The Lord of the Rings Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Crafting... legyél woodworker, minden hunter az, és úgy igazán kitörölheted vele (mielõtt vki belekötne, GM vagyok, szal tapasztalat<#puszis>#puszis>). Tudom javasolni az explorert.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Pont ma jott meg. Megadtam a Key-emet a COD-on es mar ment is ujra a game:)
9730Ft volt, bankszamlaval fizettem.
6 nap alatt megjott.
\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"
\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"
csak sajnos "néha" melózni is kell, pedig most is repuznék vagy vmi :)
\"Hozzád képest a tömegszerencsétlenség kisszines a hiradó végén!\"
a szakmázás hogy mükszik? hogyan lehet megtanulni egy szakmát?
a szakmázás hogy mükszik? látok itt ilyeneket hogy Novice cook akik mindenféle recepteket árulnak de addig nem engedi megtanulni amig a szakmám nincs meg, a szakmát hol lehet megtanulni mert trainert nem találok
Egyebkent akartam amr kerdezni, azok a generacio valtasok mire jok?
ebben benne van az örökéletüsitési opció? mert azt olvastam hogy ahhoz valami külön kupon kell
menyiért vetted?
Kedden rendeltem kulfoldrol, par napja mar az volt kiirva, hogy elposazva, de meg ma sem jott meg!
Nem tudja valaki, hogy "A posta hazhoz megy" feliratu, zold postakocsi szombatonkent is szallit csomagot?
Snowbourn LEoH: Aralath-36 Champion
Grand Master farmer kiképzése közben meg megnéztem a "24" két epizódját a gépen :) 167x4 db. blueberry legyártása nem 2 perc :))
DB
A ti kung-futok nem erõs!
http://parallelorealms.blogspot.com
...
Tudom, de attól még hiányozhatnak...
Azt meg te is jól tudod, mit nevezek eredeti zenének, vagy nem láttad a filmet?:P
Igaz, én csak az eredeti zenéket hiányolom belõle:S
a szakmákról van valami oldal ahol leírják hogy hogyan merre hányméter? a hivatalos honlapon annyi van hogy comming soon, ami azért elég gáz...
bevallom öszintén drágálom a játékot ahhoz képest hogy mennyi feedback van mögötte, mondjuk igaz hogy csak anyit látok belöle amit itt olvastam és amenyit a játékon belül tapasztaltam...
egyetlen elõnye van az hogy kurva jól vissza adja a Lotr feelinget :)
Snowbourn LEoH: Aralath-36 Champion
\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.
Leginkabb valami koordinata addonra lenne szuksegem, amivel megnezhete, a terkepen, hol van az a hely aminek tudom a koordinatajat. Sajatomat le tudom kerni egy macroval, de igy is sokat kell ide-oda jarkalnom mire eltalalom a helyet :S Gondolom olyan megugy sincs, amivel sajat pontokat vehetek fel a terkepre?
Jah es a jatek bellitasai chatbol valahogy el lehet erni? Mert wowban parancsokkal azt is lehet allogatni. Varosban ugyanis kicsit lemegy az FPS-em. Szeretnek egy ket grafika allito macrot:)
Písz...
DB
A ti kung-futok nem erõs!
Egyébként zene és film miatt nem kell aggódni, tudom egy ügyésztõl, csak a szoftverek miatt zaklatták azokat a srácokat, akiknek a védelmében voltam egy tárgyaláson :D
na mindegy, csak azért reagáltam, mert sztem rosszul értelmezi kend a damegógiát, illetve ne mismerjük egymást, így valóban egy - egy hozzászólásból nagyon félre lehet vkit érteni vagy ismerni :) ezért a jövõben mellõzöm ezeket, ez az arctalan fórumozás félre vihet. De elnézést kérek a beírás miatt, valóban nem ez helye, mea culpa, csocsi
ezek a zenék amiket linkeltek lejebb hogy müxenek? ha leszedem hova kell bemásolni hogy játsza játék közben