The Lord of the Rings Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DB
A ti kung-futok nem erős!
DB
Zsolty, igen-igen, abszolút mindent megcsinálom, ezért is durvább a karim, mint a nemtraitelõsöké. Valour meg alázós (+140hp)😄
Nemtom hány szintje van egy-egy traitnek, de már 6osom is van 1-2.
Este jelentkezem a klanban, meg nem tudom milyen neven 😄
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Gondolok itt arra, mint wowban, hogy nem lehet tradelni, meg AHzni, meg hasonlók.
Valószínû, hogy a jövõ héten megveszem én is a dobozost 😊
PS3 ID: ghost_hun
DB
Ez jo. Valszeg meg fogom venni, tetszik a jatek, annyira nem lesz zsakbamacska, meg mar annyit szenvedtem a trial-lal, hogy most mar elegem van belole 😄
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Nem tudsz valakit akinek megvan a doboz?
Egyébként meg szerintem vedd meg a dobozost, használd a trial kódot 7 napig, utána a rendes keyyel még 30 napig 😊 37 nap ingyen 12900 Ft-ért - simán nem bánod meg 😊
26-os szinten, 1 hónap játék után ugyanúgy alig várom hogy végre visszalogolhassak, mint az elsõ napon. Ilyen velem korábban csak a WOW-val volt, mikor még a legelsõ karakteremet nevelgettem 😊
DB
Elég hülyén volt amúgy megoldva a bétáról végsõre (1.12) történõ kliensfrissítés, mikor megjött a doboz, le is kaptam az egész cuccot (uninstall), és felraktam a retailt. Azóta vannak mozijaim is 😊
DB
Szóval... ha ez így megy, akkor irgalmatlan traiteket össze lehet szedni! Még szerencse, hogy csak 5öt (vagy hatot??) lehet egyszerre használni, így inkább érdemes célirányosan gyúrni rájuk, mintsem az összesre).
Szóval aki szerint ez egy felszínes játék... az téved és/vagy nem ismeri!
DB
Feltelepitettem, elninditom es a launcherben azt irja ki hogy a 0.0-as verzio van installalva. Ilyenkor mi a fax van? Vkinek vmi otlet?
Igaz ez world of warcraft, de ~60-70%-ban megegyezika többi RPG & MMORPG-vel. 😉
nálam a magyarorszag.hu jön be <#gonosz1>#gonosz1>
Bree - landon vagyok, bocs ha nem értem amiket írsz de én most játszom elõször ilyen játékkal még nem vagyok tisztában a kifejezésekkel csak olvasgatom amiket írtok (pl.: lvl, pvp stb.) <#nemtudom>#nemtudom>
Collect Honey
There are beehives behind the abandoned house south of Combe. Red berries grow in patches in the valley behind the house. Blackwort root grows near a wolf-den north-east of the Combe lumber camp.
Resonance multi gaming baráti közösség: http://resonance-guild.eu
Meg vagy 5-6 ora hossza, mire lecsordogal.
Na akkor majd holnap szombatba atnyulo ismerkedesi sessiont fogok elkovetni jol.
MÁS:
ITT van fotópályázat, frankó posztert, egérpadot meg tollat lehet nyerni.
Szavazz! Nekem a szívárványos tetszik<#vigyor3>#vigyor3>
Na mindegy, megvan amit akartál, fejezzük be.
Remélem kicsit összekapod magad, vagy megfogadod a lentebb írtakat, és legközelebb nem bombázod a topikot ilyen kérdésekkel..
Ja, és szívesen.
A gépigénnyel tisztában vagyok, megvan alá a megfelelõ vas. A nettel voltam gondban, de szerintem adok neki egy próbát. Nem fogok a net miatt lemondani ekkora élményrõl, hamarosan lesz jobb, és az miatt sem fáj többet a fejem legalább 😊
PS3 ID: ghost_hun
Ennyi idõ alatt már megtaláltad volna.
és direkt nem írtam le, mert fejbõl nem tom, keresni meg hadd ne keressek más helyett.
+ kulcsszavakat beírva a lap alján a keresõ is nagy barátod lehet😊
az ilyen kérdéseket meglehetne elõzni, ha az emberek nem lennének piszok lusták..
Vki help pls!