10184
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek
Magyar Fansite (hivatalos)
Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]
Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]
Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!
-
maniac001 #3725 Már régebben próbáltam a game-t, akkor nem igazán fogott meg. Hunter voltam, most megpróbálok egy guardiant. Az volt a baj, hogy nagyon a wow-hoz mértem. Ez hiba volt, most önálló játékként nézem. -
#3724 Koordinátát a ;loc-cal lehet kiíratni ingame. A questek helye pedig... 99%ban kitalálható a quest leírásából, ahol nem, ott mehq.net -
maniac001 #3723 Akkor ember lesz. majd szeretnék csatlakozni a LEoH klánhoz ha lehet. Elég sok jót hallottam róla. Mellette WoW-ozok is, majd meglátjuk melyik nyer.
Pl. jó lenne egy olyan oldal ahol a questek koordinátái le vannak írva, és persze egy ingame addon ami mutatja a koordinátát a mapon. Úgy hallottam van ilyen. -
#3722 Törp, de ember is jó. Elf az elején szopás, meg bénán néz ki (), hobbit meg... jaj, nem vettem észre, véletlen ráléptem -
maniac001 #3721 Guardian melyik fajból a legjobb? Gondolom a törp, de ti biztos jobban tudjátok, szóval tanács kellene. -
Robcuskilla #3720 Köszi a transfer infót és a linket is -
#3719 Vannak!Élünk! -
harcu #3718 Nem értelek, ha megtanulnál olvasni, könnyebb életed lenne. Mivel ELŐBB indítottam karaktert, és UTÁNA olvastam a fórumot, ezért baromira MINDEGY, hol van a legtöbb magyar, mert karaktert áttenni egyik szerverről a másikra jelenleg csak Amerikában lehet...pénzért. Szóval marad az Evernight szerver, ahol ugyanúgy vannak magyarok, mint máshol, csak keresni kell, erre pedig a fórum ideális.
-
#3717 Akkor van bocsi. A múltkor még nem volt, azóta meg nem néztem :-) -
Lyan Kyj #3716 Már van transfer, char-kinship rename. KATT -
#3715 "Scholars can track Urn/Pots/Pans"
Hát most már minek :( már Artisan vagyok :/
Nem baj, a Tinker altom csinálhat braceletet és earringet :)
"Many requirements have been lowered - for instance, Beryls dropped from 3 per polished to 2 type changes, 1 yarrow root for 1 dye, instead of 3 yarrow roots, etc.
Na, brutál le fog menni a festékek ára... viszont több is lesz belőlük kint - 3x annyi.
DB -
#3714 Fizetős kari-transz lesz. Sőt pénzért még át is lehet nevezni majd a karit. -
Robcuskilla #3713 Első mondatodra, miszerint elméletileg lehet vagy majd lehet, az azt jelenti, hogy könyörgős emaillel eleget tehetnek egy efféle kérésnek? avagy kilátásban van egy ilyen "központi" megoldás, mint character transfer, ami elérhető lesz az oldaluko? közeljövőben... mondjuk ne mvárom el, hogy kitaláld helyettük :D de hátha több infód van ilyesmikről vagy bárkinek, mint nekem. Én ui. innen szerzem az infókat első kézből, máshol nem kutatok lotro infó morzsák után -
Lyan Kyj #3712 sztem közel sem, hisz csak két kasztot ír:) Megint lesz vagy 3-4 oldal^^
szerk: ITT a tesztszerver hiv. fóruma, lehet nézelődni:) -
#3711 Gondolom ez még nem teljes lista:) -
Lyan Kyj #3710 CSEKK DISZ!
Köv ápdét újításai, rengeteg, és hasznos dolog! Hunter megint durvul (L50 - Heart-Seeker - 106% +1160 damage. 5 second induction. 5 minute cooldown), több teleporthely, xbow sebességét is 2.4re teszik, ÁÁ:D -
#3709 http://lotropatch.extra.hu -
Telcontar999 #3708 Köszi -
janus84 #3707 http://www.fileplanet.com/filelist.aspx?s=106742&v=0
Ingyenes reg + fileplanet download manager szükségeltetik hozzá -
Telcontar999 #3706 Tudnátok linket adni patchez?? Ami nem torrentes Megköszönném -
#3705 Elméletileg lehet karit költöztetni, v majd lehet.
Ha van elég idöd, és segitséged, akkor max 1 hét felhuzni 37es szintre, persze tényleg időfüggő. Gondold meg szerintem, késöbb el fog kelleni a segitség... -
Robcuskilla #3704 áh, kevesen vannak az rp-n gyakorlatilag a faq-ban leírt Adoranon és rajtam ( Spartacon ) kívül két arcról tudok eddig... ennél még a wow rp-ken is többen voltak, pedig sztem a wowo rp ne mis lehet olyan rp-s rp :D de ehhez én nem értek nyihahaha
Szal bevallom ha lehetne karit költöztetni, inygen vagy pénzért vagy bárhogy, egszívesebben átmennék magyar szóért, de az tuti hogy új karit ne makarok kezdeni anniy meló van a kis 37-es törpicsek bácsimban hogy csak na -
janus84 #3703 Írd le szerintem a kinship nevét, és azt, hogy kinél lehet jelentkezni -
#3702 Zaklasd meg egy kicsit Szarumánt, hogy feltegye, apu ugyanis naaagyon elfoglalt ember :D
Egyébként nekem is csak rémlett, mintha lenne az Evernight-on valami guild...nem nagyon hirdetitek magatokat, forumotok sincs, igy sajnos nehéz rólatok információt szerezni...ugyanigy a Laurelines guildről is.
