10184
10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• Narxis
    Most néztem meg bitcomet-tel de ott is kiírta pirossal, hogy nem támogatott a folytatólagos letöltés. Down'them all kiegészítőt használok meg Firefox-hoz, szerintem Flashgettel se támogatná. gamershell-ről töltöm.
  • Nephin
    Nem használsz valamilyen letöltőprogit?
  • Narxis
    Nem tudjátok, hogy honnan tölthetném le a trialt úgy, hogy ha megszakad a netem utána tudjam folytatni a letöltést?
  • Robcuskilla
    megérkezett és birtokba vettem a mines of moria spec. ed. dobozkát :)

ómájgád
  • DonnieBrasco
    Nem, mindegyiket hívni kell.... és csak bizonyos szint felett elérhetők (asszem 15től az első?)

DB
  • Narxis
    Thx, így már világos! Captain-nek van állandó petje a lore-master pedig hívhat?
  • Lorienel
    Captain support karakter (van petje), healel, buffokat oszt, debuffot szed , mellette kétkezes bárddal csapdos ha éppen semmi dolga nincs.Champion dualwildes dps kari, Guardian pedig az elsődleges tank karakter a játékban. Amúgy meg mindhárom kari tud pajzsot és kétkezes fegyvert is használni.
  • Narxis
    Figyuzzatok, elolvastam angol FAQ-ot és nekem nem minden kaszt világos, WoW-oztam aktívan, tesom még mindig, szóval nagyjából vágom a dolgokat, de mi a különbség a Captain, Champion és Guardian között? Nekem úgy tűnik, hogy mindhárom valamiféle warrior, a Lore-Master valamiféle varázsló? Furcsa, hogy itt nem a hunternek van petje.

Egyébként wow-nál semmit se tudtam a háttértörténetről, a Lotr-t viszont kívülről fújom, összes Tolkien könyvet elolvastam többször is és ha már a hangulatot visszaadja a játék akkor örökre búcsut veszek a wow-tól.

Sry a sok kérdésért, de komolyan érdekel a játék és neten nem találtam magyar leírást, régen PC Guruban olvastam erről a játékról csak az a szám már nincs meg.
  • Reyes
    Nem pang...egyáltalán nem
  • DonnieBrasco
    Sajnos nem vagyok benne 100%, de szerintem jót töltesz.
    Snowbourn szerveren vannak nagyon sokan, a legtöbb magyar is itt van pl. (alighanem).
    Mostanában mondjuk kissé pang talán, de jövő keddtől lesz szerintem sorbanállás már a loginnél is :))

DB
  • Narxis
    Halihó!

Kipróbálnám a játékot, elkezdtem letölteni a trial klienst és 7.50GB, ez a neve: LOTRO_Book13_UK.zip. Jót töltök, ugye? :D Nehogy feleslegesen rosszat szedjek le...

Melyik szerverre érdemes menni ha lehet egyáltalán itt szervert választani?

A magyar FAQ Firefox alatt nem jön be.. :S
  • DonnieBrasco
    Lol, csak erre vártak, félórája jött az SMS hogy levonták a lóvét (5700 Ft), és most csekkoltam a weben: "Completely shipped", mai dátum.

Még jó, hogy 2 órája még tényleg azt írta, hogy "not yet issued by supplier". Vicces :)

DB
  • DonnieBrasco
    Hogy görbüljenek meg, az enyém még el se indult (not yet issued by supplier). Ezektől se rendelek soha semmit többet, ez fix.

DB
  • Robcuskilla
    mikor jön már meg, mikor jön mááááárrrrrr meeeeeeeg a tsomagooooooooom?

