10184
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek
Magyar Fansite (hivatalos)
Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]
Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]
Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!
-
#3685 Nem játszottam wow-ot, erről nem tudok nyilatkozni. :) A GW-t amúgy én se bírtam sokáig, odaadtam az unokaöcsémnek. -
#3684 Én nyomtam GW-t ehhez képest nem pálya szvsz. Betaval kezdtem és mikor megjelent megvettem. Hiba volt. De ez izlés kérdése. Próbáld ki mind2-t. -
#3683 Ezt komolyan gondoltad? Lásd WoW.... vérpistikék... apu hitelkártyájával ők is tudják tartani a 3-3,5k-t havonta. -
#3682 A havidíj egy jó dolog. Kiszűri a kisgyerekek jó részét. :) -
krys002 #3681 de azért kéne ehez egy trial key, mert ezt is kipróbálnám. -
krys002 #3680 köszi a válaszokat!! utána olvastam mind két game-nek. én a gw-t választom mert az nem havidíjas -
#3679 Frankó, máris a kedvencek között landolt. -
#3678 Semmi köze a GW-hez azon kívül, hogy egy is PC-s játék... (nekem is megvan a GW is).
DB. -
#3677 Hát mosmá én is játszom úgyhogy jöhetsz nyugodtan te is! -
#3676 #3652: Én játszottam GW-vel is, szerintem elég hasonló a játékélmény. Ha valamelyikkel már játszik ismerősöd, szerintem azt válaszd. Ismerősökkel nagyobb fun a játék.
#3660: Miért kell mindenkinek beszólni!? Egy normális válasz pont annyi idő, mint a köcsög válasz! Ha csak ennyire vagy képes, inkább ne postolj, mert csak a fika miatt minek. Vagy ettől jobban érzed magad, hogy "hű de király vagyok, én már tudok mindent és jól beokosítottam egy No0b-nak"? Miért!?
#3659: Buddy Key-hez szerintem csinálj egy linket, hogy "Buddy Key felajánlás / igénylés ITT", és az igénylések sorrendében lehet kiadni ha van. És ne a kép aljába szerkeszd bele, mert így nem igazán feltűnő, én se olvastam el. (Nem érdekelnek annyira a képalák) -
Talassa #3675 FIGYELEM! FIGYELEM!
CSAK FOLYVÁST! CSAK FOLYVÁST!
MEGNYITOTTA KAPUIT!
ELFELEDETT FOGADÓ
GYERE TÉRJ BE TE IS HOZZÁNK EGY JÓ KUPA SÖRRE!
Ha egy érdekes cikkre, egy kiváló screenshotra, egy új hírre bukkantál.
Ha egyszerűen csak van valami LOTRO-s élményed, amit megosztanál.
Ha kinship vezetője vagy és a társaság jó hírát akarod kelteni.
KÜLDD EL NEKEM! [email protected] -
sheky #3674 Ha ezen a fórumon kérdezed, akkor vszleg a LOTRO-t kapod válaszul (Frab csak viccelt :) ), ha a GW-sen akkor vszleg azt... -
janus84 #3673 Guild Wars-t :) -
krys002 #3672 szerintetek melyiket vagyem meg? A Guild Wars-t vagy a LotR Online-t?
Melyik a jobb? -
janus84 #3671 Ez a módja annak, hogy még véletlenül sem fogsz kapni trialt... -
#3669 Champion talán az egyetlen, ami még hunternél is több van... sok szerencsét a partykereséshez :/
#3667, #3668 - ezeket egyáltalán nem értem..?
DB. -
Telcontar999 #3668 De ép ez nem tetszik benne h mindenki lehet egyszerre rossz is meg jó is!
-
Telcontar999 #3667 :S Az kár! Mert én nem akarok a gonoszok oldalán harcolni -
#3666 PvmP van, lvl 10től lehet monstert csinálni, lvl 40től lehet menni a normál karival ('hero'). -
Telcontar999 #3665 BVár lehet lotroban más a neve! Wowból ragadt rám! -
Telcontar999 #3664 battleground -
#3663 Mi az a 'bg'?^^ -
Telcontar999 #3662 Champion leszek a hunter ugyse jön be:)A Lotroban hogy zajlik egy "bg" ? Hányas szintől lehet becsatlakozni rá?
-
szuhii #3661 most untam meg a wowot ha lassan fél éve untam volna meg akkor akkor kértem volna -
#3660 frankón mondom ti is jókor kértek budykeyt amikor már lassan fél éve megy a game és mindenki elosztogatta grat -
#3659 Van vkinek ötlete, h a sok 'van valakinek trial/buddy/etc key?' kérdést hogy lehet megoldani? A bannerben lévő bazi nagy piros betűk ugyanis nem tűnnek jó megoldásnak... -
szuhii #3658 Snowbourn-on van a legtöbb magyar .Ha megveszed akkor a tryal key-t nekem adod majd pls? -
#3657 Snowbourn. És NE huntert kezdj. -
Telcontar999 #3656 Hétfőn vagy kedden veszem meg a Lotrot! Nem tudjátok melyik szeron van a legtöbb magyar? -
krys002 #3655 tudtok adni v.milyen triál key-t? Bármilyen jó itt az msn-em: [email protected] ez a mail-em is! előre is kösz -
szuhii #3654 hello.Szeretnék kérni 1 7napos próbaverziót ha valaki szivesen adna megköszönném . elöre is köszönöm ha valaki adna vegyen fel msn re : [email protected] vagy irjon e-mailt : [email protected] -
#3653 Biztos, h nem lesz. -
Telcontar999 #3652 Elképzelhető hogy lesz majd Magyar szerver a Lotroban??:) -
sheky #3651 Mi is örülünk a választásodnak -
vaguny #3650 Sziasztok!
Megfogadva a tanácsokat, a hunter-t hanyagolva, indítottam egy guardian-t.Azt kell, hogy mondjam - nem bántam meg. Köszönet a javaslatokért, tényleg iszonyatosan sok a hunter. -
Ragnar360 #3649 mennnyien játszák már összesen a játékot kb. , tudj vki ? -
sheky #3648 Szia!
Sztem kb medium minőségben futna.
Mindenképpen átutalással érdemes fizetni, mert úgy sokkal olcsóbb, hogy mennyi időre az pedig a te döntésed.
14 arany nem kevés... -
Lyan Kyj #3647 Kérlek, szólj majd a tulajnak, hogy a gyermekedet ne rúgja ki -
Lorienel #3646 Sok -
stenTHEfamous #3645 Olaszország közbe tetszett meg ez a game amikor PCgurut olvastam :) Nagyon Fasza lehet... csak imádkoztam hogy ne fizetős lenne... de sajnos az :S Ű
Hogy éri meg fizetni sztetek? 1 év utána meg ahogy jön?