
  • Blob
    kor a bejáratnál ha tudsz még valakit hozd nyugodtan elkell még 2 ember
  • Kreeder44
    Hali!
    Én is mennék veletek GB-ba... Uriels nevű karimmal.
  • Blob
    rendben köszi várlak titeket, meg még aki szeretne csatlakozni.
  • janus84
    Blob! Megyünk 4-re Iwatorival GB-ba. Akkor eddig: Blob (LM), Iwatori (Minstr.), Frabato (Burgl.) Még valaki?
    Syrn javasolta, amíg nem jön helyre a fórum, a régi használatát: KATT
  • Sáska
    Erre én is gondoltam, hogy a FS questeket jó lenne együtt megcsinálni. Ha vmikor van ilyen, akkor én jövök szívesen.
  • janus84
    Szerintem a "koczka vs casual" dolgot hagyni kellene. Az sem jó megoldás, hogy az egyik tábor hangsúlyozza, hogy mi csak gyűjtőguild vagyunk minden szervezetség nélkül, a másik tábor meg hardcore raid guildet tervez... Ennek megint az lesz az eredménye, hogy páran elmennek és megint nem leszünk elegen se itt, se ott.
    Továbbra is szvsz (ha megsértődik bárki, ha nem, és ez csak felvetés) guilden belül kellene összedolgozni, némi szervezettséget csinálni, mondjuk ehhez jó lenne a fórum, remélem hamar életrekel.
    Nekünk most úgy néz ki sikerült egy állandó partyt kialakítanunk: Bitang, Iwa, Uriels, Colmath, én és remélhetőleg Nik-et is érdekli majd a dolog :) A lényeg, hogy egymást "próbáljuk" várni, ha szétmegyünk akkor pedig feltétel nélkül segítünk egymásnak, és nem azt mondjuk: "bocs nekem már kész"
    Tegnap történt: Guildel mentünk + külföldivel B2CH6-ra. Guildtársnak is kellett volna, de nem őt vittük (már kész volt a csapat amikor a szegény társunk jelentkezett, szóval mindegy volt), majd mikor megcsináltuk, egy másik guildtárs elkezdett partyt szervezni szintén book2-re, és nem talált partyt, Bitangal mentünk segíteni neki. Nagyobb láncküldisorokat amikhez full party kell lehetne együtt csinálni egybe az egészet (ez azokra vonatkozik, akiknek erre van igényük és lehetőségük). Meg területeken lehetne FS-questelést szervezni, hogy sorraveszünk párat, amire a csapatnak van igénye, hangsúlyozom nem az egyénnek, szóval olyat is megkellene csinálni ami esetleg valakinek már kész. De lennének 1-2-3 órás egybe játékok igény szerint (én nem vagyok a tápolás híve, lassan szeretek fejlődni, én fun-ból játszom, nem zavar, ha szürke questet kell csinálnom, vagy nem kapok xp-t, azt szeretem ha jó csapattal játszhatom együtt, az viszont nagyon tud idegesíteni, amikor egy embernek segítek valamiben majd 10perc múlva egy másiknak ugyanabban, aztán amikor a harmadik elkezd megint rá csapatot keresni, akkor a hajamat tépem :) ). Szerintem a nem kocka playereknek is jól jönne egy hasonló szervezés guilden belül (sőt leginkább nekik lenne érdekük szvsz, a tápolósok húzzák egymást, ők alapból "szervezetten" csinálják).
    Véleményeket szeretnék kérni a hozzászólásomhoz. Köszi a türelmet!
  • azirafael
    Itt is kérnék minden kedves klántársat, ha van raktáron Misty Mountain Silver (ore vagy ingot)illteve Beryl akkor küldje el nekem postán, ingame!

Köszönöm!

Bemapo
  • azirafael
    Valaki tudja hogyan tudok nevet változtatni egy karakterrel? kell hozzá egy bizonyos szin t elérése, vagy notary, mert a sima /rename parancsra nem csinál semmit....
  • Blob
    Segítségeteket szeretném kérni, a mainap folyamán egy csapatot gyűjtenék, össze GB-be a right half key megszerzésére, mert tegnap eljutottam egy külföldi emberekből összetákolt csapattal a left half keyt megszerzéséig de utána akkora kavalkád lett hogy abbamaradt és ott áltam egyedül egy 14e hps karival egyedül, képzelhetitek, ha valakinek van kedve segíteni, 16:00kor a bejárat előtt várom a válalkozó kalandorokat.
  • janus84
    Fley! Meló volt, ha tudsz gyere fel! :D
  • Szaruman
    1x már próbáltam, nem jött össze.

