10184
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek
Magyar Fansite (hivatalos)
Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]
Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]
Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!
-
levious #5504 Sziasztok!
Koszonom a tippeket!
Megoldodott a problema, megjott a csomag, csak nem ertem, hogy akkor miert irtak, hogy toroltek a megrendelesemet. Na mindegy.
Ugy latszik meg mindig van hova fejlodni ezekkel a digitalis dolgokkal:)
Azert rendeltem meg a dobozosat, mert eleg lassu errefele az internet es sok ido letolteni a dolgokat.
Udv
Levious -
seaedge #5503 Miert nem a digitalis valtozatot vetted? Nem postaznak semmit se, rogton upgradeli az accountodat. -
Loboncka #5502 Szia!
Bocsánat, este picit lassabb a felfogásom. Így nem teljesen világos. Eért lenne néhány kérdésem.
Időben elkülönítve kaptál különböző státuszt a megrendeléről, vagy egyszerre egymás alatt?
Szürke táblázat status oszlopában az írja, hogy cancelled? Ha igen, akkor nézd meg, hogy volt-e elegendő pénz a számládon. Ez most picit hülyén hangzik, de többen jártunk már úgy, hogy 2x annyi pénz kellett rendelkezésre állni, mint amire ténylegesen szükség volt. Erről lentebb olvashatsz. (5431 hsz és előzményei) Bár az még az előrendelés időszakában volt.
Üdv. Loboncka -
levious #5501 Udv!
Megrendeltem a Mines of Moriat bankkartyaval, a codemasterstol, kaptam is e-mailt, hogy feladtak a csomagot, mult het kedden, Royal maillel, repulon. A csomag azota sem erkezett meg.
A trackingben azt irjak, h mar feladtak (shipped), ugyanakkor rogton utana, hogy elfogyott, aztan pedig, h toroltek a rendelest. Ez szamomra ellentmondas. Mert ugye elvileg feladtak, akkor hogyan toroltek?
Vagy elneztem valamit?
Ez normalis?
Legyetek szivesek osszatok meg velemenyeteket, mert nem igazabn tudom, hogy most mire szamtisak...!
Koszi
Levious -
rivasz #5500 EBay-en, szerencsés aukció eredménye -
Mikeee76 #5499 A Cdgalaxisnál 7-8e Ft a 60 nap... -
Mikeee76 #5498 Honnan lehet 1000 Ft-ért venni? -
Lorienel #5497
Elkezdeni soha nem késő, most sokan indítottak/fognak indítani a 2új classból kiskarit, így megint viszonylag népesebbek az alacsonyszintű területek is, de az US-kliens a lehető legrosszab választás ha szerettél volna magyarokkal is játszani. Amennyire én tudom senki nem játszik ott. Volt 1-2 arc aki meg akarta magyarázni, hogy mennyire jó lesz ott,és semi hátránya nem származik belőle, de szerintem ők már réges régen abbahagyták a pályafutásukat.... Nagy valószínűséggel a pinged is az egekben lesz, ami megint csak a játékminőség rovására fog menni. Ha még nem kezdted el, akkor javaslom, hogy vegyél egy eu-klienst (digitálisan is letölthető), mert már elég alacsony áron hozzá lehet jutni. Móriát meg ráérsz megvenni később, ha tényleg bejön a játék és eléred a lvl50-et. -
rivasz #5496 ahoy! na most vettem én is lotro-t kemény 1000ft-nak megfelelő összegért :) figyuzzatok má, ha US account-om van (mert snowbourn nincs benne), akkor ott melyik szerver a legpopulárisabb? (Brandywine?) Meg annyit még, hogy szerintetek nem gáz, ha most kezdek csak neki? Mármint hogy fogok még találkozni játékos karakterrel, vagy mindenki Mória? Tényleg, hányan játsszák ezt a játékot, 1-2 millióan? -
Loboncka #5495 Szia!
Ezen az oldalon megtalálsz mindent az induláshoz: http://www.codemasters.com/trylotro/englishuk/index.php
Üdv. Loboncka -
Mikeee76 #5494 Akkor hogyan tudnám ingyenesen kipróbálni a játékot? -
foxxi #5493 Ahhoz sehol -
Mikeee76 #5492 Sziasztok!
Hogyan tudok trial keyt, belépőnevet és jelszót szerezni a Mines of Moria-hoz?
M. -
Riccoro #5491 A Moriában merre lesz érdemes elkezdeni questelni? -
#5490 Na, ahogy az eredeti dobozt, Moriát is meghozták, pont ma.
Kár, hogy egész nap melózom, mehetek érte holnap reggel a postára... :P
DB -
geristar #5489 Hát nem igaz!! Nem tudom, hogy mit csináljak!
Elkezdtem a lotro-t van 1 50es karim, átmentem warhammer online-ra nem tetszett, eladtam, átmentem wow-ra, nagyon tetszik; de most meg vágyódok vissza lotro-ra, csak az a szívem csücske :)
Szegény Aknirras-t csak fel kéne húzni 60-ra! -
foxxi #5488 Nekem csak ma indult útnak, bár repcsivel készbesítik magyarba Remélem haladósra fogják! -
MCI #5487 Nekem se működött a Royal Mail tracking number. A support visszaírt, csak .uk domainbol működik. -
vgyuri #5486 A faq-t valaki tudja módosítani?
