10184
10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• stenTHEfamous
    Elszeretném kezdeni a játékot... csak nemtom hogy megfelelő-e a gépem
    AMD A64 3000+
    K8VBULK
    2x 512 RAM
    Radeon 9800 PRO

Sztetek ezzel elffutna-e akadás nélkül vagy várjam meg inkább az őj gépemet? :D
  • stenTHEfamous
    14 arany az ilyen sok a gamebe ? :P
  • Lorienel
    Eledó LOTRO acc. doboz,lemez (mind hibátlan, he az érdekel valakit), 1db LV50-es Minstrel karakterrel (jól felszerelt ), kb 14arannyal a tarsolyában. Ajánlatokat prívátban kérnék.
    Ja és snowbourd szerver.
  • sheky
    :-( Hát ez nem jó hír, de csak megoldjuk valahogy...
  • weky
    RP!

Sajnos a ma esti raiden nem tudok résztvenni RL elfoglaltság miatt, ha holnap este vagytok, akkor számíthattok rám.
  • Szaruman
    Guardian, Mistrel, Burglar, Captain, Champion, LM mind igazi particlass. Mi maradt ki?:D
  • vaguny
    Amiket írtatok az biztos, hogy így van. A másik "nagy" mmo-ban is tapasztalható volt a class mellőzöttsége, a leírtak alapján úgy tűnik ez még inább igaz a LoTRO-ra. Csak hát az a gond, hogy általában szimpátia alapján választok. Azt hiszem valahogy meg kell szerettetnem magammal egy másik class-t, ha ennyire nincs szükség vadászra a party-ban. Szólózni nem akarok, arra ott vannak a single player game-ek.
  • Szaruman
    Hunter az egyetlen, ami inkább szóló class. Neki van a legkevesebb party-támogató képessége, igazából a legkevesebb haszna a partiban.
  • sheky
    Én pedig a Guardiant javasolom :-)

2 kaszt van aki nélkül nincs party: Minstrel és Guardian.
    Szerintem a 2.-ból vannak kevesebben (legalábbis magyarok).
    Mielőtt jönne a támadás, a többi kaszt is fontos! :-)
  • Eredan11
    Igaza van feher szakallu baratunknak hunter-t sajna mar semmilyen partyba nem keresnek igy fontold meg ezt a hunter dolgot mert telleg nagyon sokan vannak meg szerintem annyira nem is elvezetes veluk jatszani inkabb captain vagy minstrel mert ezekkel a castokkkal szinte mindig talasz party-t.
    ui: vesszenek a legolas imitatorok!
  • Szaruman
    ...amíg kicsi*...
  • Szaruman
    Addig cseréld le a huntert, amíg kicsit. Mivel 934569252962 van belőle, magas szinten szopás lesz.
  • vaguny
    A FAQ-ban leírtaknak megfelelően, nagyobb magyar közösség iránti vággyal a Snowbourn szerveren hoztam létre a karaktert, egy elég népszerűnek számító class-t (hunter) választva. Szeretnék majd valamely magyar guild-hez csatlakozni, amely fogadóképes egy a LOTRO-ban ugyan kezdő, de más mmorpg-ben már tapasztalatok szerzett, "sláger" class-t képviselő karakter iránt.
  • vaguny
    Este végre sikerült kipróbálnom ezt a csodát, az account létrehozásával voltak némi problémáim (az először megadott e-mail címre a visszaigazoló mail nem akart megérkezni, egy másikra megjött azonnal). A látvány, a hangulat lenyűgöző. Azt hiszem, hosszú Középföld-i kalandozás veszi kezdetét - csak lenne már munkaidő vége, meg hosszabb a hétvége.
  • sokoo
    Csatlakoztam a LEoH klánhoz, köszönöm a segítséget mindenkinek, out és ingame! (Érdekes, itt nem küldenek el minden kérdés miatt kézikönyvet, meg GYIK-ot olvasni, és mégsem haltak bele a válaszba :P)

Mire gondolsz Blob? Szerintem kicsit felületes voltál.. Gondolom a lószerszámos bejegyzésem irritált, ami ha mégegyszer elolvasod, láthatod, hogy poénos (azért van utána smile) reflektálás Hylia önmarcangoló postjára. Mellesleg egyformán tisztelettel bánok az emberekkel, nemre, vallásra és bőrszínre való tekintet nélkül.
  • Lyan Kyj
    Forsakeninnről:

Taktikai üst PvMPbe!

