10184
10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• DonnieBrasco
    Miért nem nézed meg magad, hogy megy-e??

DB
  • KBB
    http://lotropatch.extra.hu
  • Eredan11
    Gyorsan szedi nekem is ilyen van es eleg gyorsan lehozta!
    Na megy a LEOH forum?
  • vaguny
    Ma érkezik meg a game, már várom a kipróbálást. A kérdésem az lenne, hogy kb mekkora patch-elési időre számíthatok 1M-ás nettel?
    Esetleg lehetséges lehúzni előre valamelyik patch-et?

• Szaruman
    Le van írva, scholar tudja csinálni.

'If you know a scholar of some skill'...
  • sokoo
    http://lorebook.lotro.com/wiki/Quest:Studying_the_White_Ships

És ezt kell szerezni: woodworking-lore
  • sokoo
    White ships, meg a többi. Most nem vagyok otthon, de valami -lore végű matikat kérnek a questek, amiket mob nem dob, gyártani nem tudok, árusnál nem találok. Valószínűleg nem jól értem a questet. Ha hazaérek megnézem pontosan.
  • Blob
    konkréteabban?
  • sokoo
    Sziasztok! A Crafter küldiket ha ismeri valaki, leírná, hogy melyik cuccot honnan lehet összeszedni? Nem bírom kihámozni. :S
  • Hylia
    Hát, egyezzünk meg abban Édesatyám, h ha a Callidust mégis inkább arra a "bizonyos" névre akarod átkeresztelni, (esetleg No more HUNters?:) akkor te állod a 13 zöldhasut :) És ezekután én is meggondolom, h Fülzsirnak kereszteljem-e a hobbitomat :)
  • Szaruman
    Egyezzünk meg abban, h a szétválós témáról nem beszélünk többet.
  • Lyan Kyj
    Turbine is pleased to announce that we are now offering three new services to the The Lord of the Rings Online™: Shadows of Angmar™ community:

* World Character Transfer: Started on Elendilmir but all your friends are on Nimrodel? Turbine can now move your character from one LOTRO world to another! Your character stays intact, retaining all of its stats, items, levels, titles, and other information. The fee to transfer your character from one server to another is $24.95 per move.
    * Character Rename: Wish you'd picked a different name, but have come too far to re-roll? Characters can now be renamed for a fee of $9.95 per name change.
    * Kinship Rename: Kinships can now be renamed for a fee of $12.95 per change. You must be the founder of your Kinship to change the name!

részletek: KATT
    forrás: hiv. fórum/Forsakeninn <---jóoldalcsekk!
  • Aranion
    csak a szabályzatról...
    Minden kinshipnek kellene lennie valamilyen szintű szabályzattal. Nekünk vasárnap lesz csak írásba foglalva, de igyekszem megmutatni.
  • Aranion
    Iwatori!

Köszi, hogy elolvastad a postomat. Kicsit túl magasan vagy, nem gondolod?
    Én azt ugyebár olvasam el, ahogy oltogatsz...
    Azt se tod, mi volt a levél második felében...
  • sheky
    Sziasztok!
    Még egy utolsó hozzászólás békésebb hangnemben :-)
    - Kocka-nem kocka: Nem az volt a gond, hogy bántó a kocka vagy sem, hanem az, hogy egy újnak esetleg ijesztő lehet.
    - Ventri: Azért lenne fontos, hogy megismerjük egymást, ugyanis éppcsak picivel jobb olyan playerekkel játszani, akik magyarul beszélnek, de nem ismerjük őket, mint külföldiekkel. Én a Callidus-ban vagyok, hamarabb lépek fel ventrire, mint elindítom a játékot és nagyjából ismerem a ventrin levőket. Vannak akiknek hülye stílusuk van, tudom nagyon jól, de csak meg kell szokni (ismerni) őket és nem csak első hallás alapján véleményt alkotni. Igenis baráti légkör van a klánban, pont ezért néha olyanokat is megengedünk magunknak egymással szemben, ami másnak egy kicsit "furcsa" is lehet (én sem szeretem amikor .. beleböfög a mikrofonba de nem is halok bele).
    - Aggresszíó: Én mindkét részről láttam agresszió jeleit, nem értek velük egyet, de valaki így reagál arra amit sértőnek érez. Próbáljunk úgy írni, hogy eszébe se jusson, hogy megsértették.
    - Szabályzatok: Ha lehet tegyünk be egy linket minden klánnak a szabályzatáról, mert szerintem az is sérthet egyeseket, hogy egy nem klánbeli ítélkezik a szabályaikról, amikor nem is ismeri őket pontosan(pl nincs 2 nap után kirúgás stb.). Én legszívesebben kitörölném az összes olyan hozzászólást, amiben a másik klánról mondanak véleményt, mindenki csak a sjátjáról beszéljen és ne hozzon fel példaként másik klánt.

