The Lord of the Rings Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na, kaptunk egy újabb (EN Gilrain) szervert! Többi is igazán jöhetne.

áh, mindig összekeverem a logótokat😊)

DonnieBrasco
Én kérdeztem, nem Zsolty 😊 de köszi! Lehet hogy én is ráállok a traitekre, legalább tömve leszek alacsony szintû dropokkal, tudom tömni cuccal a kicsiket 😊)

DB

A ti kung-futok nem erős!

DonnieBrasco
Ok, én a játékban Finmoth vagyok, ha nem vagyok bent akkor Zsolty-nak, Tinorminak, Fleythrilnek vagy Szabu-nak üzenj, és felvesz!

DB

a faqban van egy kis írás az 1.12 telepítésérõl, ha esetleg ott még nem nézted..

Zsolty, igen-igen, abszolút mindent megcsinálom, ezért is durvább a karim, mint a nemtraitelõsöké. Valour meg alázós (+140hp)😄
Nemtom hány szintje van egy-egy traitnek, de már 6osom is van 1-2.

MrStokes
Ma delutan megveszem, mar eldontottem 😄
Este jelentkezem a klanban, meg nem tudom milyen neven 😄

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

DonnieBrasco
Ha jól tudom semmilyet, 7 nap teljes access.

DB

DonnieBrasco
Last Enclave of Hope

DB

Scotty99
De trial kód milyen korlátozásokat tartalmaz?

Gondolok itt arra, mint wowban, hogy nem lehet tradelni, meg AHzni, meg hasonlók.

Valószínû, hogy a jövõ héten megveszem én is a dobozost 😊

PS3 ID: ghost_hun

Mi a guild neve?

DonnieBrasco
Ha a wow-ot kedveled (és úgy látom, igen), akkor ez is be fog jönni, garantálom. A guildünk meg teli segítõkész emberekkel, kis karakterként tele leszel tömve a legjobb gear-rel folyamatosan 😊

DB

MrStokes
Ezek szerint a trial alatt kezdett karikat at lehet vinni retail-be?
Ez jo. Valszeg meg fogom venni, tetszik a jatek, annyira nem lesz zsakbamacska, meg mar annyit szenvedtem a trial-lal, hogy most mar elegem van belole 😄

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
Pont az lett volna a trial lenyege, h ne kelljen megvenni kiprobalas elott. <#rinya>

DonnieBrasco
Hmm... az ciki.
Nem tudsz valakit akinek megvan a doboz?

Egyébként meg szerintem vedd meg a dobozost, használd a trial kódot 7 napig, utána a rendes keyyel még 30 napig 😊 37 nap ingyen 12900 Ft-ért - simán nem bánod meg 😊
26-os szinten, 1 hónap játék után ugyanúgy alig várom hogy végre visszalogolhassak, mint az elsõ napon. Ilyen velem korábban csak a WOW-val volt, mikor még a legelsõ karakteremet nevelgettem 😊

DB

MrStokes
De lattam, probaltam is, de vmi gondja volt, nem tudta frissiteni magat, talan vmi kapcsolodasi gond, de tuzfal meg virusirto sem ment, net jo volt, nem tudom mi volt a baja.

DonnieBrasco
Lesz ott egy olyan opció, valami olyasmi hogy "nekem már megvan az 1.12, continue!". Nem látsz ilyet?
Elég hülyén volt amúgy megoldva a bétáról végsõre (1.12) történõ kliensfrissítés, mikor megjött a doboz, le is kaptam az egész cuccot (uninstall), és felraktam a retailt. Azóta vannak mozijaim is 😊

DB

DonnieBrasco
Hej Fleythril, a sok küldivel járó traiteket is megcsinálod? Pl. összes quest a Shire-ben, összes quest Bree-landen stb? Én ezen gondolkodtam, hogy pl. ha nekiállok 26-os szinten végignyomni a legkisebb (5-östõl kezdõdõ) küldiket a Shire-ben pl., akkor egyes traiteken iszonyat szinteket el lehet érni (loyalty +6 +7, patiencenél is stb...), és ráadásul ez tök gyorsan megy, mivel csak a mászkálással telik az idõ, a hentelés nem gond 😊

Szóval... ha ez így megy, akkor irgalmatlan traiteket össze lehet szedni! Még szerencse, hogy csak 5öt (vagy hatot??) lehet egyszerre használni, így inkább érdemes célirányosan gyúrni rájuk, mintsem az összesre).

Szóval aki szerint ez egy felszínes játék... az téved és/vagy nem ismeri!

DB

MrStokes
Van olyan versenyzo, aki netrol szedte a klienst, ugy hogy mastol kapott trial kulcsot es megy neki? Nagyon erdekelnenek a reszletek.

MrStokes
Jah es persze felajanl vmi 1.12-es stand-alone patch letoltest, meg telepitest, de ahogy neztem, az az 1.11-es beta klienst updatelne...

MrStokes
Lejott a kliens, a Fileplanetrol szedtem le az 1.12-es EU verziot.

Feltelepitettem, elninditom es a launcherben azt irja ki hogy a 0.0-as verzio van installalva. Ilyenkor mi a fax van? Vkinek vmi otlet?

van, plusz hunterek késõbbi szinten nagyobb városokba tudják teleportálni az egész csapatot.

Chrystopher
Lotroban van lehetõség amolyan hazateleportálásra, mint a WoW-ban a Hearthstone?

MrStokes
Sztem gyujts ossze azokat a kifejezeseket amiket a linkelt szotarban nem talasz meg es mi majd megvalaszoljuk oket.

