The Lord of the Rings Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Saccard
Hát õszintén szólva nincs még 50-es karakterem, de van egy 6-os(szeretek elszórakozni dolgokkal+meg kellett szoknom+mostanság idom sincs tul sok), és összehasonlithatatlanul élvezhetõbb volt az ediggi questek hangulata, története mint a wowban... Nem csak arrol szolt, hogy fedezd fel, ölj meg x darabot...(pl. skorgrim(jol irom?) üldözése a bányákban köcsög goblinokat irtva...hah!) Tehát egyelõre akár 50 után még szívesen inditok is uj karaktert ha ilyenek a kezdeti questek már!<#mf1> Kiváncsi vagyok, hogy máshol illetve a késõbbi questek is ilyenek lesznek-e!

U.i.: nem tartom valószínüleg hogy egy 2007-es mmoban a játék egy karakter 50re fejlesztéséig tartana...

Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.

Chrystopher
jah. hátha 😄 E-mail: chrystophernike /kukac/ gmail /pont/ hu
Elõre is köszi!

akkor biztos igaz<#banplz>

BEAST
ezt mar hallottam valahol <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

én a számtalan instancera, raidelésre, meg a pvpterületre gondoltam.

Chrystopher
Még mindig nagyon hálás lennék, ha valaki megtudna ajándékozni egy Trial kulcsal! 😉

"A játék meg igazából 50 után durvul be"
jaja, lehet uj karit kezdeni es vegigdaralni mindent az elejerol masodjara, aztan harmadjara stb., az az igazan durva :o
a deedek miatt változó...szal ha csak xpre mész, hogy elérd az 50et, akkor 1 hónap alatt megvan..viszont ha a deedeket is teljesíted, akkor úgy 1,5-2 hónapig is elleszel vele.. az eredmény majd megmutatkozik😊 A játék meg igazából 50 után durvul be, szal..

Én minden deedet megcsinálom hunteremmel, az összes küldivel együtt (még azokat is, amikért anno nem járt xp, pl Megyében), szereztem a traiteket, és így pl 200al több hpm van, mint egy 4 szinttel fejlettebb, traitnélküli hunternek. Plusz a többi bónuszom is jóval nagyobb (crit chance, resistance, stb)

Szal játékstílustól függ itt is, hogy mily gyorsan fejlõdsz.

MrStokes
Mar akartam kerdezni, hogy mely class-ba tartozo karakterek kepesek gyogyitani magukat es masokat.
Multkor vegigneztem az osszes class leirasat es fura modon, egyiknel sem talaltam utalast arra, hogy gyogyito class lenne. Akkor most hogyan is van ez?

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

ha a northdowns-i 2 honeyra gondolsz akkor greenfield közepén északon a másikat meg annundir nyugati felén középtájon 😊

LOTRO Snowbourn /Fate of Norns/ Beleghor Lvl 75 Runekeeper LOTRO Snowbourn /Fate of Norns/ Rayner Lvl 75 Burglar SWTOR Hidden Berks Rayner Lvl 50 Scoundrel

egyébként www.lotr.mmodb.com és ott quest aztán keresd ki 😊

LOTRO Snowbourn /Fate of Norns/ Beleghor Lvl 75 Runekeeper LOTRO Snowbourn /Fate of Norns/ Rayner Lvl 75 Burglar SWTOR Hidden Berks Rayner Lvl 50 Scoundrel

kicsit fogalmazhatnál bõvebben (lvl?, helyszin, stb... 😊

Blob
Egy kis segítséget kérnék hol találom a honey-t? már egy órája bóklászom és nem találom, a küldi leírásban csak egy 2 növény szerepel egy a farkasoknál meg egy ahol sok medve van <#szomoru1>
Scotty99
Lenne egy kérdésem: nagyobb sávszélt igényel mint a wow?

Sajnos még elég lassú netem van, és érdekelne, milyen net kell neki. WoW-ban olyakor akadtam problémák nagyobb raidek alkalmával, máskor viszont élvezhetõ volt. Mit gondoltok, ha WoWnak elég volt, akkor ennek is elég lesz?

