The Lord of the Rings Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valami gond lehet akkor nálad, mert szinte mindig van zene a játékban.
http://parallelorealms.blogspot.com
hmmm... az miért van hogy egy deka zene sincs a játékban? az összes zenét magamnak kell leszedni a lejjebb linkelt helyrõl?
Kifejezetten healer a minstrel 😊
(a postod többi része pedig 90%ban igaz, sajna 😞 - bizonyos törvényeket igenis kénytelen megkerülni, ha nem akar éhenhalni az ember... )
DB
(a postod többi része pedig 90%ban igaz, sajna 😞 - bizonyos törvényeket igenis kénytelen megkerülni, ha nem akar éhenhalni az ember... )
DB
A ti kung-futok nem erős!
"Nincs ám különbség, csak fejben az emberkék vhogy ezt nem értékelik olyan súlyos dolognak ( szoftvert másolni, feltörni stb. ) semmivel sem különb, mint bármit illegálisan megszerezni, "
BSA alkalmazott? 😊 már megbocsáss, de ez marhaság. Ha szoftvert másolsz (nem értek vele egyet, sõt), vagy letöltesz és használsz bármit, azzal senkitõl sem veszel el konkrétan úgy valamit, hogy neki azzal kevesebb maradjon (v.ö. biciklilopás). A film-, zene-, és szoftverkonszernek által (sajnos hatékonyan) súlykolt marhaság, a "kiesett haszon", pedig egy logikai nonszensz, egy bizonyíthatatlan valami ami a jogban soha nem fog gyökeret verni.
A tört szerveren való játék tõlem 100%-ban idegen, sõt ellenzem is, de ettõl még hülyeséget ne szajkózzunk, fõleg értelmezés nélkül nem.
DB
(a hozzászólásod 2. részére, ami aztán végképp hemzseg az egymosott demagóg hülyeségtõl, nem is reagálok, remélem más sem fog és mielõbb törlik).
BSA alkalmazott? 😊 már megbocsáss, de ez marhaság. Ha szoftvert másolsz (nem értek vele egyet, sõt), vagy letöltesz és használsz bármit, azzal senkitõl sem veszel el konkrétan úgy valamit, hogy neki azzal kevesebb maradjon (v.ö. biciklilopás). A film-, zene-, és szoftverkonszernek által (sajnos hatékonyan) súlykolt marhaság, a "kiesett haszon", pedig egy logikai nonszensz, egy bizonyíthatatlan valami ami a jogban soha nem fog gyökeret verni.
A tört szerveren való játék tõlem 100%-ban idegen, sõt ellenzem is, de ettõl még hülyeséget ne szajkózzunk, fõleg értelmezés nélkül nem.
DB
(a hozzászólásod 2. részére, ami aztán végképp hemzseg az egymosott demagóg hülyeségtõl, nem is reagálok, remélem más sem fog és mielõbb törlik).
hát már megbocsáss de ugyan miért ne csalna a vállalkozó ha vállalja a kockázatot?? miért fizessen be abból a 100-ból amit megkeresett 98-at amikor egyel északabra még csalnia sem kell és 50-e megmarad... sajnálnia kéne a kisember aki nem teszi? hát tegye õ is ... a törvények meg azért vannak hogy legyen mi megkerülni.
(egybként mennyire nem szabad itt offolni?)
melyik kaszt nevezhetõ kifejezetten healernek?
(egybként mennyire nem szabad itt offolni?)
melyik kaszt nevezhetõ kifejezetten healernek?
hát ez is egy megoldás, de akinek nincs rá pénze az sajnos ne "akarjon" játszani. Szeretnék egy 30 millás mercit, de nem töröm fel és lopom el, csak mert akarok egy olyat, de nincs cash.
Nincs ám különbség, csak fejben az emberkék vhogy ezt nem értékelik olyan súlyos dolognak ( szoftvert másolni, feltörni stb. ) semmivel sem különb, mint bármit illegálisan megszerezni, csak ezt lehet otthon a falak mögött rejtve 😄 így már viszont rácuppan minden halandó.
Kicsit olyan dolog ez mint a mindenkori kormányt szidni, mert nincs pénz, a büdzsé pang az ürességtõl, de a sok százezer vállakozó 80%-a meg egymást vállon veregetve és kajánul összekacsintva egy buznyák adót sem fizet/ illetve jelents részét elcsalja... miközben pedig ez lenne az amit visszaosztanak ezer célra... ( utobbiért bocs... ) de már nem<#help>#help> törlöm ki
Nincs ám különbség, csak fejben az emberkék vhogy ezt nem értékelik olyan súlyos dolognak ( szoftvert másolni, feltörni stb. ) semmivel sem különb, mint bármit illegálisan megszerezni, csak ezt lehet otthon a falak mögött rejtve 😄 így már viszont rácuppan minden halandó.