MrStokes
Huuu, mar most latom hogy hogy el fogok tevedni <#wow3>

Blob
köszi 😊
Chrystopher
A hiba az ön készülékében van! 😄

Chrystopher
http://www.worldofwarcraft.hu/content?page=dict_main

Igaz ez world of warcraft, de ~60-70%-ban megegyezika többi RPG & MMORPG-vel. 😉

Blob
Sorry csak egy észrevétel http://www.mehq.net/dynmap/index.php?map=Breeland
nálam a magyarorszag.hu jön be <#gonosz1>
Blob
Egészen pontosan ez a quest ebbõl a Red berries grow és a Blackwort root grows megvan
Bree - landon vagyok, bocs ha nem értem amiket írsz de én most játszom elõször ilyen játékkal még nem vagyok tisztában a kifejezésekkel csak olvasgatom amiket írtok (pl.: lvl, pvp stb.) <#nemtudom>

Collect Honey
There are beehives behind the abandoned house south of Combe. Red berries grow in patches in the valley behind the house. Blackwort root grows near a wolf-den north-east of the Combe lumber camp.
Több türelmet, ha lehetne kérnem. <#wink>Tény, hogy ott van a FAQ, de semmibe sem kerül beszúrni egy linket ide és nem kell „leszedni” a másik fejét. Pííísssszzzzz! <#worship><#worship>

Resonance multi gaming baráti közösség: http://resonance-guild.eu

MrStokes
Hosszas szenvedes utan vegre talaltam egy helyet, ahonnan szedem a klienst, mokas kis 5 Gb. >_<

Meg vagy 5-6 ora hossza, mire lecsordogal.
Na akkor majd holnap szombatba atnyulo ismerkedesi sessiont fogok elkovetni jol.

Chrystopher
húzzá dolgozni! <#wilting><#banplz>

én inkább a fórum rendeltetését nézem, elvégre azért õrzi meg az összes üzit, hogy vissza lehessen olvasni..

MÁS:
ITT van fotópályázat, frankó posztert, egérpadot meg tollat lehet nyerni.
Szavazz! Nekem a szívárványos tetszik<#vigyor3>

Jeffjohnson
már az 1662es hsz ed után megvolt csak könnyebb lett volna ha nem szájkaratézunk itt... csak szimplán bedobsz 2 linket aztán ennyi Fow forumot kb én meg még 1-2 haver tartjuk fenn mégsem mondjuk minden új embernek ,hogy olvasson vissza hanem segítünk de ez már nagyon off...

kár, hogy ez rólad nem mondható el😊

Na mindegy, megvan amit akartál, fejezzük be.

Jeffjohnson
látod megy ez neked csak akarni kell....amúgy thx!

A hasonló hozzáállású emberek kedvéért beletettem párat a faqba...
Remélem kicsit összekapod magad, vagy megfogadod a lentebb írtakat, és legközelebb nem bombázod a topikot ilyen kérdésekkel..
Ja, és szívesen.

Scotty99
Köszi a választ!

A gépigénnyel tisztában vagyok, megvan alá a megfelelõ vas. A nettel voltam gondban, de szerintem adok neki egy próbát. Nem fogok a net miatt lemondani ekkora élményrõl, hamarosan lesz jobb, és az miatt sem fáj többet a fejem legalább 😊

PS3 ID: ghost_hun

Jeffjohnson
<#ejnye1>

segítettem, nézd mennyi lehetõséget adtam a válasz megtalálására!
Ennyi idõ alatt már megtaláltad volna.

Jeffjohnson
de ha ennyire fáj segíteni a másiknak akkor minek válaszolsz...<#pardon1>

nem kellett volna 1600-at, mert kb 50hsz-enként mindig megkérdezi vki...
és direkt nem írtam le, mert fejbõl nem tom, keresni meg hadd ne keressek más helyett.
+ kulcsszavakat beírva a lap alján a keresõ is nagy barátod lehet😊

Jeffjohnson
igaz! csak 1600 hszt nem poén visszaolvasni... no offence csak kb ennyi lett volna beírni azt az 1 linket mint amennyit most gépeltél azért ,hogy elmondd ,hogy olvassak vissza de azért köszi...

van, olvass vissza.

az ilyen kérdéseket meglehetne elõzni, ha az emberek nem lennének piszok lusták..

Jeffjohnson
van valami jó külföldi oldal ahol a skillekröl meg egyéb okosságokról lehet olvasni? esetleg magyar ...

10es szinttõl lehet 50es szörnyként menni. a "jó" kariddal meg 50tõl. További infót a hivatalos oldalon találsz.

Jeffjohnson
más ez a játék mint a wow a grafikát még szoknom kell de úgy 2 órányi játék után egész jó sztem ma sokáig fent leszek <#vigyor2> PvP re lehet kis szinten is menni vagy csak ha megvan az 50?

remélem minél hamarabb lesz hozzá tört szerver, mert már én is naon játszanék vel---nincs pénzem megvenni eedetiben, és fizetni a havidíjat...
MrStokes
Nah csinaltam Codemasters acc-ot, megvan a trial e;ofizu is, de nagyon nem vagom, honnan tolthetnem a klienst, a FAQ-ban szereplo linken csak patch info es letoltes van. Eleg erdekes. >_<

Vki help pls!

Saccard
A játék szerintem kicsit erõsebb netet igényel mint a wow(legalábbis ugy tapasztaltam), viszont az ember gépét igencsak meg tujda izzasztani, ugyhogy a gépigényre ajánlom figyelj(jóval nagyobb mint a wownál)!

Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.