10184
10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• Sáska
    ok, próbálkozom, köszi
  • KithKanan
    Login server too busy.
    kb a 15 próbálkozásra sikerült belépnem
  • Anthrax
    Nálam is ez van,de csak a Snowburn-re többi müxik
  • Nabunaid
    Ilyen nálam is volt már, igaz csak egy-két alkalommal. Indítsd újra a játékot, akkor jó lesz.
  • Sáska
    nem tudjátok mi lehet az oka annak, hogy miért nem enged be a server?
    belogolok, kiválasztom a servert, utána a köv képernyőn kiírja, hogy connection successful, please wait..

és megáll ennél a képernyőnél:(
  • Scotty99
    Kicsomagolod a letöltött fájlokat a ...\Dokumentumok\The Lord Of The Rings Online\ui (ha nincs, akkor egyszerűen csinálsz egy ilyen nevű mappát)\skinks

Ha ez megvan, akkor játékon belül belemész az optionsbe, ui settings vagy mi, és legörgeted az aljára...a legaljától kicsivel feljebb van egy legördülő menü, és ott kell kiválasztani a skint.

Remélem tudtam segíteni.
  • Scapolite
    Craft van azonbelül ezek itt:Link
    Hőstettek(Deeds) vannak azon belül ezek:Link
  • Scapolite
    Atyaég,miket kell ezzel csinálni,hogy működjön
    Na jó,annyira nem fontos.Azért köszi a linket:)
  • stenTHEfamous
    Maximális szint elérése kb. mennyi idő? :D és mien munkák vannak benne? ... ( Crafter... pl vagy még mik? )
  • Scotty99
    Elszúrtam a linket, Innen
  • Scotty99
    Innen
  • Scapolite
    Alternatív UI iránt érdeklődnék.Honnan szerezhető be?
  • janus84
    Last enclave of hope a guildünk neve. Magyar gyűjtő klán vagyunk Snowburn serveren. Komolyabb feltételek egyelőre nincsennek.
    Más: Guildfórum hamarosan beindul végre. RP, majd szólj amint van, mert nagyon kéne már!
    Craftereket egyelőre keressük, türelmet kérek mindenkitől, most pár napot alig leszek online. Addigis banknak mehet minden fokozott ütemben. Bőröket továbbra is Oneheaded-nek, ha megvan a bőrbankos szólok.
  • DonnieBrasco
    Én simán beléptem!

DB
  • PTW
    másnak is.....
  • azirafael
    Nem enged be... másnak is áll a login?

Estére csapatot keresek Carn Dún-be vagy vagy a másik Elite instába!!!
  • Blob
    Érdekes magasságban folyik a víz azért
  • Scapolite
    Ok!Összeszedte magát:)sry
  • Scapolite
    Megfagyott a gépem játék közben és reset volt.
    Újraindítom de nem jelentkezik be.Írja,hogy várjon de semmi
  • geristar
    Frabato!, most olvastam a hozászólásod. Én még annyit tennék hozzá, hogy szerintem is nagyon jó volt a csapat, az fs kombók általában nagyon jók voltak, ha mana kellett megkaptuk, ha méreg kellett hát rányomtuk, ha ölni kellett kivégeztük. Remélem legközelebb is ilyen élményben lesz részünk. Mindenkinek köszönöm hogy sikeresen átnyomtuk a book2-t! Hajrá mindenki!!!
  • KBB
    Bocsy a noob kérdésért, de ti melyik klán vagytok? Illetve milyen követelményel lehet hozzátok csatlakozni?
  • Lorienel
    Ezt nem igazán értem. Hogyan tudja valaki előled elvinni a lootot ha nem vagy vele 1 csapatban? A mobból eső loot azé, aki először megüti. Ezt a tooltippek között is lehet olvasni. Szóval ha te támadod meg először, akkor tiéd a loot is, más nem tudja kivenni. Ezt onnan veheted észre, hogy az általad támadott mob moral-ja sárga színnel jeleneik meg. Ha más valaki támadta meg korábban (vagyis a loot nem lesz a tiéd) akkor szürke színnű a moral bar. Ha ilyen mobot ölsz meg, akkor értelem szerűen a loot azé lesz aki először megsebezte, vagyis nem a tiéd.
  • Hylia
    Igen, duel van: szabad területen (nem városban) katt a kiszemelt nevére és press spar, aztán indulthat, ha elfogadja.
    Igen, emote-ok is vannak, mint minden normális mmo-ban. Katt a say-re a chat panelen bal egérgombbal, ott tudod válogatni h hová akarsz irni (kiship, fellowship etc) és legalul ott az emotes is, utána meg csak 5 oszlop emote.

