The Lord of the Rings Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hi all!

Reggel még én is megnéztem, a három karimból egyet sem enged be...<#nemtudom>

Resonance multi gaming baráti közösség: http://resonance-guild.eu

Az enyémet sem engedi be.Ez miért lehet?

Na nem engedi be a fõ karim
Saccard
megállt 2,5 gigánál és most kezdhetem elõlröl!!!<#falbav>

Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.

Hi all.
Nem tudja valaki,hogy,miért nem engedi be a 23-as karakteremet a Snowbourna?Nem tudok vele belépni.Éppen akkor logoutoltam ki,amikor egyfolytában combatban voltam,gondoltam az majd segít,de azóta nem tudok belépni.Másik karakteremmel meg simán belépek.Valaki segítsen,ha tud,mert nem negyon akarnám újra kezdeni.😞

Jól emlkékszem, te a Nordrassilon játszottál az Fekete Turulban majd az Easyraiderben? Mi lesz a Wow-al? Csak nem abbahagyod? <#wow1>

Lorienel lvl60 Minstrel Balterion lvl56 Guardian Callidus Kinship (Snowbourn szerver))

Szereintem gyere át a Snowbourn-re, itt van a legtöbb magyar. Innen a fórumról, szinte mindenki ott játszik.

Lorienel lvl60 Minstrel Balterion lvl56 Guardian Callidus Kinship (Snowbourn szerver))

HAF Rigel
- Evernight (normál) Én ezen a szerveren vagyok Arielhun néven .

ui: Még egyszer ujraraktam , és most jó lett, nem kellet neki a dx9 .

http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png

enis felraktam...de nem indul el..hmm, connnect: done, examine programs: done, update programs: itt megall..piros X, miertvanez?:S
HTTP 404 - Not found..
ehh.hmm😄

amúgy most pont oda nem tudsz bemenni, mert megint javítanak😛

Thx

https://www.facebook.com/pages/Goxin/759409574110725

faq, 13. pont

Sziasztok! Megvettem a lotro-t.
Felraktam minden ok megy rendesen.

Melyik szerveren talállak meg titeket?
Van valami magyar csapat már<#conf>

https://www.facebook.com/pages/Goxin/759409574110725

Vistára fel lehet tenni a DX9-et. (attól még a 10-es is fent marad) Sõt ha egy játék olyan ami azt igényli(márpedig most még mind olyan) akkor fel is kell. Egy szó mint száz tölts le a Microsofttól egy legújabb DX9-et és telepítsd!

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

ja látom, egy szép piros 'x'
KEZDÕDIK!!!!

Eddig csak a mi szerverünk a kivételes, karakterválasztás utáni töltõképernyõn megreked...

Ezennel kijelentem, h amíg tart a 45 napos cuccom (jún.9), adok 10, azaz TÍZ alkalmat nekik. Ha a 10 alkalom lejár, ill. 9-e utáni 2 hétben elõfordul ilyen legalább 1x, befejeztem.

vannak jogaim 😊 tudok invelni
oh nem, ez volt az elsõ és utolsó bõvebb irományom e tárgyban, sosem érdekelt, hogy kinek mi a kedvenc, se nõben, se játékban, se zenében, se munkában 😊 mindenkinek megvan a magáé. pont

Forgotten Kingdom - azért ez néha leírom jó? 😊
ne kezdjük megint..
(RP, remélem már van jogod😛)

a wow is marad a legjobb mmorpg...? nem tudom, én két évig toltam, valóban nagyon nagy, de abbahagytam, meguntam. ez a te véleményed, habár a világon sok mmorpg-vel jáccanak, vannak népszerûek is, "icipicit" majdnem annyira mint a wow 😛 elfogult vagy, lehetsz, de túl szubjektív ez ( milyen is lehetne ) Nem kell rögtön a fikázás, én sem bántom azt aki wowozik, tegye, mert teccik neki, éljen. ki mit szeret. nekem a lotro is igen über ahogy belejáccom magam... és egyre jobb lesz, még csak most jön a java majd - ja és ha kiábrándulok belõle, akkor majd váltok, de ez nem most lesz 😊

más: ha vki az angol rp Laurelinen tolja, vagy ismer ott magyart, akkor Forgotten Kingdom gildbe várjuk 😊 csõcs Spartac vagy Adoran arcokra lehet tellezni
az a special edition😊
akkor megnyugodtam, már azt hittem kihagytam😛

HAF Rigel
17990ft volt , igy ezt választottam , mert csak 5000 több volt mint az alap , és van benne egy nagy könyv , figura , + dvd .

