10184
10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• vgyuri
    Az én történetem: 09.10 és 11-én 1-1 sima verzió összeg zárolva de valószinüleg nem vonták le, kivonaton nem volt rajta.

"You have NOT been charged for this order as it is not yet a sale. It will only become a sale and you will ONLY be charged once the goods have been dispatched." - ezt úgy értelmezem hogy nem vonják le az összeget (de akkor minek zárolják), csak amikor elkezdenék postázni, ami most pénteken kezdődött.

11.01-én rendeltem 2db se-t, összeg zárolva. Tegnap megpróbálták levonni mint ahogy tőled is de nem sikerült mert még1x 36e forint nem volt rajta.

Írták hogy töltsem ki az bankkártya adatokat megint, megtettem, most 2x36e forint van zárolva, 2x2db se van megrendelve, mindkettő mellett status: "Unknown" szerepel, lemondani sem tudom egyiket sem.

Írtam nekik, nem válaszoltak.
  • Robcuskilla
    á van egy gondom, ismét :D ami nagyobb. gondoltam rendelek special editiont - moria, mert az hozzánk nem érkezik talán... Nyilván jó hozzá az a netes kártya, amivel előfizetek conanre, lotrora, gold-ra... izé wrong :P
    na szóval, amivel neten fizetek ( OTP elektronikus számlacsomag része mastercardos kártyaszám stb. )
    rendelés lead -> vmi kinyomtatható order igazolás -> sms szerint pénz elvileg levon, mindezt nov 3-án -> nov. 7? sms, hogy codemaster vonna pénzt de nem tud! lol? -> persze, hogy nem tud, mivel 3-án elvileg a 17 rugó körüli összeg zárolva, maradt vmi 2 rugó a netes számlán, 7-én megint sms, hogy 17 ropit szedne de nem tud... -> otp számlatörténet megnéz: felhasználható egyenlegem 2 rugó körül, könyvelt az még 19 körül, mert akkor nyilván 17 ropi zárolva -> de akor 4 nap alatt ne mérkezik meg? code miért akar 7-én vonni, ami sikertelen és küldi is mailt, hogy orderem cancel... ha újra próbálom az egyelőre ismét 17 ezerbe kerülne, amit rá pár napra relaizálna és megint nem sikerülne és irósmét ott lennék, ahol a part szakad, ilyen alapon ördögi kör... már csak ara lennék kíváncsi, hogy az elvileg könyvelt egyenlegként meglévő 19 ezrem felhasználható fázisba kerül-e, mert az nem történt meg, codem. elvileg pénzt nem kapott, orderem törölte...

Remélem érthető voltam. ha tudtok megoldást help plz, avagy ha ismertek oylan embert aki beszerez pár ilyen csomagot - mint ahogy néha fórumon látok ilyen beírást, hogy "nálam olvéjz lotro gc keyek" stb. - akkor rám számíthat, mert egy spec. ed-re vevő vagyok 1000%, azaz ezer százalékosan, ha már jómagam ne mtudom ezt megoldani :S

köszi
  • vgyuri
    @sztip: event volt, mindenki be tudott lépni október 30 és novemember 3/4 között, akinek lejárt az előfizetése az is.

