The Lord of the Rings Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Resonance multi gaming baráti közösség: http://resonance-guild.eu
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
épp most töltöm az 1hetes triálomat. Jó a játék meg minden, csak nekem nagyon furcsa, hogy nagyon kihalt az egész eddig kb találkoztam 10 játékossal azt annyi. Bementem Bree-be igaz nem teljesen, és ott sem volt senki. Snowburn szerverrõl van szó.
Lorienel lvl60 Minstrel Balterion lvl56 Guardian Callidus Kinship (Snowbourn szerver))
Olvastam olyat, hogy Európából nem fog menni US szerveren a játék. Ez marhaság!
Azokon szeretnék segíteni, akik véletlenül US szerverre regisztráltak, mint én. Lejárt a triálom de nem akartam újrakezdni EU szerveren az egésszet. Szóval van lehetõség! Nem igazán lehet a játékot megrendelni USA-ból, rengetek helyen próbálkoztam feleslegesen! 😞
VAN MEGOLDÁS: Több oldal foglalkozik használatlan CD-keyek forgalmazásával!
Pl.:
www.igxe.com;
www.wow-gold-buy.com;
http://www.ffxi-gil.net;
A teljes játék 19 dollár körül mozog, ami kb 3100 Ft!!! Én megrendeltem a CD-keyt és így játszok egy US szerveren a Firefooton! A CD-keyt szinte azonnal elküldik emailben. 60 napos gamecard 29 dollár körül mozog, ami kb 4800 Ft!!!
A CD-key rendelést egyébként a hivatalos oldalon ajánlották!
Ha érdekel valakit, van egy eladó 60 napos feltöltõ kártyám, természetesen olcsóbban mint az eredeti ára.
Lökött fiam vette még nyáron (csak nem merte megmutatni eddig), azt hitte a játékot vette meg, pedig nagybetükkel rá volt írva hogy GAME CARD.
Na mindegy, ha valakit érdekel, 5-6e Ft-ért vihetõ.
Az õ nevében is írom hát igen eléggé kevés a tartalom benne.Elõrendeltök az age of conant és megbeszéltük ha a Book 13 nem hozz valami izgalmas dolgot akkor a barbár világot is kipróbáljuk.
Veszélyes dolog a jövő. Szünet nélkül azzal fenyeget, hogy bekövetkezik.
Veszélyes dolog a jövő. Szünet nélkül azzal fenyeget, hogy bekövetkezik.
Ha megveszem itthon boltoban a gamát, akkor azzal csak eu-s szerveren tudok játszani, vagy tudom folytatni, amit elkezdtem us szerveren?
Ha megveszed a jatekot akkor igen tudod folytatni a trialba megkezdett karaktered.
Sajnos viszont ahogy nezem te az amerikai klienst szedted le es amerikai szerveren jatszol jelenleg, a legtobb magyar eu-s szerveren van snowburn-n. Nem tudok rola, hogy lenne us-eu karakter transzfer lehetoseg, de majd a nalam okosabbak megmondjak.
Syrn, Freylana, Kywara
1, 20-as szinten vagyok, ha letelik a 7 nap, akkor tudom folytatni a mostani karakteremmel, ha megveszem a gamát??
2, ha tudom folytatni, akkor át tudom vinni a karakterem snowburn-ra?
A játék nagyon ott van!!! Csak a zh-k bánják😄
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
i5 [email protected],Maximus III Formula,8G Ripjaws,GTX670 OC...
Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...
Wincsidet rendebe szoktad néha rakni? (valamilyen Defrag)
Mennyire figyelmetlen vagyok, még csak most látom, hogy a tegnaõi postomban a Lotro-Hungary oldal helyett Callidust linkeltem, ezer bocsi.
Szóval a Lotro-Hungary erre.
PS3 ID: ghost_hun
Van nekem itt egy problémám, remélem tudtok valamit segíteni vele kapcsolatban. Szóval régebben már toltam a játékot, de azóta volt gépcsere szóval lekerült a géprõl. Most amikor újra fel akarnám rakni akkor fel is megy, fel is teszem a patcheket és utána még valamilyen programokat le akar tölteni a netrõl hozzá a kliens, amivel ha végzett rejtélyes módon kilép. Ez eddig rendben is lenne, de ha újraindítom ugyanott tartok ahol kilépés elött, tehát megint leszedi ugyanazokat a fájlokat és kilép. Nem tudtok erre valami tanácsot adni? Így nem tudok belépni:/
Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...
Snowbourn van több magyar kinship, mint például a Last Enclave of Hope vagy a Callidus , esetleg a Supper is Ready, kiknek sajnos nem tudom semmilyen elérhetõségérõl.
Ajánlom figyelmedbe a Lotro-Hungary oldalt, ahol bemutatkozókat is olvashatsz a kinshipektõl.
Jó olvasgatást! 😊
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Ajánlom a fileplanet-et. Nekem onnan jött le. Saját letöltés vezérlõje van!
Van magyar Guild Snowbourn-on? Olyan, amiben nem 10en vannak! 😄
LOTRO: Pumuklee ; TDU: KisvukHUN
Kéne egy kis segítség :\ Letöltöttem a 7 napos free trialt, feltelepítettem, csináltam accountot, felpatcheltem a játékot, de mikor be akarok jelentkezni és kéri a jelszót meg a nevet hiába írom be, aztmondja hogy incorrect..Pedig tuti hogy jól írom be, azóta már csináltam 2 másik accountot is, de nem jó.Ha lost your password?-re megyek akkor bejön valami turbine accountos oldal(holott én cogaccountson csináltam accountot..), ahol kéri az usernevet, beírom és mondja hogy küldött egy mailt, de 2 órája semmi, egyik accounttal se.Mibaja lehet szerintetek? Köszi elõre is.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Van még lehetõség valami "life time" account vételére jelenleg,vagy ez már elúszott?
Köszönöm!
Ez volt az off.
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka