The Lord of the Rings Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breeben reggel voltam az igaz, amugy este játszom.
Kivéve azokat a tagokat, akik napi 10-12 órát játszanak (nálunk is vannak ilyenek)...<#wink><#wink><#wink><#wink><#wink><#wink>

Resonance multi gaming baráti közösség: http://resonance-guild.eu

BEAST
Erdekes, amikor en feljarok tele van Bree :d

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Europai szerverrol leven szo, szerinted mit csinal az emberek tobbsege a 08-16h-s idoszakban? Csak nem iskolaba / munkaba jar?

sziasztok.

épp most töltöm az 1hetes triálomat. Jó a játék meg minden, csak nekem nagyon furcsa, hogy nagyon kihalt az egész eddig kb találkoztam 10 játékossal azt annyi. Bementem Bree-be igaz nem teljesen, és ott sem volt senki. Snowburn szerverrõl van szó.
Blob
Elhiheted hogy Lori-t sem zavarja csak nem érti mint ahogy én sem de ez van azért legalább tudjuk hogy így is lehet 😊
Nem ajánlottam senkinek sem, ez egy lehetõség, ha valaki úgy járt mint én. A triál 1 hete alatt 27-es lvl-ig jutottam és rám talált egy kisebb családiasabb Kinship is. Nekem spec így már nem volt kedvem újrakedeni az egészet Snowburnon. Az angol nyelv abszolutt nem zavar! Sõtt, csak angolul beszélnek így nincs nyelvi kirekesztés ff-ben, amit nem szeretek. Az egyetem mellett pedig, hogy olcsóbban tudok játszani, hát finoman szólva nem hátrány! Igazából már csak azt nem értem, hogy ez mást miért zavar?
És neked miért jó US szerveren játszani? Sokkal magasabb a pinged mint ha EU szerveren játszanál, nagy rá az esély,hogy 0db magyarral találkozol. De te tudod.

Lorienel lvl60 Minstrel Balterion lvl56 Guardian Callidus Kinship (Snowbourn szerver))

Hali!
Olvastam olyat, hogy Európából nem fog menni US szerveren a játék. Ez marhaság!

Azokon szeretnék segíteni, akik véletlenül US szerverre regisztráltak, mint én. Lejárt a triálom de nem akartam újrakezdni EU szerveren az egésszet. Szóval van lehetõség! Nem igazán lehet a játékot megrendelni USA-ból, rengetek helyen próbálkoztam feleslegesen! 😞
VAN MEGOLDÁS: Több oldal foglalkozik használatlan CD-keyek forgalmazásával!

Pl.:
www.igxe.com;
www.wow-gold-buy.com;
http://www.ffxi-gil.net;

A teljes játék 19 dollár körül mozog, ami kb 3100 Ft!!! Én megrendeltem a CD-keyt és így játszok egy US szerveren a Firefooton! A CD-keyt szinte azonnal elküldik emailben. 60 napos gamecard 29 dollár körül mozog, ami kb 4800 Ft!!!
A CD-key rendelést egyébként a hivatalos oldalon ajánlották!
Sziasztok!
Ha érdekel valakit, van egy eladó 60 napos feltöltõ kártyám, természetesen olcsóbban mint az eredeti ára.
Lökött fiam vette még nyáron (csak nem merte megmutatni eddig), azt hitte a játékot vette meg, pedig nagybetükkel rá volt írva hogy GAME CARD.
Na mindegy, ha valakit érdekel, 5-6e Ft-ért vihetõ.
itlosz78
Sziasztok!

Az õ nevében is írom hát igen eléggé kevés a tartalom benne.Elõrendeltök az age of conant és megbeszéltük ha a Book 13 nem hozz valami izgalmas dolgot akkor a barbár világot is kipróbáljuk.

Veszélyes dolog a jövő. Szünet nélkül azzal fenyeget, hogy bekövetkezik.

Szaruman
A kontent hiánya? 😊

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Ildi, Ildi...
itlosz78
Eladó: Lotro+account 50 lvl minstrel full rift setben a snowbourn serveren ára:15.000 Ft. [email protected]

Veszélyes dolog a jövő. Szünet nélkül azzal fenyeget, hogy bekövetkezik.

akkor vannak lotro tört szerók is<#boxer><#mf1>
Kojiro
az itthoni boltos az EUs

Kojiro ergo sum.

bocs a hülye kérdésekért, lenne még 1... :S
Ha megveszem itthon boltoban a gamát, akkor azzal csak eu-s szerveren tudok játszani, vagy tudom folytatni, amit elkezdtem us szerveren?
Köszi szépen az infókat! Sajnálom, hogy nem lehet átvinni a karaktert, de legalább folytathatom!😊
Hello.