Kicsit olyan dolog ez mint a mindenkori kormányt szidni, mert nincs pénz, a büdzsé pang az ürességtõl, de a sok százezer vállakozó 80%-a meg egymást vállon veregetve és kajánul összekacsintva egy buznyák adót sem fizet/ illetve jelents részét elcsalja... miközben pedig ez lenne az amit visszaosztanak ezer célra... ( utobbiért bocs... ) de már nem<#help>#help> törlöm ki
Champion: nyers erõ, DPS (area DPS).
Captain: buffer/kicsit healer/kicsi crowd control. Nem üt akkorát, de nagyon hasznos, amolyan "mindenes" 😊
DB
Captain: buffer/kicsit healer/kicsi crowd control. Nem üt akkorát, de nagyon hasznos, amolyan "mindenes" 😊
DB
max a quest idejere valtoznak dolgok, kis ido utan visszaall minden, a te szemszogodbol is
champion kozelharci nagy sebzes, captain atlagos sebzes + kisegito skillek, heal, buff
champion kozelharci nagy sebzes, captain atlagos sebzes + kisegito skillek, heal, buff
lenne még pár kérdésem, jól emlékszem hogy itt ugyvan, hogyha elvégeztem egy területen egy küldetést akkor számomra az meg változik? pl mondjuk fel kell gyujtani egy házat és az onnantól kezdve nekem ugy is marad, leégve, ugyanakkor azok akik még nem gyujtották fel azoknak még áll?
Nem igazán értem a Champion és a Captain közötti különbséget, valaki el tudná mondani?
Nem igazán értem a Champion és a Captain közötti különbséget, valaki el tudná mondani?
Blint valóban van telefonos megerõsítés de kb 5 yes kell kinyögnöd és kész is 😄
wow-ban nincs frozen lehetõség, legalábbis ugy ahogy te írtad úgy nincs...
ha le járt az accod akkor frozen, de ha bevan fizetve nem lehet felfüggeszgetni meg ujrainditgani
ha le járt az accod akkor frozen, de ha bevan fizetve nem lehet felfüggeszgetni meg ujrainditgani
nem feltétlen 'paraszt magyar' felfogás. tudod te mennyi külföldi tört szerver van? nem kérlek ez 'emberi gyarlóság'. amit meg lehet, azt meg is törik. ennyi- bocs az offért de de nem tudtam elmenni ezen önostorozás mellett.
aut viam inveniam aut faciam
Hat megrendeltem, kivancsi bagyok mennyi ido mire megerkezik.
Egy kerdes! Ma megkaptam az elso insta questemet: Book 1, Chapter 1. A kerdes, miert igy vannak elnevezve az insta questek?😊
Egy kerdes! Ma megkaptam az elso insta questemet: Book 1, Chapter 1. A kerdes, miert igy vannak elnevezve az insta questek?😊
A kis könyv benne nekem tényleg tetszett. GW-ben is. Benne van a Story. Amúgy WoW-ban úgy tudom, hogy bármikor be lehet fagyasztani accot és ki is lehet oldani. Én még nem próbáltam a saját accon, nem kellett, de a folyamatosan ki/be fagyasztás lehetséges és nincs rajta nagy idõkorlát akkor belog elött acc kiold. kilognál, este pedig frozen és nincs kihasználatlan óra, nap, hét. frozenban ugyanis tudtommal csúszik a következõ levonási dátum. sõt biztos.
Btw.: Lotronal van frozen lehetõség. Jelenleg nincs feltöltve az accom.
Btw.: Lotronal van frozen lehetõség. Jelenleg nincs feltöltve az accom.
Igazabol ragaszkodom a dobozhoz, mert ha mar veszek valamit azt szeretem kezzel megfogni. Foleg egy jatekot, aminek igenyes doboza van, konyve, meg persze maga a DVD. Szeretek neha rapillandani, hogy deszep, kitenni a polcra, megmutatni masnak .. 😊 Szoval a dobozost megrendelem.
Nem, a világon semmit se kértek utólag. Csak megadtam a hitelkártyát, nevet címet és kész 😊.
Igaz, a hitelkártyám ír bankban van regisztrálva, ehhez képest a szállítási cím Magyarországon volt: mégse problémáztak egy percig sem.
De ha amúgy a dobozhoz nem ragaszkodsz, akkor szerintem is a gamersloot-os CDkey a legjobb megoldás.
DB
Igaz, a hitelkártyám ír bankban van regisztrálva, ehhez képest a szállítási cím Magyarországon volt: mégse problémáztak egy percig sem.
De ha amúgy a dobozhoz nem ragaszkodsz, akkor szerintem is a gamersloot-os CDkey a legjobb megoldás.