@Robcuskilla: lifetime-ra fizess elő és nem kell többet az sms-ektől félned. :)
  • sztip
    Sziasztok segitséget kérek sürgösen! nekem már 2 hónapja lejárt a lotro elöfizetésem mert csak a játék gold edition hoz járo 45 napot játszotam és ma vettem észre hogy még midnig megvan 2 hónap után ez mi miatt van valmi hoiba pedig én nem adtam meg se számlaszámot se feltöltökártya számot! NEm értem segitsetek pls Elöre is köszönöm!
  • Robcuskilla
    jaja, lehetséges, mert ma vonták a zsét, szal minden ok, magyarul ott is ki kellene kapcsolni, ha így szeretném.
    Gázos, ezek a codemasterses fiúk mindig hajnalban szedik a pénzt, én meg nem kapcsolom ki a mobilom éjszakára, tök mind1 miért, de nem kapcsolhatom ki. szal mindig megijeszt hajnalban ez a szar :D sms
  • vgyuri
    Paypal-on van olyan menüpont ahol meg lehet nézni milyen szolgáltatásokra vagy feliratkozva, itt szoktam lemondani ha valaki megkér hogy fizessek elő neki x hónapra, és ez idő letelte után továbbra is vonnák tőlem. Szerintem a clickandbuy-nál is van hasonló.
  • Robcuskilla
    Jól értelmezem? ha mondjuk a payment methodom clickandbuy és esetleg cancelezném a subscriptiont- mivel ez van beállítva és véletlenül sem érek el olyat mondjuk, hogy change payment method, csakis cancel gombom van..., elég lol - , akkor az csak akkor valósaul meg ha belogolva a clickandbuy akkuntra ott is cancel lesz? nem akarom persze, de kicsit megkavarodtam...
  • Robcuskilla
    ne vegyél warhammer online-t :) illetve természetesen ez ízlés dolga, mert a két játék ég és föld, ki mit szeret. de azért vegyél inkább lotrot, meg majd mines of moriát :D
  • vgyuri
    Éjszakára az is megoldás lehet hogy a 24 órás ciklusod 4 órásra cseréled: 2 óra játék, 2 óra alvás.

Ha még nem haltál meg akkor a 10 perces dread effect meglepi lesz, ezt viszont ki lehet kapcsolni.
  • DonnieBrasco
    Szeretnélek felterjeszteni valamilyen díjra ezért a kérdésért, de még nem jöttem rá, mi is lenne alkalmas :P

Gy.k: a nappal/éjjel változása a szerveren történik, nem a klienseden. Mivel questek is függnek a napszaktól, természetes és magától értetődő, hogy a kérdésed értelmetlen. A válasz: NEM.

De hogy ne emiatt hagyd abba: van egy GAMMA nevű opció a menüben, azt állítsd jobbra. És lőn világosság!

DB
  • Lord RZA a PUNK
    hello, nem tudja valaki, hogy nem e lehet valami addonnal, vagy valahogy kikapcsolni az éjszakát a játékban? rohadtul idegesítő hogy 2 óránként 2 óráig nem látok lófaszt se
  • Jaffa 2843
    nah megvan gamershell-röl egész türhetöen jön
    meglátjuk :S
  • Jaffa 2843
    köszi egy linket adsz esetleg az eu változathoz?
  • BetonK
    Egy hete töltöttem le a trialt és regeltem is egyben, azóta játszom.
    Nekem is volt olyan problémám,hogy nem tudtam bejelentkezni a regisztrált névvel, jelszóval, írtam is a supportnak, akik egy óra múlva válaszoltak is:
    Rossz verziót töltöttem le, mégpedig az amerikait, letöltöttem az európait, és sikerült is bejelentkezni.
    NAgyjából ennyi
  • DonnieBrasco
    A Leoh-ban kiváló aktív élet folyik. Most majdnem 2 hónapig én sem nyomtam, de vasárnap volt rá pár órám, és ment a duma meg a raid, nemrég megvolt Helegrod is, minden fő boss-sal. A klánon kívül is mindenhol vannak játékosok, Thorin's hallban pl. 30-an kevertek felalá, Bree továbbra is 100+ online esténként.
    Nagyjából stabil a létszám a Snowbourn-on. Már alig 1 hónap Móriáig amúgy is :)

DB
  • Seib
    sziasztok. van 1 eladó lotro accom. Előfizu lejárt. akit érdekel dobjon 1 pm-et.
  • Jaffa 2843
    mikor próbáltad utoljára???

katt
  • BetonK
    Jaffa,
    nem fontos a buddy key-re várni, a fent kiírt "trial lehetőség" címszó alatti link jó, és onnan ki lehet próbálni 14 nap erejéig a játékot.
  • Jaffa 2843
    semmi pánik :)
    remélem működik a buddy key :S remélem nem jutott arra a sorsra mint a trial kulcsok
  • azirafael
    Halihó Mindenki!

