The Lord of the Rings Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.
Egy röpke kérdkés hogy miután a Chapter-eket cisnáltam (Tom bombadil-ost) elkerültem Lone Landsbe a Forgotten Inn.hez és az lenne kérdésem hogymelyik foszernál lehet felvenni az ujjabb Chaptert?
Próbaverzió létezik még?Ki lehet prószálni?
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Mikori a wined , nekem majdnem 2 evig volt fent ugyanaz az xp, akarhogy vigyaztam ra ennyi ido alatt teleszemeteli magat fokozatosan lassult a gepem a vegen mar 5fpssel rohangaltam wowban, kb egy hete ujratettem minden most minden szep es jo lesz megint egy ideig.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
amúgy nemtom hol a kacsintás, és hogy mit nem írtam le nyíltan😊
amúgy #1986, sztem mindenki jól járna😊
http://www.facebook.com/infestationmmo.magyarorszag
WoW (Nordassil): Seib - Night elf hunter Lotro (Snowburn): Holegar - Hobbit burglar
Silberion - elf lore-master Galdobald - hobbit burglar Theriond - human champion
Mielött nekem esik valaki nem védem a wowt , és van Lotro és wow is .
http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png
The Lord Of The Rings Online Snowburn: Trophys, Veasse Evernight: Ombredor
Silberion - elf lore-master Galdobald - hobbit burglar Theriond - human champion
Resonance multi gaming baráti közösség: http://resonance-guild.eu
94% Gaming Illustrated
There’s a fantastic community of players online that are willing to help newbies, as well as plenty of sites with huge databases full of information if you get stuck.
93% Gamer's Hell
From the lush visuals and sound, to the solid, stable gameplay mechanics, to the way in which Tolkien's world was so faithfully and respectfully brought to the PC, this is a quality experience.
92% Computer and Video Games
With Turbine's long-standing MMORPG expertise powering proceedings and one of the most welcoming communities in gaming, LOTRO presents a stunning and evocative world of Tolkien magic to explore - if you're any kind of fan, it would seem pretty much an essential purchase.
90% EuroGamer
It's absolutely no exaggeration to say that this is far and away the best game for anyone who hasn't played an MMOG before to cut their teeth on. Even more than the familiar universe, the excellent interface and gameplay design Turbine have crafted turn this into an experience which those who have previously avoided the lure of MMOs will find tough to resist.
DB
A ti kung-futok nem erős!
DB
Láttam a #1949-es hozzászólásnál,hogy a Burglar hatással van a fellowship kombókra.Mien hatással van rájuk?
Kösz
Üdv
The Lord Of The Rings Online Snowburn: Trophys, Veasse Evernight: Ombredor
DB
Amúgy meg: cog.codemasters belép, accountot megcsinál, LOTRO elõfizetést kiválaszt, trial keyt megad - utána a Codemasterses login/passoddal játszhatsz. Eddig mindenkinek sikerült!!
Gy.K. nem elég a codemasters accountot megcsinálni, be is kell állítani a trial "elõfizetést" a LOTRO-ra...
DB
Mennyire várom már, hogy kipróbálhassam 😄
PS3 ID: ghost_hun
nemtökmindegy próbáld ki ezt is azt is van kb 5 karinak hely 😄DD
LOTRO Snowbourn /Fate of Norns/ Beleghor Lvl 75 Runekeeper LOTRO Snowbourn /Fate of Norns/ Rayner Lvl 75 Burglar SWTOR Hidden Berks Rayner Lvl 50 Scoundrel
Mit gondoltok, melyik lenne érdemesebb.
Nem mellékes, hogy nem tudok egész nap játszani, és melyikkel menne jobban néha a szólózás is.
PS3 ID: ghost_hun
Így, hogy leírtad h wow után ilyen véleményed van róla, még valószínûbb, hogy megveszem.
mert én még semmit nem gyûjtöttem, és nem is tudok.
A másik kérdésem, hogy összevissza csináljam a küldiket, mert én eddig úgy csináltam hogy pl egy karaktertõl kaptam egy küldit, azt megcsin, és ahogy adta magát mentem a kövhöz amit írt. Nagy gamerektõl kérek tanácsot akik kenik vágják már a gamet, elõre is köszi 😊Az egy gyûrû legyen veletek 😊
1hónapot 12eft ért vettem a Mediában nem kell hozzá plusz 1 feltöltöt venni mint wowban.1 próbát megér utánna úgysem tudod abbahagyni <#vigyor2>#vigyor2> meghát messzte még a Warhammer online addig meg sztem ez lesz a legjobb.