Emote rewardok
  • Szaruman
    Sztem is elég volt ennyi veszekedés. Majd jól kimoderálok mindenkit

Másrészről nem szeretném, ha a topikból 'mindenkiittteszifölahülyekérdését' topik lenne, értem ezalatt a kézikönyvben és faqban megtalálható információkat el kéne olvasni először. Sry, ha kicsit nyers voltam.
  • Eredan11
    Igaza van Lorienelnek nem tom miert kell leosztani. Segitseget kert ha zavar hogy itt ne valaszolj neki ennyi.Inkabb hagyjuk a temat.
  • Lorienel
    Szerinted honnan kellene tudnia, hogy lány? Nem azért srácok, de valaki idejött segítséget kérni, ha akartok válaszoltok neki, he nem nem, de ne legyen már itt megint kioktatás. Az meg ne leygen már gond, hogy fórumon kér segítséget. Ez teljesen helyénvaló, nem tudom mi a gondotok vele? És talán praktikusabb is mint játékban printscreen-t nyomni. De hagyjuk, mert megint flame lesz a vége.
  • Blob
    Elég primó vagy haver, nem beszélve arról hogy szégyelheted magadat hogy egy lányal így beszélsz én elsűlyednék a helyedbe de jó mélyre vagy még lejebb.
  • janus84
    Szerintem ha unná a kérdéseket, akkor nem ajánlotta volna fel, hogy ingame segít. Nem musz élni a lehetőséggel, de ne csodáld, ha majd olvasd el a kézikönyvet, FAQ és egyéb válaszokat kapsz mindenkitől. Iwa segíteni próbált, ezért ajánlotta fel ingame hogy elmondja ingame, nem tudom ezzel mi volt a problémád, ha megnéznéd ő ajánlott segítséget egyedül...
  • sokoo
    Na látod. Ha egyből ezt írtad volna, elkerülsz 10 flame üzenetet.. ;) Köszi a választ! Azt továbbra se értem miért baj, ha használom a fórumot. Jobb az ha nincs hsz? Ha meg unod a kérdéseket -> ignore. Egyszerű ez, mint a faék ^^
  • Hylia
    A szó elszáll, használd a print screent-t. Tegnap a gs fórumon is volt egy kezdő játékos, aknek segitség kellett több témában, kértem h keressen meg ingame, ami meg is történt, és kapott 20 oldalas bő kifejtést, amit szépen meg is köszönt. Amugy meg senki nem méltatta volna válaszra sem.

Akkor válaszolok a kérdésedre, mert flém hegyek azok vannak, de igy se tudod a megoldást.