Valaki adna egy rövid helyzetjelentést a játékról. Kb 10 hónapja hagytam abba, azóta mi a helyzet? Van élet? Itt a fórumon csak a account problémákról meg a postolás... Viszont hiányzik egy MMO, raidelés, partyzás stb. lehet visszajönnék pár hónapra, ha van értelme.
  • DonnieBrasco
    Bocs, a hétvégém picit erős volt (új barátnő pénteken, érettségi találkozó szombaton), de ma megpróbálom eszembe juttatni este...)

Még1szer bocsi!

DB
  • Jaffa 2843
    megköszönném mer nagyon érdekel a játék
  • DonnieBrasco
    Szerintem otthon valahol van egy sosem használt buddy key-em, ha megtalálom elküldöm priviben...

DB
  • Reyes
    *Mines...
  • Reyes
    Mine of Moria megjeneés: November 18!
  • Jaffa 2843
    én a lotr világba merülnék el... warhammer nem a favorit
  • Szaruman
    Vegyél Warhammer Online-t :P
  • Jaffa 2843
    van valakinek valami félredobott, még működő trial accountja? szivesen kipróbálnám a játékot, ha tetszik megvesszük.. de így látatlanba tuti hogy nem
  • Jaffa 2843
    hali
    ma regeltem egy trial accountot, de nemtok vele bejelentkezni.. és a turbine accountot se lehet létrehozni.. valaki tud erröl valamit?

aztán ezt találtam :S

Is there a free trial for LOTRO?

Answer/Article

LOTRO's Free Trial program is temporarily closed and will re-open after the Mines of Moria, the first expansion for LOTRO, launches.

If you are currently on a free trial, we hope you enjoy the remainder of your trial! We have several promotions going on to celebrate the launch of Moria, so if you decide to subscribe, now is a great time to do so! See you in Moria!

akkor most nem is lehet trialzoni? vki tud erröl valamit?
  • Szaruman
    Legalábbis én is ezt csináltam, amikor eladtam. Előfizetés cancel, és nem nagyon vontak le pénzt a kártyáról ezzel kapcsolatban :)
  • Nabunaid
    Köszönöm. Akkor rendben, már egy éve nincs előfizetésem.
  • Szaruman
    Mondjad le az előfizetést. Utána újra meg kell adni a kártya adatait, amit nem fog tudni az új ember (mármint a tiédet megadni).
  • Nabunaid
    El akarom adni a játékot. Most törölnöm kell az accountomat, vagy adjam meg a vevőnek? A codemaster oldalán nem tudtam megváltoztatni csak a személyes adataimat, a bankkártya adatokhoz nem is férek hozzá. Így viszont egy gombnyomással előfizethet az én kártyámmal. Mi a teendő?
  • Uborkasalata
    Valaki elmagyarázná a komplett előfizetés és játékvétel pontos menetét?
    Főleg a Lifetime érdekelne (ára, stb...)
  • jarolin
    Értem... Lécci Pitya vegyél fel msn-re ... lenne jopárkérdésem nagyon megköszönném... : [email protected]
  • Pitya
    "Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!"

Nem poén, ez a helyzet. Ha nem próbáltad még, regisztrálj a hivatalos oldalon és 14 napig játszhatsz ingyen. Ha bejön, vedd meg.
  • jarolin
    Nah látod akkor nekem ez a baj...:) én letöltöttem és amikor akkot akarok csinálni nem megy mert kér vmi Product Key-t ami assetom mi...de ezek szerint kéne az erediti cd-röl vmi kód ami nekem nincs mivel leszedtem netröl...:( :) Valami okos ötlet? igen jo lenne ha jo lenne... :)
  • Pitya
    Feltételezem a hivatalos verzióról kérdezel. Pontosan hol akadtál el?

(Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!)
  • jarolin
    Hello mindenkinek... én letöltöttem a játékot... csak acountott nem tudok csinálni... nagyon nagy segitség lenne ha valaki segitene.... msn-em: [email protected] köszi elöre is... jo játékot..
  • DonnieBrasco
    Örülük, hogy összejött :)
    Én vagy 6 hete nem játszottam, költözés és egyéb családi okokból, de tegnap beléptem és továbbra is igen aktív a kinshipünk, úgyhogy érdemes tolni :) igyekszem én is reaktiválni magam!

DB