The Lord of the Rings Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Blob
már sikerült, akadnak szerencsére csapatjátékosok, akik nem csak magukkal foglalkoznak a siker érdekében 😊
bár hamár egy carakterrel kell együtt csinálni egy q-t akor megcsinálhatták volna hogy nagyobb tudással rendelkezik, mert hiába voltunk 1 szinten õt pik pakk alat lecsapták, na ezekután védd meg , meg még magadat is egy 22 sintõ lény ellen elég LOL de valszeg csak én vagyok a kezdõ és majd megszokom 😄
Majd este besegítünk Neked...

Resonance multi gaming baráti közösség: http://resonance-guild.eu

Blob
Hát de nem jön senki ott vannak a csávónál en felveszek legalább 2 embert partyba de nem jön senki ezt a pöcsmadarat meg 3 ütés alat admir szétvágja hihetetlen menyire gyíkarcuak játszanak evel a játékkal<#confused><#violent>
Screeniek a kiegbõl: KATT
Nice!

Csak az lore masterem után....<#wink><#wink><#wink><#wink>

Kedves, aranyos, és a legszexibb elf lány egész Eriadorba<#circling>

Ranger hozza a legmagasabb dmg-ket, szal itt alap a csapatba.
Burglart is keresik magasabb szintekene a fellowship q-hez, mert befolyása van a kombóindításra, + stunol.
Lore-mastert is szeretik powerleech + stun, meg ugye ott a pet.

Itt szerencsére mindegyik kasztot beveszik, szal nincs ilyen, h fú, xar Captain, blabla, mert mindegyiknek van olyan speckója, ami fontos (nem hiába 6 kaszt és 6 a max létszám fs-be.).

Nyugodtan indíts bármit.

Egyébként nem írna róla véleményt vki, aki wowozott elõtte?

Hát ha minden jól megy és ki tudom próbálni akkor talán majd megtudom milyen vagy ingame 😊

Shock
Hát ha jól rémlik, oda olyan 3 ember azért kell.

Silberion - elf lore-master Galdobald - hobbit burglar Theriond - human champion

Blob
Egészen pontosan amikor Stridertel elutazunk a pajkos póniból és Torhannal karöltve kell harcolni 😊<#violent>

Holnap meglesz a game. (Trial kulcsot már eligértem)
Mit inditsak ha tank és healer nem akarok lenni?
DDO-ban ranger-el játszottam és senkinek nem kellett a partyba, ezért
nem hivtak és sokszor egy orát is vártam mire játszani tudtam. Szeretek
szolozni is, de a group questekhez olyan kari kell amit hivnak majd.
Szoval mit inditsak?
Így igaz...<#worship><#worship>

csak ingame nem<#vigyor3>

A gond az, hogy a többség (velem együtt) már odaadta a kulcsot barátnak, rokonnak, stb, így nem egyszerû a trial kulcsot szerezni.

Egyébként meg semmi gond, Lyan nem mindig ilyen "szúrós"...<#wink><#wink><#wink><#wink><#wink>

faqban van jópár link, lehet mazsolázni. Sõt, a hiv. oldalon is vannak leírások, videók.

Tudok angolul, azt h magyar oldal legyen csak zárójelbe írtam h ha van magyar akkor azt, de ha van vmi jó angol akkor is teljesen jó. A kulcsról meg csak kérdeklõdtem h csak azoktól lehet-e szerezni akik megvették már a lotro-t, nem kéregettem. És bocsi ha 2x írtam le, de az 1.-re nem válaszolt senki, pedig sztem aki lotro-zik bárki tudott volna.

te sem elsõ alkalommal írod le ezeket...várj türelmesen, ha lesz kulcs, kapsz. Magyar oldal meg nincs, de ha nem tudsz angolul, akkor nincs értelme játszani, mert itt nem jelzi a küldi, hova kell menned. Ha nem tod elolvasni a questlogot, akkor ennyi volt.

Sziasztok megin.
Valaki nem tudna egy olyan (ha lehet magyar) oldalt mondani ahol részletesen lehet olvasni a játékról, játékmenetrõl, fajokról kasztokról, bejárható helyekrõl stb stb?
A másik meg az lenne hogy trial-t honnan tudnék szerezni vagy kitõl tudnék kérni? Mer ki szeretném próbálni mielõtt megveszem

Köszönöm a válaszokat.De már anyira ki akkarom próbálni hogy ha azt mongyátok low beálitások mellet el döcög akkor felrakom.A könyvet azóta hogy kb 6 évesen esti mesének felolvasták nekem már vagy 6-szor kiolvastam ezalat is eltudtam képzelni hogy milyen a világ,most sem lesz nehéz belegondolni milyen ful grafikai beálítás mellet.<#email>

1.Nem lesz gond a reggel, mert a launcherben az azonosítóddal és a jelszavaddal lépsz be, ez bármelyik gépen megy.
2. A mostani configodon is elfut, csak a beállításokat vedd le. Mondjuk az 512MB Ram-al lesznek gondok, a 2 GB erõsen ajánlott.

Ha belátható idõn belül úgyis veszel egy erõsebb gépet, akkor érdemes várni, hogy megfelelõ grafikai beállítások mellett nyomulhass, low-on annyira nem néz ki jól.

Én nem játszottam még a lotro-val, de ha a wowból indulok ki akkor a ramod kevés lesz, fõleg a nagyobb népességû területeken, de inkább várd meg olyannak a véleményét aki lotro-zik 😊

Hello ma végre megjöt a játék és lenne két kérdésem.
1.Még soha nem játszotam online játékal.A problémám az hogy 1 hónap múlva veszek egy teljesen új gépet és ha a mostanin regisztrálom magam akkor az új gépre csak simán felrakom a játékot és azon is érvényes lesz a reg.
2.Egyáltalán van értelme felrakni a mostanira(p4 2,7proci ati radeon 9600 ultra256mb,512ram)fogja e bírni.
Nem akkarom elba...ni az egy teljes hónap free hozáférést ha valaki tudna segíteni meg köszöném.

az íj felhúzásának idejét csökkenti (az a kék, betelõ csík a skillek lenyomásakor), szal hamarabb ellövi a skilleket.

