10184
10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• KBB
    Tényleg az, van valami másik magyar fórum ahova hirtelen mindenki átlibbent?
  • Blob
    menyibe is adod?
  • maniac001
    Még mindig eladó a Lotro accom + 2 hónapos GC. Áron alul ofc.
    PM.
  • Blob
    2 napja nagyon halott ez a topik
  • KBB
    Ez kicsit olyan "nesze semmi fogd meg jól"-nak nézki, de a fun faktora valószínű így is elég magas lesz :)
  • Lyan Kyj
    LOL! Sneak Peek - kontent ápdét

Ekkora hülyeségetXD

• Blob
    minél magasabb és mi a q?
  • Meara
    Sziasztok,

van vkinek magasabb szintű Lore-master karaktere? Az egyik kaszt küldinél elakadtam, ha tudna segíteni vki, annak nagyon örülnék.

Üdv: Meara
  • Blob
    kezd telelenni a makkom evel a szerverrel hogy soha nem lehetfellépni rá
  • Blob
    ezer köszönet.
  • Walkyre
    Elso: Ered Luinbol ahogy mesz at Shirebe a hid alatt,
    Masodik: Shirebe Brockenborignsba a szobor alatt,
    Harmadik: Lone Lands Forsaken Inn-be.
  • Blob
    valaki nem tudja hol találom Berenin's third Key? mert a dinamikus térkép sehol nem muttatja az első 2ő megvan
  • KBB
    Nyilván ők sem akarják lelőni a poént, csak fenntartani a hype-ot, azt pedig ezzel az elhintett pár infóval sztem megoldották.
    És azt én nem "egyetlen konkrét infó"-nak nevezném amit a book10-11-ről elmondtak.
  • azirafael
    Ebből mondjuk nem sok minden derül ki... igazábol teljesen értelmetlen volt az egész mert mindenre csak anyit tudtak mondani, igen jó ötlet gondolkozunk rajta, és későbbi update-ben majd valamikor jól benne is lesz, de azt hogy mikor és milyen formában fog megvalósulni azt sajnos nem mondhatjuk el mert titok... Egyszóval nesze semmi fogd meg jól.

Az egyetlen konkrét infó amit ki tudtam hámozni:
    Book 10 (még a nyáron?)- jeweler fog tudni armband és earing craftot (végremár)
    metalsmith, weaponsmith fog tudni fegyvert/páncélt javítani akárhol ha craftol és visz magával ülőt.
    Book 11 (ősszel)- vásárolható/berendezhető házak és klán házak.
  • KBB
    Szóval a LOTRO fejlesztők is legalább annyira "idióták" mint a Warhammer fejlesztői :)
  • hippy
    Kötelező olvasmány:
    http://lotro.onlinewelten.com/articles.php?id=136&page=13
  • azirafael
    Ezen kurvajót röhögtem... ezért topicot nyitni az USA forumon LOL

Angol tudás szükséges!

Tomb of Elendil, Or, Why Sauron Deserves To Win

Let's face it, the Rangers are lazy incompetent fools who deserve to have their empire destroyed. Why?

When was the last time a Ranger did anything? There are one or two examples, but most of the time, they sit by a campfire, or in a city, and get random people (i.e. us) to do their work for them. If its *so* important, why out-source the work?

Case in point: The Tomb of Elendil is supposed to be very important. Their heritage is being plundered. But this place isn't open for 10 min and it's 1) crawling with thieves 2) undefended by the rangers.

Where are the rangers? Oh, they're getting all emo by the fire. “Our kingdom is lost, blah blah, blah.'

Do something about it! Heaven forbid. Instead, they ask us to do their work for them.

Bah! And if it's so important that we re-forge Narsil, why send us on these silly quests to "prove our worth." (Translation, ‘I’m too lazy to do it myself.’) Aragon sent me. Don't like it? Take it up with him.

With this total lack of spirit, no wonder the men of the north folded like a cheap hobbit suit.

