The Lord of the Rings Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hogy lehet hogy a lantos azt játszik amit akar? pl msot láttam 1 videot ahol ACDC . mi ez ? 😄
Pepsus!

Ha megvan a játék, akkor segítünk ha kérdésed lenne, de itt nem fogok veled chatelni (MSN-rõl pedig leszoktam, így ott ritkán fogsz látni). Pííííssszzz!<#wink><#wink><#wink>

Resonance multi gaming baráti közösség: http://resonance-guild.eu

Blob
hát ebbõl nem sokat értettem meg, mind1 majd lesz valami, tökre nem vágom ezt a gyûjtögetõsdit 😞 mindenféle kövekbõl is van már 50 de semmit nem tok belõle csinálni :S
DonnieBrasco
?? Ez így elég értelmetlen.
Ha megvan a forester szakmád, akkor baltával tudsz fát vágni. Ha nincs, akkor nem tudsz (egyet sem). Olvasd el, mit ír!
Ha meg váltogatod a profession-öket, akkor a régi skillek elvesznek!

DB

A ti kung-futok nem erős!

Blob
Hogy lehet fát vágni, már egyszer vágtam de 7 db nál többet nem enged azt mert hogy requires the forester profesional 😞 ez mi, bányászni tok a csákányal, de fátvágni a baltával azt nem 😞
DonnieBrasco
Picit vegyél vissza lsz, ez nem chat. Köszi.

DB

elnézelödtem lotro.allakhazam.com -on fehér sárga meg lial item ? hogy vanak ezek ? 😊 22.2 dps nagy ? <#vigyor2>teccccenek ezek a smilek <#nyes>
Amugy örulnék ha fel jönnél néha MSN-re 😄
Szerintem Szabu is "örülni" fog, ha meghallja, hogy jössz LOTRO-zni. Én már most félek, emlékszem az SWG-s idõkre... <#wink><#wink><#wink>

nemtok irni <#falbav> bocs a szar helyes írásért tul gyorsan gépelek és mellé nyomok ^^
Csak Wkynek kell félnie tölem <#eplus2>
Amugy játszható terulet menyire nagy?
Amúgy ki ez a Pepsus? Tartanunk kell tõle? Már most felvegyem, az ignore listámra?? <#wow2><#wow2><#wow2><#wow2>

Lorienel lvl60 Minstrel Balterion lvl56 Guardian Callidus Kinship (Snowbourn szerver))

Minstrel

Lorienel lvl60 Minstrel Balterion lvl56 Guardian Callidus Kinship (Snowbourn szerver))

Ja. ès a legrondább leg elvetemultebb gnomot opsz azaz zsákost rakom össze xDD
Amugy meik a healer kaszt ? (nemtom kiveni a angol honlapbol szar a gnolom ^^ soakt felejtettem azaz...)
Te jóóóóó ég, Pepsus itt is támad! <#wilting><#wilting><#wilting>

Igen weky<#vigyor5>és ez már biztos ^^ de csak aug 20 felé.
DonnieBrasco
Bent van a Prancing Pony-ban.

DB

Bree Town-ban hol találok ilyen embert? bocs hogy ennyit kérdezek nem vagyok egy nagy mmmos meg angol tudásom se tul nagy
Szaruman
A raid-instákat az addonba rakják be. Egyelõre csak raidquestek vannak: 12-15+ emberes questek.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Ombredor
Hello

Valaki közülletek csinált már Raidet?Ha igen akkor el tudná mondani hogy megy?Köszönöm

üdv

The Lord Of The Rings Online Snowburn: Trophys, Veasse Evernight: Ombredor

Saccard
A városokban található bárdoknál tudod õket managelni.

Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.

Trait-eket hogy lehet alkalmazni,berakni???
Mi van Pepsus, SWG után WOW, majd átszerelsz ide? <#wink><#wink>