CE???? ÁÁÁH! Akkor megyek veszek egyet

Próbáld meg itt: KATT1
KATT2

HAF Rigel
Sziasztok kérdésem lenne .

Ma vettem egy CE verziót a MM ban. De nem megy fel a gépemre . DX 9 et keres , de vista alatt olyan már nincs. Alapban ugye rajta van a vista logo , tehát kompatibilisnek kellene lennie .

Ezért kersek olyan embert aki Vistára telepiette , ha lehet 64bites érdekelne hogy neki sikerült ?

Választ elõre is koszi .

Saccard
Hát nagyon köszönöm a gyors és célratörõ válaszokat!<#eljen><#smile> Honnan tudok trial key-t szerezni?

neked lehet😊 cya

zeki
És egyenlõre a WOW is marad a legjobb MMORPG !!!!

ASUS M2N-E,AMD 6000+,2GBram,ATI X1950XT,3*300GB SATA2,19\" TFT SAMSUNG 940N,TRUST PREDATOR MOUSE

Ja, mégis van hetedik. Ha 2postot vissza olvasol, akkor kiderül, hogy van trial.

Akkor gyors válaszok
1. 30napig
2. Nem, annál sokkal több.
3. Majd most fog igazán kiderülni. De jónak igérkezik.
4. Sok. Nagyon sok quest van amit csapattal kell csinálnod, ezek egy résza instanceban zajlik. Max. lvl 50.
5. Kipakolhatsz mindent. Van.
6. Nagyon nagyokat lehet ugrani benne 😊
7. Ja nincs hetedik...

Nah megkaptam a trial kulcsot, meg1szer 1000 koszonet Vagtazonak😊 marcsak a jatekot kell letolteni, ez jo, nem?:S remelem nem beta😊

Saccard
Jahh sorry és még egy: Van trial version(én nem talaltam)? Thx!

Saccard
Hi! F.A.Q.-t elolvastam. Lenne néhány kérdésem örülnék ha válaszolnátok rá(ez nem minden topicban sikerül). Nos: 1.Ha megvettem a játékot 12000-ért meddig játszhatok vele? 2. Tényleg csak a megye területe van kidolgozva???(kicsit kicsinek találom, de lehet, h tévesen informáltak). 3. Milyen a pvp?(ez az állatbörbebujos cucc) 4. Mennyi instance(elit hely ahova csapatostul lehet lemmeni) van és mennyi a max level? 5. a rendszer ugy van megcsinalva mint a wowban(tehat az összes skillt ki lehet pakolni action barra?), és van megközelítõleg annyi skillje egy kasztnak mint az elõbb emlitett játékban? 6.(ez kicsit szánalmas lesz) Lehet ugrani a játékban? Köszönök minden választ, boccs a sok kérdésért megprobaltam a jateknak minnel többet utanaolvasni(amennyit az idom engedett).

U.i.: Már 3 hónapja nem wowozok és csak azert hozza hasonlitottam a kérdéseimben a játékot mert az volt az az mmo ami igazán tetszett(guild wars, lineage sem volt rossz de talán nálam a best mmo a wow volt. VOLT.)

Nekem van vagy négy darab kulcsom amit kaptam a játékhoz de nem tudom hogy melyik kell éppen neked. Ha pontosabbat tudsz akkor szivesen oda adom mert nekem nem kell.
Hmm, sziasztok😊

Trial kulcsot hogylehet beszerezni a jatekhoz?😊

Ja beszeretnék lépni mert nagyon sok mindent nem tudok. Most éppen Bree-ben vagyok ide hozott az epic quest.
Érdekes. Pedig sok magyar van. Hogy kerestél?
Ha be akarsz lépni a guildbe akkor ingame keresd Fleythril-t, Tinormi-t, Finmoth-ot, vagy Zsolty-t.