Lehet-e egyszerre több szakmád?
    -Vocáciok vannak, pl az explorer is az, amik 3 professiont foglalnak magukban. Ezek némelyike alapanxagot szolgáltat, pl a bányászás, a faszedés, más pedig ezt viszi el, vagyis feldolgozod, ruhát, fegyvert csinálsz belöle, etc.
    Egyszerre 1 vocáciod lehet, ha explorer vagy, akkor csak és kizárolag az ebben bennefoglalt 3 professiont gyakorolhatod. Ha váltani zeretnél, akkor azt a master of apprentice-nél teheted, de akkor elölröl kell kezdened az uj professionokat, a nullárol. Kb ennyi.
  • Lyan Kyj
    a "mirevaló a fórum" témából. Bár örülnék, ha megint kapna a fejére a másik fél, inkább ne legyen téma a dolog:)
  • Szaruman
    A lóf*szból volt 160 hsz?:D Vagy a szerveres izéból? Ha lesz vmi nem ide illő, akkor törlöm:)
  • Lyan Kyj
    gyorsan moderáld ki a témát plz, egyszer már volt belőle 160 hsz off!
  • Szaruman
    Kultúra gyermekeim, kultúra^^
  • sokoo
    Snowbourn szerón vagyok, csak még nagyon noob. És lófasz a seggedbe, én szeretek fórumozni, mert a szó elszál.. :D
  • Hylia
    Milyen szerveren vagy, hogy nem találsz onlne magyart, amikor pl a Snowbourn hemzseg tőlük?....én most épp vagy 5tel beszélgetek, és mind online.
    Tényleg nem akartalak megsérteni, csak arra akartam rámutatni, h játékban kérdezz ilyen apro dolgokat, vagy ahogy Fley is irja, kb fél oldalanként, ott a kézikönyv. De tudom, az én seggembe a lófaszt, mert lenézem az embereket, mondjuk igy nem fog neked senki sem válaszolni zárlatos idön belül....
  • sokoo
    Hát, én elég régóta netezek (kb mióta létezik net), és a fórumot anno mikor én kezdtem arra használták, hogy megbeszéljenek a dolgokat az emberek, és kérdezzenek. Ennyit változott volna a világ? o.O

Amúgy próbáltam ingame, csak nem találtam online magyart, angolozni meg lusta voltam így meló után :D
  • Hylia
    Igwn, FAQ :DD

Amugy sokoo, tényleg nem kell félni ingame kérdezni, azért lenne a guild, a guildtagok h segitsenek. Szerintem nem az lenne a forum elsörendü célja, h minden apro-cseprö ezerszer kérdezett dologra itt kapj választ.
    Ez nem sértés akar lenni, csak neked is mondom, h /tell iwatori, /tell Frabato v bárki. Egyböl választ kapsz a kérdésedre, és sokkal bövebben, mint itt. Pl most egyböl.
  • Lyan Kyj
    A játék dobozában volt egy kézikönyv, 84-86. oldalon találsz a craftolásról infót. Ajánlatos amúgy elolvasni, mert tényleg sok mindenre választ ad, így játékban is több időd marad a szórakozásra, mint a frusztrált "waddafakvan" dolgokra:)
  • sokoo
    Hát, most néztem milyen matik kellenek. Pont frankón kihajítottam őket a kukába, mert nem tudtam mire jók :S Amúgy még ott a tojáshéj a valagamon, úgyhogy minden küldit kényszeresen végrehajtok :D

Lehet egyszerre több szakmám is? Mert most az explorert vettem fel.
  • janus84
    A crafter küldik arra lettek kitalálva, hogy az emberek elkezdjenek még a játék elején craftolgatni egymásnak. Én anno 1-2 crafter küldit megcsináltam, aztán kértem segítséget, mert nem tudtam legyártani 1-2 cuccot. Mindenki terepen volt, nem volt alacsony szintű alapanyagja, nem volt postaláda közelben.
    Eléggé macerásak emiatt ezek a questek. Amúgy nincs is belőlük sok. Amire megkaptam a guildtársaktól a segítséget, addigra többnyire ki is szürkültek, és egy darab XP-t nem kaptam belőlük.
    Ha nem akarsz velük vacakolni nyugodtan dobd ki, mert semmiféle hátrányod nem származik belőle, ha nem lesznek meg.
    Miután szürkék lesznek a minimapen sem fognak zavarni a gyűrűk.
  • Blob
    vagy te magad leszel az
  • sokoo
    LEOH-nak van más elérhetősége? Ingame nem találtam egyik megadott karaktert se online.

Ezek szerint kell keresnem egy schoolar-t, aki legyártja nekem a cuccot a küldihez?
  • weky
    Elárulom a NAGY titkot: a régi MÁR nem megy, az új MÉG nem...
  • Eredan11
    ÖÖÖ...nem mert ha megmondjatok akk megneznem hogy megy e!
  • Lyan Kyj
    ha nemtod a címet, akkor meg nem mindegy?
  • Eredan11
    Megneznem ha tudnam az cimet:D