PS3 ID: ghost_hun

LOTRO stats:

Accomplishments: 232
Bestiary: 2245
Characteristics: 1
Characters: 15
Destiny Point Perks: 23
Guides: 3
Items: 4849
Objects: 295
Quests: 941
Recipes: 611
Skills: 298
Titles: 99
Traits: 261
Zones: 515

MrStokes
Na most elbizonytalanitottal, en eddig azt hittem a minstrel az amolyan bard-feleseg. 😊

A fejlodesre visszaterve, az ok hogy egyentol fuggo a fejlodes irama, de alapvetoen a jatek meghatarozza, hogy egy atlag jatekos milyen utemben tud haladni. Mennyi XP jar a mobokert, kuldikert, mekkorak az egyes XP mennyisegek az egyes szintekhez, mennyire lehet solo-ban nyomulni, mennyire tud az ember csapatot talalni a csoportos kuldikhez, milyen a solo es csoportos kuldik megoszlasi aranya, stb.

Tehat vannak jatekok, ahol egy atlag jatekos is eleri a level cap-et 1 honap alatt, ilyen mondjuk a WoW, es vannak olyanok, amiknel 3 honap alatt sem eri el a max szintet az atlag jatekos, ilyennek mondhato szvsz a Vanguard.

Ezek es az altalad elmondottak alapjan szerinted a LOTRO-t akkor ezek szerint a skalan valahol a ketto kozott foglalhat helyet?

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
Ezer koszonet, halam orokke uldozni fog! 😄

arra érdemes, amelyiken kevesebben vannak, ott kevesebb a lag. amúgy olvass lejjebb, vagy ott a faq...................................

Blob
MrStokes a nyertes 😊
Jeffjohnson
na megvettem a játékot most telepítem accot már kreáltam csak még visszaértesítö e-mail nem jött..... melyik szerverre érdemes menni majd?

Majd figyelem, hogy mikor vagy online, és akkor megnézzük, mit lehet a gond.

Lorienel lvl60 Minstrel Balterion lvl56 Guardian Callidus Kinship (Snowbourn szerver))

Jeffjohnson
ha nyáron jönne ki akkor most nem itt törném a fejem ,hogy mit válasszak <#vigyor3> de asszem kipróbálom a LOTRt végülis a feeling az bejön csak a fura PvP ami visszariasztott eddig de egy próbát megér aztán ki tudja lehet nem csak 1 hónap lesz belöle <#vigyor2>

Igen. Én úgy tudtam, hogy idén kijön.
Jár az 1 hónap az alapjátékhoz.

Lorienel lvl60 Minstrel Balterion lvl56 Guardian Callidus Kinship (Snowbourn szerver))

Jeffjohnson
Az alap játékhoz jár ingyen hónap vagy ehez is mint a wowhoz venni kell még plusz 1 feltöltõt?

HAF Rigel
Vista lehet a probléma ? Az a baj hogy csak makogok angolul , igy nem írtam ticketet a GMnek. de lehet hogy megkérek valakit aki perfekt.

http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png

Jeffjohnson
http://mmorpg.com/gamelist.cfm/setView/hype/gameID/239/
itt a link

Jeffjohnson
a Warhammer online az 2008 ban jön majd ki valamikor

Melyik warhammer? Az Warhammer:Age Of R. idén nyáron jön ki, ami már nincs is olyan messze. A Warhammer 40K kiadása várható 2008-ra, vagy 2009-re.

Én felvettelek téged, meg még jópár embert. Nem tudom mi lehet a gond.

Jeffjohnson
Köszi a helpet a Wow-ot abbahagytam már vagy 3 hónapja és új mmo után nézek amíg kijön a Warhammer (ami sajna jó sokára lesz) eddig a LOTR meg az EVE ami tetszik.