4. pont: ingyen lehet 14 napos kulcshoz jutni, de ez szerencsére itt is kint van
12. pont: Leoh honlap címe változott
Jó ez a Royal Mail: kintárs MOM-ja Hollandiába lett kézbesítve, az enyémre meg azt írja hogy nem jó a szám. Remélem valaki csak elütött 1-2 számjegyet a codem-nél és időben megjönnek a csomagok. -
foxxi #5485 Csak 1?! De gondolom az is elég -
foxxi #5484 lehet, kár hogy az nem érdekel :( Amugy meg megéri a spec ed annak aki igényli.. Van akinek elég az hogy leszedi netről és vesz hozzá egy kulcsot, meg vannak azok akiknek öröm a sok extra tartalom meg a doboz stb.. -
#5483 Még nem vettem meg, csak nézegettem. -
Nephin #5482 Van compilation pack, amiben benne van az alap is, és a special edition is tartalmazza, bár az drágább (és nem éri meg szvsz...). -
Nephin #5481 Nekem csak 1 van... :P És igen, szerintem is sok low lvl runekeeper és warden fog futkorászni mindenfelé. :) -
Burca #5480 sok low lvl warden es runekeeper :P -
foxxi #5479 Meglehet venni a life timeot, kb 40k-ra jön ki. a havidíj bankkártyával 2500, gamecardal 3xxx... (cdgalaxisban ismét van gamecard). amugy a kieget akkor érdemes megvenni már ha legalább egy 50es karid van ( nemtom mi lesz low lvl-en, bár gondolom semmi, mert mindenkinek van legalább 2 50es karija).. -
foxxi #5478 Megszivattad magad... bár ha fontos a doboz meg a dvd akkor nem. Én tegnap rendeltem meg digitálisan és 3800HUF-ot vont le a 30 napért. A mória nálam is dobozosba jön, spec edition de azis csak átszámolva 10 rudi volt.. ami nem sok. Sokkal egyszerübb bankkártyával és olcsóbb is. Amellett hogy a keddi megjelenéskor magyarországon még nem lesz kapható (olvastam postba, nem tudom) -
#5477 Gyorsan megtaláltál. :P
Ti is 13ezerért vettétek az alap játékot? Én csak egyetlen helyen találtam itthon, gamekapocs shopban, moria viszont lesz cdgalaxisnál. Érdemes a kieget most megvenni? Nem lehet egybe megvenni kedvezménnyel mint wow-nál? Mennyi a havidíj? Magyar FAQ nem működik. :S -
Nephin #5476 Egészen pontosan kedden lesz élő az új patch, a B15. Mi aneved a játékban? :) -
#5475 Nagyon zsír a game!
Nincs a Book14 után újabb patch? Mert nekem nagyon sokat töltött. Lore-mastert indítottam Snowbourn szerveren, szokatlan még az egész de gyönyörű a graf és felüdülés sok évnyi wow után. -
Robcuskilla #5474 vajh itthon mé' késik a megjelenés... -
#5473 Megoldódott, köcsög windows jegyzettömbbel nyitotta meg, nem wordpad-al.
Így át tudtam írni a megfelelő dolgokat. -
#5472 Nem lehet igaz, a tököm tele van feltelepítettem a klienst, patcheket és error 3000, találtam rá megoldást, hogy notepaddal szerkesszem a launchert de rohadtul nem lehet szerkeszteni mert össze-vissza betűk, számok vannak benne... á sírva fakadok. -
#5471 Remélem hétfőn beesik az én csomagocskám is :)
Anno maga az alapjáték hajszálpontosan a hivatalos launch napján jött meg postán... :)
DB -
foxxi #5470 Énmeg re aktiváltam magam... aszem hogy mindigis ez az mmo fogott meg a legjobban. Igy a sok bóklászás után visszataláltam :D -
Nephin #5469 Üdv köztünk. :) -
#5468 Köszi, ez már sokkal jobb! -
Loboncka #5467 Halihó!
November 12.-én adták postára az előrendelt Compilation Pack-ot. Nagyon várom, hogy megérkezzen. Hangulatos játék, élveztem minden percét a trialnak. A 14 nap nagyon gyorsan elment, de most, hogy még van pár nap MoM indulásáig, alig csordogálnak a percek. Ki érti ezt?
-
Loboncka #5466 Szia!
Én mikor kipróbáltam a játékot, erről az oldalról szedtem le a klienst: http://lotro.battanet.hu/
Igaz csak Book12, de cserébe több file-ba van szedve és gyors. Book13 és Book 14 is ott van mellette.
Üdv.
-
#5465 áááááááááááá 80%-nál megszakadt a netem a kurva életbe. 2 nap míg lejön az 1megás netemmel a trial, van szünetmentes tápom de az internet tuti megszakad a 2 nap alatt és nem lehet folytatni. Valaki nem tudná ftp szerverre feltölteni vagy egy helyet ahonnan normálisan le lehet szedni? Mert rapidshare és haverjai sucks. :(