És ezzel megint eljutunk az alapproblémához: nincs elég kocka, mivel egy raidguildhez bizony sok kocka kell:)
  • weky
    Ha csinálsz egyet, akkor biztosan...
  • Szaruman
    Mivel mostanában a híleremmel játszok, ezért ez nem fog annyira zavarni:D
  • MrStokes
    Resistek? Nem inkabb megvonasok? :DD
  • Lorienel
    Ezt nem kellett volna! Csúnya heal resistek lesznek ebből!!!
  • Szaruman
    Az kéne még, így is mindenki gyökér elf (fúj) hunterekkel (ugh) rohangál
  • azirafael
    Hétvégére egy fél raid csapat már meglesz :)

Hamarosan középfölde orkjai azért fognak imátkozni Szauronhoz, hogy "A magyarok nyilaitól óvj meg minket Uram!" Ja és mindneki indítson egy huntert
  • Grempli
    Köszönöm, élni fogok a lehetőséggel
  • Szaruman
    Azért remélem, h hosszútávon kialakul vmi magyar raidguild:)
  • weky
    Hali!

Szívesen fogadunk a guildünkben, ahol a többség nem játszik napi 5-6 órát, sima casual playere vagyunk. :) :) :) A FAQ-ban vannak az adatok vagy tellez az aláírásomban látható nevekre.
  • Lorienel
    F.A.Q.
  • Grempli
    Sziasztok
    Köszönöm a segítségeteket, sajnos úgy látom megfizettem a tanuló pénzt:(
    Mindegy, az a lényeg hogy sikerült megoldanom, ha nem is úgy ahogy szerettem volna.
    Más. Szeretnék jelentkezni valamelyik guildbe ahol kezdő szinten (ráadásul ismerkedési színten sok-sok kérdéssel) és nem napi 5-6 órás játékkal is szívesen fogadnának.
  • janus84
    Megkell adnod mindenképp fizetési módot, más módon nem aktivál. Paypalnál lehet valahogy mahinálni, hogy csak késöbb adod meg a pontos adatodat.
  • Sáska
    Én anno a paypal opciót választottam, és működött simán!
  • Anoras
    Halilali!
    Last enclave-es ismerősök, ha akartok vegyetek fel msn-re: [email protected]
    Köszke
  • MrStokes
    Uhh elkezdtem nezegetni az itteni videokat, hat nagyon ott vannak a szeren. Erdemes korulnezni.
  • Scotty99
    Én úgy emlékeszem (lehet tévesen), hogy ki kell választanod mivel szeretnél fizetni. Én GameCardot választottam, mert akkor nem kellett semmiféle kártya számot megadni. Elég csak a későbbi fizetésed módját meghatározni, utána már tudnod kell játszani. Lehet, h rosszul emlékszem...Egy próbát megér
  • Szaruman
    Arra próbáltam célozni, h elcsesztél vmit (ha már te is megemlítetted:) ). Nem tudom, h mit, mer nem ma volt, h én aktiváltam a sajátomat, nem emlékszem pontosan a dolog menetére.
  • Grempli
    T. Szaruman
    beirtam az aktiváló kódomat, de folyamatosan azt kéri, határozzam meg mivel szeretnék fizetni (bankártya ...stb)
    Elvileg 30 napot tudnék a kódommal játsznai.
    Lehet hogy láma vagyok, de nem értem.
  • Szaruman
    Biztos, különben nem closed lenne.
  • Grempli
    Sziasztok.
    A mai nap beszereztem a játékot, és elkészitettem az accountomat de a státuszomra closed ir ki.
    Mit tudok tenni ilyenkor?
    Lehet hogy valamit elb...tam?
  • maniac001
    Ott a pont...
  • Jockey
    jah és alényeg: kapitány eszméletlen durván néz ki high lvl armour-ba, ez nálam fontos szempont...:)
  • Jockey
    hát te tudod
    én azt mondom (privát véleményem) kapitány élvezetesebb játszani, csapatba is nagyon hasznos, van csapat healje rezelni tud marha jó buffok. Hunterből meg van 3or annyi. Ha van affinitásod a fél support karikhoz akkor nem kérdéses...
  • maniac001
    na mindegy. A lényeg hogy nem tudok dönteni a hunter meg a captain között. Mindkettő nagyon bejön. Remélem a captain a későbbiekben is iszonyat jól sebez majd. Mert most meg vagyok elégedve vele.
  • Jockey
    akkor télleg nemtudom mi a baj, mint lentebb irtam, nekem nagy eséllyel stunol, lehet új pecsbe bugzott valami, más aki aktivan játszik a fris peccsel talán elmondhatná, vannak-e ilyen irnyú negatív tapasztalatai
  • maniac001
    Markot*