Egyébként nem ilyen vészes a helyzet, mint ami itt látszik. A legtöbbünk sok baráti kapcsolatot tart fent másik klánokban levőkkel is, és szívesen játszunk velük is.

sheky - lvl49 Törpe Minstrel

• Lilithn
  • Hylia
    Kedves Lilith, Aranion.

Az egész dolog már régesrég lecsengett, a kedélyek megnyugodtak, a helyzet rendezödött, pont ezért teljesen felesleges a megkésett post-otokkal ujra felemlegetni mindent, épp ezért végig sem olvastam, mit irtatok, meg nem is reagálok a tartalomra. Irtatok volna 2 nappal elöbb...de mostmár game over, mindenki befejezte :)
  • Lilithn
    csak képzelődsz, Vezír ;P
  • EndreMan
    Nem volt jobb dolga reggel 8 kor
  • weky
    Szian Lili!

Téged is lehet erre látni?
  • Lilithn
    esetleg nincsen már meg a levél amit küldtek amikor regisztráltál? az tartalmazza a usernamet
    vagy kontaktálhatsz az account managementtel, viszont ahhoz kellenek kredit kártya információk, amikkel regisztráltál
  • legolas66
    Kár mert abban reménykedtem mert nem találom a papirt amire felirtam a felhazsnálonevemet és a jelszót ilyenkor mit tegyek?
    segitsetek pls.
    köszi hello.
  • Lilithn
    Nem törlik, hisz hol lenne a business abban :)
  • legolas66
    Hello mindenkinek!

Az volna a kérdésem hogy áprilisban meg vettem a game-et és lejárt a 30 igyen nap aztán abba hagytam a játékot és le töröltem bizonyos okok miatt és most ujra szeretném kezdeni, a kérdés az hogy az account-omat törlik-e? ilyenkor? és amikor a gamecardot aktiválni akarom akkor kell ujjat csinálnom?
    Megtisztelö válaszotokat elöre is köszönöm hello és jó játékot mindenkinek.
  • DonnieBrasco
    Kaptam egy emailt a codemasterstől egy trial registry kóddal... azt gondoltam, hogy a weblapon is fent van, de ezekszerint nem.
    Sajnos már nincs meg az email :(( botor módon töröltem.

Mindenesetre érdemes feliratkozni a codemasters hírlevelére, szerintem fognak még kiküldeni ilyen kulcsokat!

DB

(a vitát meg tessék lezárni, mert nincs semmi értelme, és szerintem több félreértésen/értelmezésen is alapul, ld. tegnapi okoskodásom....)
  • Lilithn
    Én nem is tudom, de így vissza-visszaolvasgatva a postokat azt kell sajnos észrevennem, hogy a Callidus tagjai aggresszívan szeretnek nekiesni mindenkinek, aki nem hajol meg az ő nagyszerű, tervezett életük / illetve annak ideája előtt. Sajnos mindinkább bebizonyosodik, hogy közéjük csak a már mmorpgén edzett, veterán játékosok kerülhetnek be úgy, hogy még élvezzék is a játékot. Egy magamfajta kezdő már rég abbahagyta volna, ha csak ők lennének. Ezerszer is hálát adok, hogy megmaradt a régi LEOH.
    A ventrin való / kinshipchat stílusról szólva pedig lehet, hogy én valami speciális egyed vagyok, de nem tartom szórakoztatónak, ha valaki minden második szavával bzmegol és megosztja különböző testi hangjait, illetve agresszívan utasítgat, akinek nem inge ne vegye magára. Sajna ezt nem tudom, és nem is akarom megszokni senkitől. Az bizonyos, hogy a raidek, insták sokkal könnyebben fognak darálódni az ő szervezett életükkel, de hogy ebből kinek mennyi öröme fog származni, az már más megítélés, de izlések és pofonok. Biztos vagyok abban, hogy sok olyan játékos van közöttünk, akiknek ez tetszik, és ezért dolgozza fel magát 50. szintre, hogy utána részt vehessen a highend contentben, raidekben, instákban. Én nem ilyen vagyok, és ha egy mód van rá, nem is hagyom magamat erre kényszeríteni. Szívesen segítek kezdőknek, örülök ha pár napig nem látok valakit feljön, gyönyörködöm a világban, elakad a szavam a hatalmas monsterektől, elolvasgatom a questszövegeket, és majd ha eljön a raid ideje, olyan emberekkel leszek, akiket kedvelek, és szívesen megyek velük, nem erőszakból. Most jön majd a fejleharapás és a többi, de gondolom nem csak a Callidus tagjainak lehet véleményük másokról.
  • Freeeee
    Én nem találtam triálra vonatkozó hireket itt.
  • Aranion
    Jah, még valami. Nézd el, hogy egy alig 3 hetes kinship még nem rendelkezik Ventry-vel.
    (újaknak:
    A mi kinshipünk is új tagokat keres, bár igencsak más, mint a LEOH, vagy a Callidus.
    A mienk egy békés baráti klán, amelyben az emberek beszélgetnek egymással, nem csak raidre, vagy fellowküldetésre gyűlnek össze.
    Akik nem akarnak a nagy tömeghez csapódni, és egy kicsiny társaságba akar csöppenni, jelentkezzen nálunk.
    Hogy tartani tudjuk ezt a hangulatos légkört, ezért csak 10 új tagot várunk még.
    Hungarian Wanderers' - Jelentkezés levélben: Skibo-nál, Velias-nál, és nálam, Aranion-nál.

