10184
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek
Magyar Fansite (hivatalos)
Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]
Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]
Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!
-
stenTHEfamous #3203 Énis köszi hogy leirtad, de megintcsak van kérdésem ^^
1. Mi az a +tax? :P
2. megéri-e sztetek venni lifetime accot? (és a dollár árfolyama 190 forint körül van nem?! ) -
#3202 Kipucoltuk agamaurt, tök büszke vagyok magamra (és a csapatra ofc). És még wipe sem volt az endbossnál És persze, h minden dropot én vittem -
Lyan Kyj #3201 yeee!:D -
#3200 Ne várjatok mert elírtam 11:15 re érek haza, és reggel kelek 04:30 kor ugyhogy ma már fix nem leszek fent legkorábban kedd este 7után tudok csak.
"Netes fizetére alkalmas bankkártya kell hozzá" azaz dombornyomásos és 189huf a kezelési költség -
janus84 #3199 Fley! Megcsináltuk!
-
janus84 #3198 Blob! Nemtudom összejön é a csapat, lehet megvárunk vele!
Fizetési módok, nem preordereseknek:
Payment Method: PayPal
Amount of game time to purchase:
$12.76 (+ tax) for 1 month
$35.72 (+ tax) for 3 months ($11.91 + tax per month)
$66.33 (+ tax) for 6 months ($11.06 + tax per month)
$122.45 (+ tax) for 12 months ($10.20 + tax per month)
Lifetime membership - No further subscription fees
$255.31 (+ tax)
Ez dollár, lehet fogni a számológépet. Netes fizetére alkalmas bankkártya kell hozzá. -
Ragnar360 #3197 Ok , köszi , várom :) -
Lyan Kyj #3196 hiv oldalon levő faqban részletes leírást találsz. -
#3195 hazaérek leírom de kb 60e huf lehet most, részletek 11 után -
#3194 Alishának üzenem Uriels csatlakozik a Szövetségedbe és kergetjük az ellent várom várom
Orc--> -
#3193 Nem fogok HSZ-t törölni, csak a reklámot (pl nézd meg a www.nezdmeg.hu-t), vagy a különösen obszcén HSZeket (itt gondolom nem kell példa).
Ragnar360: lifetime accot sztem eddig nem sokan vettek közülünk. Én spec nem tudom megnézni, h hogy működik, mer nekem atm most 1/2 éves előfizum van, szal most inaktívak a fizetési módok. Esetleg ha vki 'vett' ilyet, leírhatná, h hogy megy. -
Ragnar360 #3192 Srácok ! Szeretnék egy kis helpet kérni , néztem a FAQ-t ,de ott nem igazán volt konkrét dolog erre , meg azóta ugye változott is a dolog . Szal , Lifetime acc-ot szeretnék ...
1.Megveszem a gamet 13k-ért
2.Pontosan mennyit is kell perkálni a lifetimehoz (forintban) ?
És ennek a módjaira lennék még kiváncsi , mert paypal,meg bankártyás fizetés , nem igazán értek hozzá , szal mi a menete ennek ?
Köszi előre is. -
#3191 de tegnap még megcsináltam GB-ben a boszt egy jó kis csapattal, kb 3-5 perc alatt lecsaptuk :D a book1/11 meg már 4 emberrel nyomtuk :) jó volt volt izgalom mert 1 haller sem volt köztünk :D
na jo gamázást srácok -
#3190 sorry srácok ma nem megy melózom 10ig 10:15 mire hazaérek, reggel meg jöhetek vissza 6ra, legközelebb max kedden este tudok csatlakozni a csapatba sorry -
janus84 #3189 A lifetime pontos árat pár hsz-el ezelött kiírtam dollárban és fontban. 60k-körül van.
Ma este 8-9körül LoneLands Csapatolást szervezünk végkimerülésig. Iwa, Frab mindenképp jelen lesz, remélhetőleg: Uriels, Bitang, Blob, Ugye jöttök? Esetleg még valakik? Amint meglesz a csapatlétszám indulunk.
Privizzetek ingém: Frabato
Jah RP! Ezeket a HSZ-eket töröld nyugodtan, ha már nem aktuálisak. THX! -
#3188 Vegul is mindegy minek hivjuk, a lenyeg, hogy feltetelezhetoen a kliens
gep a memoria szuk keresztmetszete miatt nem tudja megfelelo utemben feldolgozni a kapott adatokat.
En a lag fogalmat eddig csak arra hasznaltam, ha az adatok a server (halozat) miatt kesve erkeznek meg, de utananeztem, es igazad van abban, hogy altalanosabb alkalmazasa is hasznalatos. -
maniac001 #3187 Hát én úgy érzem, nem jön be annyira hogy folytassam, ezért eladom az accountot. Van hozzá egy érintetlen game card (2 hónapos ugye). Az accon van egy 12-es champion, 11-es captain és egy 20-as hunter. Akit érdekel, PM. -
Pepeee #3186 Ha nem tudod, hogy az "L" "dollár vagy euró" akkor a játék se fog tetszeni. -
stenTHEfamous #3185 akkor 100 font az life gc? :P mert az 1 kicsit drága, bár nemtom milyen a game mert igy tetszik meg minden, de van olyan aki már vett? -
#3184 Sztem sem a memória okozza. Nekem is hasonló specifikáció van, gond nélkül fut a játék. Meg kellene nézni, h nincs-e vmilyen nem kívánt program a gépen. Lagnál h mekkora a packet loss. -
#3183 kedves MrStrokes....