Április 24.én volt a start, de a preorderesek 11nappal korábban kezdhettek kalandozni, szóval 1 hónap alatt értem el a 34-et. Amúgy ezt a tömegjáték részt nem értem. Az, hogy ki, mennyi idõ alatt éri el az 50-et semmit nem jelent. Minden attól függ mennyi ideje van játszani, és milyen karakterrel tolja, mennyire megy rá a lvlup-ra.
Nekem healerként szerencsém van, mert sokszor szinten alul és elhívnak partizni, így viszont a számomra még húzós questeket is hamar megtudom csinálni, amiért sokkal több xp-t kapok, ergo gyorsabban fejlõdök.

HAF Rigel
pProbálom , három napja és nem megy . pl téged sem tudlak felvenni a kedvencek közé.

MrStokes
Bakker, 2 hete indult a jatek es mar 33-mas vagy? Felo, hogy ez megint egy tomegjatek lesz, mint WoW. :S

Akkor 1 honap alatt elerheto az 50 is? Ajjajj, nem tetszik ez nekem.

Gondolom csak annyi a gond, hogy behalt a chat szerver. Próbáld meg késõbb.

Idézet egy másik fórumról. "Valamit félreértettél a PvP-rõl. AMikor a normál karaktered 50-es lesz, Te is elmehetsz Ettenmoorba és azok ellen harcolhatsz, akik épp monszer playerek. Sõt, akár a saját guildtársad ellen is küzdhetsz, ha épp monszterrel van - Ettenmor nem csak a monsztereknek van fenntartva, de egyelõre még kevés az 50-es "normál player". Tehát ez ugyanaz a PvP mint bárhol máshol - játékosok ellen harcolsz. A különbség csak az, hgoy igencsak izgalmas erõd-ostrom ileltve erõd-védelem a legfontosabb benne. Miért? mert a monsztereknek és a normál playereknek is questek vezetnek az ellenséges erõdhöz és Elite parancsnokokhoz, szóval elég sûrûn kell majd ostromra számítani. És akkor lehet menni védeni illetve ostromolni - SZVSZ ilyen jellegû rendszer máshol nincs."

HAF Rigel
Sziasztok lenne egy problémám . Nem tudok senkit felvenni az ismerösök listába. Mindig azt írja ki hogy . chat server not avlibe . Volt valakinek hasonló probléma ?

Mayday
Mondjuk en nem jatszom, de nem igazan van tudomasom szerint, mert csak a jo oldalon lehet inditani karaktert, es ezaltal nincs pvp sem. Vagy van lehetoseg monster playre, errol mar majd irjon mas, aki probalta is 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Jeffjohnson
Sziasztok valaki tudna nekem irni pár szót arról ,hogy milyen a LOTRben a PvP?

Scotty99
Én még mindig keresek egy trial keyt, ha valakinek akad, és nekem adná, azt megköszönném 😄

PS3 ID: ghost_hun

azirafael
A kulcs el is kelt!

azirafael
Ha valakinek kell Trial kulcs akkor írjon nekem egy PM-et és elküldöm az enyémet.

azirafael
Ha törpe földön jársz akkor ott sok helyen be van fagyva a víz és igen ilyen fekete izé... arra rá is lehet menni!

Chrystopher
p*csába :S

MrStokes
23:28-kor kuldtem el az e-mail-t. 😄

Chrystopher
Messzidzs szent! 😉

Blob
Jó srácok akitõl elõbb kapok mailt az kap válaszban kulcsot, aszem ez így fer.
Chrystopher
Sziasztok!

Beállok a koldulók sorába és én is szeretnék kérni egy trial kulcsot légyszíves! 😊 Esetleg tudnám viszonozni pár darab 10napos World of WarCraft triallal. Rengeteget olvastam a játékról ill. néztem róla videókat és nagyon tetszik. /valszeg megveszem/, de elötte szeretném kipróbálni. Nem akarok zsákbamacskát. (azon sose nyerek 😄 )

MrStokes
Huu, ez nagyon poen!! 😄

MrStokes
Hmm. Epp az iment neztem vegig egy karaktergeneralos videot youtube-on, hat mit ne mondjak, lehet varialni rendesen, nagyon tetszetos volt. Azt hiszem a diverz kinezetre nem lesz panasz. 😊

Elf név generátor <#wink><#wink><#wink>

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.