DB
Es valoban kertek telefonos megerositest, ahogy az oldalon irtak is? Mert az angol kiejtesem hagy nemi kivanivalot maga utan 😊
Anno a hmv.co.uk-tõl rendeltem. Olcsóbb volt, mint itthon, és hajszálpontosan Április 24én reggel érkezett ki, és mégcsak nem is Budapestre, hanem vidékre 😛
DB
DB
gamersloot.net -rõl is megtudod venni LOTRO EU-t és olcsóbb mint itthon. (csak kulcsot kapsz, de más nem is kell)
Lorebook
Mmodb
Allakhazam
Amúgy meg Gugli 😊
(az elsõ most valamiért nem jön be, pedig az a hivatalos...)
DB
Mmodb
Allakhazam
Amúgy meg Gugli 😊
(az elsõ most valamiért nem jön be, pedig az a hivatalos...)
DB
Egyebkent LotRO-hoz nincs valamifele adatbazis, mint WoW-hoz az Armory?😊
A CD galaxison kivul tud valaki egy olyan online boltot ahol az EU verzio megrendelheto. A CD galaxisnal a LotRO oldal tok ures napok ota. Mas oldalon meg nem irjak ki milyen verzio 😞 Boltba meg nincs kedvem elmenni erte 😛 😄
Pedig így van.Sok Gamer nem tudja ezt fizetni.
Ha free lenne a server akkor sokkalta többen lennének rajta és használnák lotro-t!Betudható ez még bankkártya hiányosságnak is (nem mindenkinek van).
Aki meg dolgozik annak egyértelmûen nem jó befektetés.Ilyenkor az idõ-vel is számolni kell,nem 30 napot használná az tuti😊
Egyébként jó kis game,rajta voltam én is ;-)
Ha free lenne a server akkor sokkalta többen lennének rajta és használnák lotro-t!Betudható ez még bankkártya hiányosságnak is (nem mindenkinek van).
Aki meg dolgozik annak egyértelmûen nem jó befektetés.Ilyenkor az idõ-vel is számolni kell,nem 30 napot használná az tuti😊
Egyébként jó kis game,rajta voltam én is ;-)
Nemhiszem el, hogy 3k / hónap úgy földözvágná az embereket amikor többször ennyit elköltenek relative értelmetlen dolgokra / hónap, pl.: csoki, sör, cigi, etc.
Szerintem az emberek tobbsege nem azert akar tort serveren jatszani, mert az olyan jo, vagy sajnalja a penzt. Hanem a magyar polgarok tobbsege nincs ugy eleresztve penzileg, hogy havonta MMO elofizeteseket finanszirozzon.
Szerencsere, en a havi WoW-omat tudom fizetni, viszont most szeretnek a LotRO-ra is elofizetni. Es bizony a WoW accomat igy be fogom fagyasztani egy idore. Kettot nincs ertelme fizetni, mert nem lesz kihasznalva valamelyik.
Guild Wars ebbol a helyzetbol jobb, egyszer megveszed es anynit jatszasz vele es akkor amikor akarsz. Igaz nekem nem jott be, ott is porosodik most a polcon, de legalabb nem vesztettem vele sokat.
Persze, ha mindenki jo kereso lenne az orszagban, nem keresnenek tort servereket. En cak akkor jatszanek torton, ha tudnam, hogy a karijaim megmaradnak es megkozeliti az eredeti server szinvonalat. A penz bizony senkinek sem mindegy 😞
Szerencsere, en a havi WoW-omat tudom fizetni, viszont most szeretnek a LotRO-ra is elofizetni. Es bizony a WoW accomat igy be fogom fagyasztani egy idore. Kettot nincs ertelme fizetni, mert nem lesz kihasznalva valamelyik.
Guild Wars ebbol a helyzetbol jobb, egyszer megveszed es anynit jatszasz vele es akkor amikor akarsz. Igaz nekem nem jott be, ott is porosodik most a polcon, de legalabb nem vesztettem vele sokat.
Persze, ha mindenki jo kereso lenne az orszagban, nem keresnenek tort servereket. En cak akkor jatszanek torton, ha tudnam, hogy a karijaim megmaradnak es megkozeliti az eredeti server szinvonalat. A penz bizony senkinek sem mindegy 😞
Áhh, köszi!
Sziasztok!Szoval az a kerdesem hogy honnan tudok leszedni tabok/kottakat
hogy a jatekban mondjuk Metallicat, vagy NEcrophagistot, vagy My dying brideot tudjak játszani lanton vagy akármin?
hogy a jatekban mondjuk Metallicat, vagy NEcrophagistot, vagy My dying brideot tudjak játszani lanton vagy akármin?
