The Lord of the Rings Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
U.i.: nem tartom valószínüleg hogy egy 2007-es mmoban a játék egy karakter 50re fejlesztéséig tartana...
Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
jaja, lehet uj karit kezdeni es vegigdaralni mindent az elejerol masodjara, aztan harmadjara stb., az az igazan durva :o
Én minden deedet megcsinálom hunteremmel, az összes küldivel együtt (még azokat is, amikért anno nem járt xp, pl Megyében), szereztem a traiteket, és így pl 200al több hpm van, mint egy 4 szinttel fejlettebb, traitnélküli hunternek. Plusz a többi bónuszom is jóval nagyobb (crit chance, resistance, stb)
Szal játékstílustól függ itt is, hogy mily gyorsan fejlõdsz.
Multkor vegigneztem az osszes class leirasat es fura modon, egyiknel sem talaltam utalast arra, hogy gyogyito class lenne. Akkor most hogyan is van ez?
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
LOTRO Snowbourn /Fate of Norns/ Beleghor Lvl 75 Runekeeper LOTRO Snowbourn /Fate of Norns/ Rayner Lvl 75 Burglar SWTOR Hidden Berks Rayner Lvl 50 Scoundrel
LOTRO Snowbourn /Fate of Norns/ Beleghor Lvl 75 Runekeeper LOTRO Snowbourn /Fate of Norns/ Rayner Lvl 75 Burglar SWTOR Hidden Berks Rayner Lvl 50 Scoundrel
Sajnos még elég lassú netem van, és érdekelne, milyen net kell neki. WoW-ban olyakor akadtam problémák nagyobb raidek alkalmával, máskor viszont élvezhetõ volt. Mit gondoltok, ha WoWnak elég volt, akkor ennek is elég lesz?
PS3 ID: ghost_hun
LOTRO stats:
Accomplishments: 232
Bestiary: 2245
Characteristics: 1
Characters: 15
Destiny Point Perks: 23
Guides: 3
Items: 4849
Objects: 295
Quests: 941
Recipes: 611
Skills: 298
Titles: 99
Traits: 261
Zones: 515
A fejlodesre visszaterve, az ok hogy egyentol fuggo a fejlodes irama, de alapvetoen a jatek meghatarozza, hogy egy atlag jatekos milyen utemben tud haladni. Mennyi XP jar a mobokert, kuldikert, mekkorak az egyes XP mennyisegek az egyes szintekhez, mennyire lehet solo-ban nyomulni, mennyire tud az ember csapatot talalni a csoportos kuldikhez, milyen a solo es csoportos kuldik megoszlasi aranya, stb.
Tehat vannak jatekok, ahol egy atlag jatekos is eleri a level cap-et 1 honap alatt, ilyen mondjuk a WoW, es vannak olyanok, amiknel 3 honap alatt sem eri el a max szintet az atlag jatekos, ilyennek mondhato szvsz a Vanguard.
Ezek es az altalad elmondottak alapjan szerinted a LOTRO-t akkor ezek szerint a skalan valahol a ketto kozott foglalhat helyet?
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Lorienel lvl60 Minstrel Balterion lvl56 Guardian Callidus Kinship (Snowbourn szerver))
Jár az 1 hónap az alapjátékhoz.
Lorienel lvl60 Minstrel Balterion lvl56 Guardian Callidus Kinship (Snowbourn szerver))
http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png
Nekem healerként szerencsém van, mert sokszor szinten alul és elhívnak partizni, így viszont a számomra még húzós questeket is hamar megtudom csinálni, amiért sokkal több xp-t kapok, ergo gyorsabban fejlõdök.
Akkor 1 honap alatt elerheto az 50 is? Ajjajj, nem tetszik ez nekem.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
PS3 ID: ghost_hun
Beállok a koldulók sorába és én is szeretnék kérni egy trial kulcsot légyszíves! 😊 Esetleg tudnám viszonozni pár darab 10napos World of WarCraft triallal. Rengeteget olvastam a játékról ill. néztem róla videókat és nagyon tetszik. /valszeg megveszem/, de elötte szeretném kipróbálni. Nem akarok zsákbamacskát. (azon sose nyerek 😄 )
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.