Ez kár, mert igy persze mindenkinek azt tanácsoljuk, h jöjjön át a pezsgőbb életű Snowbourn-re. -
#3701 Hello
Bár kértem de a FAQ-ban nics beleírva a mi kinshipünk ami az EVERNIGHT serveren működik,ugyhogy van magyar guild.
üdv -
#3700 Amit letudsz tölteni az csak a kliens. Nem a kliensért fizetsz, hanem az account-ért.
Egyébiránt, hamár megvan a kliens akkor megveheted CSAK a CD Kulcsot például a gamersloot.net -ről (innen), aktuális dollár árfolyamtól függően ez csupán 9 ezer forintba kerül, CD kulcsal regelsz accountot és mehet a game. -
Telcontar999 #3699 Hát erre én is kiváncsi vagyok me akk lehet nem venném meg me akk legalább tudnék több memot venni és máris jobb lenne a game
-
umarth #3698 és akkor rendes 13ezerért meg kell vennem a játékot?akkor miért van az hogy le lehet szedni netről?ÉS miért kell megvenni? -
janus84 #3697 Megkell venned a játékot mindenképp, egyszerre csak egy ember lehet online egy accról, szóval haverral ugy tudtok játszani, hogy vagy te, vagy ö.
Igen zenélni fogsz tuni, nem kamu. -
umarth #3696 Tök új vagyok így az online gamek terén és azt Szeretném kérdezni hogy ha letöltöm a járékot netről akkor is tudok accut szerezni?ÉS milyen fizetési módok vannak?MEg még azt szeretném tudni hogy láttam a youtubeon egy csomó videót ahol zenéltek a játékben...Olyat én is tudok majd és nem csak rájátszák a viedóra?ÉS bonyolult feltenni az ilyen online játékokat meg megcsinálni azt hogy játszhassak vele?Meg olyat tudok csinálni hogy mondjuk haverral egy accut használunk és felezzük a pénzt?Bocs az ilyen amatór kérdésekért... -
#3695 Nem biztos, h mindenki oda van attól, h egy szerveren sok a honfitárs :)
De ha nem szerettek idegenekkel csapatolni, angolul irogatni, akkor sajnos nincs más választásotok, mint oda települni, ahová már a többi hun betelepült. Más lehetöség, hogy külföldi guildben próbáltok szerencsét, de majd mindenképpen rá fogtok jönni, h mennyi elönye van egy guildnek...álando csapatot találhattok, a nyersanyagotokbol ingyen kaphattok ruhát, ékszert, fegyvereket....olyan dolgokat, amiket az AHban nem, vagy csak temérdek pénzért kaphatnátok meg.
És nem utolsosorban ez egy multi játék...nem élvezetes egyedül. -
janus84 #3694 Nem értelek benneteket, eljutottatok egy magyar forumra, de addig nem jutottatok el, hogy utánanézzetek hol vannak magyarok. Ott a F.A.Q. itt is lelett írva egy csomószor, hogy snowburn... Gyertek át még most, hogyha magyarokkal szeretnétek találkozni. -
OculusDei #3693 én is ott vagyok. eleddig nem találkoztam egy magyarral sem. sebestyen a neve a minstrelemnek. level 13 épp. -
harcu #3692 Ugyanilyen gépen low beállítottság mellett csak néha szaggat be. Mediumon városba érve jópár másodperces kényszerszünetek vannak. Gépcsere lesz a vége, ha rendes játékélményt akarok.
Amúgy az Evernight szerveren van magyar kinship? Csak mert oda raktam a karakteremet.
-
janus84 #3691 OculusDei: A játék eleje valóban szólós, aztán ez erősen változik. A végén (lv40felett) állandó csapat nélkül nagyon nehéz haladni.
Telcontar999: Pedig nagyon jó dolog ám megenni a finom guildtársakat :D
Amúgy lv40 alatt is tudsz pvp-zni, ha valaki besummonál. Próbáld ki, aztán írd le légyszi, hogy tetszett amikor egy harapásra ettek meg a wargok :)
Én lv46vagyok, de még nem merészkedtem be. -
#3690 Egy lehetőség hogy lehet negatív? :) Ha nem tetszik, nem választod és kész...
DB -
OculusDei #3689 jah, télleg egyszerűbb az élet ezek után. láccik is hogy jól beletrafáltam az elkerülésbe. na mindegy. már csak pár nap úgyis. aztán ha meg esetleg előfizetek, majd meglátjuk. -
Telcontar999 #3688 #3667 Arra irtam h kár hogy csak lvl 40-től lehet Pvmp-zni a jokkal!
#3668 Ezt meg hogy épp ez nem tetszik a Lotroban h lehetsz egyszerre jo is meg gonosz is -
#3687 GW más sílus CORPG MMORPG-vel szemben. (CO - Cooperative/competitive Online, MMO - Massively Multiplayer Online; röviden a GW kicsit hasonló mint a Diablo 2 online játéka, emellett az MMO játékélménye már többeknek ismerős). Tehát nem is nagyon lehet őket egy lapon emlegetni.
OculusDei:
Komolyan nem kioktatásként, vagy lenézésként mondom, de légyszíves olvasd el a "F.A.Q. (magyar)" menüpont alatt található információkat. Peace. -
OculusDei #3686 hello!
én egy ddo játékos vagyok aki épp próbálja a játékot. nos első blikkre nen igazán szociális játék benyomását kelti. van ebben is jó közösség? közös küldetések meg ilyes? 13as szintig mindent szólóztam és egy kicsit meguntam. közben megtudtam hogy az egyik leggyengébben lakott szerverre mentem - gilrain - úgyhogy átmen tem az evernightra - vagymi a neve. bármi esély hogy összefussak valaki magyarral arrafelé?
sebestyen a minstrel - evernight