Nekem kb. lvl15-tõl kezdett igazán tetszeni. Onnantól egyre jobb, izgalmasabb questek várnak rád, hatalmas partizások stb.

Lorienel lvl60 Minstrel Balterion lvl56 Guardian Callidus Kinship (Snowbourn szerver))

Jeffjohnson
nekem is szokatlan volt elsöre wow után de pár nap múlva belejössz <#vigyor2>

Sziasztok.

Este sikerült win reinstal után beizzitani gamet.
Csak proba képpen csináltam egy Elf Guardian Leányzot 😊,isten igazábo ma kezdek majd a Snowbourn szerverre uj karit.

Eddigi 20 perces tapasztalat nem rossz, bár wow után elég szokatla volt 😊

Shock
Amdirt sokszor le kell verni, most melyikre gondolsz? <#idiota>

Silberion - elf lore-master Galdobald - hobbit burglar Theriond - human champion

Sziasztok!

Lenne egy tárgyképességgel kapcsolatos kérdésem.

Bow of the Eagle egyik képessége - Subtracts 1.5% from Induction Duration

Ez minek az idejét csökkenti? Skill Recovery Time?

Blob
Valaki aki már elõrébb jár jóval, Amdirt csak egyedül lehet kinyirninvagy neki lehet esni csapatban is?, Mert ezt a pöcsmadarat védeni akivel vagyok elég nehéz mivel alig van hp je, csak feltart 😞
Music System
Azt ígérik, hamarosan lehet majd gyakorolgatni az oldalon, meg mûveket leszedni.

Bocsi az újabb kérdésér, de kezd nagyon érdekelni a játék😊
Nincs vmi magyar oldal (mint a wow-nak a wow-hungary) ahol info-kat tudnék meg a játékról, meg hasonlók?

minstrel, guardian kevesebb van, mindig kell,
loremaster,burglar,captain, keves van, de nem hianyzik senkinek,
hunter champion van egy rakat, nem csak a guildben hanem az egesz serveren, ilyet max penzfarmolasra csinalj egyet
ááááá itt a game az asztalomon,erre windows reinstallal kell foglalatoskodnom 😞

Sziasztok.
Az a kérdésem lenne, hogy hogy tudok egy trial key-hez hozzájutni, hogy kipróbálhassam a LotRO-t, mielõtt megveszem? Regelni kell vhol vagy csak azok tudnak küldeni akik már megvették?
Köszi elõre is a választ

azt se tudod kivagy , te mit szeretnél ez itt a kérdés

BEAST
Mar eleve vicces hogy nem is olyan reg meg o is itt verte a nyalat hogy a wow mennyivel jobb mint a lotro ... most meg lotro trial keyt szeretne 😄DD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Shock
Már WoW topicban is idegesitõ voltál a követelõzõ stilusoddal, itt sem változott. Én már akkor se adnám oda a Buddy key-emet, ha meglenne. <#ejnye1>

Sziasztok.

Ujra lenne egy kérdésem.
Snowbourn szerverre mennék estétöl,van valami kaszt ami esetlegesen kellene Guildba?

DonnieBrasco
Hányadik szint körül kellenee ember? Én lassan 29 leszek... csak sajna ritkán érek rá 😞
Viszont rajtam kívül csak Santantica van hasonló Loremaster, és azt kell mondjam, egész komoly DPS-t tudunk nyomni, ha arra megyünk rá, és a debuffok se kutyák! Meg az "improved" maci 😊

DB

A ti kung-futok nem erős!

azirafael
Bár nem ábc de jópofa:

tünde név generátor

Tyler Durden
Szerintem lassan ignore-olni fognak. Napi 5 bekérdezéssel mást nem fox elérni..

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

en ugyanigy vagyok ezzel Tuffal, miota az Enychus trio tovabblepett sehova nem birok menni instaba, doldinen satras fobossat 4. probalkozasbol se vertuk le 3(4?) nap alatt, de annak orulok hogy legalabb a tobbi questhez lett full csapat (3 nap alatt), vagyis hat minstrel, az hogy meg egy guardian is legyen olyan csak a legendakban letezik
garth agarwenbe 2szer probaltam csapatot keresni de Forsaken Inn-nel nem mentem tovabb mer tudtam ugyse lesz epkezlab csapat, multkor meg a Vessel of Purityt se birtuk megcsinalni PUGgal akkora benazas folyt, folyamatos stun megszakitas, autoattackal vegignyilaznak minden mobot amelyeken vegigmennek Tabbal, kozelharcosok olyat, hogy mob aggro rangeje olyat nem ismernek, ahh..
valaki nemtudna már adni egy triál-t?<#guluszem1>

Tatyla
valaki nem tudja hol találhatok tünde ábécét?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Függggõõõõõ!!!!<#wink><#wink><#wink><#wink>

inkább "2 hétnyi idõpocsékolás miatti frusztráció"😊

Kinship panel és vidd a kurzort az aktuális szint fölé. Ekkor kiírja, hogy most mik vannak és mellett ott van a köv. szint és hogy mit fog adni.

azirafael
Vannak a klánnak szintjei? Mitõl nõ, hogyan lehet fejleszteni? Miket ad be késõbb? Van értelme egyáltalán?

Mayday
Budaorsi MM-ben tuti, hogy van, CE, normal, gamecard is.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...