Snowbourn szerveren vagyok de hiába irtam be ne mtal
ltam magyart. De köszönöm a dinmappot mert megtal
ltam rajta. Köszi!
Szaruman
Ha mész a buckland felé brébõl, akkor az úton menj, és látdon kell a gyûrût. Vagy csekkold a dinmapot (dinmap link).

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Szerintem ne itt a fórumon kérj segítséget. INgame egyszerûbb. Fõleg ha a Snowbourn szerveren vagy.

Szisztok egy kis segitség kéne. Elakadtam az egyik küldtésnél beszélnem kéne egy Langlas nevü fickoval de nem találom . Gondanom-ban vagyok
Szaruman
Jaj tamás, moderálva leszel e 😉

Na,RP ez nem is te lennél ha elöbb-utobb nem került volna szoba valami hasonlo.VEZESD a NÉPET ÁRPÁD VEZÉR!!!<#mf1><#vigyor1><#vigyor3><#nyes><#worship>
Eddig így volt, és knowledge base-ben is így van:
KATT

PTW
köszönöm szépen! ez biztos?

erre az egy infóra lettem volna kiváncsi és a hivatalos help-es ember képtelen volt ezt közölni velem.

köszi mégegyszer, megnyugtattál... <#worship>

mostmár para nélkül fogom szétzúzni ojrópát <#bdead>
és mire visszajövök még FAllout 3 tízer is lesz jippí

addig is jó játékot mindenkinek, ne felejtsetek el 8) ha woodworker receptre bukkan valaki akkor gondoljon rám ha bírja addig tartogatni 8)

máj 24-ig marad meg a lotro accod, addig kell beírni a retail keyt, különben törlõdik.

PTW
Én úg ytudtam eddig hoyg miután lejár a preorder (ez tegnap történt , május 2-án zárult az eddigi free acoount) 30 napom van arra hoyg beírjam a végleges FULL KEY-t. Ezt én azért nem tettem eddig mert holnapután elutazom 3 hétre és nem akarom hoyg elvesszen a 30 nap ingyen játékom. Ennyit kérdeztem ettõl a szerencsétlentõl, hogy ez így van e és képtelen volt értelmes választ adni, annyit tudott a nagy eszével mondani hogy:

"Your pre-order key allows you 10 days free access and then you will need to enter your activation key,"

Kösz szépen a semmit ezt a rohadt manualból is ki tudtam bányászni. Most per pillanat fogalmam sincs hogy a 25 -ös karakterem tölrõdött e.., hoyg van e értelme még egyáltalán szervezkednem az aktiválás ügyében vagy hagyhatom az egészet a fenébe mert úgyis mindegy már...

Szaruman
Mi a baj, mesélj.

PTW
Mindjárt Öngyilkos leszek!

Valami töketlen elmebeteg roggynat hülyegyerek ül a tech-supporton vagy mi????????

3 levélváltás alatt sem votl képes válaszolni a kérdésemre amit feltettem csak ugyanazt szajkózza amit a tetves rohadt FAQ-ból is tudok.... mmindjárt kitépem az összes szál hajamat

a karakterem forog kockán és nem képes normálisan válaszolni nem hiszem ezt el!!!!!!!!

NA azért ha mégis megfordul itteni magyar a Laurelinen ( rp ) akkor csöröghet Spartacra vagy Adoranra. áve
Ombredor
Hello!
Szerintem biztos bõvíteni fognak,vasat is servereket is egy ekkora kaliberû cég nem teheti meg ,hogy elenyésszen,akárhogy vesszük azért ez a játék a wow ellenlábasa lett és ezt tudták amikor készítették,nem tehetik meg hogy ne oldják meg márpedig az csak bõvítéssel lehet.Az anyagiak megvannak rá ebben biztos vagyok ez a cég nem egy lábon áll.
Szerintem.

The Lord Of The Rings Online Snowburn: Trophys, Veasse Evernight: Ombredor