Ha megveszed a jatekot akkor igen tudod folytatni a trialba megkezdett karaktered.
Sajnos viszont ahogy nezem te az amerikai klienst szedted le es amerikai szerveren jatszol jelenleg, a legtobb magyar eu-s szerveren van snowburn-n. Nem tudok rola, hogy lenne us-eu karakter transzfer lehetoseg, de majd a nalam okosabbak megmondjak.

Syrn, Freylana, Kywara

Hali! 7 napos accra regisztráltam vaktában. Valami Firefoot szerverre sok amcsi arccal, nem olyan rossz, csak hiányzik a magyar légkör. 2 kérdésem van😄

1, 20-as szinten vagyok, ha letelik a 7 nap, akkor tudom folytatni a mostani karakteremmel, ha megveszem a gamát??

2, ha tudom folytatni, akkor át tudom vinni a karakterem snowburn-ra?

A játék nagyon ott van!!! Csak a zh-k bánják😄
Csabee
Hm, másnak is úgy tûnik mintha eltûnt volna az account manageres oldalról a bankkártyával való fizetés, a World pay? Ha az volt beállítva akkor benne marad, de már újra nem lehet kiválasztani , csak ilyen click and buy-t meg paypalt.. Lehet én vagyok a vaksi mondjuk..

Asszem nekem most elég, 100 mega kellett volna, jött egy áramszünet, mire visszajött a net a downloader elõrõl kezdte az egészet <#banplz> maradok én a wownál 😄

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

MaRee-- Nekem is ue volt a para, azt hittem hogy sz@rul szedtem le, de csak a vinrar nem akarta az igazságot. Én 7z-vel tömörítettem ki, és ment...igaz 2x igy is leszedtem azt a 8,5 gigát <#idiota>

i5 [email protected],Maximus III Formula,8G Ripjaws,GTX670 OC...

Rambo 20
Kösz a választ, de ez nem oldotta meg a problémát. Nem tudjátok mi lehet a gond? Több program is ezt csinálja, vagy amikor fájlt akarok megnyitni akkor is csinál hasonlót. Mindig ugyanaz történik. El akarok indítani valamit (pl windows media playerrel) akkor bekerül a lejátszási listába, még azt is mutatja hány perces, de a videó nem indul el. Általánosságban nincs probléma ezzel, de mostanában egy pár fájl ezt csinálja.

Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...

AndrewCB
Akkor tényleg passz! 😄

A winyókkal nincs semmi baj, mindkettõn tegnap elõtt csináltam defragot 😊

AndrewCB
Azt elhiszem. Bár Én a Total Commanderemmel tömörítettem ki, ami egy Winrar 3.7-et használ.

Wincsidet rendebe szoktad néha rakni? (valamilyen Defrag)

Én 3 féle tömörítõvel próbáltam kitömöríteni, de mindegyiknél CRC hibát írt..Most rájöttem hogy a download managerrel kellene kitömöríteni, de annak a listájából meg már kitöröltem, visszarakni meg nem tudom, max újra letölteni(vagyis most azt se, mert karbantartás van)..Eléggé rugdosódós kedvembe vagyok most :L

AndrewCB
Én letöltöttem, kicsomagoltam és a lotrosetup.exe -vel szépen feltelepítettem gond nélkül! Nem kell se mount, se semmi extra dolog. Utána update, ami sajnos elég lassú! És azóta tolom. Ennyi! 😊

Közben rájöttem mi lehet a baj, próbáltam mégegyszer kitörömíteni és kaptam egy szép CRC hibát...Ezt meg lehet javítani valahogy, vagy le kell tölteni mégegyszer az egészet elõröl?Úgytûnik isten se akarja hogy játszak ezzel a játékkal, kb 3* töltöttem le eddig de mindig volt valami baja..😄 😞

Na download managerrel végre sikerült leszedni a fileplanetrõl..Lejött egy zip fájl, azt kitömörítettem és kaptam egy mappát amiben van egy Disk1 mappa, azon belül pedig egy setup.exe és sok BIN fájl.Ha elindítom a setupot akkor kéri a Disk1-et, de akármelyik BIN-t mountolom be, sehogy nem indul.Most mit kell ezzel csinálni?

AndrewCB
Köszi a segítséget, mint a kettõtöknek. Azt hiszem holnap jár le a trial. Akkor élesítem a fullt és megkeresem valamelyiket!

Scotty99
Elméletileg nem kell neki semmi mást szem leszedni, csak patcheket és annyi...nincs vírus a gépeden?

Mennyire figyelmetlen vagyok, még csak most látom, hogy a tegnaõi postomban a Lotro-Hungary oldal helyett Callidust linkeltem, ezer bocsi.