• Nephin
    Elindult a csomagom.
  • Reyes
    Attól, hogy 18-án nem telepítjük a MoM-ot, még tudunk játszani, sőt, B15-öt is végig tudjuk vinni, csak a kinchatet kell kikapcsolni, mert úgyis tele lesz húúúúúúúúúú-val, meg váóóóóóóóó-val
  • Robcuskilla
    na megnéztem az azonosító alapján is és azt írja, hogy tegnap ( 11-én ) feladták... szal tuti
  • Robcuskilla
    először én is szívtam a rendeléssel és order cancelled lett belőle, úgy döntöttem nem szórakozom vele, majd itthon 18-án beszerzem, de mégis tettem még egy próbát, e héten hétfőn.
    maga a rendelés sima, és még aznap jött mail, hogy köszi postázzuk, meg adtak vmi 13 jegyű azonosítót, hogy ellenőrizgessem - ha akarom - a royal mail oldalon, hogy mi a csomag állapota vagy mi ( nem vagyok egy angolhuszár, de ilyesmiket már talán megértek soksok pc-s év után ) meg gondolom ha siekrtelen a cancelled üzenet jött volna... de számomra is kérdőjel hogy ez konkrétan mikor érkezik meg, főleg, hogy vannak akik jóval előttem rendeltek időben. örülnék ha péntekig megérkezne, ha postázásban van akkor keddre muszáj neki
  • Nephin
    Én is normált rendeltem, naponta nézem, de még mindig preorder...megy a mail a CM-nek, nagyon nem lenne jó, ha kedden nem tudnék játszani...
  • Nephin
    Mázlista.
  • Shock
    Sziasztok,

Kérdés: Van aki megrendelte codemasters e-shopról a játékot és még nem küldték meg az értesítőt hogy lepostázták neki? Én egyszerre rendeltem egy Specialt és egy Normált, de még mindig preorder az állapota. Állatíólag csak a spec. editionöket küldték még ki, a normálokat nem. Vagy van valaki olyan akinek kiküldték már a normált?
  • Robcuskilla
    nem bírtam ki, mégis jól jönne egy spec. ed. és sikerült most kapásból rendelni :) accepted, shipped... végre.

• Robcuskilla
    mert akkora nagy tutiság van, hogy csak ez indulhat el.

rövidebben: sajnos nem tudom.
  • exoterm
    amikor kilépek a lotroból mindig elindítja a windows media centert.... miért?
  • Nephin
    Max istennő...
  • b4rc4
    ISTEN VAGY!
    köszönöm
  • Nephin
    Nekem akkor ír ki ilyesmit, ha patch van és a tűzfalon újra engedélyezni kell...próbáltad?
  • b4rc4
    Lehetséges,hogy a Trial csak Book 13al működik,vagy hogy van ez ?
  • b4rc4
    Valaki ha tud segítsen légyszi
  • b4rc4
    Ezt látom Join Server után..
  • b4rc4
    http://www.gamershell.com/download_35410.shtml
    Innen szedtem le

regisztráció:
    https://cogaccounts.codemasters.com/index.php
  • DonnieBrasco
    Honnan szedted le és hol regisztráltál?

DB
  • b4rc4
    Sziasztok!
    Ki akartam próbálni a Trial-t,de leszedtem a játékot:
    14es book 14days trial
    kaptam is kulcsot,csináltam accot,azzal minden rendben volt.
    Elindítom a játékot, megjelenik olyan 10-12szerver, de egyikre sem tud kapcsolódni nem talál LOGon szervert.

Valaki megtudná mondani,hogy mi a baj?
    Előre is köszönöm!
  • DonnieBrasco
    Igen, tulajdonképpen ez történik.... ráadásul a lekötésről szóló SMS 1 ft-ról szól (!), pedig valójában a teljes összeg kerül zárolásra. Aztán tényleg olyan hülyén van megoldva a dolog ahogy írtad, mert ezen a lekötésen FELÜL vonja le az összeget, azon a napon amikor elindul postán az előrendelés. Ezek után pár nap, és feloldódik a lekötött összeg (persze erről nem kapunk értesítést....)
    Szóval tulajdonképpen a teljes összeg kétszerese kell :)
    Még szerencse, hogy csak 1 sima példányt rendeltem meg, ráadásul baromi olcsón: 17 és fél font szállítással együtt, azaz alig több mint 5000 Ft...