Loot-ot elvenni nem szokás, hanem nagy tahóság, de az online játékok nem csak kedves és jolnevelt emberkékkel van tele, hanem bizony akadnak itt a farkastörvényekkel egyetértö, v csak simán kis szemtelen egyének is. Rajtad áll, h szemfülesebb légy és ki tudd cseelzni öket, ha épp a loot-odra pályáznak (ebben frabi a Mester:P)
    Ha csaaptban vagy, a loot-rendszert a leader állithatja be, amilyenre megbeszéliek, ált az értékesebb dolgokra roll-oltok (dobtok) a többi random megy szét (ill random, h te kapod-e vagy sem) Itt az az iratlan szabály, h csak olyan dolgokra nyomsz need-et amire szükséged van, és használni is tudod azt, a többire mehet greed (eladni, másnak etc) vagy pass.
    Ha egy komolyabb partyban a gyakorlottabbak meglátják, h mindnre need-elsz, akkor könnyen kidobva találhatod magad, és ha ennek a forditottjába ütköznél, akkor te is rugd ki az élösködöt, v hagyd az ilyen partit a fenébe.
  • Scapolite
    A Loot-ot itt szokás elvenni egymástól?Többször vettem észre,hogy felkapták előlem.Sőt van olyan pofátlan D.-is aki ott áll addig míg ki nem végzem az ellenfelem majd elveszi a nekem járó dolgokat.Nem írom le mit csinálnék vele de gondolhatjátok:(
    Duel van?Emote-ok vannak?
  • DonnieBrasco
    Jelenleg főleg a Relic of Lothlorien kellene nagyon...

DB
  • DonnieBrasco
    Ha gondoljátok, Finmoth továbbra is nagy örömmel fogad T4 és T5 scholar alapanyagokat, illetve Torn Craftsman's diaryt, hogy meglegyen a mastery T3ból is! Ezért cserébe mindenféle gyógyitalokat tudok visszaküldeni a bankba. Kisebb cuccot inkább a kezdő(bb) scholaroknak adjuk.

Dye alapanyag minden szinten jöhet :)

DB
  • Blob
    én szintén, de a jó cuccokat azért elfogadom ha jön :) lassan küldök is egy adag ruhánakvalót
  • weky
    Frabato!

Mindent leírtál, amit megbeszéltünk, támogatom az elképzeléseidet, nem tudom mivel kiegészíteni. Mivel nem craftolok, így részemről csak alapanyagokat tudok adni az explorer foglalkozásom révén. Gyerünk crafterek, mi a véleményetek?

Hajrá, hajrá!
  • janus84
    Guildes szervezkedés következőképpen alakult: (ez azokra vonatkozik, akik szeretnének szervezettségre, és csapatérdekre építeni, erőszakkal senkit nem kényszerítünk semmire félreértés ne essék :)) )
    1.Létrehozunk egy újabb bankot-->Hidemaster(vagy hasonló elmés névvel), márcsak ennek hiányzott bank
    2.Kinevezünk minden szakmából 2-3 craftert, akik magas szinten vannak, és felhúzzuk guildes segítséggel Tier5 Master fokozatra
    3.Kihirdetjük ezek nevét, tőlük lehet kérni majd késztermékeket (ruha, fegyver, ékszer, etc..etc..)
    4.A bank feladata a segítőkész guildtársaktól begyűjteni a nyersanyagokat, és ezt a crafterekhez kézbesíteni--> így haszna is lesz annak aki, banknak küld cuccot, mert számíthat a legjobb minőségű késztermékre.
    5.Aki nem óhajt saját craftal bíbelődni lehetőleg explorer szakmát válasszon, így mindig kellő alapanyaggal rendelkezünk majd
    6.A bank a felhalmozódott fölös, vagy tárolhatatlanul sok alapanyagot a kis craftereknek visszajutatja fejlődés céljából
    7.Mindehez idő kell, és egyik pillanatról a másikra nem fog mindenki full tier5 master setben rohangálni, szóval türelem... :)

Ez lenne a váza a guildes craftnak. Jöhetnek a véleményező HSZ-ek! Zsolty te is javíts ki ha valami nem stimmel.
  • Scapolite
    Elf Guardian-t indítottam fő Hero-nak.Remélem jó választás volt.
    Nagyon jó játék,egyre jobban tetszik ahogy kiismerem.Nagyon tetszik ahogy besorolja a mob-okat a fajuk csoportjába és erről infót is ír.Majdnem max felbontással 50 körüli fps adatokat kapok !mindenhol!.Lag idáig nem jelentkezett vagyis nem észrevehető.LOTR világát(ha kis mértékben is de van)tükröző hangulatos,szép grafikáju tájak jól megvannak valósítva.
    Tudom újat ezzel nem írtam annak aki ismeri a játékot:)legyen ez csak dicséret a LOTRO megalkotásáért ;-)
    Azthiszem hétvégén nem sokat fogok aludni:)
    Pár s.shot:

s.shot1
    s.shot2
    s.shot3
  • Scotty99
    Bekattanok...ugrál a szemem, és rezeg a kezem. Már LOTRO-val is álmodom...egy hete nem tudtam online lenni, de holnap végre befizetem a havidíjat, és ismét mehetek Középföldére! Ha valaki még questel Lone Landsen, és szüksége van egy Lore-Master társaságára, akkor szívesen segítek bármilyen FS questben
  • hippy
    Ha esetleg valaki nem olvasta:

