10184
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek
Magyar Fansite (hivatalos)
Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]
Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]
Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!
-
Murmur #5984 75 font lenne, de az acc-ban 150 dolcsi jelenik meg. Ugy meg mar 33k az a 24k. :/ -
#5983 Kiszedtem a magyar faqra vonatkozó linket, illetve a többit is módosítottam, mert kb 2 éves linkek voltak :)
Ha vki csinál magyar faqot, küldje el a linket/írja be ide, és kiteszem. -
foxxi #5982 Csak vissza kellene olvasni.. tudom hogy unalmas tevékenység, de sok embert kímélnél meg az "ismétlésektől".
De! Mielőtt jönne az idióta szöveg, tessék:
Van 3 ("nagy") kinship a Snowburn szerveren:
LEOH ( Last enclave of Hope)
Wayfarers of Destiny
Callidus
A honlapokat megtalálod itt FENT a "Magyar Fansite" -ra kattintva. -
roller1015 #5981 üdv!
magyar klánt keresek a snowbourn szerveren illetve hasonló lvl társakat.
iritril 19 hunter és azea 20 lore-master.
köszi üdv.
-
foxxi #5980 No a "lifetime-ot a népnek" szlogen feléledt! Nagyon barátságos befektetés ez :)
Bezzeg a mi időnkben... -
#5979 most a Lifetime kód a szülinap miatt 24k!
ja és a héten Welcome back week van! -
#5978 Lesz a Rohan kieg es valamikor kiakarjak adni a The Forces of Mordor-t, ami a masik oldalrol engedelyezi a 65 lvl szintet es uj elemeket hozna a a mostani monster playes PvP butasag helyere, legalabbis ez van irva a MMORPG.com oldalon az egyik cikkben, ami a legjobban vart 7 kiegeszito cimmel olvashato, ha jol emlekszem.
Ezt hianyoltam mindig a jatekbol es ezert is hagytam abba, de ha esetleg ezt megcsinalnak mas lenne a helyzet, lenne valami ertelme is a jateknak szamomra. :D -
MaRee #5977 Én még nem hallottam ilyenről, ha jól tudom a következő kiegészítő valami Road to Isengard, vagy ilyesmi lesz, tehát Rohan lesz benne a téma meg Vasudvard, talán azután jöhet egy mordoros. -
#5976 Valaki tudja, hogy a LotRO: The Forces of Mordor kiegeszito mikor jelenik meg ? -
#5975 Uninstall volt. De most ahogy visszagondolok már a telepítésnél is kiírt valami hibát. Ott is valami dat fájlt hiányolt, de azt meg átmásoltam az US verzióból és akkor továbbment a telepítő. Szal lehet az volt a baja. Megpróbálom újratelepíteni, de ha nem lesz jó akkor én már le nem szedem újból. Így is 2 napig húztam lefelé a downloaderrel. Az US verzióval semmi gond nem volt, csak "magyarlakta" szerveren szerettem volna kicsit próbálgatni. -
Droughert #5974 Csak tippelni tudok, hogy a korábbi francia verziód nem lett rendesen törölve, és most a fajta kliens valami miatt összeakad. Ha jól értelmezem, az install sikerült, viszont amikor frissítenéd, akkor írja ki, hogy nem találja az említett filet.
Nem lehet, hogy a c:-meghajtón maradtak az előző verzióból fileok, és most azok miatt akad ki? Rendes uninstall volt, vagy csak nyomtál egy del-t?
-
#5973 Nincs valakinek ötlete miért nem találja a language data fájlt? -
#5972 Most meg ezt írja mikor frissítene. Cannot find language data file. Hát bazz kicsinál idegileg. -
MaRee #5971 :\ Sajnos ezt én is eljátszodtam, kurvára el tudja venni az ember kedvét :(
-
#5970 Na most van az, hogy letörlök mindent ami lotr a gépen. A battanetes linkek nem jók, a szar downloaderrel alig jön lefelé a cucc. -
#5969 Nekem is begyorsult. Kb 2 percre. Akkor jött 15megával. Most meg 300-al jön csak. -
#5968 Ezt irja hibanak : install hiba -
#5967 Le is szedte,de intallnal hibat eszlel! -
MaRee #5966 Snowbourn.
macleody:
ha a download managerrel töltöd akkor majd idővel begyorsul, nekem a végén már ilyen 2-3 megával szedte. -
#5965 Snowbournon ha jól olvastam. -
#5964 Magyarok melyik szerveren toljak?