Jó bunko, paraszt magyar felfogás. Tudod kistestvér az MMO-k túlnyomó %-át nem lehet törtön játszani csak házilag barkácsolt, hulladék, instabil szervereken, ahol a játékélmény 20%-a sem jön át..
Ebben az esetben nem.
Hello mindenki!
Most halottam errõl a játékról és eléggé megtetszett
Az lenne a kérdésem hogy hogyan lehet evvel játszani mert a triallal csak 7napig lehet megvenni meg nem nagyon szeretném
Lenne valami megoldás?
elõre is kösz
Most halottam errõl a játékról és eléggé megtetszett
Az lenne a kérdésem hogy hogyan lehet evvel játszani mert a triallal csak 7napig lehet megvenni meg nem nagyon szeretném
Lenne valami megoldás?
elõre is kösz
Nincs még kieg. Én Móriába szeretnék eljutni, hogy kovácsoljak a törpömnek egy fullos mithrill páncélt😊
egyébként volt már valami kieg? vagy még mindig csak Völgyzugojig lehet eljutni? Minden állmom bebarangolni a Fehér Várost 😊
én voltam hülye, az amcsit szedtem le... nah akkor nekiállok az eusnak is.
Ha jó én is megveszem, wowot már rég abbahagytam, de hiányzik az mmo érzés 😊 warhammer meg még sokára jelenik meg
Ha jó én is megveszem, wowot már rég abbahagytam, de hiányzik az mmo érzés 😊 warhammer meg még sokára jelenik meg
Ezt a butaságot meg honnan vetted?
A Trial ingyen van: Link
A Trial ingyen van: Link
Nem kell a külön patcherekkel mókázni, fogod elindítod a játékot és magától leszedi a frissítéseket, ha van viszonylag gyors neted vagy relative sok idõd, akkor magától befrissíti.
Ezen az oldalon 3 frissitest latok, az elsore azt irja, hogy a jatek telepitese uten, mindjert tegyem fel. Na en ugye par napja mar jatszok es frissitett nekem automatikussan. Igy is tegyem fel a 3 frissitest?
Bar szerintem, mint kezdo jatekos ezekbol az ujdonsagokbol semmit nem fogok eszrevenni, de azert szeretnem ha teljes lenne a vilag😊
Bar szerintem, mint kezdo jatekos ezekbol az ujdonsagokbol semmit nem fogok eszrevenni, de azert szeretnem ha teljes lenne a vilag😊
igen egyenként fel kell tenni , nem csak a bookok miadt hanem egyébbapróság illetve bug miadt http://lotropatch.extra.hu/
Meg valami.
Ki tudom valahogy irtani az FPS szamot?
Ki tudom valahogy irtani az FPS szamot?
Egyebkent en is 3 napja jatszok vele, Trial modban, de hajlok ra, hogy megvegyem, mert nagyon megtetszett. Amiota a WoW megjelent, azota azzal jatszok, de valahogy mar nem nyujt akkora elmenyt mint kezdetekben. Ez a harom nap alatt a LotRO-ban viszont ismet olyan felfedezesi es kalandvagy erzesem volt, mint anno a WoW-ban.
Lenne egy kerdesem, mert nem ertek itt valamit. A jatek javitasat patchekkel oldjak meg, az uj tartalmakat pedig ezekkel a bookokkal? A bookokat manualissan kell feltelepiteni? Lattam, hogy mar a 10. bookot adtak ki, ezeket egyesevel fel kell rakni?
Lenne egy kerdesem, mert nem ertek itt valamit. A jatek javitasat patchekkel oldjak meg, az uj tartalmakat pedig ezekkel a bookokkal? A bookokat manualissan kell feltelepiteni? Lattam, hogy mar a 10. bookot adtak ki, ezeket egyesevel fel kell rakni?
zlcsi: aktivaltad is a COG accountodnal a trial kulcsot, amit a lotro-europe.com oldalon lehet kervenyezni?
hátha nem akkor mit kell csinálni? ujból leszedni az eu-sat? hol lehet megnézni hogy milyet szedtem le?
Sziasztok,
nem tudjátok hogy miért nem tudok bejelentkezni a játékba? Regisztárltam erre a 7 napos probajátékra de a játék bejelentkezésnél azt mondja hogy nem jó a jelszó és a felhasználói név, pedig többször is ki-be jelentkeztem a cogaccount honlapon...
nem tudjátok hogy miért nem tudok bejelentkezni a játékba? Regisztárltam erre a 7 napos probajátékra de a játék bejelentkezésnél azt mondja hogy nem jó a jelszó és a felhasználói név, pedig többször is ki-be jelentkeztem a cogaccount honlapon...
jóvan, mesélték csak, nem próbáltam ki 😄 néha beficcenhet egy-egy naiv kérdés is nyihahahaha<#vigyor4>#vigyor4>