Szóval a Lotro-Hungary erre.

PS3 ID: ghost_hun

Rambo 20
Sziasztok!
Van nekem itt egy problémám, remélem tudtok valamit segíteni vele kapcsolatban. Szóval régebben már toltam a játékot, de azóta volt gépcsere szóval lekerült a géprõl. Most amikor újra fel akarnám rakni akkor fel is megy, fel is teszem a patcheket és utána még valamilyen programokat le akar tölteni a netrõl hozzá a kliens, amivel ha végzett rejtélyes módon kilép. Ez eddig rendben is lenne, de ha újraindítom ugyanott tartok ahol kilépés elött, tehát megint leszedi ugyanazokat a fájlokat és kilép. Nem tudtok erre valami tanácsot adni? Így nem tudok belépni:/

Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...

Scotty99
Megelõztél 😄

Scotty99
Szia!

Snowbourn van több magyar kinship, mint például a Last Enclave of Hope vagy a Callidus , esetleg a Supper is Ready, kiknek sajnos nem tudom semmilyen elérhetõségérõl.

Ajánlom figyelmedbe a Lotro-Hungary oldalt, ahol bemutatkozókat is olvashatsz a kinshipektõl.

Jó olvasgatást! 😊

Snowbourn szerver magyar kinshipek ahol nem csak 9 offline van 😊

Last Enclave of Hope
Bovebb info itt.
Keresd: Zsolty-t, Bianconero-t
Callidus
Bovebb info itt.
Keresd: Lomyldor-t, Ewron-t, Freylana-t.

Syrn, Freylana, Kywara

AndrewCB
Az hogy abból tuti 9en offline-ok! 😄

BEAST
Miert mi baj van a 10 fos kinshippel? :p

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

AndrewCB
A High Def. miatt 8Gb.

Ajánlom a fileplanet-et. Nekem onnan jött le. Saját letöltés vezérlõje van!

Van magyar Guild Snowbourn-on? Olyan, amiben nem 10en vannak! 😄

Nah hát én feladom, filefrontnál is megáll a letöltés kb 1 óra múlva, dugják fel maguknak a játékot......Nem értem az európai kliens miért 8 giga az amerikai meg csak 4 és fél, ezt lehetetlen letölteni......:\

Hmm na látod az lehet, de idegességembe le is töröltem az egészet a francba...Amit én töltöttem az csak 5 giga volt, ez viszont 8, hát megpróbálom akkor ezt leszedni, csak találjak egy normális oldalt ahol nem áll meg a letöltés mint gamershell-en meg nincs 1 óra várakozás mint fileplaneten..

A cogaccoutsos reg rendben van, de véletlenül nemaz us trial-t töltötted le, mert akkor nem enged be az eu acc-al.

LOTRO: Pumuklee ; TDU: KisvukHUN

Jah, a cogaccountson be tudok lépni bármelyik accal és ott azr írja hogy még van 7 nap játékom, viszont ha azon a turbine valamin próbálok belépni, ott nem enged, mert hogy nincs iylen account...bocs a duplázásért.

Üdv!
Kéne egy kis segítség :\ Letöltöttem a 7 napos free trialt, feltelepítettem, csináltam accountot, felpatcheltem a játékot, de mikor be akarok jelentkezni és kéri a jelszót meg a nevet hiába írom be, aztmondja hogy incorrect..Pedig tuti hogy jól írom be, azóta már csináltam 2 másik accountot is, de nem jó.Ha lost your password?-re megyek akkor bejön valami turbine accountos oldal(holott én cogaccountson csináltam accountot..), ahol kéri az usernevet, beírom és mondja hogy küldött egy mailt, de 2 órája semmi, egyik accounttal se.Mibaja lehet szerintetek? Köszi elõre is.

Szaruman
Igen, van még (1-2 hete még volt egész pontosan).

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Sziasztok!
Van még lehetõség valami "life time" account vételére jelenleg,vagy ez már elúszott?
Köszönöm!

A War béta nagyon jól halad és az ingame tapsztalatok is nagyon jók. IGy valószínüleg én is távozni fogok a lotro világából amint kijön. Addigis minimális szinten járszom hisz a valós élet az elsõ.

Ez volt az off.

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Scotty99
Most én is LOTROzom ismét, bár a Warhammert nagyon várom. Remélem nem fogok benne csalódni, mert elég nagyok az elvárások vele szemben. Mindenki abban látja a nagy "messiást". A megjelenésig meg el leszek a LOTRO-val 😊

BEAST
Engem viszont pont a "világ/lore/hangulat" trio miatt kezdet el megint erdekelni a lotro :p ... bar ha vegre megjelenik a WAR eleg valoszinu hogy megyek 😊