Sauron Deserves to win.
  • KBB
    Jah, azt megtaláltam. 0 Seeder, 0 leacher igy esélytelen...
  • Blob
    Lord of the Rings Online Official Game Soundtrack elvileg innen letudod tölteni, sajna nekem nem sikerölt, ha neked sikerül szolj légyszives vagy ha bárkinek sikerül.
  • Blob
    Last Enclave of Hope
  • KBB
    Megvan esetleg valakinek a játék zenéje, aki hajlandó lenne "biztonsági másolatot" készíteni belőle? Dobjon pls akkor egy privit hogy megbeszéljük, eléggé beleszerettem a zenéjébe is :)
  • KBB
    Kössz szépen!
  • Scapolite
    Kliens-t innen:Link
    A letöltésvezérlőt pedig innen(ha rám hallgatsz akkor ezzel a l.vezérlővel szeded):Link
  • KBB
    Valaki tudja honnan lehet a játék kliensét letölteni?
  • Blob
  • Blob
    Madár ijesztő ott haol a madár sem jár LOL, azt hiszem megtaláltam az elveszet tesómat
  • Scotty99
    Akkor sajnos nem tudom mi lehet a gond, mert nekem így működik, 2 félével is. Amikor le akarod tölteni, akkor az oldalon is kell lenni vlami magyarázatnak, hogy is kell felrakni. Olvasd el azt is, mást sajnos nem tudok ezügyben segíteni. Javaslom, h próbálj ki másikat is, lehet, hogy éppen azzal van a gond, amit letöltötél :/
  • Scapolite
    Mondjuk a jelenlegi is jól testreszabható de kiváncsi lennék valami más interface-re.Ezért küzdök csak:)
  • Scapolite
    Bocsi,nem akarom már bénaságomat hirdetni ehez az ui dologhoz viszont egy még mindig nem stimmel:kiválasztom ott ahol írtad,hogy skins(az ui mappa neve amit lát is)azután accept de nem változik semmi.Ua marad mint az alap:(
  • Scotty99
    Szeretem olvasni ezeket az élménybeszámolókat, annyira megjön a kedvem a játékhoz. Ha minden jól megy, akkor jövő héten mostmár tényleg tudom aktiválni az előfizetésem, és remélem sikerül majd találnom nekem is egy állandó csapatot, ahol szükség van rám :)

Már annyira játszanék!
  • janus84
    Hehe, Bitangal úgy belelendültünk, a "csak még adjuk le a questet" betegségbe, hogy hajnal fél 4 körül eszméltünk, hogy mikor is akartunk mi aludni menni? :D De azért, úgy gondoltuk, hogy a "hamár eljöttünk idáig azért csak fejezzük már be" betegséget is kipróbáljuk, szal alig bírtam elaludni, mert világos volt és a fecskék csiviteltek az ablak alatt, úgy fél 5 fele :D
    Ez a játék egyre jobb...
  • Hylia
    Igen, valamikor éjfél után egy pillanatra arra eszméltem, hogy Frabi nagyban okositja épp a csapatot: "Én kedzek pirossal, Blob sárga, Bitang kék, Fred meg nyomjon a végére hupililát követve Beriod méregzöldjével etc...aztán egetrengető jajveszékelés mert nem sikerült :D Persze gondolom aztán a végére már belejötetek, nem is kell hozzátok híler :)
    Mostmár, h a csipetcsapat feltornázta magát 30ra, végre nekiláthaunk a komolyabb munkának is:)
  • Blob
  • Nabunaid
    Nagyon jót csapatoltunk tegnap estétől ma hajnalig, ezúton is köszi a dream teamnek! /Frabato, Blob, Beorid, Piszkodfred/
    Rettentően hiányoltuk Iwatorit, és ezúton is bocsánatért esedezem amiért olyan FL questeket is megcsináltunk lendületből /mohóságból/ ami még neki is kell majd. Mindenek csúcsa egy elf kísérgetős quest volt North Downsban az erdei trollok közül, igazi csapatmunka volt!
    Végre komoly harci kombókat is kipróbáltunk és fantasztikusan működött! Aki szeretne belőle jobban felkészülni, ajánlom a Lyan jegyezte 1748-as hozzászólást, ott letölthető az egész táblázat!

Bitang

• Szaruman
    World broadcast: 'Inhabitants of Middle-Earth, As you have recognized we are currently affected by some major issues (like rubberbanding, the "invisible walls", mails and the auction system). We have no ETA on a fixing time, so we want to ask that you refrain from using the mail and auction system until the servers are back to normal. Our operators are working as fast as they can in order to fix this problem. Thanks for the understanding. '

• Szaruman
    Sztem hamarosan lesz bla bla...

Hát ja, egyetemistának lenni jó (kivéve vizsgaidőszakban, de egy idő után azt is leszarja az ember).
  • Blob
    neked aki othon van és nem dolgozik lehet,de mind1 tuttomal nem lehet átvinni vagy ez mér megváltozott?
  • Szaruman
    A költöztetés azt jelenti, h átviheted a karidat egy másik szerverre. Wownál is bevett szokás volt a populated szervereken (amúgy egy lvl30-as karit megcsinálni 3-4 nap;) ).
  • Blob
    na ne már amikor már majdnem 30 vagyok? ne viccelj
  • Szaruman
    Sztem hamarosan lesz költöztetés snowbournról, mer brutálisan túlterhelt.