Patch Notes – June 28, 2007

Following are the patch notes for the June 28 patch:

Localized versions
    Fixed various overlapping text problems in the French version of the game.
    Fixed an issue in the French and German language versions in which some long text labels in character creation were being cut off.
    General:
    Fellowship members will no longer hear a sound when entering Tale of Heroism effect area.
    Fixed the problem with F12 hiding the mini vitals but never showing them again.
    The pages needed for the Legendary Captain Deed, "The Candle's Flame," can now be found in the game world.
    The new crafting icon background has been fixed and should no longer cause eyeballs to bleed.
    It is no longer possible to mail items directly from your Vault.
    The "Earring of Discovery" and "Hunter's Eye" now both give a +1% bonus to Ranged Critical Chance.
    Items: Armour Rend effects are no longer permanent.
    Items: War-cloak of Isildur (pre-order item) now has an out of combat morale regeneration bonus.
    Quests

Changed the behavior of the Kergrim Elite Masters in the Tomb of Elendil so they can no longer break the fight with Nornagol.
    The quest arc which begins with “Hewing the Wood,” created for the Shores of Evendim, is now available to players.
    Fixed an issue in the instance Barad Gúlaran in which Múlvuirë, High Sorceress, could enter a broken state and block the player from completing the instance.
    The Knight of Mordirith needed for the Book 9, Chapter 6 - "Journey to Esteldin" quest will now respawn correctly after he is killed.
  • Hylia
    Ne aggódj, mindig lesznek a szinteden, akik mennek veled, egyszerüen szervezés kérdése az egész. Nézz körül, kik vannak a szinteden, és probálj velük összehozni egy 3-4 fös csapatmagot, hidd el, nagyon szükséges, és ventrivel szorakoztató is.
    Frabi rendszeresen ide irja, amikor csapatot szervez, ugyh tessék figyelni, ha esetleg vki kimarad, annak megcsináljuk még egyszer, h ujra igény támad rá.(ez lvl 25-30asokat érint, és book2-3at) Ha pedig végre beindul az igazi magyar LOTRO fórum, akkor igenis ott lehet/kell majd szervezkedni ilyen irányban.

Crafthoz annyit, h vannak a guilden belül olyan irányú szervezkedések, amik leehtövé tennék, h közös erövel túllépjünk a t4-5 master elérésének nehézségein. Ha mnidez megvalósul, és a guild együtt dolgozik majd, akkor az minden tagnak nagyon kifizetödö lesz :)
  • Scapolite
    Remélem ha kicsit felfejlődök még akkor valaki bevesz majd 1 csapatba.
  • KBB
    A www.gamersloot.net -en megtudod venni online a kulcsot + digital download és 4k-val olcsóbb mintha itthon vennéd.
  • Szaruman
    Nekem még csak 1 50es és egy 40es van:)
  • Scapolite
    Igen,megvétel lesz a vége.Mondjuk én azt szerettem volna,hogy online veszek aktiváló kulcsot(b.key-re) vagy digital download verziót.
    Beg jó Team ;-)
  • DonnieBrasco
    "Bámrelyik kasztal 2 hónap kénylemes játékkal lvl 50 lehetsz. ha kocka vagy és van stabil partyd (2-3 ember) akkor 3-4 hét."

Inkább ne menjünk bele a kényelmes játék fogalmába :) Április 13 óta még mindig csak 35. szintű a fő karim :) Igaz, van egy 19es és egy 13as alt...

DB
  • azirafael
    Karakter választás, fejlődés:

Bármelyik kasztod választhatod, mert mindegyik nagyon hasznos. Hunter és champion dömping van azt hanyagolhatod (nem egyszer láttam már raid party invátot, amire kiirták hogy champion-ok kiméljenek)

Bámrelyik kasztal 2 hónap kénylemes játékkal lvl 50 lehetsz. ha kocka vagy és van stabil partyd (2-3 ember) akkor 3-4 hét.

Craftingban szerintem mindegy mit választasz. Tier 4 és Tier 5 elérése csak a fanatikusok előtt nyitott szerintem (kivéve a gyüjtögető szakmákat). Annyi időt és/vagy pénzt igényel amit egyedül úgysem tudsz megoldani, ezért hiába van xyz darab tailor a klánban én biztosra veszem hogy 2 hónjap múlva is max T3 masterek lesznek. Egyszóval ha van elhivatottságtudatod egy szakma iránt, akkor nyugodtan válaszd azt, mert ha veszed a fáradságot/pénzt/időt/energiát akkor Grandmaster lehetsz és bármelyik szakmával hasznos tagja lehetsz a communitinek.
  • Shaper
    Én is jelentkeznék az eseti book2-re! Tegnap nem sikerült időben felmennem de talán ma!