Amugy meg csak akkor tudok jöni játszani ha haza jötem szünetröl kb aug 20 felé-
Hát én ojan nagy kocka wowos vagyok hogy van 1 warriorom 52es és 2 és fél éve tolom és nem is ful kék 😛 😛 ugyhogy nekem nem az számit hanem meg tudjon dobi sok ujjal mert a wow lemerült nálam. meny ide üs le enyi mobot hoz ezt vid oda a tölem fél centitöl álo emberhez meg stb. videot néztem ahogy elnézem jonak tünik 😊 Ha nem vagyok 1 nagy LOTR fan remélem nem baj 😛 mount hanyas szintöl van ?
Saccard
A játék sokban különbözik és hasonlit a wowra. Azért válaszolta ezt Lyan barátunk mert ezeket a kérdéseket már nagyon sokan és sokszor feltették(köztük anno még én is) és fogy az ember türelme. 4 faj(törpök,emberek, hobbitok, tündék=elfek). 7 kaszt: kaptain(raid -parancsnok,guardien-tank, champion-dupla fegyveres dps oszto, bulglar(debuff, láthatatlanság, stb...)-rogue,minstrel-lantos mage, lore-master-pettel rendelkezõ mage, hunter-messzetámadó magas dps osztó.
A pvp rendszer teljesen más mint wowban de van és nem is akármilyen(monster play), amelyet lvl 10-tõl tudsz használni. A skillrendszer majdnem ugyanaz(adott kaszt trainerei, kipakolhatsz action barra mindent stb...). Sok instance és iszonyatosan hangulatos játékmenet(öszintén: ötletesebb küldetések mint a wow-ban,legalabbis az elsõ 15 szinten). Nagyon nagy vonalakban ennyi de a rengeteg ujdonságról, nem is beszéltem(pl.trait rendszer). Tényleg érdemes utánaolvasni valamilyen magazinban illetve oldalon. És tényleg akkor érdemes megvenned a játékot ha nem a mass farmolásnál és a hero szintjéhez képest irreálisan való feltwinkelésnél akad meg a szerepjáték fogalma nálad(sajnos a sok wowos kocka esettében ez elõfordulhat ezért emlitettem meg). Ja és csak hogy idézzem egyik legjobb barátomat: "Google jóbarát!"(érdemes néha hozzá fordulni pl.kliens kérdés)

Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.

nem igazán 😊
Te lenni madzsar?

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

hát ettöl nem sokkal kaptam uj kedvet😛 a haverok meg nem wowoztak azért nemtok kérdezni tölük.
haverjaidat kérdezd meg, vagy a hiv oldalon olvasgass után a játék lehetõségeinek. Vagy akár pár oldallal lejjebb találsz rövidebb szösszeneteket a játékról. Vagy akár FAQ-ban a hasznos linket is átböngészheted. Vagy vehetsz papíralapú szoftveres magazint, és elolvashatod a játékról készült cikkeket.

Apropo , mior megveszem kéri a kártya szémto hogy a ingyen honapot kapjam? És kb mi a megfelelöji a lotros és a wow kasztoknak ugy izé na szoval értitek 😊
Sziaztok! Unom a wow-ot meg vnaak haverjaim is LOTRO-ban és gondoltam át menjek de nem akrok kidobni feleslegesen 12k forintot. Valami ex wow-os tudan irni különbségegeket h felketse a érdeklödésem mégjobban?😊 Meghogy tudjam nem bukok rajta. Amugy trialt honnan lehet??
Hali!

A klienst honnan lehetne leszedni , hogy haverom ki tudja próbálni trial key-el ?
Blob
Pontosan, de ott még nem kell olyan nagy csapat, +1 fõvel már átlépsz rajta egyedül nem nagyon én 3x estem neki de mindig maradt egy kis hp ja amdirnak vagy a segítõm ill akinek én segítettem halt meg de +1 ebrrrel már jó vagy
a bevezetõkönyv után, book1ben.

Scotty99
Tudnátok néháy szót mondani arról, hogy mikortól lesznek olyan instancek, amikor csapattal kell menni? Most még csak lvl10 vagyok, de érdekelne, hogy mikortól számíthatok majd rá 😊

PS3 ID: ghost_hun

Szaruman! bekaphatod az összes hátam! 😊
Az eventekrõl pedig ITT lesz majd tájékoztatás. 4 napos móka lesz, remélem egy hobbitoni fesztivállal örvendeztetnek meg minket, amire már oly régóta készülnek piciny barátaink a Nagy Fánál😊

heti maintenance van...

Sanko
milyen event lesz az egyhónapos fennálásuk ünneppén?

nem mennek a szerverek már órák óta

a mohának mindig a déli oldala fás

Blob
jelenleg még nincsen tudtommal
Ombredor
Hello
Tud valaki valami jó magyar lotro oldalt?

üdv

The Lord Of The Rings Online Snowburn: Trophys, Veasse Evernight: Ombredor

Szaruman
Nálam és sokat^^

CSöcs! Hogy lehet fizetni a gammáért és mennyit?
be tudunk
Chrystopher
Hali! Ti betudtok lépni? Nekem tegnap este óta végig megy a 20 próba majd kibaszarint a deszktopra. K*rva idegesítõ.. Nem ezért csengetem a pízt..

Szaruman
hope +1%ot ad.

1 hope azer nem ad ennyit
max hope bonusznal allnak be igy a szazalekok