Addíg is jó játékot! :)
    )
  • Aranion
    (elnézést, elfoglalt voltam, azert nem írtam)
    Kedves Iwatori!
    Én nagyon jó szándékú voltam (, és most is elkerülöm közölni a véleményemet a szabályzatotokról...). Egyik felet sem sértettem, mint ahogy ezt az Enclavesek észre is vették.
    A békés szó alatt azt értettem, hogy nálunk senki sem sürget fejlődni, nem tesszük lapátra senkit, ha eltűnik egykét napra, mindössze barátságosak vagyunk egymással, nem teszünk kötelezővé semmit, és mindezért a tagok maguk is feljönnek. Nem csak het egy-két órára, ahogy azt említetted.
    Amugy neked mi a problémád azokkal az emberekkel, akik csak heti 1-2 órát játszanak? ettől szerinted ők kevesebbek? Mert nem vérprofik abban, hogy megfelelően kattintgassanak az egérrel hosszú órákon át? Nem rossz dolog, örülök neki, hogy ebben sokan örömüket lelik... de miért kell ezért lenézni a többieket? Sokan köztük már nem is biztos, hogy tudják mi az a foci, vagy a kosárlapda(..stb..).
    Szóval itt most kérlek hagyjátok is abba a rivalizálást a klánok közt.
    Senkinek se jó ez...
  • Anoras
    Ma vagy holnap este tervezzük végignyomi book 8 chapter 5-öt. Akit érdekel írjon, vagy privizzen rám ingame. Köcce és peace.
  • Eredan11
    Na üzemel mar a LEOH forum?
  • sokoo
    Megvan a DVD, anyám, nem bírom ki meló végéig, csorog a nyálam :D A regisztráció gyors és zökkenőmentes volt, PayPal fizetés belövése 20 másodperc, elégedett vagyok. 15 dolcsi, azaz 2600 HUF/hó, nevetséges ár, 2 mozijegy alig jön ki belőle, és akkor nem ettél popcornt.
  • genRob
    Jóra :-) Sztem szépen megy majd.
  • vaguny
    Sziasztok!

Azt szeretném megtudni, hogy az alábbi konfigon, milyen minőségű futásra, "vizuális élményre" számíthatok:
    A8N-E
    AMD Athlon 64 3000+
    GF6600GT
    1,5GB RAM.

A válaszokat előre is köszi.

• genRob
    "Aki napi több órát játszik, az igenis kocka, vagy más néven monitorfejű. Így hívják, ez a szakkifejezés, nem kell besértődni. Én is az vagyok, nagy dolog. Van aki a kocsmában szereti elütni az idejét, van aki a haverjait boldogítja szabadidejében, mások modelleznek, bélyeget gyűjtenek, p1nát vadásznak. Kinek mi okoz örömöt. Peace."
    Ezzel értek egyet :-)
  • DonnieBrasco
    Pedig tévedtek, mert senki nem tép senkit... :)

DB
  • genRob
    Kurvára egyetértek veled!
  • janus84
    Igen Finmoth (alias Donnie Brasco), köszi a HSZ-t. Végre egy megfontolt HSZ, amibe remélhetőleg senki nem köt bele, és nem veszi sértésnek.
    Mi szeretünk vele játszani, nagyon jó játékosnak tartom. Szerintem sem benne, sem bennünk nem merült fel, hogy esetleg a Callidusba átjöjjön, mégis ha van hely a csapatunkba, én meg szoktam keresni, és már többször jót játszottunk együtt. Ez lenne a normális hozzáállás.
    Ha valaki szeretne, és módja van arra, hogy szervezettebben játszon, és szokott is annyit online lenni, hogy erre van lehetősége és kedve, az jöjjön át. Aki nem szeretne ilyen formában játszani, az maradjon. Ezen nem vitázni kell, meg egymást oltogatni, hanem eldönteni.
    Béke lenne, megmaradna a két guild közötti kommunikáció, nem marnánk egymást.
  • DonnieBrasco

DB
  • Szaruman
    Nem fogom.