rengeteg köze van ugyanis az okozza.. mivel egy online játéknál a serverről érkező adatokat folyamatosan kapja a géped ezért rengeteg mindent kell a memóriába töltenie és mindezt "real-time" nem úg ymint egy offline játéknál ahol mondjuk pályatöltésnél tölt be mindent.. minél több játékos van egy serveren vagy egy adott helyen/zónában (melyik játék, hogy kezeli) annál nagyobb az adatforgalom és ezzel együtt a lag is.
a szaggatás teljesen más tészta -
stenTHEfamous #3182 huhh akkor 60k az életreszóló jegy? :S -
#3181 az az l valszeg ikább font nem? -
stenTHEfamous #3180 hmm cool, ez a lifetime 100 mi ? ^^ dollar ? euro? :P nem vágom mi az az L majd ha lesz új gép szivesen jönnék erre :) jobb mint a wow? (wowoztam ezért érdeklődök ez iránt) -
Lyan Kyj #3179 A tölrengris keldremin, hogy a fentleri jesruha, meg úgya különb énis. FAQ -
stenTHEfamous #3178 Sziasztok, annyit szeretnék kérdezni tőletek, olvastam Guruba a gérőkl nagyon megtetszett... csakhát a GC, meglehet-e ezt oldani hogy tört szerver ? (egyáltalán mennyi a gc? ) -
#3177 Mi koze a memorianak a lag-hoz?
Esetleg szaggat a jatek, kulonbozo okbol kifolyolag (proci, videokartya, memoria keves neki), de azt nem szokas lagnak nevezni tudtommal. -
#3176 Tuti, h nem.
Time of this report: 6/10/2007, 23:45:09
Machine name: ENYEM
Operating System: Windows XP Professional (5.1, Build 2600) Szervizcsomag 2 (2600.xpsp_sp2_rtm.040803-2158)
Language: Hungarian (Regional Setting: Hungarian)
System Manufacturer: System manufacturer
System Model: System Product Name
BIOS: Phoenix - Award BIOS v6.00PG
Processor: AMD Athlon(tm) 64 Processor 3200+, MMX, 3DNow, ~2.0GHz
Memory: 2048MB RAM
Page File: 752MB used, 2165MB available
Windows Dir: C:\WINDOWS
DirectX Version: DirectX 9.0c (4.09.0000.0904)
DX Setup Parameters: Not found
DxDiag Version: 5.03.2600.2180 32bit Unicode
Ezen tolom, Ultra Highon, árnyékból visszavettem (talán medium v high), néha-néha röccen be picit, breebe néha tölt 1-2 percig (ált 20-30 sec), de olyankor is csak szaggat. Sztem ott más hiba van
-
janus84 #3175 Ne a memóriát nyomd fel, ha tudsz rá költeni, procit cserélj. Az kell neki. Iwatori gépe is 3GHz egymagos, és nem nem szereti a nagy adatforgalmat. -
#3174 2gb van és 3.2 athlon 64bit xp, de mindegy felnyomom 4 gb re a memót akkor már biztosan jó lesz -
janus84 #3173 Valóban ha állandó problémád van a laggal az nem fog máshogy megoldódni, nekem egy spéci problémám van instákban és belső területeken, kéket is halt ma tőle a gépem csapatolás közepén, de az nem a játék vagy optimalizálatlanság hiánya, hanem a hiba az ön készülékében tipusú. 2giga ram mindenképp kell a normális játékhoz, Breeben proci is. -
#3172 P*csába, beírtam egy üzit, és nem küldtem el...
Szal, fórum hétfőn (ha minden igaz), elméletileg a crash előtt 5 nappal volt mentés, az az állapot lesz.
Ott/akkor majd meg lehetne beszélni a guildes dolgot. Itt szvsz túl nagy kavarodás lenne belőle:)
Új dinmapot majd kirakom a faq-ba, illetve sztem majd hamarosan kirakom a legfontosabb linkeket a banner alá. -
#3171 dinamikus map: http://lotro.tip.it/ -
#3170 ok kösz a tanácsot ha máshogy nem hát akkor így -
#3169 hát ezzel sajnos hiába írsz a supportosoknak...
sajnos ők azon kívül hoyg új szervereket hoznak létre és arra ösztönzik az új játékosokat, hoyg ezekre menjenek nem sokat tudnak csinálni.
Te viszont orvosolhatod ezt a problémát csakhát pénzbe kerül: vegyél még egy giga ramot és megszűnik minden bajod! engem is halálba idegesít a lag, dehát ez van SWG ben is ez volt... :) -
#3168 valami nagyon jó angolos irhatna suportosoknak hogy a lagolásal kezdhetnének valamit mert egyre katasztrófálisabb akár hányszor bemegyek valahová 10s késésben van a reakció kifele ugyan ez de nem csak breeben már mindenhol. előre is köszi -
#3167 vanvalami uj dinamikus térkép mert ez nem mükszi:http://www.mehq.net/dynmap/index.php?map=Breeland -
#3166 köszönöm mindenkinek a segítséget -
janus84 #3165 Köszönöm mindenkinek a segítséget! Összejött a Great Barrows Blobnak, és nekünk is az endboss! :D -
Ragnar360 #3164 orly ? WTF király ,köszi