-
#5963 Hát nem pont ez volt a megnyilvánulásom mikor észrevettem :)
Az amcsi verzió lejött mésfél óra alatt, most szedem az eu-sat, olyan lassan jön mint a ... -
MaRee #5962 Hoppá -
#5961 Bakker francia verzsönt töltöttem le. -
foxxi #5960 Egyenlőre Ettenre , de elég az is -
MaRee #5959 Upsz köszi, ez elkerülte a figyelmem!
Egyébként a monster play csak az Ettenszík területére korlátozódik, vagy máshol is lehet? -
#5958 #5939-es hozzaszolast nezd meg. -
MaRee #5957 Inkább a nyakamba kapom a görbe lábaim bárkit látok :D
Egyébként még 5 nap van a trialomból és úgy néz ki megveszem a játékot, cask nem tudom melyik edisönt vegyem.Van ez a compilation edition ami SoA + MoM + 30 nap ingyen játék 35$-ért, szerintem ez lesz.De ha ezt megveszem akkor majd később hol tudom megvenni a SoM-ot?Mert külön külön nem látom sehol a cogaccounts oldalán, csak ilyen triple pack-ben. -
foxxi #5956 Kasztfüggő... LM-el vigyázzzááááá (meg ne találjalak xD ) -
MaRee #5955 Na sikerült találni szerencsére egy kis csapatot monster playben, tetszik a dolog, a WAR-ra emlékeztet :) Csak ott nem oneshotoltak minden respawn után :D -
foxxi #5954 Csak ha ideges vagyok
DE! amint lehiggadok, általában egyből loginolok is be lotro-ba -
MaRee #5953 Az a baj hogy hiába vettem fel az összes questet a warcampben, a térképen nem mutatja hogy hova kéne menni, nekem meg nincs kedvem keresztül rohangálni vaktában a fél világot :D -
#5952 Csak kezdjen el bátran questelgetni, egy óvatlan pillanatban tuti nyakon csapja valaki
Foxxi Te megmá Battlefield BC2 függő lettél vagy mi a szösz -
foxxi #5951 Hajrá :)
Amugyan monsterplayben is tudod pvp nélkül is "fejleszteni" a karakteredet (destinity pontokat gyűjteni majd skilleket venni ) pve résszel ( vagyis questelsz keményen ).
Szóval ha nincs kit lehentelni akkor se nagyon van miért unatkozni -
MaRee #5950 :d Snowbourn-ön vagyok én is, majd este akkor megnézem kinek lehetne betörni a fejét :D -
foxxi #5949 gyakran figyeld az OOC csatornát és Te is írj a régiós chatbe hogy "bandát keresel" Egyből lesznek vagy 20an :) Amugy nem tom melyik szerveren vagy :(
Snowburn-on minden este pakolják a raideket össze egy kis monster hentre szal van ott élet.. Bár ha délelőtt mész fel akkor találkozhatsz üres területekkel mivel már vagy lefeküd aludni a játékos társadalom, vagy még nem kelt fel -
MaRee #5948 Na szépen felhúztam 30asra az elf championömet, most a monster playt kóstolgatom, csak nem igazán értem mi-merre-mikor.Csináltam egy sima ork melee akármit, de akárhányszor logoltam be vele sose láttam sehol semmi akciót.Próbáltam bóklászni a környéken hátha belebotlok valakibe, de csak egy közeli keepet találtam ahol megint csak npc-k voltak. Hogyan tovább? -
MaRee #5947 Háhh elkezdtem megint a downloaderrel lekapni a játékot, persze hogy 4 gigánál kiírt valami hibát és előről kellett kezdeni :D Most meg 200-zal jön lefele, hát el lesz egy darabig...(előtte ilyen 1M/s-el jött) -
Sylien #5946 Pár hét pihi lesz, de már jó ideje nem láttalak magyar chat-en sem..ott vagy Helci, Ill, Isi, mostanában Lantos is.. Vannak altjaik, sokat vannak online.
Hall-t ki ne hagyjam..azt is mondtam hogy szívesen altoznék, és Hall is azt teszi, tehát ha az van hogy játszanál, és van kedved, megoldható hogy együtt játszunk.
Bármennyire is rossz irányba viszik a játékot, túlságosan szeretem a világot, a történetet ahhoz hogy végleg ott hagyjam. :) -
Murmur #5945 Akkor most pihenteted a játékot? A kieggel én is megjártam, nagy lelkesedéssel tértem vissza, de lassan elment a kedvem, mert egyedül éreztem magamat. :( Mindenki nagy már az ismerősök közül. Meg magyarokat max. a magyar channelen láttam. :/