DB
  • Robcuskilla
    Tehát magyarul, most csak a példa kedvéért, ha veszek vmit 10 ezerért, akkor legyen rajta 20 ezer, másodjára már megtalálják és a zárolt 10-es miatt ne izguljak, az majd visszkerül? :)) okés végülis megyugodtam, csak most sajna 17 ezer zárolva és hamég egyszer le akarom zavarn iezta procedúrát, most 34 ezret kellene rátennem, amiből 17 megint menne a hűtőbe és ha siekres is vagyok akkor összesen a mostanival 34 rugó állna fagyasztva amit majd megkapok egyszer :) ami jó de, hetekig ne üljene majd 34 ezren csak 17-en. Megveszem itthon a normált és várom vissza 17-et :)

thx for help
  • vgyuri
    Köszönöm DB az infót, nem volt még előrendelésem, de tuti hogy úgy van ahogy írtad.

Ma kaptam egy levelet hogy a korábbi 2db special edition-os rendelést törölték, és amit most pénteken megrendeltem azt 24 órán belül postázzák is. :)

Van még 2db sima rendelésem amit 2 hónapja adtam le, az még pre-order de most van elég pénz a számlámon, 1-2 nap és úton lesz az is Magyarországra. Már csak 8 nap 11 óra és 17 perc a kieg-ig. :)
  • DonnieBrasco
    A lényeg az, hogy a pénzetek nem veszik el, na :)
    A tanulság pedig az, hogy legyen mindig megfelelő egyenleg :P mert a feloldós tetű móka miatt ha egyszer nem ment a levonás, akkor az jóóó sokáig nem is fog :( emiatt a szarakodás miatt amit alább írtam.

DB
  • DonnieBrasco
    Srácok, ezzel a foglalás vs. levonással már én is megjártam, igaz, szállodánál, nem netes rendelésnél. Arról van szó, hogy sajnos az SMS-es egyenleginfo nem tudja megkülönböztetni a kettőt, azaz a lefoglalást is levonásnak írja (BB legalábbis tuti). Ez még nem is lenne baj, ámde amikor *feloldják* a foglalást, arról nem kapsz semmi infót (hogy mikor történik). Szerencsétlen hotelt egy hétig zaklattam, mire kiderült, hogy ez valami idióta dolog: lefoglalják a pénzed, amihez TE utána nem nyúlhatsz hozzá: a feloldás viszont DÖG lassú, néha hetekig is eltart miután szól a (pénzt lekötő) cég a banknak, hogy felengedheti.
    Ez is a mocsok bankok játéka, akármilyen kicsi is az összeg, pár hétig nekik kamatozik, nem nekünk....

DB
  • Robcuskilla
    ja és ha írnak vmi okosat, lécci copyzd be ide thx :)
  • Robcuskilla
    hát basszuskulcs :S és igen pont ez a furcsa, elvileg az összeg, ami fedezte a rendelést, azt "levonták" ( zárolták ) a rendelés elküldésekor, mint szokták rendesen az előfizetői díj stb vonáskor... gondoltuk mi... és az én fejem fölött is kérdőjel volt, mikor láttam, hogy tegnap, azaz 7-én sikertelen kártyás vásárlás/zárolás smst- kaptam. és ráadásul a számlatörténetben a könyvelt egyenlegem meg olyan mintha nem vontak volna ( pedig 3-án tettem ezt meg ), rendelkezésre álló pedig már az elvileg megtörtént levonás utáni helyzetet mutatja. a sikertelen kártyás vásárlás sms pedig azt a jelzést adja ezek szerint, mintha megint vonnák a pénzt, csak nem tudják, mert hogy nincs fedezet... mekkora egy köcsögség. azt várom, hogy a jövő héten vagy vmikor visszaálljon legalább a normál helyzet a számla egyenlegemen, mert ezek szerint az utalásra zárotl összeg nem érkezett meg. nem beszélve arról, hogy kaptam azt az "order cancelled" e-mailt is, meg, hogy mneej és rendeljek újra. Amiben az a vicc, hogy ha a pénzem utólag megérkezne, közben már a rendelésem törölve... avagy nem érkezik meg és visszakerül a számlámra, ezt tudom csak elképzelni és szarok bele, megveszem a normált itthon... vagy ha akad "üzér" veszek tőle spec-t. de ezt így megbeszélni macerás, bizalom kérdése.